|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
8.8.2008 18:23:16   
lana luna
aja pa včerej je tamali bratranc od mojga user posted image dobil sinčka Petrčkauser posted image ampak so mi mal čudne mere k sm jih slišala. baje naj bi imel 54 cm in 4800guser posted image user posted image user posted image to je men čist nemogoče slišat, tko da to so se mogl zmotit nekej. je pa biu otročk s CRjem rojen.

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
8.8.2008 18:23:51   
lana luna
no dost monologov. grem papcat. po viki kremi paše kumarična solatauser posted image user posted image user posted image si jo grem narestuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2277
8.8.2008 18:36:41   
pf
Tejchy to imate pa fajn, da je 24 ur na dan na razpolago, to bi pa jaz izkoristila, če bi bila doma na vašem koncu. Samo sem iz Slov. Bistrice in mi je predaleč malo. So mi pa zelo všeč vaši kraji, večkrat sva se tam vozila z motorjem.
Gold fish samo da je vse vredu s tabo in user posted image . Si se pa verjetno kar prestrašila. Jaz pa imam rahlo roza izcedka, a ve katera kaj bi lahko to bilo?
Saraya veš, da je bolje če greš v MB, če bi videla, da popadki hitro napredujejo, ampak saj imaš tudi dobre pol ure do Ptuja. Sploh si ne znam predstavljati koliko približno še imaš časa, če imaš popadke na pet minut. Niti približno se mi ne sanja.
Veš mene tudi tam spodaj pod sramnimi kostmi boli, kot da bi hotela it bolečina proti nogam in mi je rekla G, da je to zaradi širjenja medeničnih kosti in zaradi pritiska user posted image na sramne.
Punce veste kaj vam bom povedala, da še tak imamo srečo, da še ni šla katera v Rim. Poglejte avgustovke so začele rojevati dober mesec pred PDP že. Pa hvala bogu je vse vredu z mamicami in otročki.

Neposredna povezava do sporočila: 2278
8.8.2008 18:44:41   
meta21
Glede ultive na Ptuju-poznam punco, ki je tam rodila februarja in je bila zmenjena za ultivo, na koncu ji je pa niso dali, ker ni bilo kao potrebeuser posted image . Ne vem, malo zmedena je ampak dejstvo je, da je ni dobila. Lahko da ni bilo anesteziologa al kak se jim že reče.

Lana Luna cifra je res visoka ampak najbrž je kar prava. Nekateri se res rodijo neverjetno veliki. Počasi jih bomo že kar v šolo vpisovali, tako veliki bodo.user posted image  Jaz pravim naj rajši pol raste zunaj, ob rojstvu ima pa 3,5kg (max) čisto dovolj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
8.8.2008 18:49:03   
meta21
Jaz sem bila pa popoldne zelooo pridna. Dopoldne sem dobila še zadnje stvari od recinkota in sem šla po kosilu končno prat. En stroj zdaj visi, 2 se trenutno pereta, 3 sem pa ravnokar zlikala. Aja pa ni bilo vse za user posted image , likala sem zaenkrat samo tavelike stvari. Zdaj me pa noge bolijo ko user posted image , ker sem več kot 2 uri stala pri likalni mizi. Sem se prišla na RR malo spočit. Potem grem pa naprej delat. Moram preložit v sušilca in dat novo prat.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
8.8.2008 18:59:53   
lana luna
Jaz pa imam rahlo roza izcedka, a ve katera kaj bi lahko to bilo?

pf a je možno da se ti je že čep začel luščit? ker to baje se že 6 tednov pred porodom lahko začne. upam da ni kaj drugega user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
8.8.2008 19:05:11   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

Jaz pa imam rahlo roza izcedka, a ve katera kaj bi lahko to bilo?

pf a je možno da se ti je že čep začel luščit? ker to baje se že 6 tednov pred porodom lahko začne. upam da ni kaj drugega user posted image user posted image user posted image user posted image

Al je pa kakšno vnetje? Poskusi se malo mazat s canestenom-meni je G rekel, da se lahko včasih tudi preventivno malo namažem, ker je manjša možnost šivov pri porodu, če je tkivo zdravo, torej ni vneto. Torej ti škodit ne more. Če si pa v dvomih pa pokliči G!

Neposredna povezava do sporočila: 2282
8.8.2008 19:17:10   
gloria
user posted image sam da je vse ok...
meta ti si vzela banjico tud pri recinkotuuser posted image ....če si a je možno izbirat barve ali je sam tista bela(krem)

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
8.8.2008 19:40:50   
*bubi*
..... tista cifra pri meni je reaktivnost 135...samo ne vem kaj pomeni

135 je srčna frekvenca user posted image . Ta frekvenca pa ob gibih zaniha, tudi za +-20.

kaj pa gnezdenjeuser posted image user posted image user posted image to bi me moglo vzpodbujat k pospravljanju, pa nč od meneuser posted image user posted image user posted image

nič ne skrbi, še pride user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 2284
8.8.2008 19:41:22   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

user posted image sam da je vse ok...
meta ti si vzela banjico tud pri recinkotuuser posted image ....če si a je možno izbirat barve ali je sam tista bela(krem)

Ja banjico sem tudi vzela. Barve so vsaj 4, ampak ti ne znam točno povedat katere. Jaz sem vzela zeleno, je pa tudi rdeča pa ... ne vem, ne spomnim se. Sem klicala, kdaj mi bojo pripeljali pa se je javil en zelo zelo prijazen gospod. Je rekel, ko vas imam ravno na liniji, mi pa še povejte katere barve banjico bi imeli. Tako, da najboljše da pokličeš.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
8.8.2008 19:46:41   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

punce, če ne rabite podstavka.... taka banjica stane v Intersparu manj kot 10€. Ne vem, koliko je podstavek praktičen, saj se otroka ne kopa na sredi kopalnice user posted image

Meni je najbolj izi varianta vrečt en iveral preko banje, pa banjico gor.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
8.8.2008 20:04:26   
gloria
meta hvala tiuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
8.8.2008 20:31:12   
bark
Jaz sem bila pa danes še mal v šopingu.Sem mogla še previjalno torbo kupit.Pa sem jo pol kr v DM za 20eur,pa še neki robčki,pleničke in kremca so bli not.
Drugač se je pa coko javla in sporoča,da je zdej ok in se ne odpira več in računa,da gre v ponedeljek domov.Zahvaljuje se vam za srečkote za srečo in nam sporoča,da se držimo,da naj počivamo in se putimo razvajat.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
8.8.2008 21:05:51   
ključek
Drugač se je pa coko javla in sporoča,da je zdej ok in se ne odpira več in računa,da gre v ponedeljek domov.Zahvaljuje se vam za srečkote za srečo in nam sporoča,da se držimo,da naj počivamo in se putimo razvajat.

super!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
8.8.2008 21:06:45   
ključek
user posted image ........................user posted image user posted image user posted image  za pregled.................zdej pa počivat.....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
8.8.2008 21:07:31   
ključek
aja pa včerej je tamali bratranc od mojga user posted image  dobil sinčka

čestitke!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2291
8.8.2008 21:18:59   
gloria

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
8.8.2008 21:37:08   
gold fish

aja pa včerej je tamali bratranc od mojga user posted image dobil sinčka Petrčkauser posted image ampak so mi mal čudne mere k sm jih slišala. baje naj bi imel 54 cm in 4800guser posted image user posted image user posted image to je men čist nemogoče slišat, tko da to so se mogl zmotit nekej. je pa biu otročk s CRjem rojen.

...... mere so sicer malo večje, ampak je čisto možno.....   bravo za Petrčkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2293
8.8.2008 21:42:05   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

super!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se kar podpišem......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
8.8.2008 21:43:05   
gold fish
me to you - pozdravljena.....user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
8.8.2008 21:46:41   
gold fish
...tista moja kri...saj vem kaj je bilo.....tista nežna kožica tam spodajuser posted image ....zdaj me je že drugič prestrašilauser posted image ...čisto rahlo poči........   in je čisto res,ko je vnetje je manj prožna in pol poči......user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2296
8.8.2008 21:53:01   
gold fish
...sem bla danes tak vesela....moj user posted image  je šel popoldan v službo, pa sva ostala sama s pikecom doma, pa spet nobenega vozača pri hiši.......... mi ni fajn občutek zadnje čase.......

...pol pa slišim avto na dvorišču...in pridejo moji Korošci na obisk....user posted image user posted image user posted image  ma sem bila tako vesela, da sem imela popoldansko varstvo......user posted image

... nisem vam napisala ...ko sem šla danes drugič v porodnišnico  in je bil tam še moj gin....., pride iz ordinacije, pa pravi mojemu user posted image , da je vse OK, da je lažni preplah.......  Moj user posted image  pa mu odgovori, da mi zdaj samo  treniramo koliko časa rabimo do bolniceuser posted image user posted image user posted image  .....

Neposredna povezava do sporočila: 2297
8.8.2008 21:54:17   
gold fish
..vidim, da imam spet monologe...grem ležat, pa knjigo brat.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2298
8.8.2008 22:32:42   
ključek
me to you - pozdravljena..... user posted image

ojlaaaaaaaaaaaaaaa.................user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2299
8.8.2008 22:36:05   
ključek
ma sem bila tako vesela, da sem imela popoldansko varstvo....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.