Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 9:48:03
|
|
|
|
ključek
|
Pravkar sem prejela sms od naše coko Citiram:"Ti sporočam,da sem v porodnišnici LJ.Sem včeraj dobila popadke 3-10min.Odprta 1cm.Popadke so mi umetno ustavili,zdej je ok.Pa za dojenčka sem dobila injekcijo za razvoj pljučk.Zaenkrat sem do ponedeljka v LJ.Pozdravček vsem RR-jevkam." coko....................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 9:56:29
|
|
|
|
Tejchy
|
sem v porodnišnici LJ.Sem včeraj dobila popadke 3-10min.Odprta 1cm.Popadke so mi umetno ustavili,zdej je ok.Pa za dojenčka sem dobila injekcijo za razvoj pljučk.Zaenkrat sem do ponedeljka v LJ.Pozdravček vsem RR-jevkam." začelo se je ......... coko - drži se
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 10:08:12
|
|
|
|
arabela*
|
hoila pupe. Evo mene že s pregleda.Sem bila brzinska.Minila je doba dolgega čakanja in sedenja preden prideš na vrsto. Sem po naklučju dobila doma parking,drugače bi morala lutat vsaj do enih
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 10:11:04
|
|
|
|
Tejchy
|
Evo mene že s pregleda kak je bilo??
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 10:17:36
|
|
|
|
arabela*
|
No,skratka,na pregledu vse ok.Otrok je že lepo zasidran z glavico navzdol,že pritiska navzdol fajn.UZ tudi nič posebnega.Je bil itak bolj kratek.Naš tehta 2714 gr.A mislite,da je premalo?Sem dost več pričakovala,glede na moj trebuh .Pa tud zredila se nisem nič.Sem komaj na 61,9kg,čeprav je že bilo več.Zgleda,da hujšamo potiho,ker se pripravlja . Naslednji teden 13.8,pa imam že ctg.
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 10:22:54
|
|
|
|
petra1978
|
Ojla babike. Tako malo časa imam, da pridem na rr, potem pa enkrat na brzino preletim vaše poste in vidim, da mislite ene že rodit? Me kar malo panika zgrabi, ker mi še niti preseljeni nismo. Jaz še vedno upam na september. Drugače je pri nas vse OK, v ponedeljek imam pregled, pa bomo videli, kaj bo G rekel. Včeraj sem bila pri sestrični in mi je spakirala fuuulll cotik za našega fanta . Pa take lepe so (Mojca, hvala). Zdaj pa še samo otroško sestavimo in že pakiramo. Zdaj pa šibam dalje, moram še nekaj poštrihat v stanovanju. Lepo se imejte in čim bolj dolgo zdržite v enen kosu.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 10:41:25
|
|
|
|
pf
|
Pozdravljene. Me to you le počivaj pridno, če že imaš zrelo posteljico, da bo čim bolj dolgo pri tebi. Kahlo vi pa imate veliko pupiko, rada papca. Pa nič se ne sekiraj, bo že. Moja je tudi imela pred dvema tednoma 2700 g, pa jih ima še zdaj isto, tak da mogoče se ne bo tak fejst redila več. Samo, da sta zdravi. Coko drži se. Saraya meni se ne zdi premala teža tvojega otročka, moja ima tam nekje in imava isto rok, tak da je po mojem to kar ok. Jaz sem imela danes CTG v ptujski porodnišnici in je bilo vse OK, v torek 12.8. imam pa naslednji pregled pri svoji ginekologinji. Naši punci se pa še zgleda ne mudi, se prav fajn počuti v trebuščku. Bi bila kar vesela, če bi zdržala do zadnjega tedna v avgustu, če pa bo kak drugače pa tudi vredu.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 10:48:09
|
|
|
|
gloria
|
No,skratka,na pregledu vse ok.Otrok je že lepo zasidran z glavico navzdol,že pritiska navzdol fajn.UZ tudi nič posebnega.Je bil itak bolj kratek.Naš tehta 2714 gr.A mislite,da je premalo?Sem dost več pričakovala,glede na moj trebuh .Pa tud zredila se nisem nič.Sem komaj na 61,9kg,čeprav je že bilo več.Zgleda,da hujšamo potiho,ker se pripravlja . Naslednji teden 13.8,pa imam že ctg.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 10:54:02
|
|
|
|
gloria
|
Tejchy hvala za informacije o EA....jaz bi morala danes na posvet pa sem zaspala ....tak da grem v ponedeljek....me pa sploh ne mika da bi se odločla za njo,mi jo je ena svetovala....saj jo lahk ne koncu sploh ne vzameš posvet pa ne more škodit a ne... Me to you počaki še mal Kahlo čestitke za pregled Coco drži se ....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 10:57:33
|
|
|
|
gloria
|
dober obavi danes....pa čestitke za prijateljico....kok me razveseli taka novica ... ....mi dva sva pa včeraj dekorirala otroški kotiček kr pri nama v spalnici....ko bo čisto gotovo bom nalimala slikce....drugače je pa stena jabolčno zelena....slikce in nalepke so pa od medvedka pu ....danes se je bilo prav lepo zbuditi....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 10:58:37
|
|
|
|
sonček33
|
Koma čakam slikice glori, obvesti me, ko jih boš prilimala.
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 11:02:00
|
|
|
|
arabela*
|
no zdaj pa si končno enga rakca sa paštetko privoščim,pa pepsi. Mi je tak čudno,ko sem sama doma,brez malečke.Vse tak tiho,mirno
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 11:07:41
|
|
|
|
gloria
|
Koma čakam slikice glori, obvesti me, ko jih boš prilimala ....zmenjeno ....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 11:15:54
|
|
|
|
emi*
|
Ola! MY GOD,ja ampak se res pripravljate na rojevanje. Čoko veliko sreče a ne,itak bo vse ok!! Ma ta moja je včeraj tudi proti večeru že nekaj kopala spodaj,da sem že mislila,da bo prišla ven.Sicer nisem mela popadkov,mela pa sem občutek kot,da se odpiram,full čuden kot,da se mi vse širi.Da ni zagledal svetlobo pa se mu mudi. Danes je mir,ampak tisto včeraj,čudno.Komaj čakam ta pregled v torek. Sploh ne vem kako bi reagirala,da mi reče,da sem se odprla malo.Mene bi kap,čeprav sem pripravljena.Ne vem res,ne vem. pa me že oponaša kako naj bi se vedla med porodom:DEJ PUSTI ME,NEHAJ,PUSTI ME DA DIHAM,BEŽI STRAN ......pa take. Odvisno ali bom naspana ali pa ne,ker če se ne naspim bom pa tečna. Samo še to mi manjka.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 11:27:14
|
|
|
|
gloria
|
...aha še nekaj sem pozabla napisat ...da sem imela patronažno na obisku....super ko se lahk še pred porodom z enim pomeniš kako pa kaj...in sem ji povedala da bi rada na široko povijala(po pamperski še pleničko)in je rekla da če je z kolki vse ok nima smisla ker je priporočljivo da ma čim bolj nogice sproščene da lakh giba(telovadi po svoje).....zdej sem pa res ....no jaz jo glih ne mislim upoštevat vsaj en mesec ne ....nevem kaj bom pa nardila ko bo pršla pol ko bo otrok...ah bom že nekaj zmislila...kaj pa vama kaj povejo...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 11:29:58
|
|
|
|
Tejchy
|
No,skratka,na pregledu vse ok.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 11:32:25
|
|
|
|
Tejchy
|
če je z kolki vse ok nima smisla ker je priporočljivo da ma čim bolj nogice sproščene da lakh giba(telovadi po svoje)..... sicer je že kr nekaj časa od materinske šole... pa me je že mal zapustil spomin.. sam mislim, da tam ni posebej komentirala tega, da nekatere kljub temu, da je s kolki vse ok, povijajo široko... tko da mislim, da skor ne bi smelo biti kj narobe...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 11:34:01
|
|
|
|
Tejchy
|
moj pa danes skoz miga.. nenormalno... že od jutra... a sploh misli kj spat al ne??
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 11:38:48
|
|
|
|
emi*
|
Zgleda,da bom jaz ta vikend rodila. Kako presenečenje,sem dobila plačo danes,čeprav je 10. pa bi morala biti v ponedeljek.A je to mogoče,ker sem že na porodniški?? Ampak ne morete verjet kolko me je to presenetlo,ponavadi samo nekaj zaje......!! No comment! No pa gremo lahko po nakupih danes,weeeeeeee............ ,mater sem vesela.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 11:41:04
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaz sem namreč pri prvem nekje prebrala, da je pomivalni stroj čist dober za sterilizirat in sem flaške, dude ipd... prala v pomnivalnem stroju - pa nismo imel nobenih problemov. Pri pomivalnem stroju zna bit problem, ker dodaja med splahovanjem tisto tekočino. Jaz sem flaške potem še 1x splahnila, če sem jih že v stroju prala.
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 12:10:47
|
|
|
|
maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jaz sem namreč pri prvem nekje prebrala, da je pomivalni stroj čist dober za sterilizirat in sem flaške, dude ipd... prala v pomnivalnem stroju - pa nismo imel nobenih problemov. Pri pomivalnem stroju zna bit problem, ker dodaja med splahovanjem tisto tekočino. Jaz sem flaške potem še 1x splahnila, če sem jih že v stroju prala. A tisto tekočino za sijaj? Edino če je pač ne daš v stroj...al pa kot si ti rekla - splakneš ...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 12:11:29
|
|
|
|
gold fish
|
...evo tudi jaz sem že nazaj...... ...na ctg vse ok, srček bije, popadkov ni zaznati....naslednji ctg 14.8..... Sem bila 1 uro priklopljena na ctg , ker je naš spet ful norel po bušiju..... ...naredili so mi tudi uz...ker je malo več plodovnice...... V ponedeljek imam pregled pri svojem gin. in se baje zmeniva kdaj bo dan D... , ker bo mogoče prej kot v 39t ..se pravi čez kakih 10 dni ... ..Mi je pa dr. dala častno pionirsko, da tudi če pridem prej, da mi naredijo cr....zdaj sem pomirjena....... Moram pa prit čimprej, če se začne.... Je rekla samo v primeru, da glavica že sili ven....pač cr odpade...ampak tako dolgo nimam namena čakat doma......
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 12:13:28
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...evo tudi jaz sem že nazaj...... ...na ctg vse ok, srček bije, popadkov ni zaznati....naslednji ctg 14.8..... Sem bila 1 uro priklopljena na ctg , ker je naš spet ful norel po bušiju..... ...naredili so mi tudi uz...ker je malo več plodovnice...... V ponedeljek imam pregled pri svojem gin. in se baje zmeniva kdaj bo dan D... , ker bo mogoče prej kot v 39t ..se pravi čez kakih 10 dni ... ..Mi je pa dr. dala častno pionirsko, da tudi če pridem prej, da mi naredijo cr....zdaj sem pomirjena....... Moram pa prit čimprej, če se začne.... Je rekla samo v primeru, da glavica že sili ven....pač cr odpade...ampak tako dolgo nimam namena čakat doma......
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 12:25:33
|
|
|
|
arabela*
|
Glavno,da je vse ok.
|
|
RE: September 2008, 3. del 8.8.2008 12:42:17
|
|
|
|
arabela*
|
Joj,ta vročina me bo kar ubila. Se mi zdi,da sploh ni za dihat.Imam ventilator prižgan,pa okno odprto,pa nič boljše.Sem se za par minut vlegla,da se spočijem,ko ena omika
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.