Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:40:50
|
|
|
|
bamby
|
Mi gremo pa na morje, se plavat na učit.... Pa malo pivčka pit nič več sitno ne bojim borjim... 0 lubica, tole boš mogla pa verjetn še enkrat popravt
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:41:55
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* evo, take pa naša izvaja. ooo, kere lepe modre okice ma
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:42:15
|
|
|
|
srečka nosečka
|
pina - moj pa že ni tak. On vse naredi in je oh in ah. Ja ja, sem se že zbudila. Tudi moj meni kdaj pa kdaj dvigne dekl, ampak drugače pa je OK. Lepo uživajte na dopustu, pa na kakšnem Hedonisu oči spočij.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:42:16
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby Mi gremo pa na morje, se plavat na učit.... Pa malo pivčka pit nič več sitno ne bojim borjim... 0 lubica, tole boš mogla pa verjetn še enkrat popravt zlato moje, kaj te pa moti
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:43:11
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* evo, take pa naša izvaja. ooo, kere lepe modre okice ma to sem tudi jaz opazila - ima iste lepe oči kot mamica
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:43:35
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka pina - moj pa že ni tak. On vse naredi in je oh in ah. Ja ja, sem se že zbudila. Tudi moj meni kdaj pa kdaj dvigne dekl, ampak drugače pa je OK. Lepo uživajte na dopustu, pa na kakšnem Hedonisu oči spočij. uff, veš da bom našla kaj za gledat, kar ne bo otroška rit, pa za držat, kar ne bo težko 8 oz 21 kg
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:44:37
|
|
|
|
bamby
|
Al sem jaz mal čudna, da ne vidim črk in si predstavljam, da bi mogle bit, la kaj
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:45:03
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* evo, take pa naša izvaja. ooo, kere lepe modre okice ma to sem tudi jaz opazila - ima iste lepe oči kot mamica če njenega boža vprašamo, bo ziher reku, da je tudi sitna kot mama suzi tvoja dva sončka sta pa itak cotiš. PA saj to že veš ne . se mi pa zdi da sta si vedno bolj podobna
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:45:51
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka pina - moj pa že ni tak. On vse naredi in je oh in ah. Ja ja, sem se že zbudila. Tudi moj meni kdaj pa kdaj dvigne dekl, ampak drugače pa je OK. Lepo uživajte na dopustu, pa na kakšnem Hedonisu oči spočij. uff, veš da bom našla kaj za gledat, kar ne bo otroška rit, pa za držat, kar ne bo težko 8 oz 21 kg Sem ti mislila rečt, da boš imela na plaži polno "Luigijev" , pa sem se spomnila, da jih tako ali tako pogosto videvaš, ko si tako blizu meje.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:46:06
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby Al sem jaz mal čudna, da ne vidim črk in si predstavljam, da bi mogle bit, la kaj ejo,ne bit tak picajzl, ker jaz sem že na dopustu. JASNO popravljam
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:46:59
|
|
|
|
bamby
|
Zdaj moram pa res it, ker me je že dec začel priganjat . Je rekel, da mi bo tajmer na copm naštimal, ker tole zanj presega že vse meje
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:47:29
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: bamby Al sem jaz mal čudna, da ne vidim črk in si predstavljam, da bi mogle bit, la kaj ejo,ne bit tak picajzl, ker jaz sem že na dopustu. JASNO popravljam bo treba nek sklad ustanovit in pini dostavit novo tipkovnico, ki bo imela tudi črko "M".
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:47:54
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka sem se spomnila zadeve nekaj dni nazaj Se splača slečt in pol tuširat? Samo za 2 minuti ziher ne nekaj v tem stilu: Ves zakaj je moski kot snezna nevihta?Zato ker ne ves kdaj pride, koliko cm bo naneslo in koliko casa bo trajalo. Ojla punce Berem,berem nimam časa pisat skoz me neki kličejo , ampak ste me nasmejale .... Pina lepo se imejte na dopustu in uživite ...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:48:08
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby Zdaj moram pa res it, ker me je že dec začel priganjat . Je rekel, da mi bo tajmer na copm naštimal, ker tole zanj presega že vse meje pa daj še njega spat - pa bo mir
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:48:34
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: bamby Al sem jaz mal čudna, da ne vidim črk in si predstavljam, da bi mogle bit, la kaj ejo,ne bit tak picajzl, ker jaz sem že na dopustu. JASNO popravljam bo treba nek sklad ustanovit in pini dostavit novo tipkovnico, ki bo imela tudi črko "M".
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:49:13
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: bamby Al sem jaz mal čudna, da ne vidim črk in si predstavljam, da bi mogle bit, la kaj ejo,ne bit tak picajzl, ker jaz sem že na dopustu. JASNO popravljam Se mi je zdel, da ne morem zdaj tolk slabo videt, ker imam dodatne oke gor
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:49:37
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: bamby Al sem jaz mal čudna, da ne vidim črk in si predstavljam, da bi mogle bit, la kaj ejo,ne bit tak picajzl, ker jaz sem že na dopustu. JASNO popravljam bo treba nek sklad ustanovit in pini dostavit novo tipkovnico, ki bo imela tudi črko "M".
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:49:42
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: bamby Zdaj moram pa res it, ker me je že dec začel priganjat . Je rekel, da mi bo tajmer na copm naštimal, ker tole zanj presega že vse meje pa daj še njega spat - pa bo mir
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:50:07
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: bamby Al sem jaz mal čudna, da ne vidim črk in si predstavljam, da bi mogle bit, la kaj ejo,ne bit tak picajzl, ker jaz sem že na dopustu. JASNO popravljam bo treba nek sklad ustanovit in pini dostavit novo tipkovnico, ki bo imela tudi črko "M". Ji bo treba tud črko R dat
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:50:21
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: bamby Al sem jaz mal čudna, da ne vidim črk in si predstavljam, da bi mogle bit, la kaj ejo,ne bit tak picajzl, ker jaz sem že na dopustu. JASNO popravljam bo treba nek sklad ustanovit in pini dostavit novo tipkovnico, ki bo imela tudi črko "M". ti se samo reži.. doči češ na limanice
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:50:54
|
|
|
|
ELMA
|
smo včeraj bile na sistematskem , Elma je bla stara 5 mesecov , teža 7.200g ,dolga71 ...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:51:10
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: bamby Al sem jaz mal čudna, da ne vidim črk in si predstavljam, da bi mogle bit, la kaj ejo,ne bit tak picajzl, ker jaz sem že na dopustu. JASNO popravljam bo treba nek sklad ustanovit in pini dostavit novo tipkovnico, ki bo imela tudi črko "M". Ji bo treba tud črko R dat marš spat ti idrijski sem že popravla.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:51:17
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: bamby Zdaj moram pa res it, ker me je že dec začel priganjat . Je rekel, da mi bo tajmer na copm naštimal, ker tole zanj presega že vse meje pa daj še njega spat - pa bo mir , najraje bi ga. Na koncu je tako, da grem jaz okol pol enih spat, ko je on še pred TV
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:51:21
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: bamby Al sem jaz mal čudna, da ne vidim črk in si predstavljam, da bi mogle bit, la kaj ejo,ne bit tak picajzl, ker jaz sem že na dopustu. JASNO popravljam bo treba nek sklad ustanovit in pini dostavit novo tipkovnico, ki bo imela tudi črko "M". ti se samo reži.. doči češ na limanice ko prideš z dopusta boš že vse pozabila
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:52:14
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA smo včeraj bile na sistematskem , Elma je bla stara 5 mesecov , teža 7.200g ,dolga71 ... sam so tile vaši bejbiji pravi manekeni proti nam. MI smo pri 5m meli 8 kg
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.