Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 18:23:16
|
|
|
|
lana luna
|
aja pa včerej je tamali bratranc od mojga dobil sinčka Petrčka ampak so mi mal čudne mere k sm jih slišala. baje naj bi imel 54 cm in 4800g to je men čist nemogoče slišat, tko da to so se mogl zmotit nekej. je pa biu otročk s CRjem rojen.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 18:23:51
|
|
|
|
lana luna
|
no dost monologov. grem papcat. po viki kremi paše kumarična solata si jo grem narest
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 18:36:41
|
|
|
|
pf
|
Tejchy to imate pa fajn, da je 24 ur na dan na razpolago, to bi pa jaz izkoristila, če bi bila doma na vašem koncu. Samo sem iz Slov. Bistrice in mi je predaleč malo. So mi pa zelo všeč vaši kraji, večkrat sva se tam vozila z motorjem. Gold fish samo da je vse vredu s tabo in . Si se pa verjetno kar prestrašila. Jaz pa imam rahlo roza izcedka, a ve katera kaj bi lahko to bilo? Saraya veš, da je bolje če greš v MB, če bi videla, da popadki hitro napredujejo, ampak saj imaš tudi dobre pol ure do Ptuja. Sploh si ne znam predstavljati koliko približno še imaš časa, če imaš popadke na pet minut. Niti približno se mi ne sanja. Veš mene tudi tam spodaj pod sramnimi kostmi boli, kot da bi hotela it bolečina proti nogam in mi je rekla G, da je to zaradi širjenja medeničnih kosti in zaradi pritiska na sramne. Punce veste kaj vam bom povedala, da še tak imamo srečo, da še ni šla katera v Rim. Poglejte avgustovke so začele rojevati dober mesec pred PDP že. Pa hvala bogu je vse vredu z mamicami in otročki.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 18:44:41
|
|
|
|
meta21
|
Glede ultive na Ptuju-poznam punco, ki je tam rodila februarja in je bila zmenjena za ultivo, na koncu ji je pa niso dali, ker ni bilo kao potrebe . Ne vem, malo zmedena je ampak dejstvo je, da je ni dobila. Lahko da ni bilo anesteziologa al kak se jim že reče. Lana Luna cifra je res visoka ampak najbrž je kar prava. Nekateri se res rodijo neverjetno veliki. Počasi jih bomo že kar v šolo vpisovali, tako veliki bodo. Jaz pravim naj rajši pol raste zunaj, ob rojstvu ima pa 3,5kg (max) čisto dovolj.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 18:49:03
|
|
|
|
meta21
|
Jaz sem bila pa popoldne zelooo pridna. Dopoldne sem dobila še zadnje stvari od recinkota in sem šla po kosilu končno prat. En stroj zdaj visi, 2 se trenutno pereta, 3 sem pa ravnokar zlikala. Aja pa ni bilo vse za , likala sem zaenkrat samo tavelike stvari. Zdaj me pa noge bolijo ko , ker sem več kot 2 uri stala pri likalni mizi. Sem se prišla na RR malo spočit. Potem grem pa naprej delat. Moram preložit v sušilca in dat novo prat.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 18:59:53
|
|
|
|
lana luna
|
Jaz pa imam rahlo roza izcedka, a ve katera kaj bi lahko to bilo? pf a je možno da se ti je že čep začel luščit? ker to baje se že 6 tednov pred porodom lahko začne. upam da ni kaj drugega
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 19:05:11
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna Jaz pa imam rahlo roza izcedka, a ve katera kaj bi lahko to bilo? pf a je možno da se ti je že čep začel luščit? ker to baje se že 6 tednov pred porodom lahko začne. upam da ni kaj drugega Al je pa kakšno vnetje? Poskusi se malo mazat s canestenom-meni je G rekel, da se lahko včasih tudi preventivno malo namažem, ker je manjša možnost šivov pri porodu, če je tkivo zdravo, torej ni vneto. Torej ti škodit ne more. Če si pa v dvomih pa pokliči G!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 19:17:10
|
|
|
|
gloria
|
sam da je vse ok... meta ti si vzela banjico tud pri recinkotu ....če si a je možno izbirat barve ali je sam tista bela(krem)
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 19:40:50
|
|
|
|
*bubi*
|
..... tista cifra pri meni je reaktivnost 135...samo ne vem kaj pomeni 135 je srčna frekvenca . Ta frekvenca pa ob gibih zaniha, tudi za +-20. IZVIRNO SPOROČILO: lana luna kaj pa gnezdenje to bi me moglo vzpodbujat k pospravljanju, pa nč od mene nič ne skrbi, še pride
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 19:41:22
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria sam da je vse ok... meta ti si vzela banjico tud pri recinkotu ....če si a je možno izbirat barve ali je sam tista bela(krem) Ja banjico sem tudi vzela. Barve so vsaj 4, ampak ti ne znam točno povedat katere. Jaz sem vzela zeleno, je pa tudi rdeča pa ... ne vem, ne spomnim se. Sem klicala, kdaj mi bojo pripeljali pa se je javil en zelo zelo prijazen gospod. Je rekel, ko vas imam ravno na liniji, mi pa še povejte katere barve banjico bi imeli. Tako, da najboljše da pokličeš.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 19:46:41
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria meta ti si vzela banjico tud pri recinkotu ....če si a je možno izbirat barve ali je sam tista bela(krem) punce, če ne rabite podstavka.... taka banjica stane v Intersparu manj kot 10€. Ne vem, koliko je podstavek praktičen, saj se otroka ne kopa na sredi kopalnice Meni je najbolj izi varianta vrečt en iveral preko banje, pa banjico gor.
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 20:04:26
|
|
|
|
gloria
|
meta hvala ti
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 20:31:12
|
|
|
|
bark
|
Jaz sem bila pa danes še mal v šopingu.Sem mogla še previjalno torbo kupit.Pa sem jo pol kr v DM za 20eur,pa še neki robčki,pleničke in kremca so bli not. Drugač se je pa coko javla in sporoča,da je zdej ok in se ne odpira več in računa,da gre v ponedeljek domov.Zahvaljuje se vam za srečkote za srečo in nam sporoča,da se držimo,da naj počivamo in se putimo razvajat.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 21:05:51
|
|
|
|
ključek
|
Drugač se je pa coko javla in sporoča,da je zdej ok in se ne odpira več in računa,da gre v ponedeljek domov.Zahvaljuje se vam za srečkote za srečo in nam sporoča,da se držimo,da naj počivamo in se putimo razvajat. super!!!!!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 21:06:45
|
|
|
|
ključek
|
........................ za pregled.................zdej pa počivat.....................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 21:07:31
|
|
|
|
ključek
|
aja pa včerej je tamali bratranc od mojga dobil sinčka čestitke!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 21:18:59
|
|
|
|
gloria
|
Drugač se je pa coko javla in sporoča,da je zdej ok in se ne odpira več in računa,da gre v ponedeljek domov.Zahvaljuje se vam za srečkote za srečo in nam sporoča,da se držimo,da naj počivamo in se putimo razvajat.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 21:37:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna aja pa včerej je tamali bratranc od mojga dobil sinčka Petrčka ampak so mi mal čudne mere k sm jih slišala. baje naj bi imel 54 cm in 4800g to je men čist nemogoče slišat, tko da to so se mogl zmotit nekej. je pa biu otročk s CRjem rojen. ...... mere so sicer malo večje, ampak je čisto možno..... bravo za Petrčka
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 21:42:05
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Drugač se je pa coko javla in sporoča,da je zdej ok in se ne odpira več in računa,da gre v ponedeljek domov.Zahvaljuje se vam za srečkote za srečo in nam sporoča,da se držimo,da naj počivamo in se putimo razvajat. super!!!!! se kar podpišem......
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 21:43:05
|
|
|
|
gold fish
|
me to you - pozdravljena.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 21:46:41
|
|
|
|
gold fish
|
...tista moja kri...saj vem kaj je bilo.....tista nežna kožica tam spodaj ....zdaj me je že drugič prestrašila ...čisto rahlo poči........ in je čisto res,ko je vnetje je manj prožna in pol poči......
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 21:53:01
|
|
|
|
gold fish
|
...sem bla danes tak vesela....moj je šel popoldan v službo, pa sva ostala sama s pikecom doma, pa spet nobenega vozača pri hiši.......... mi ni fajn občutek zadnje čase....... ...pol pa slišim avto na dvorišču...in pridejo moji Korošci na obisk.... ma sem bila tako vesela, da sem imela popoldansko varstvo...... ... nisem vam napisala ...ko sem šla danes drugič v porodnišnico in je bil tam še moj gin....., pride iz ordinacije, pa pravi mojemu , da je vse OK, da je lažni preplah....... Moj pa mu odgovori, da mi zdaj samo treniramo koliko časa rabimo do bolnice .....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 21:54:17
|
|
|
|
gold fish
|
..vidim, da imam spet monologe...grem ležat, pa knjigo brat.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 22:32:42
|
|
|
|
ključek
|
me to you - pozdravljena..... ojlaaaaaaaaaaaaaaa.................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 22:36:05
|
|
|
|
ključek
|
ma sem bila tako vesela, da sem imela popoldansko varstvo....
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.