![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 20:56:48
|
|
|
|
Februarka08
|
Bajsa in Janey zgleda dons use šimfamo naše desce. Sem se mogla mal spucat... ne gre drugač drugega ne naredi za princess kot pa flaške kdaj pomije in mlek naredi aja, pa že celo 2x jo je previl mah, ni da bi govoru... Skratka, moja dama spi, jest grem pod tuš pol pa še ne vem kaj bom počela. Najbolj da grem kar spat.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 20:58:30
|
|
|
|
Bajsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka februarka - se bosta že uredila, naš to tudi zadnje čase bolj redko prakticira, vendar takrat, ko jo on prevzame se imata noro dobro. Mala kar vrešči. Boš videla, kako bosta uživala. nikol več mu nič ne rečem ko sem prišla pogledat kako jima gre, me je nakuru ven iz sobe... je reku da naj spokam ker mu kao nisem povedala kaj more narest vse sem mu povedala in že 100x me je vidu... nikol več ga ne prosim ma nič sem bla čist itak sem jo mogla potem še do konca uštimat, ušeska spucat ipd. bolj da bi bla sama... vsaj ne bi bla. Čez 10 min ko je pa vidu kaj je naredu, je blo pa a si žejna, a si lačna.... ne hvala... tko sva mislila kakšen lep večer bova dons mela, zdej nej ga ma pa kar sam Pa kaj je dons s temi desci al je luna al kaj. No moj itak ne previja, ne kopa, ne hrani, ne dela nč. No do zdej ji je dal 5 žličk hrane, trikrat jo je previl in trikrat jo je sam pelu vn, od tega 2krat na kavo v oštarijo, pa enkrat pol po kavi na sprehod in enkrat neki v trgovino v qulandijo al je za sterat, ej noro mi je zdele v glavi. Neki me dajejo hormoni. Muka srce in glava se ne štekata Februarka in Janey
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:01:09
|
|
|
|
Janey
|
bajsa isto ko da sebe poslušam. jaz pač pravim da si je najbolše nardit tak da je tebi fajn, kolko si lahko in jaz si več al man nardim, včasih pa me kaj ful potolče. evo enga sem pripalila zdaj pa počasi pod tuš in k mojemu v postlo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:01:39
|
|
|
|
Februarka08
|
Uf, bajsa.. zgleda smo na istem en zate...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:01:42
|
|
|
|
srečka nosečka
|
janey, februarka, bajsa - za vse vas . Pa ne bit žaloste. ker pol bom še jaz. Morda pa vaši dedci ne vejo kaj naj počnejo s temi malimi škrati in se bodo veliko bolj znašli, ko bodo večji. No, vmes pa sem še Lano 10 min. nosila, da je zaspala , naj ji bo razvajanje, ker vem, da jo zobki mučijo. Sicer pa sem že v rekla, da naša bo pa razvajena.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:03:31
|
|
|
|
srečka nosečka
|
janey - če si jutri dopoldan kaj fraj vaju povabiva z Lano na sprehod in kakšno dobro kavico?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:04:56
|
|
|
|
Bajsa
|
SN sej ni nč narobe z razvajanjem Rajš jo jaz tko razvajam, kokr pa da ji bi pol kasnej vse igrače in vse v rit vtaknila, prave ljubezni ji pa nebi znala dat. Še prehit bomo jokale, ker se naši škratki ne bojo več hotl crklat
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:06:22
|
|
|
|
Bajsa
|
Naša je že ob 18.30 ratala tko zaspana, da sem jo nekka do 19 uspela zbujeno met, pol je pokasirala obe zize in zdej še kr spi, se je vmes neki prebujala, s ji dala dudico, je pujso pepo objela in spančka naprej. Upam, da bo spet do 5 zdržala
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:07:41
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa SN sej ni nč narobe z razvajanjem Rajš jo jaz tko razvajam, kokr pa da ji bi pol kasnej vse igrače in vse v rit vtaknila, prave ljubezni ji pa nebi znala dat. Še prehit bomo jokale, ker se naši škratki ne bojo več hotl crklat točno tako tudi midva razmišljava
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:07:49
|
|
|
|
Bajsa
|
Kje je Dolenjka, ni ni Dolenjke, je STipe zasedu comp, pa ne more zraven
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:08:57
|
|
|
|
Bajsa
|
Fak kok mene hormoni je . Mi gre kr na jok, po mje se morem mal spucat, pa bo bolš... Grem zdej, pridem nazaj k bom bolš volje!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:10:18
|
|
|
|
bamby
|
janey, jez te čist zastopim, da ti prekipeva. Se pa sprašujem, če je morda ravno to krivo, ker si zmerom tiho, ko hoče on imeti svoje hobije . Otroka imet, ga negovat in vzgajat je precej več kot hobi! Ni ravno fer do tebe, da on lahko vedno počne kar mu je všeč, za drugo ga pa ne briga. Mu pa lahko poveš, da je Jakec ravno tako njegov kot tvoj in da nisi in ne moreš bit starš za oba. Ti si mama, otrok pa potrebuje tudi očeta tako za igranje kot za negovanje, čeprav je to slednje pri moških bolj poredko.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:14:06
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Fak kok mene hormoni je . Mi gre kr na jok, po mje se morem mal spucat, pa bo bolš... Grem zdej, pridem nazaj k bom bolš volje! Ti kar bodi tukaj, te bomo v dobro voljo spravile.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:15:21
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby janey, jez te čist zastopim, da ti prekipeva. Se pa sprašujem, če je morda ravno to krivo, ker si zmerom tiho, ko hoče on imeti svoje hobije . Otroka imet, ga negovat in vzgajat je precej več kot hobi! Ni ravno fer do tebe, da on lahko vedno počne kar mu je všeč, za drugo ga pa ne briga. Mu pa lahko poveš, da je Jakec ravno tako njegov kot tvoj in da nisi in ne moreš bit starš za oba. Ti si mama, otrok pa potrebuje tudi očeta tako za igranje kot za negovanje, čeprav je to slednje pri moških bolj poredko. veš sej fora je v tem da on meni skoz govori da ga bo on imel pa naj jaz kam grem ko pač on ne gre, ampak jaz si želim bit z jakcem jaz ne bom šla zdaj s kolegico sama na kavo recimo, ker mi to nič ne pomeni. ma sej...bomo že zrihtali, sej jaz nisem tiho ko presega meje. srečka če bo šel nejc ribe lovit z veseljem. te pokličem lahko noč
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:15:42
|
|
|
|
Bajsa
|
Hvala SN! No pa STipe me je zdele mal nasmeju Dolenjka me bo ubila ja valda!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:16:07
|
|
|
|
Februarka08
|
Evo, moja je podepilirana in nadišavljena a kej dišiiiiiiiiiiiiiiiii? Dec se je glihkar bril, zdej se pa tušira... to pomen da bi rad joto bomo vidli kakšen kruh bomo spekli iz te moke
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:18:11
|
|
|
|
ella79
|
mlavla jaz naredim tak t hitri tiramisu za kremo uporabim eno stepeno smetano, en mascarpone in mal skute dam ponavadi še vmes, no pa kako žčičko sladkorja. To je to pa kar v kozarčke, najprej piškotke namočeno v nescafe, krema, piškotki, pa smet krema, po vrhu pa kakav njami bajsa, janey in februarka jaz si sam rečem, da zaradi descov se ne bom sekirala, če se on ne bo sem čist vesela, da sem lahko 24 h na dan z Zojo, on pa če hoče bit, naj si sam tako uredi da bo več z njo, je to čist njegov problem, ne moj je pa verjetno danes en tak depresiven dan, pa sej bo jutri bojlše smo pa me tuki zato, da se lahko 'spucate' in veste da vas popolnoma zastopimo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:18:51
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Hvala SN! No pa STipe me je zdele mal nasmeju Dolenjka me bo ubila ja valda! za Stipeta
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:19:32
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Evo, moja je podepilirana in nadišavljena a kej dišiiiiiiiiiiiiiiiii? Dec se je glihkar bril, zdej se pa tušira... to pomen da bi rad joto bomo vidli kakšen kruh bomo spekli iz te moke sem se spomnila zadeve nekaj dni nazaj Se splača slečt in pol tuširat?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:22:17
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka sem se spomnila zadeve nekaj dni nazaj Se splača slečt in pol tuširat? Samo za 2 minuti ziher ne
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:27:04
|
|
|
|
bamby
|
Jaz se moram za nocoj poslovit, ker Tim teži, da ne more zaspat. Pa nobeni socialni ne povedat, da revež zarad odprtga računalnika ne more spat, ker je "tastara" odvisna pinči, uživaj 14 dni, kar se le da. Pa kakšno joto vseeno skuhaj Ostalim pa, ki imate danes slab dan, en velik . Vedite, da za vsakim dežjem posije sonce! nočko
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:27:33
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka sem se spomnila zadeve nekaj dni nazaj Se splača slečt in pol tuširat? Samo za 2 minuti ziher ne nekaj v tem stilu: Ves zakaj je moski kot snezna nevihta?Zato ker ne ves kdaj pride, koliko cm bo naneslo in koliko casa bo trajalo.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:28:37
|
|
|
|
srečka nosečka
|
bamby - nočko Če pa Tim trdno zaspi, pa kar nazaj pridi.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:33:47
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka nekaj v tem stilu: Ves zakaj je moski kot snezna nevihta?Zato ker ne ves kdaj pride, koliko cm bo naneslo in koliko casa bo trajalo. Po moje bo prej zaspal, preden bom iz compa šla
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:37:00
|
|
|
|
pina-1
|
čer. ženske, malo je dedcev, ki so po jusu narejeni. In velko žensk svje dedce hvali, ker si s tem zatiskajo oči: moj pa i tak!!!!! Ja pa ja de. MAhhh.. jaz se s teorijo od elle čisto strinjam. Tako donos ki si ga bojo z otroki nardili, takega bojo meli. Samo ne potem jokat . No evo. oji otroci so že vsi v postelji. JAz sem zadnje alenkosti še nardila. Zjutraj pa kavo skuha in operem tisti dve posodi. NE morem vejet, da smo dočakali dan ko gremo na dopsut.... Ups, sem pozabla podpis popravit....
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.