Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 8.8.2008 16:21:31
|
|
|
|
nAny84
|
petra *k, ne vema še kaj bo.. jaz bi sicer rada vedla, ampak moj bi rad do konca počakal. da bo lepše presečenenje... špotem pa bomo čakali. upam, da vam je uspelo it na. . .. a lahk nekaj vprašam, upam da mi bo znala katera povedat kaj več.. 14dni nazaj sem imela UZ in mi je G.rekel da počasi raste plod. naj bi bla v 20/21 tednu, a na UZ je pokazalo 18/19 teden. in me je malo strah da nebi blo kaj narobe ... upam da bo vedla kera kaj več povedat..
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 8.8.2008 18:54:32
|
|
|
|
meta21
|
nAny84 se bom malo vmešala, ker so ostale očitno na kavi . Razlogov je lahko več: lahko si kasneje zanosila kot misliš, da si (sploh če imaš neredne M), otročki ne rastejo čisto po tabelah (včasih malo zaostanejo pa potem pohitijo), lahko sta vidva bolj drobna ali manjše rasti (jasno, da nima 50kg-ska mamica enako velikega dojenčka v 20. tednu kot 100kg-ska)... Ti G ni nič obrazložil? Drugič ga kar zasliši! Pa brez skrbi, čuti, kdaj mamico kaj skrbi!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 8.8.2008 19:03:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Da se še vam jaz pridružim. Z petro redno kontajtirama in tudi spremljam vas že lep čas. Vidim da se je še meta pridružila pa se bom še jaz. Jaz pa spadan pod ptujčanke/ormožanke vendar ne med , žal. Imam pa enega sončka že doma in upam da bo kmalu še kateri. Meta vidim, da si že daleč. se pripravljaš na porod'
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 8.8.2008 19:08:23
|
|
|
|
silvya
|
No deja777 sva že dve, ki sta se javili nenoseči.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 8.8.2008 19:09:15
|
|
|
|
meta21
|
O, pozdravljena, deja777! Ja počasi že odštevam. Pa ti, kako si kaj? Sem te zadnjič vidla na turnirju in moram rečt, da prav fajn zgledaš! Upam, da bom jaz tudi po porodu tako pridna. Nisem sicer veliko pridelala (12kg v 8 mesecih se mi zdi sprejemljivo), sem imela pa zajetno podlago.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 8.8.2008 19:16:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja sem bila kar pridna z dieto in spravla dol odvečnih 17 kg . Ja jaz sem jih v nosečnosti pridelala 18. Pa se mi zdi da ni tako grozno, večino itak zgubiš z porodom. Iz porodnišnice sem prišla namreč 10kg lažja.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 8.8.2008 19:31:01
|
|
|
|
pondelak
|
pozdravljene moje nosečke.kak ste se faj razpričale ko me ni blo.tatly hvala da si sporočila,za mene.sem danes iz bolnice prišla...končno se boljše počutim!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 8.8.2008 19:45:59
|
|
|
|
trezika
|
oooo pondelak dobrodošla nazaj me veseli, da se boljše počutiš, le tako naprej... eh, saj nimamo nič proti, če se nam kakšna nenosečka pridruži... od vas, ki ste že mamice, se lahko še marsikaj naučimo, tako da ve kar pogumno klepetajte z nami
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 8.8.2008 19:54:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Ste hodile na ? Jaz malo napišem, pa malo preberem, pa malega lovim in mi je tako vroče pa še najmanj 30stopinj mamo v stanovanju-groza!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 8.8.2008 20:03:32
|
|
|
|
ada2
|
Ali karakter pa je, ostali kolegi so še snoči ostali pri Gumi, on pa se je vsedel v avto in domov. tu bi pa zdaj pasal tisti, ki se po tleh valja od smeha..... če ti povem,da mi je še zjutraj v postelji rekel, da sploh ne bo šel, da bo ob 2 že doma....
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 8.8.2008 20:05:09
|
|
|
|
ada2
|
pondelak dobrodošla nazaj, me veseli, da si bolje
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 8.8.2008 20:06:41
|
|
|
|
ada2
|
na kavi pa smo bile in prav fajn počvekale naslednjič ima, da se še katera pridruži
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 8.8.2008 20:13:48
|
|
|
|
trezika
|
ja res je blo super da smo se doble zdaj pa čakam, dragega da pride domu, potem pa greva na pozno večerjo h kitajcem... se mi je tak zluštalo njihove hrane
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 8.8.2008 21:09:00
|
|
|
|
tatly
|
pondelak- upam da si zdaj ok in da ko pridem k tomazi kako kavico spijema aja lepo vas je blo spoznat zdaj ko se drugic zmenite kaj ce bom ze rodila te lahko z bebiko pridem
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 8.8.2008 21:33:56
|
|
|
|
KSIA
|
Ja,Trezika vem,kak je ko maš luknjo v želodcu. Jaz jo imam že celo nosečnost, se pozna na kilah +20 . No saj je bilotudi pri ta prvem +23, pa je šlo skoraj vse dol do 7 meseca. Bo že... No, dobro da veš čigava sem, jaz za nobeno pojma nimam katera bi bla. Na kavi vidim, da ste ble. Lepo to, kolko pa vas je blo? Jaz sem bla danes na pregledu, vse ok, tamala ma 2700 g, 21 pa gremo na CR. Komaj že čakam, da se znebim trebuha, ker je že res nadležno. Nič grem zaj spat, ker sem ponoči spala celo 4 ure in sem taka ko zombi.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 8.8.2008 21:54:51
|
|
|
|
tatly
|
ksia-zdaj ce jaz ne grem po svojem datumu rodit v sredo pravi rok imam 24 te se se lahko kje srecama ce bos na ptuju rodila zakaj imas cr?lepo ajajte
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 9.8.2008 8:19:29
|
|
|
|
petra *k
|
jutro čveke, vidim, da ste včeraj po pijački pridno štrkale po tipkovnici. jutro meta, deja777, midvi pa grema zaj ob pol 10 na kavo? pondelak, hvalabogu da si opet med nami, pa da je vse ok, smo te pogrešale. moram vam povedat, da je blo včere super na pijači, tak da res moremo ob prvi priliki ponoviti, tatly, tudi z komot prideš. ksia, 4 smo ble na kavi, pa smo si mele kaj za povedati, smo čvekale kar ena prek druge. tak da naslednjič pa res treba zrihtati da pridete še ostale . meta21, tebe ni nič strah? jaz se že zaj včasih sprašujem kak bo.ampak to maš potem kot mamica že v krvi, da veš, kak moraš prav delati. tak da gregoru ni za zamerti da ga je strah, aleša je tudi. me zaj dva dni sprašuje, pa kaj se ti zavedaš da boš mamica? babe, lepo se mejte, jaz ne vem, če bom kaj dosti danes gor, grem pogledat naše domov, ker ma moj neki turnir pa ga pol dneva nebo. tak da mogoče se pa večer kaj čujemo. lepo čvekajte še naprej. čao
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 9.8.2008 9:31:37
|
|
|
|
ada2
|
jutro! uh, sosed že 14 dni praznuje abrahama tako po delih in ni ponoči miru. prejšnji vikend je bila galama v petek ponoči, potem v soboto ponoči, v nedeljo malo manj, ampak je bilo, včeraj pa spet komaj sem prav zaspala, pa se eni pripeljejo (ob 2 ponoči ) in trobijo ko norci, potem pa punca ven iz avta in se dere ko na dirki in poje in cvili in kriči...... saj vem katera je bila, bi najrajši šla tja in ji par stvari povedala. seveda potem do 4 nisem mogla zaspat, pa še slabo mi je bilo, da sem se samo med postelo pa wc-jem šetala še bolša ideja pa, da grem jo zdaj poiščem in okoli njene hiše trobim pa se derem, ko ona spi tatly ja seveda boš prišla s Stello na kavo, sa če ne bi včeraj deževalo bi jaz tudi z deco prišla. počasi bomo itak vse z deco hodile okoli. boš vidla, potem si pa sploh predstavljat več ne moreš kako je kam iti brez otrok
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 9.8.2008 9:33:09
|
|
|
|
ada2
|
aja še to sem se hotela pohvalit, danes moj kuha in sicer lazanjo silvya a pridete na lazanjo, moram rečti, da jo res odlično naredi samo bešamel omako moram jaz naredit
< Sporočilo je popravil ada2 -- 9.8.2008 9:34:05 >
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 9.8.2008 10:15:22
|
|
|
|
tatly
|
jutro evo kapucino... meni se je danes sanjalo da sem rodila puncko,tako malo strucko pa je prvo nisem vedla podojit
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 9.8.2008 11:08:37
|
|
|
|
meta21
|
meta21, tebe ni nič strah? jaz se že zaj včasih sprašujem kak bo.ampak to maš potem kot mamica že v krvi, da veš, kak moraš prav delati. tak da gregoru ni za zamerti da ga je strah, aleša je tudi. me zaj dva dni sprašuje, pa kaj se ti zavedaš da boš mamica? Mah, ne vem. Malo me že skrbi, ampak ni panike. Konec koncev sem previjala in rihtala oba brata, je pa res da pred dobrimi 15 leti in da je takrat mami rekla, kdaj ga previt, kdaj nahranit in kdaj spat dat. Gregorja najbolj skrbi želodec. Pravi da bo v skafandru previjal ! Obožuje pa nakupovanje v otroških trgovinah, ker na vseh igračah piše TRY ME! Se mi zdi, da je nam, babncam, vseeno lažje, ko že prej 9 mesecev pazimo na hrano, vitamine, gibe ... Ne rečejo zastonj, da mamica postaneš ob spočetju, očka pa ob rojstvu. Dajmo jim čas! Zdaj sta z dejo777 najbrž že pokofetkali. Kakorkoli, uživajta!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 9.8.2008 11:09:10
|
|
|
|
petra *k
|
tatly, s čem si ti delaš probleme, to ma vsaka v krvi, ko postane mamica - upam, ker drugače jaz tudi nevem... čuj, jaz sem pri tomažu. pa sem vseeno mislila, če bi ti meni za kak teden posodla oni AS, da bi jaz vseeno vidla kako to deluje, pa da mojemu bratu pokažem kak mu/ji srček bije, ker je že danes mel roko na mojem trebuhu pa ni htelo brcati. samo za teden dni,nič duže. če ti je. trezika, kak pa sta se vidva mela včeraj na večerji ada, te maš ti take probleme ko jaz, tu se deca večer zavlečejo pred fištravca, pijani. ena je ono večer ob 1 vjutro tak padla po cesti, sem si mislila, če se zaj avto pripela, adijo... nič uživajte, se čujemo še kaj, grem z mamo spijem eno velko papa
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 9.8.2008 11:10:03
|
|
|
|
meta21
|
uf, sva usklajeni! Sva hkrati tipkali!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 9.8.2008 11:16:50
|
|
|
|
petra *k
|
tota prva šalca je mislila biti skoro na koncu mojega dugega sporočila. malo sem se zmotla
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 9.8.2008 11:20:55
|
|
|
|
petra *k
|
o meta,jutro pa sma res zgleda na isto tipkale uh, naša kavica gnes ni bla glih nekaj dolga...tak da sem zaj na obisku pri naših, samo pač ne zdržim brez vas, pa sem na bratovem računalniku ti si že vsaj previjala, jaz pa glede na to da je sestra 3 leta mlajša, nisem previjala pa hranila nobenega otrokeca, razen zaj pol leta občasno čuvam aleševo nečakinjo, ki je 3,5 leta stara in je več ni treba previjati. tak da ko pomislim na to, me je strah priznam. ampak vem, da bo to vse mimo, da to potem vse obvladaš. še najbolje je, da nemaš polek sebe takih ljudi, ki vejo samo pamet solti, da probaš čimveč sam skapirati, od ostalih pa pobereš samo to,kar se tebi zdi zanimivo. je tak
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?