|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
8.8.2008 20:56:48   
Februarka08
Bajsa in Janey user posted image zgleda dons use šimfamo naše desce.user posted image

Sem se mogla mal spucat... ne gre drugačuser posted image drugega ne naredi za princess kot pa flaške kdaj pomije in mlek narediuser posted image aja, pa že celo 2x jo je previluser posted image mah, ni da bi govoru...
Skratka, moja dama spi, jest grem pod tuš pol pa še ne vem kaj bom počela. Najbolj da grem kar spat.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
8.8.2008 20:58:30   
Bajsa
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

februarka - se bosta že uredila, naš to tudi zadnje čase bolj redko prakticira, vendar takrat, ko jo on prevzame se imata noro dobro. Mala kar vrešči. user posted image
Boš videla, kako bosta uživala. user posted image

nikol več mu nič ne rečemuser posted image ko sem prišla pogledat kako jima gre, me je nakuru ven iz sobe... je reku da naj spokamuser posted image user posted image ker mu kao nisem povedala kaj more narestuser posted image vse sem mu povedala in že 100x me je vidu... nikol več ga ne prosim ma ničuser posted image sem bla čist user posted image itak sem jo mogla potem še do konca uštimat, ušeska spucat ipd.  bolj da bi bla sama... vsaj user posted image ne bi bla. Čez 10 min ko je pa vidu kaj je naredu, je blo pa a si žejna, a si lačna.... ne hvala... tko sva mislila kakšen lep večer bova dons mela, zdej nej ga ma pa kar samuser posted image

Pa kaj je dons s temi desci al je luna al kaj. No moj itak ne previja, ne kopa, ne hrani, ne dela nč. No do zdej ji je dal 5 žličk hrane, trikrat jo je previl in trikrat jo je sam pelu vn, od tega 2krat na kavo v oštarijo, pa enkrat pol po kavi na sprehod in enkrat neki v trgovino v qulandijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  al je za sterat, ej noro mi je zdele v glavi. Neki me dajejo hormoni. Muka srce in glava se ne štekata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Februarka in Janey user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

Neposredna povezava do sporočila: 3602
8.8.2008 21:01:09   
Janey
bajsa isto ko da sebe poslušam. jaz pač pravim da si je najbolše nardit tak da je tebi fajn, kolko si lahko in jaz si več al man nardim, včasih pa me kaj ful potolče.

evo enga sem pripalila zdaj pa počasi pod tuš in k mojemu v postlo

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
8.8.2008 21:01:39   
Februarka08
Uf, bajsa.. zgleda smo na istemuser posted image en user posted image zate...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
8.8.2008 21:01:42   
srečka nosečka
janey, februarka, bajsa - za vse vas user posted image user posted image user posted image . Pa ne bit žaloste. ker pol bom še jaz. user posted image  Morda pa vaši dedci ne vejo kaj naj počnejo s temi malimi škrati in se bodo veliko bolj znašli, ko bodo večji. user posted image

No, vmes pa sem še Lano 10 min. nosila, da je zaspala user posted image , naj ji bo razvajanje, ker vem, da jo zobki mučijo. user posted image
Sicer pa sem že v user posted image  rekla, da naša user posted image  bo pa razvajena. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 3605
8.8.2008 21:03:31   
srečka nosečka
janey - če si jutri dopoldan kaj fraj vaju povabiva z Lano na sprehod in kakšno dobro kavico?

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
8.8.2008 21:04:56   
Bajsa
SN sej ni nč narobe z razvajanjem user posted image Rajš jo jaz tko razvajam, kokr pa da ji bi pol kasnej vse igrače in vse v rit vtaknila, prave ljubezni ji pa nebi znala dat. Še prehit bomo jokale, ker se naši škratki ne bojo več hotl crklat user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
8.8.2008 21:06:22   
Bajsa
Naša je že ob 18.30 ratala tko zaspana, da sem jo nekka do 19 uspela zbujeno met, pol je pokasirala obe zize in zdej še kr spi, se je vmes neki prebujala, s ji dala dudico, je pujso pepo objela in spančka naprej. Upam, da bo spet do 5 zdržala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
8.8.2008 21:07:41   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

SN sej ni nč narobe z razvajanjem user posted image Rajš jo jaz tko razvajam, kokr pa da ji bi pol kasnej vse igrače in vse v rit vtaknila, prave ljubezni ji pa nebi znala dat. Še prehit bomo jokale, ker se naši škratki ne bojo več hotl crklat user posted image

user posted image user posted image user posted image
točno tako tudi midva razmišljava user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
8.8.2008 21:07:49   
Bajsa
Kje je Dolenjka, ni ni Dolenjke, je STipe zasedu comp, pa ne more zraven user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
8.8.2008 21:08:57   
Bajsa
Fak kok mene hormoni jeuser posted image . Mi gre kr na jok, po mje se morem mal spucat, pa bo bolš... Grem zdej, pridem nazaj k bom bolš volje!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
8.8.2008 21:10:18   
bamby
janey, jez te čist zastopim, da ti prekipeva. Se pa sprašujem, če je morda ravno to krivo, ker si zmerom tiho, ko hoče on imeti svoje hobije user posted image . Otroka imet, ga negovat in vzgajat je precej več kot hobi! Ni ravno fer do tebe, da on lahko vedno počne kar mu je všeč, za drugo ga pa ne briga. Mu pa lahko poveš, da je Jakec ravno tako njegov kot tvoj in da nisi in ne moreš bit starš za oba. Ti si mama, otrok pa potrebuje tudi očeta tako za igranje kot za negovanje, čeprav je to slednje pri moških bolj poredko.

Neposredna povezava do sporočila: 3612
8.8.2008 21:14:06   
srečka nosečka

Fak kok mene hormoni jeuser posted image . Mi gre kr na jok, po mje se morem mal spucat, pa bo bolš... Grem zdej, pridem nazaj k bom bolš volje!

Ti kar bodi tukaj, te bomo v dobro voljo spravile. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
8.8.2008 21:15:21   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

janey, jez te čist zastopim, da ti prekipeva. Se pa sprašujem, če je morda ravno to krivo, ker si zmerom tiho, ko hoče on imeti svoje hobije user posted image . Otroka imet, ga negovat in vzgajat je precej več kot hobi! Ni ravno fer do tebe, da on lahko vedno počne kar mu je všeč, za drugo ga pa ne briga. Mu pa lahko poveš, da je Jakec ravno tako njegov kot tvoj in da nisi in ne moreš bit starš za oba. Ti si mama, otrok pa potrebuje tudi očeta tako za igranje kot za negovanje, čeprav je to slednje pri moških bolj poredko.

veš sej fora je v tem da on meni skoz govori da ga bo on imel pa naj jaz kam grem ko pač on ne gre, ampak jaz si želim bit z jakcem jaz ne bom šla zdaj  s kolegico sama na kavo recimo, ker mi to nič ne pomeni. ma sej...bomo že zrihtali, sej jaz nisem tiho ko presega meje.

srečka če bo šel nejc ribe lovit z veseljem. te pokličem

lahko noč

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
8.8.2008 21:15:42   
Bajsa
Hvala SN! No pa STipe me je zdele mal nasmeju user posted image  Dolenjka me bo ubila user posted image  ja valda!

Neposredna povezava do sporočila: 3615
8.8.2008 21:16:07   
Februarka08
Evo, moja je podepilirana in nadišavljenauser posted image a kej dišiiiiiiiiiiiiiiiii?user posted image
Dec se je glihkar bril, zdej se pa tušira... to pomen da bi rad jotouser posted image bomo vidli kakšen kruh bomo spekli iz te mokeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3616
8.8.2008 21:18:11   
ella79
mlavla jaz naredim tak t hitri tiramisu user posted image za kremo uporabim eno stepeno smetano, en mascarpone in mal skute dam ponavadi še vmes, no pa kako žčičko sladkorja. To je to user posted image pa kar v kozarčke, najprej piškotke namočeno v nescafe, krema, piškotki, pa smet krema, po vrhu pa kakav user posted image njami user posted image

bajsa, janey in februarka user posted image user posted image jaz si sam rečem, da zaradi descov se ne bom sekirala, če se on ne bo user posted image sem čist vesela, da sem lahko 24 h na dan z Zojo, on pa če hoče bit, naj si sam tako uredi da bo več z njo, je to čist njegov problem, ne moj user posted image je pa verjetno danes en tak depresiven dan, pa sej bo jutri bojlše user posted image smo pa me tuki zato, da se lahko 'spucate' in veste da vas popolnoma zastopimo

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
8.8.2008 21:18:51   
srečka nosečka

Hvala SN! No pa STipe me je zdele mal nasmeju user posted image  Dolenjka me bo ubila user posted image  ja valda!

user posted image user posted image user posted image  za Stipeta user posted image user posted image user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
8.8.2008 21:19:32   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Evo, moja je podepilirana in nadišavljenauser posted image a kej dišiiiiiiiiiiiiiiiii?user posted image
Dec se je glihkar bril, zdej se pa tušira... to pomen da bi rad jotouser posted image bomo vidli kakšen kruh bomo spekli iz te mokeuser posted image

sem se spomnila zadeve nekaj dni nazaj
Se splača slečt in pol tuširat? user posted image user posted image user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 3619
8.8.2008 21:22:17   
bamby

Se splača slečt in pol tuširat? user posted image user posted image user posted image

Samo za 2 minuti ziher ne user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3620
8.8.2008 21:27:04   
bamby
Jaz se moram za nocoj poslovit, ker Tim teži, da ne more zaspat. Pa nobeni socialni ne povedat, da revež zarad odprtga računalnika ne more spat, ker je "tastara" odvisna user posted image user posted image user posted image user posted image

pinči, uživaj 14 dni, kar se le da. Pa kakšno joto vseeno skuhaj user posted image

Ostalim pa, ki imate danes slab dan, en velik user posted image . Vedite, da za vsakim dežjem posije sonce!

nočko

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
8.8.2008 21:27:33   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Samo za 2 minuti ziher ne user posted image user posted image user posted image

nekaj v tem stilu:
Ves zakaj je moski kot snezna nevihta?Zato ker ne ves kdaj pride, koliko cm bo naneslo in koliko casa bo trajalo. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
8.8.2008 21:28:37   
srečka nosečka
bamby - nočko
Če pa Tim trdno zaspi, pa kar nazaj pridi.user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 3623
8.8.2008 21:33:47   
bamby

nekaj v tem stilu:
Ves zakaj je moski kot snezna nevihta?Zato ker ne ves kdaj pride, koliko cm bo naneslo in koliko casa bo trajalo. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Po moje bo prej zaspal, preden bom iz compa šla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3624
8.8.2008 21:37:00   
pina-1
čer.

ženske, malo je dedcev, ki so po jusu narejeni. In velko žensk svje dedce hvali, ker si s tem zatiskajo oči: moj pa i tak!!!!! Ja pa ja de. MAhhh.. jaz se s teorijo od elle čisto strinjam. Tako donos ki si ga bojo z otroki nardili, takega bojo meli. Samo ne potem jokatuser posted image .

No evo. oji otroci so že vsi v postelji. JAz sem zadnje alenkosti še nardila. Zjutraj pa kavo skuha in operem tisti dve posodi.

NE morem vejet, da smo dočakali dan ko gremo na dopsut.... Ups, sem pozabla user posted image podpis popravit....

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.