|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
8.8.2008 9:48:03   
ključek
Pravkar sem prejela sms od naše coko
Citiram:"Ti sporočam,da sem v porodnišnici LJ.Sem včeraj dobila popadke 3-10min.Odprta 1cm.Popadke so mi umetno ustavili,zdej je ok.Pa za dojenčka sem dobila injekcijo za razvoj pljučk.Zaenkrat sem do ponedeljka v LJ.Pozdravček vsem RR-jevkam."

coko....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
8.8.2008 9:56:29   
Tejchy
sem v porodnišnici LJ.Sem včeraj dobila popadke 3-10min.Odprta 1cm.Popadke so mi umetno ustavili,zdej je ok.Pa za dojenčka sem dobila injekcijo za razvoj pljučk.Zaenkrat sem do ponedeljka v LJ.Pozdravček vsem RR-jevkam."

začelo se je ......... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
coko - drži se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
8.8.2008 10:08:12   
arabela*
hoila pupe.user posted image
Evo mene že s pregleda.Sem bila brzinska.Minila je doba dolgega čakanja in sedenja preden prideš na vrsto.
Sem po naklučju dobila doma parking,drugače bi morala lutat vsaj do enihuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
8.8.2008 10:11:04   
Tejchy
Evo mene že s pregleda

kak je bilo??

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
8.8.2008 10:17:36   
arabela*
No,skratka,na pregledu vse ok.Otrok je že lepo zasidran z glavico navzdol,že pritiska navzdol fajn.UZ tudi nič  posebnega.Je bil itak bolj kratek.Naš user posted image tehta 2714 gr.A mislite,da je premalo?Sem dost več pričakovala,glede na moj trebuhuser posted image .Pa tud zredila se nisem nič.Sem komaj na 61,9kg,čeprav je že bilo več.Zgleda,da hujšamo potiho,ker se pripravlja user posted image .
Naslednji teden 13.8,pa imam že ctg.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
8.8.2008 10:22:54   
petra1978
Ojla babike.

Tako malo časa imam, da pridem na rr, potem pa enkrat na brzino preletim vaše poste in vidim, da mislite ene že rodit? Me kar malo panika zgrabi, ker mi še niti preseljeni nismo. Jaz še vedno upam na september.

Drugače je pri nas vse OK, v ponedeljek imam pregled, pa bomo videli, kaj bo G rekel.
Včeraj sem bila pri sestrični in mi je spakirala fuuulll cotik za našega fantauser posted image . Pa take lepe so (Mojca, hvala). Zdaj pa še samo otroško sestavimo in že pakiramo.

Zdaj pa šibam dalje, moram še nekaj poštrihat v stanovanju. Lepo se imejte in čim bolj dolgo zdržite v enen kosu.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
8.8.2008 10:41:25   
pf
Pozdravljene.
Me to you le počivaj pridno, če že imaš zrelo posteljico, da bo user posted image čim bolj dolgo pri tebi.
Kahlo vi pa imate veliko pupiko, rada papca. Pa nič se ne sekiraj, bo že. Moja je tudi imela pred dvema tednoma 2700 g, pa jih ima še zdaj isto, tak da mogoče se ne bo tak fejst redila več. Samo, da sta zdravi.
Coko drži se.
Saraya meni se ne zdi premala teža tvojega otročka, moja ima tam nekje in imava isto rok, tak da je po mojem to kar ok.
Jaz sem imela danes CTG v ptujski porodnišnici in je bilo vse OK, v torek 12.8. imam pa naslednji pregled pri svoji ginekologinji. Naši punci se pa še zgleda ne mudi, se prav fajn počuti v trebuščku. Bi bila kar vesela, če bi zdržala do zadnjega tedna v avgustu, če pa bo kak drugače pa tudi vredu.

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
8.8.2008 10:48:09   
gloria
No,skratka,na pregledu vse ok.Otrok je že lepo zasidran z glavico navzdol,že pritiska navzdol fajn.UZ tudi nič posebnega.Je bil itak bolj kratek.Naš tehta 2714 gr.A mislite,da je premalo?Sem dost več pričakovala,glede na moj trebuh .Pa tud zredila se nisem nič.Sem komaj na 61,9kg,čeprav je že bilo več.Zgleda,da hujšamo potiho,ker se pripravlja .
Naslednji teden 13.8,pa imam že ctg.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
8.8.2008 10:54:02   
gloria
Tejchy hvala za informacije o EA....jaz bi morala danes na posvet pa sem zaspalauser posted image ....tak da grem v ponedeljek....me pa sploh ne mika da bi se odločla za njo,mi jo je ena svetovala....saj jo lahk ne koncu sploh ne vzameš posvet pa ne more škodit a ne...
Me to you počaki še maluser posted image
Kahlo čestitke za pregled
Coco drži se user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
8.8.2008 10:57:33   
gloria
user posted image dober obavi danes....pa čestitke za prijateljico....kok me razveseli taka novicauser posted image user posted image user posted image ...
....mi dva sva pa včeraj dekorirala otroški kotiček kr pri nama v spalnici....ko bo čisto gotovo bom nalimala slikce....drugače je pa stena jabolčno zelena....slikce in nalepke so pa od medvedka puuser posted image ....danes se je bilo prav lepo zbuditi....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
8.8.2008 10:58:37   
sonček33
Koma čakam slikice glori, obvesti me, ko jih boš prilimala.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
8.8.2008 11:02:00   
arabela*
no zdaj pa si končno enga rakca sa paštetko privoščim,pa pepsi.user posted image
Mi je tak čudno,ko sem sama doma,brez malečke.Vse tak tiho,mirnouser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
8.8.2008 11:07:41   
gloria
Koma čakam slikice glori, obvesti me, ko jih boš prilimala

....zmenjeno user posted image ....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
8.8.2008 11:15:54   
emi*
Ola!

MY GOD,ja ampak se res pripravljate na rojevanje.user posted image user posted image user posted image

Čoko veliko sreče a ne,itak bo vse ok!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma ta moja je včeraj tudi proti večeru že nekaj kopala spodaj,da sem že mislila,da bo prišla ven.Sicer nisem mela popadkov,mela pa sem občutek kot,da se odpiram,full čuden kot,da se mi vse širi.Da ni user posted image  zagledal svetlobo pa se mu mudi.user posted image Danes je mir,ampak tisto včeraj,čudno.Komaj čakam ta pregled v torek.user posted image Sploh ne vem kako bi reagirala,da mi reče,da sem se odprla malo.Mene bi kap,čeprav sem pripravljena.Ne vem res,ne vem.user posted image

user posted image  pa me že oponaša kako naj bi se vedla med porodom:DEJ PUSTI ME,NEHAJ,PUSTI ME DA DIHAM,BEŽI STRAN ......pa take.user posted image user posted image user posted image  Odvisno ali bom naspana ali pa ne,ker če se ne naspim bom pa tečna.user posted image Samo še to mi manjka.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
8.8.2008 11:27:14   
gloria
...aha še nekaj sem pozabla napisatuser posted image ...da sem imela patronažno na obisku....super ko se lahk še pred porodom z enim pomeniš kako pa kaj...in sem ji povedala da bi rada na široko povijala(po pamperski še pleničko)in je rekla da če je z kolki vse ok nima smisla ker je priporočljivo da ma čim bolj nogice sproščene da lakh giba(telovadi po svoje).....zdej sem pa resuser posted image ....no jaz jo glih ne mislim upoštevat vsaj en mesec neuser posted image ....nevem kaj bom pa nardila ko bo pršla pol ko bo otrok...ah bom že nekaj zmislila...kaj pa vama kaj povejo...

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
8.8.2008 11:29:58   
Tejchy
No,skratka,na pregledu vse ok.

user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
8.8.2008 11:32:25   
Tejchy
če je z kolki vse ok nima smisla ker je priporočljivo da ma čim bolj nogice sproščene da lakh giba(telovadi po svoje).....

sicer je že kr nekaj časa od materinske šole... pa me je že mal zapustil spomin.. sam mislim, da tam ni posebej komentirala tega, da nekatere kljub temu, da je s kolki vse ok, povijajo široko... tko da mislim, da skor ne bi smelo biti kj narobe...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
8.8.2008 11:34:01   
Tejchy
moj user posted image  pa danes skoz miga.. nenormalno... že od jutra... a sploh misli kj spat al ne?? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
8.8.2008 11:38:48   
emi*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zgleda,da bom jaz ta vikend rodila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako presenečenje,sem dobila plačo danes,čeprav je 10. pa bi morala biti v ponedeljek.A je to mogoče,ker sem že na porodniški??user posted image user posted image user posted image Ampak ne morete verjet kolko me je to presenetlo,ponavadi samo nekaj zaje......!!user posted image No comment!user posted image user posted image No pa gremo lahko po nakupih danes,weeeeeeee............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,mater sem vesela.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
8.8.2008 11:41:04   
*bubi*
Jaz sem namreč pri prvem nekje prebrala, da je pomivalni stroj čist dober za sterilizirat in sem flaške, dude ipd... prala v pomnivalnem stroju - pa nismo imel nobenih problemov.

Pri pomivalnem stroju zna bit problem, ker dodaja med splahovanjem tisto tekočino. Jaz sem flaške potem še 1x splahnila, če sem jih že v stroju prala.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
8.8.2008 12:10:47   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Jaz sem namreč pri prvem nekje prebrala, da je pomivalni stroj čist dober za sterilizirat in sem flaške, dude ipd... prala v pomnivalnem stroju - pa nismo imel nobenih problemov.

Pri pomivalnem stroju zna bit problem, ker dodaja med splahovanjem tisto tekočino. Jaz sem flaške potem še 1x splahnila, če sem jih že v stroju prala.

A tisto tekočino za sijaj? Edino če je pač ne daš v stroj...al pa kot si ti rekla - splakneš ...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
8.8.2008 12:11:29   
gold fish
...evo tudi jaz sem že nazaj......

...na ctg vse ok, srček bije, popadkov ni zaznati....naslednji ctg 14.8.....  Sem bila 1 uro priklopljena na ctguser posted image , ker je naš user posted image  spet ful norel po bušiju.....

...naredili so mi tudi uz...ker je malo več plodovnice......     V ponedeljek imam pregled pri svojem gin. in se baje zmeniva kdaj bo dan D... , ker bo mogoče prej kot v 39t ..se pravi čez kakih 10 dniuser posted image ...
..Mi je pa dr. dala častno pionirsko, da tudi če pridem prej, da mi naredijo cr....zdaj sem pomirjena....... Moram pa prit čimprej, če se začne.... Je rekla samo v primeru, da glavica že sili ven....pač cr odpade...ampak tako dolgo nimam namena čakat doma......

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
8.8.2008 12:13:28   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...evo tudi jaz sem že nazaj......

...na ctg vse ok, srček bije, popadkov ni zaznati....naslednji ctg 14.8.....  Sem bila 1 uro priklopljena na ctguser posted image , ker je naš user posted image  spet ful norel po bušiju.....

...naredili so mi tudi uz...ker je malo več plodovnice......     V ponedeljek imam pregled pri svojem gin. in se baje zmeniva kdaj bo dan D... , ker bo mogoče prej kot v 39t ..se pravi čez kakih 10 dniuser posted image ...
..Mi je pa dr. dala častno pionirsko, da tudi če pridem prej, da mi naredijo cr....zdaj sem pomirjena....... Moram pa prit čimprej, če se začne.... Je rekla samo v primeru, da glavica že sili ven....pač cr odpade...ampak tako dolgo nimam namena čakat doma......

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
8.8.2008 12:25:33   
arabela*
user posted image user posted image user posted image user posted image
Glavno,da je vse ok.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
8.8.2008 12:42:17   
arabela*
Joj,ta vročina me bo kar ubila.
Se mi zdi,da sploh ni za dihat.Imam ventilator prižgan,pa okno odprto,pa nič boljše.Sem se za par minut vlegla,da se spočijem,ko ena omikauser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.