bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Dolenjka a prvošmo Jencili ogled, ker je manjkala res iz opravičlivga razloga ? Grem na kafe Kaj sem pa jaz IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 S skrivanjem nas ne privabite v kavala. Je tako bamby, suzi, mesecnica,....? meti, super za tole tvoje varstvo, pa še drago se mi ne zdi kot za jasli. Slinčke pa probej sproti splaknit, takoj ko končata jest in pol jih posuši, ker se lažje operejo. Sicer pa naša tudi nenormalno bruha, po malo . Danes jo je moj ravno kar preoblekel in ni bilo 3 minute, ko je bila komplet spet za preoblečt. Janez je pa tudi faca!!!! jencili, me veseli, da ni bila prehuda noč in da je Tajeva rana kar dobra. Saj bo vsak dan boljše. za vse tri! mesečnica, Tvoja Luna je pa en elik fenomen med februarčki! Kakšna telovadka, kar ne morem verjet !!! suzi, Žana je pa tudi srčkana. A ona se tudi že plazi, ali le na mestu na vseh štirih stoji? ella, pošlji še meni en tiramisu, bi ga z veseljem en kos! Peglaš? Kaj je že to Jaz se ne pritaknem pegle sploh . Nobena mi fajn v roke ne sede. Zame jih ne znajo narest, če me razumete ! februarka, Larisa je ful faca. Pa tudi čisto OK je, da jo posedeš v stol, saj sama "pove" kdaj ima zadosti. Se nimaš kaj bat! Mi smo tudi imeli nevihte popoldne, toče pa na srečo nismo imeli. Je pa naša madam danes tudi sitna, da je kaj . Ji ni nič pomislih in se nonstop le dere. Spala je pa popoldan kar nekaj časa, se vmes zbudila, da je pomalcala in spet zaspala. Zdaj je budna, pa sitna, moj pa benti zraven nje, ker ji ne more ustrežt.
|