Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 22:36:52
|
|
|
|
ključek
|
no...................... ........................a že smrčiš?????
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 22:42:40
|
|
|
|
ključek
|
.................te ni?? pol pa jz tud grem..................... nočko................................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 22:59:49
|
|
|
|
arabela*
|
bomo morali malo delavnik uredit.Nobena noče nočnih več delat . Sama pa ne sfolgam
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 23:07:09
|
|
|
|
tasha23
|
Oj, samo na hitro. trenutno sem še v enem kosu, smo pa v nizkem štartu... bila na izredni kontrtoli zaradi slabih izvidov, dobila kuro do ponedeljka, če se stanje ne izboljša do takrat - imam ponovno ctg (ta teden vidni popadki na 5-10 min), odvzem krvi in vode... če stanje ne bo boljše bo po vsej verjetnosti akcija že naslednji teden
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 23:23:33
|
|
|
|
arabela*
|
tasha23,drži se.Saj bo
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 23:58:48
|
|
|
|
arabela*
|
Nič babike,vidim da ste vse že pod odejo.Bom pa se tud jaz odpravila počasi. Nočkaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 7:26:25
|
|
|
|
pf
|
Dobro jutro babike. Coko superca, da se ti je uredilo. Zdaj pa le pridno počivaj. Tasha upam, da bodo izvidi boljši v ponedeljek, če ne se pa drži. Ja ne vem, če je to čep - roza izcedek. V bistvu ni bilo kake sluzi, ali česa podobnega, samo mokre hlačke, obarvano pa je bilo roza. V bistvu nekega vnetja verjetno nimam, če so mi dva dni nazaj pregledali urin in je bil b.p., ali pač. Bom malo namazala z Vitagyn C in bom videla tekom dneva. Sedaj ponoči ni bilo več nič. A ve katera drugače kako izgleda, če se čep odlušči? Bubi meni se tudi zdi stojalo za banjico neuporabno, saj sredi prostora jo ne bom kopala. Jaz jo bom kar na mizi v kuhinji verjetno, no ne vem še, ali pa na previjalni, če podlogo dol vzamem jo tudi komot tam. Samo pa že komaj čakam, da jo pocartam, ne morem vam opisati. Mi je pa fajn, da čim manj hodim po porodnišnici. No hvala bogu je vse vredu, drugače bi jaz tudi šla, da ne bi katera mislila, da sem brezbrižna. Doma ne razmišljam o porodu, tam pa imam skozi akcijo v glavi.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 8:19:23
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! coko še za naprej. tasha23, drži se , daj malo še, no..... res probaj čim več počivat čep ni samo tak ali drugačen izcedek.... čep je kar konkretna gosta sluz, ki lahko ima krvave nitke. Običajno se lušči počasi, ampak že takrat je to veliko sluzi. Če se odlušči cel, je pa kar velika kepica.
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 8:33:32
|
|
|
|
gloria
|
Oj, samo na hitro. trenutno sem še v enem kosu, smo pa v nizkem štartu... bila na izredni kontrtoli zaradi slabih izvidov, dobila kuro do ponedeljka, če se stanje ne izboljša do takrat - imam ponovno ctg (ta teden vidni popadki na 5-10 min), odvzem krvi in vode... če stanje ne bo boljše bo po vsej verjetnosti akcija že naslednji teden ....drži se ...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 8:35:55
|
|
|
|
pf
|
Hvala Bubi, no potem pa to ni bil čep, ker sluzi ni bilo za videti, samo nekaj roza izcedka. Hvala bogu.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 8:38:48
|
|
|
|
ključek
|
dobro jutro.................. .................vidim, da je še niste uspele ponuditi...............
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 8:39:51
|
|
|
|
ključek
|
Oj, samo na hitro. trenutno sem še v enem kosu, smo pa v nizkem štartu... tasha23..................... ..........vse dobro želim.................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 9:34:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tasha23,drži se.Saj bo še od mene
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 9:42:04
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* , daj malo še, no..... res probaj čim več počivat ...saj počivam....samo vsakič, ko grem kam z avtom, pa tudi če ne vozim, je pol ...zdaj komaj opazim kake luknjaste ceste imamo .. ... je pa tudi vreme včeraj vplivalo na moje stanje.... me tudi drugače ful boli spodaj,ko je sprememba vremena samo zdaj, ko je vse bolj okroglo, ne vem točno kje je kaj... pa tudi pozabim, da bi lahko to bilo to.... .... bom zdaj pridna..... še teh 14-16 dni
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 10:19:08
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro tudi od mene. Malo da vas pozdravim.Se odpravljamo po posteljo v Rutara,tak da bo malečka imala kje spat,ko ji bo prevzel njen kinderpet . Pol pa še na kavico,kje na sončeka,pol pa bo tak že popoldan. Mormo danes izkoristit,jutri pa sva z malečko tak same,pa brez avta.Bova pa spet generalko doma delale
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 10:20:15
|
|
|
|
arabela*
|
Včeraj mi je en kolega predlagal,če bi šli na morje drug teden za ene 4,5 dni.Pa me tak mika,da je joj.Moj pa pravi,da v tem stanju i najbolj pametno rinit dol
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 10:43:23
|
|
|
|
Lara Croft
|
da v tem stanju i najbolj pametno rinit dol Saraya.... sej ne boste rinli dol..... povej mu, da se boste pa ja peljali....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 10:50:20
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gloria meta ti si vzela banjico tud pri recinkotu ....če si a je možno izbirat barve ali je sam tista bela(krem) punce, če ne rabite podstavka.... taka banjica stane v Intersparu manj kot 10€. Ne vem, koliko je podstavek praktičen, saj se otroka ne kopa na sredi kopalnice Meni je najbolj izi varianta vrečt en iveral preko banje, pa banjico gor. Jaz imam tuš kabino in tako majhno kopalnico, da sicer banjico na podstavku lahko dam na sredino, jaz bi pa verjetno že težko prišla notri (v kopalnico ne banjico ). Tako, da rabim podstavek. Če iamš pa banjo, je pa najbrž res praktično kar tako kot ti praviš. Edino križ-te nič ne boli?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 10:57:12
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Včeraj mi je en kolega predlagal,če bi šli na morje drug teden za ene 4,5 dni.Pa me tak mika,da je joj.Moj pa pravi,da v tem stanju i najbolj pametno rinit dol Jaz sem res med manj paničnimi, včasih celo malo neodgovornimi, ampak jaz si vedno mislim, da so domačinke tam, kamor pač greš na morje, tudi mogle nekje rodit in če se slučajno zgodi ... Je pa vseeno fajn se prej mal pozanimat. Odvisno je tudi kako daleč greš.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 12:02:37
|
|
|
|
*bubi*
|
Če iamš pa banjo, je pa najbrž res praktično kar tako kot ti praviš. Edino križ-te nič ne boli? ni sile. Pa itak otroka malo časa tako kopaš. Prej kot slej je treba banjico v banjo postavit, da ni poplave . No, pri nas se je nekje od 5m naprej ful obnesel fliper za kopanje. Ta bi še pod tušem kar prav prišel, če je tista poglobljena tuš-kad pa sploh.
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 9.8.2008 12:03:37 >
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 12:24:19
|
|
|
|
Tejchy
|
Ojla pupe! Tasha - drži se .... ... ma js samo čakam kdaj se bom priklopla na net in bo pisalo, da je ena od vas rodila... drugače pa pr men še ni nobenga izcedka.... nobenih pritiskanj na medenico, sramne kosti, ... nobenih lažnih popadkov.... samo občasno zategovanje pod trebuščkom in to je to... tak da našmu se očitno nikamor ne bo mudilo kolker zdj kaže... se mu očitno čist preveč lepo godi v trebuščku... Saraya - glede morja... ma js glih ne bi rinla dol.... sploh pa ne zdj, ko si tik pred koncem... pa ko te že lep čas kr neki matra... škoda nisi prej šla, ko še ni bilo take panike.... a po drugi strani spet - sj so tud na primorskem porodnišnice... če bi že kaj bilo... pač ne bi v MB ali pa na Ptuju rodila...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 12:25:54
|
|
|
|
Tejchy
|
Js sem pa dans dala plečničke prat ... zdj pa še samo cotike.. js ne vem kaj imate ve tolk cot, da 2,3 stroje napolnite js bom mela cotik sam za en stroj.. še tega po moje ne polnega...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 12:26:39
|
|
|
|
KAHLO
|
hOJ babike!! Evo sem na štajerju, in se pustim razvajati od svojih dragih staršev moj je ostal v lj ker itak mora v službo, ampak, sem že ugotovila da sam luta okrog...samo da sem umaknila pete ta moj dedc, no sicer pa si naj le da duška.....tud sam pravi da še mora zdaj izkoristit pol bo bl težko, ma pa tud pred priprave....na porod zoe....pr meni zdaj graz odpade tak da bo šel verjetno moj sam z taščo....tak da če še nimaš robe mi sporoči, da bom pol kr njemu naročila da prnese stvari k si mi jih naročila!!! ČOKO IN TASHA DRŽTA SE.....jaz vama želim vse naj naj.....da se dobro izteče bosta pa mogoče malo prej cartale, sej zdaj se bebe še samo redijo ali?!? no vsaj pr naši je tako.... Glede na to da ma naša tamala že 3200 g, in je g rekla da bomo do 4000 počakali pol pa sprožili porod....a mislite da se lahko do 29.8. zredi že za 800 g.........jaz bi še kr rada počakala na september ???
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 12:53:41
|
|
|
|
emi*
|
Dan!! Samo na hitro,da povem,da je kolegica le rodila,fantka danes ob 11h.Zdaj pa treba it,se treba zrihtat,ker ga bomo šli pogledat!! Bye Bye
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 12:59:26
|
|
|
|
ključek
|
Dan!! Samo na hitro,da povem,da je kolegica le rodila,fantka danes ob 11h čestitke!!!!!!!!!!!
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.