|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
8.8.2008 12:43:58   
arabela*
še fajn,da so pri mojem gin.tak prijazni,da me je vprašala,kdaj želim prit na ctg.Pa sem rekla,da rada spim zjutraj,pa je rekla sestra,da ni problemuser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 8.8.2008 12:44:36 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
8.8.2008 13:00:28   
alysa
Čestitke vsem za preglede user posted image user posted image user posted image .

Coko, zdrži še malo ... user posted image user posted image

Ja, ena bo zgleda počasi otvorila septembrske user posted image , pol se bo pa začelo ... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
8.8.2008 13:05:00   
Tejchy
user posted image  .... čestitke user posted image  user posted image  user posted image  

še 10 dni pol... uf.. veš kolk bo to hitr minilo.. pa boš že imela svojo štručko v naročju... ti kr zavidam malo...

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
8.8.2008 13:07:33   
arabela*
ma meni ni jasno nekaj Sem v staro materinsko gledala,pa sem imela vsega skupaj 14 pregledov,nato pa še ctg.
Sedaj pa je bil komaj deseti pregled,pa mislim,da jih več nebo.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
8.8.2008 13:41:02   
pf
Saraya a si se že odločila, če boš šla na Ptuj  ali v Maribor? Kateri razgovor ti je pustil več plusov, za epiduralno ali ultivo? Jaz sem razmišljala o epiduralni, ampak če pa pravijo, da potem jo je pa tak težko dobiti, ko gre zares. Moja prijateljica dela v SBMB, kjer je višja med. sestra na intenzivni, je imela podpisano za epiduralno in je ni mogla dobiti prvič, zdaj pa ima rok čez 18 dni in se je spet bolj "informativno" pozanimala in so ji rekli, da če je   anesteziolog tam, potem ja, drugače pa ne. Jaz se potem raje ne menim, ker vem, da sem tak človek, da bi bila razočarana, če bi se na nekaj zanašala, pa potem ne bi bilo mogoče je dobiti.
Punce koliko mora biti kaj številka, ki pokaže popadke na CTG? Prvorodke verjetno veste.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
8.8.2008 13:56:43   
Tejchy
Jaz sem razmišljala o epiduralni, ampak če pa pravijo, da potem jo je pa tak težko dobiti, ko gre zares. Moja prijateljica dela v SBMB, kjer je višja med. sestra na intenzivni, je imela podpisano za epiduralno in je ni mogla dobiti prvič, zdaj pa ima rok čez 18 dni in se je spet bolj "informativno" pozanimala in so ji rekli, da če je anesteziolog tam, potem ja, drugače pa ne.

to drži.. v MB ni na voljo 24h na dan... v SG pa je user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  jupi ...
pf - najboljš da prideš v SG rodit user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
8.8.2008 13:57:39   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

sem v porodnišnici LJ.Sem včeraj dobila popadke 3-10min.Odprta 1cm.Popadke so mi umetno ustavili,zdej je ok.Pa za dojenčka sem dobila injekcijo za razvoj pljučk.Zaenkrat sem do ponedeljka v LJ.Pozdravček vsem RR-jevkam."

začelo se je ......... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
coko - drži se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Coko - se podpišem pod tole in točno vem kaj prestajaš glede na to, da sem bila jaz na istem, ampak 2 meseca in pol nazaj. Vse bo ok, ti samo ubogaj doktorje in sestre in predvsem POČIVAJ. Držimo pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
8.8.2008 14:03:12   
emi*
Ma zdaj pa je bla fešta.user posted image user posted image Prvo začne malo padat,pol pa vse bolj in bolj,pa pol mini frnikole,kar naenkrat pa so taki kosi začeli padat,da sem mislila,da mi bo še kak na glavo padel skozi streho.Taka toča,tega še nisem vidla.Nekje 5 min je trajalo pa je nehalo pa malo manjši kosi in pol le dež.Na koncu pa se gasilci oglasijo,z sireno uno 3x kao konec napada,ta je bla dobra.user posted image user posted image Tega še nisem doživela.Mine par minut eden rešilec mimo,čez kakih 15 min še en rešilec.............user posted image user posted image Kot,da bi bombe padale.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
8.8.2008 14:04:22   
*zoe*
Pf pol imava pa v torek obedve pregled user posted image

Gloria fajn, da je bil pregled in tvoj user posted image  ok.

user posted image no vidiš, sedaj boš pa lažje spala, ko veš kako in kaj. Super user posted image

Pri nas pa že od jutra po malem dežek pada, pa malo se je ozračje shladilo, tako da se prav fajn diha.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
8.8.2008 14:09:35   
emi*
Sem si umivala glavo ampak vidim,da ni več tako zanimivo stat prepognjen nad kadjo,sem mislila,da mi bo hrbtenica počla na pol.user posted image

Uživajte,grem skuhat kosilo do konca ,pol pa nakupi pa še eno predavanje mam,ki ga nisem mela prejšnji mesec,ki smo šli na dopust.

Evo spet rešilec tuli.Kdo ve kaj je blo!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
8.8.2008 14:12:34   
gold fish

user posted image  .... čestitke user posted image  user posted image  user posted image  

še 10 dni pol... uf.. veš kolk bo to hitr minilo.. pa boš že imela svojo štručko v naročju... ti kr zavidam malo...

....gremo lepo počasi...komaj vam javim, kako in kaj na pregledu...grem na wc in malo krvi, ko se obrišem...user posted image ...takoj kličem nazaj kaj to pomeni,pa pravi naj se pridem pokazat...in evo šibamo nazaj.....  Tam me babica pregleda in nič....nobene krvi...user posted image .......mv zaprt...
Pol pride še moj gin. in me pomiri, da ni nič.....

Tisto čez en teden...bo pa najhitreje  22.8 oz. 25.8.... tako, da če me nič ne preseneti bo naša štručka prišla na enega od teh dveh  dni......bolj točno info bomo dobili 14.8. po ctg....

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
8.8.2008 14:13:46   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ma meni ni jasno nekaj Sem v staro materinsko gledala,pa sem imela vsega skupaj 14 pregledov,nato pa še ctg.
Sedaj pa je bil komaj deseti pregled,pa mislim,da jih več nebo.user posted image

.....kaj pa jaz, ki jih imam komaj 6user posted image   

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
8.8.2008 14:17:11   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Punce koliko mora biti kaj številka, ki pokaže popadke na CTG? Prvorodke verjetno veste.

....jaz nimam pojmauser posted image ....vem samo to, da mi zdaj nonstop riše več ali manj ravno črto 

mam pa neko cifro 135user posted image na izvidu...samo ga nimam pri sebi....

< Sporočilo je popravil gold fish -- 8.8.2008 14:18:54 >

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
8.8.2008 14:59:26   
arabela*
pf,ne vem kje bom rodila.
Če bi imela šanso izbirat,bi raje šla na ptuj,pa tud ultiva me je mogoče malo bolj prepričala kot epiduralna.Pa ne vem zakaj.Ampak ultiva se mi zdi nekako vodljiva,lahko jo ustaviš,kdaj želiš.Pri epiduralni,pa kak je tam,jo imaš,pa če funkcionira al pa ne.Pa še tisto pikanje,pa kateter.Ne vem.Jaz bom enostavno videla,kak bo,če bo čas bom šla na Ptuj,sigurno.Če pa bo sila,pa veš,da nebom reskirala.
user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
8.8.2008 15:13:42   
Tejchy
Pri epiduralni,pa kak je tam,jo imaš,pa če funkcionira al pa ne

tud epiduralno ti lahko ustavi, če rabiš močnejši popadek... vsaj tak so nam rekli... al pa ti vmes prekine... in ti pač ne da nove doze..

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
8.8.2008 15:14:55   
Tejchy
.....kaj pa jaz, ki jih imam komaj 6

tud js sem tam nekje pri tej cifri.. oziroma sem glih gledala zadnjič.. vsak mesec en pregled... torej.. skupaj jih bo 8 + devetič CTG...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
8.8.2008 15:16:16   
Tejchy
grem na wc in malo krvi, ko se obrišem... ...takoj kličem nazaj kaj to pomeni,pa pravi naj se pridem pokazat...in evo šibamo nazaj..... Tam me babica pregleda in nič....nobene krvi... .......mv zaprt...

sam da je vse ok....
a si imela tudi vaginalni pregled? ker pol je možno, da si krvavela zaradi tega..

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
8.8.2008 15:55:01   
arabela*
madonca,danes pa ga res nekaj fiksa ta rr.Sploh ne odpira user posted image
Punce,a se še kateri dogaja,da jo spodaj,pod sramnimi kostmi,v bedrah zbada.Čist zgoraj,pa zgleda ko krč,pa spusti.Kot bi se širla.user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
8.8.2008 16:48:21   
Lara Croft
Ma kaj je zdej toooo?! A ni še zgodaj za nas setembrke.... Je komaj avgust začel.....

Ma joj, jst res ne bi rada tazadnja ostala.... user posted image user posted image user posted image

Pa pregled imam komaj 21....to bo komaj 6 pregled.... me prav zanima, koliko ja naša punca težka.... Na zadnjem, to je blo 10. 7 je imela 1600g.

A je zdej to nova moda, da se sproža porode zato, da ne bi blo dete pretežko?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
8.8.2008 17:00:06   
*bubi*
coko user posted image user posted image user posted image  mislimo nate. Drži se! user posted image

Saraya, čestitke za pregled. 2700g se ti ne zdi dovolj, pa če še 3x200g prišteješ do (uradnega) konca?

user posted image , tudi tebi čestitke. Še dobro, da je sledil samo lažni alarm.

jaz sem tudi bila dolgo na CTGju, ker je najprej user posted image  tak norel po trebuščku, da ga sploh ujeti ni mogla, potem pa zaspal user posted image  No, po pol ure pa se je le pokazala tista prava reaktivnost. Drugače pa tudi nič posebnega, 08.08.08 že ne bo moj dan user posted image user posted image user posted image
Jetrni testi so tudi spodobni, bodo pa zdaj na en teden kontrolirali.

Kar pa se popadkov tiče - na CTGju se nastavi občutljivost, tako da višina hribčka čisto nič ne pove. Če je večja občutljivost, je lahko hribček veliko višji pri šibkem popadku kot pri močnem, če pač ima nastavljeno manjšo občutljivost. S CTGjem se preverja prisotnost in rednost popadkov.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
8.8.2008 17:09:13   
gold fish

sam da je vse ok....
a si imela tudi vaginalni pregled? ker pol je možno, da si krvavela zaradi tega..

..ni bil vaginani, kri pa je blo glih za vzorec.....  ni bla prav krvavitev...samo saj veš...panika....

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
8.8.2008 17:12:36   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

......le pokazala tista prava reaktivnost. Drugače pa tudi nič posebnega, 08.08.08 že ne bo moj dan user posted image user posted image user posted image

Kar pa se popadkov tiče - na CTGju se nastavi občutljivost, tako da višina hribčka čisto nič ne pove. Če je večja občutljivost, je lahko hribček veliko višji pri šibkem popadku kot pri močnem, če pač ima nastavljeno manjšo občutljivost. S CTGjem se preverja prisotnost in rednost popadkov.

..... tista cifra pri meni je reaktivnost 135...samo ne vem kaj pomeniuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
8.8.2008 18:19:07   
lana luna
ja punce moje, kaj vas mečeuser posted image če mi mislte vse avgusta rodit, bom pol še težje čakala na konec septembra k mam jest rokuser posted image k boste vse že cartale jest bom pa čakala in čakala. kdo pa bo pol z mano tle čveku??

kr lepo pejte po datumih. nč prehitevat. tit ti lumpe!!!

jest mam še skor cele dva mesca do PDPjauser posted image pa že zdej mi gre vse na živce, sploh to, k se mi čist vsak dan vrti u glav popoldne in sem pol čist blesova vsauser posted image pa a je to normaln da sem tolk brez volje za delat???user posted image user posted image user posted image

kaj pa gnezdenjeuser posted image user posted image user posted image to bi me moglo vzpodbujat k pospravljanju, pa nč od meneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
8.8.2008 18:20:34   
lana luna
drgač sem pa zelo vesela da ste še vse 2v1 in res držim pesti pa upam, da vaši user posted image čimdlje ostanejo na toplem v trebuščkih!!!

tko da vse user posted image user posted image user posted image bravo za uspešne preglede, pa coko ti tut zdrži še malo, da se tvoje dete še malo poredi...

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
8.8.2008 18:21:44   
lana luna
aja drgač ma pa moje dete od danes naprej tudi uradno očkauser posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

smo bli na CSD pa smo podpisali očetovstvouser posted image mislm sej jest bi rajš vidla da bi naš user posted image podpisal da bo moj mož, ampak tut to je nekejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.