![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 22:08:09
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 jaz bom pa počasi šla, ker je budinca ob 2:15. Sploh razmišljam če se splača it spat? prav razmišljaš - ne splača se točno tako
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 22:10:03
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 jaz bom pa počasi šla, ker je budinca ob 2:15. Sploh razmišljam če se splača it spat? prav razmišljaš - ne splača se točno tako se podpišem Kdo pa danes še spi? Razen februarčkov Pina resno jaz tebi! Za 3 ure se ti še slečt ne splača
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 22:10:17
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu napišem cel roman pa me ven rukne... mah ne da se mi še enkrat, ker me prehitevate za ene 2 strani mater, jaz ne morem tok hitr brat!!! na kateri strani te počakamo? 169?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 22:10:56
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 jaz bom pa počasi šla, ker je budinca ob 2:15. Sploh razmišljam če se splača it spat? prav razmišljaš - ne splača se točno tako se podpišem Kdo pa danes še spi? Razen februarčkov Pina resno jaz tebi! Za 3 ure se ti še slečt ne splača pa zadnji dan pred dopustom pa nas menda ne boš dala na hladno?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 22:11:50
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pina resno jaz tebi! Za 3 ure se ti še slečt ne splača Edin, če bo 3 ure joto kuhala, pol ja. Sam skoraj ne verjamem, da je pino tak dober kuhar, da bi tolk dolgo zdržal
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 22:12:08
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu napišem cel roman pa me ven rukne... mah ne da se mi še enkrat, ker me prehitevate za ene 2 strani mater, jaz ne morem tok hitr brat!!! na kateri strani te počakamo? 169? sam pohiti, ker mi gremo najkasneje ob 9h zjutraj na trg in potep po stari LJ
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 22:12:46
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pina resno jaz tebi! Za 3 ure se ti še slečt ne splača Edin, če bo 3 ure joto kuhala, pol ja. Sam skoraj ne verjamem, da je pino tak dober kuhar, da bi tolk dolgo zdržal tudi jaz ne
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 22:13:23
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu napišem cel roman pa me ven rukne... mah ne da se mi še enkrat, ker me prehitevate za ene 2 strani mater, jaz ne morem tok hitr brat!!! na kateri strani te počakamo? 169? sam pohiti, ker mi gremo najkasneje ob 9h zjutraj na trg in potep po stari LJ
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 22:14:21
|
|
|
|
bamby
|
pina je očitno šla
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 22:14:26
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu napišem cel roman pa me ven rukne... mah ne da se mi še enkrat, ker me prehitevate za ene 2 strani mater, jaz ne morem tok hitr brat!!! na kateri strani te počakamo? 169? sam pohiti, ker mi gremo najkasneje ob 9h zjutraj na trg in potep po stari LJ kva se pa ti valaš?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 22:15:37
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby pina je očitno šla bolje zano da ne, ker če je tko izdajalsko pobrisala bo izpisnico dobila primorski a ti si descu povedala kaj mu sporočam in maš zdaj mir al kako?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 22:16:04
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka kva se pa ti valaš? ker sem ratal valjar odkar sem pr februarčkih
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 22:16:06
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu napišem cel roman pa me ven rukne... mah ne da se mi še enkrat, ker me prehitevate za ene 2 strani mater, jaz ne morem tok hitr brat!!! na kateri strani te počakamo? 169? sam pohiti, ker mi gremo najkasneje ob 9h zjutraj na trg in potep po stari LJ kva se pa ti valaš? to pa je če se bojiš, da boš na trg zamudil Ti bom jaz kaj domače zelenjave za carico poslala. A še malca bučke? Ker kumar več ni.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 22:16:46
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka kva se pa ti valaš? ker sem ratal valjar odkar sem pr februarčkih hvala bamby za podporo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 22:16:58
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka a ti si descu povedala kaj mu sporočam in maš zdaj mir al kako? Boljš zame, de sem tih, dokler imam mir
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 22:17:22
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu napišem cel roman pa me ven rukne... mah ne da se mi še enkrat, ker me prehitevate za ene 2 strani mater, jaz ne morem tok hitr brat!!! na kateri strani te počakamo? 169? sam pohiti, ker mi gremo najkasneje ob 9h zjutraj na trg in potep po stari LJ kva se pa ti valaš? to pa je če se bojiš, da boš na trg zamudil Ti bom jaz kaj domače zelenjave za carico poslala. A še malca bučke? Ker kumar več ni. tolk kot ona poje imamo do decembra dost še doma Stipe je na dieti, pa mu je pirinega kruha brez kvasa zmanjkal
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 22:17:34
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka a ti si descu povedala kaj mu sporočam in maš zdaj mir al kako? Boljš zame, de sem tih, dokler imam mir Ej, si pa tvoj kak pir zasluži, ko ti da mir
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 22:18:08
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka kva se pa ti valaš? ker sem ratal valjar odkar sem pr februarčkih hvala bamby za podporo DARS išče nekaj za valjanje avtocest če katero zanima
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 22:18:54
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu napišem cel roman pa me ven rukne... mah ne da se mi še enkrat, ker me prehitevate za ene 2 strani mater, jaz ne morem tok hitr brat!!! na kateri strani te počakamo? 169? sam pohiti, ker mi gremo najkasneje ob 9h zjutraj na trg in potep po stari LJ kva se pa ti valaš? to pa je če se bojiš, da boš na trg zamudil Ti bom jaz kaj domače zelenjave za carico poslala. A še malca bučke? Ker kumar več ni. čaki čaki, kam so pa vse tiste kumare pol šle
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 22:19:11
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka kva se pa ti valaš? ker sem ratal valjar odkar sem pr februarčkih hvala bamby za podporo DARS išče nekaj za valjanje avtocest če katero zanima ma j**** ti DARS, jim je uprava šla v bomo kaj boljšega poiskali
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 22:19:25
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Ej, si pa tvoj kak pir zasluži, ko ti da mir Ne govori tega preveč na glas, ker ga bo pol zame zmanjkal. A veš, da sem v 5. štuku. Kdo ga bo men iz kleti tako uro gor prnesu
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 22:19:38
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu napišem cel roman pa me ven rukne... mah ne da se mi še enkrat, ker me prehitevate za ene 2 strani mater, jaz ne morem tok hitr brat!!! na kateri strani te počakamo? 169? sam pohiti, ker mi gremo najkasneje ob 9h zjutraj na trg in potep po stari LJ kva se pa ti valaš? to pa je če se bojiš, da boš na trg zamudil Ti bom jaz kaj domače zelenjave za carico poslala. A še malca bučke? Ker kumar več ni. čaki čaki, kam so pa vse tiste kumare pol šle Nočeš vedet.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 22:19:38
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka a ti si descu povedala kaj mu sporočam in maš zdaj mir al kako? Boljš zame, de sem tih, dokler imam mir Ej, si pa tvoj kak pir zasluži, ko ti da mir sam si ga bo mogu sam postrežt, ker ona nima cajta, ima nujne opravke
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 22:20:31
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu napišem cel roman pa me ven rukne... mah ne da se mi še enkrat, ker me prehitevate za ene 2 strani mater, jaz ne morem tok hitr brat!!! na kateri strani te počakamo? 169? sam pohiti, ker mi gremo najkasneje ob 9h zjutraj na trg in potep po stari LJ kva se pa ti valaš? to pa je če se bojiš, da boš na trg zamudil Ti bom jaz kaj domače zelenjave za carico poslala. A še malca bučke? Ker kumar več ni. čaki čaki, kam so pa vse tiste kumare pol šle Nočeš vedet. upam da nisi gnilih v Eto kamnik prodala
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 22:21:04
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu napišem cel roman pa me ven rukne... mah ne da se mi še enkrat, ker me prehitevate za ene 2 strani mater, jaz ne morem tok hitr brat!!! na kateri strani te počakamo? 169? sam pohiti, ker mi gremo najkasneje ob 9h zjutraj na trg in potep po stari LJ mah res mi neki ne gre dons, pa še tale rr se mi tko počas nalaga, da bom likar ****is fasala najbolj da grem spat
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.