|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
7.8.2008 16:34:16   
orka
Polynesia, ali se mi že dogovarjamo za MŠ, jaz grem namreč na morje vse do 31., prvega pa se baje že začne?
a, pa super zate in user posted image , saj boste zgleda res lahko veliko skupaj...

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
7.8.2008 19:01:44   
bobika1
Čer. Jaz upam da je men to sedaj ratalo. Takole izgleda soba katero sva prebelila... Kako se vam zdi?
[img http://www4.slikomat.com/08/0807/yud-soba-1.jpg[/img]

sej ne vem če je to ratal user posted image .
Ne vem če sem vam že povedla ampak imamo same roj. dneve na kupu, sploh ne vem več kaj naj kupujem za darila. 23.7 je imel stric od fanta, 5.8 tašča, 7.8. babica, 9.8 mama. sedaj gremo pa na večerjo, se že vidim ko jem hahauser posted image
pridne bote.by

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
7.8.2008 19:38:33   
klavdiy4
Bobika full lepa soba......user posted image

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
7.8.2008 22:37:01   
lyra*
hello ladies!user posted image

How are you?user posted image
Jaz imam pred sabo spet velik kos lubenice in se že bašemuser posted image Danes sem mislila it z sestro na kavo,da se zmenima za priprave na poroko,pa je moja preljuba sis' pozabila na meneuser posted image user posted image user posted image Ampak tolko bolše pride na večerjo ju3 k meniuser posted image

polynesia sej v tem je pri meni problem,da neznam počivatuser posted image Na leto sm imela cca. 10× zvit gležnj. Pa,da nebom mislila,da sem počivalauser posted image Zavila sem si ga in tekala daljeuser posted image In tak,je blo enih 15letuser posted image user posted image

Šibam počasi pod tuš pa še malo knjigo prebrat. V nosečnosti nenormalno dosti berem,drgač pa,če sm eno knjigo prebralauser posted image

Aja..a že razmišljate kaj,kakšno kozmetiko boste uprabljale za user posted image ?

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
8.8.2008 6:00:52   
Lakšmi
Dobro jutro zaspanke user posted image !

No, jaz sem že kar nekaj časa pokonci. Pišuka, me zvečer že ob sedmih, osmih zmanjka, pol pa sred noči vstajam user posted image Danes dan žal začenjam brez mojega dragega Čokolina, imam preglede kasneje in moram pridet tešča user posted image

Polynesia, dobra si, da ti uspe bit tko energična kljub user posted image , mene kar podere, če kaj preveč skačem naokrog user posted image ...

Ker sem prvič user posted image se bom kar se tiče kozmetike za user posted image  in tud zase kar prepustila mami, ki pravi, da mi bo vse prinesla. Ji pa popolnoma zaupam, ker dela v lekarni. Sicer pa pravi, da je super vse iz serije Bepanthen. Tudi Bubchen izdelke kar hvalijo.

Sicer pa uživajte v dnevu in upam, da bo danes kaj hladneje...

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
8.8.2008 7:49:50   
ANIME
Ojla punce

Tudi jaz sem imela včeraj pregled - prvič pri dr. Cerarju (kaj je faca!!!!).
Bila sem 28 1/7 (začetek 29. tedna) in vse je OK. Oba sta skoraj identična (obseg glave, trebuha in teža). Pri meni sta pa za en teden prevelika (imata že 1200guser posted image  - bajska) in so me za vsak slučaj poslali na pregled za morebitno sladkorno.

Ne vem pa kaj pomeni, da je A glavični, B pa medenični.

Naslednji pregled pri njem imam 28.08.

Drugače pa ta teden obiskujem šolo za starše in je full dobr - se full najsmejimo zraven.

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
8.8.2008 8:17:06   
mojsoncek
Dobro jutro punce!

No, pri nas nic novega... spala sem kot ubita user posted image in sem brez problema vstala ze ob 6.30.

ANIME - A glavicni in B medenicni pomeni, da je otrocek A obrnjen z glavico navzdol, otrocek B pa sedi na ritki. Drugace pa user posted image za pregled. Lepo slisati, da se oba otrocka enako razvijata.

kozmetika - vsa kozmetika bo "lekarniska" ali pa od Welede (naravna kozmetika). Nobenih Bubchen ali taksnih in drugacnih zadev. Itak pa na zacetku rabis tako malo... hladilno mazilo za ritko, trdo milo, mandljevo olje (ce ima temence), no pa kaksen Bepanthen mazilo pride vcasih prav... za ostalo je pa voda... raznih krem in samponov in ne vem kaj se pa ne rabis pri tako majhnih otrockih. Ce pa katero zanima, pa mamice tudi ze obrajtajo kozmetiko Mustela.

A veste kaj pa meni zadnje dni ful disi... nektarine ali zelje (pa naj bo v solati, sladko ali pa kislo prazeno)... user posted image .

Lep dan...

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 8.8.2008 8:19:03 >

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
8.8.2008 8:22:04   
ANIME
Polynesia ... samo da je operacija za vami - želim mu čimprejšnje okrevanje

tale vročina (bolj pravilno sopara) tudi mene ubija. Midva vsak večer laufava klimo, da sploh lahko spiva. Za znoret je.

jaz sem ta teden že začela delat samo po par uric na teden (2x na teden sem v pisarni in še to samo par uric). Vse ostalo s sodelavko urediva po telefonu.

jelka123 ... jaz omega 3 jemljem že več kot en mesec imam pa FIDIMED - RibaMed 100mg Forte. Sicer nimam pojma kaj naj to pomeni, ampak je rekla, da glede na to da imam dvojčka, naj jem po dve na dan. Škodovat verjetno ne more. Ker nisem ljubitelj rib, jih bom verjetno jedla kar do konca, da nekako not prinesem manjko.

marty1... jaz grem vso papirno dokumentacijo urejat v ponedeljek še k moji stari ginekologinji in me prav zanima kaj vse bom dobila.

Klavdy4... upam, da bo z user posted image  vse OK! poročaj!

Andromeda ... jaz sem za prvič kupila magnesol, pa je pri nas celo 4,2€, potem sem pa lepo v trgovini kupila šumečke in stanejo cca 1,60€. Pa ne verjamem, da je Magnesol 3x boljši. Jaz vsak dan popijem eno tableto zjutraj, včasih pa še eno zvečer. Krči v nogah so izginili, v trebuhu jih imam pa še vedno.
Za trebušne krče (otrdevanje trebuha) so v šoli za starše rekli, da jih je treba predihavat kot potem prave krče - da se me sprostimo in otrok - potem se tudi mišica sprosti.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
8.8.2008 8:22:41   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================

1.  29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     28 let        LJ         11.08       user posted image user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ         12.08.       user posted image

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE        pregled      user posted image

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB        06.08      user posted image user posted image

5.  02.11.    poli*                    (1user posted image ,0user posted image )     ?? let       kraj      11.08.        user posted image

6.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj      20.08      user posted image    

7.  03.11.    tamy31                (2user posted image ,1user posted image )     24 let       NM        pregled

8.  04.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image     28 let   Jesenice    25.08       user posted image

9.  05.11.   Mijavčekuser posted image  user posted image      (1user posted image ,0 user posted image )   32 let        LJ       pregled      user posted image user posted image

10. 05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let         LJ       pregled   user posted image

11.
06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image    28 let        LJ       pregled

12. 06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image    28 let        LJ         28.08       user posted image

13. 07.11.   gugu                    (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.    pregled

14. 07.11.   carly                   (?user posted image ,? user posted image )      26 let   Jesenice   05.08.        user posted image

15. 08.11.   mihi78                (4 user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj        pregled

16. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj         pregled

17. 08.11    Nina BG               (? user posted image ,1user posted image    ?? let     kraj         pregled

18. 08.11      vebo                   (4 user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška    12.08     user posted image

19. 09.11     petra *k             (1user posted image , 0user posted image )     25 let    Ptuj         13.08

20. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB          18.08  user posted image    

21. 10.11.    Hanna M.            (2user posted image ,1user posted image     ?? let      kraj        pregled 

22. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj        pregled  

23. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ          pregled 

24. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale    26.08

25. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj       pregled    

26. 11.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale   pregled    user posted image  

27. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ           27.08    user posted image

28. 13.11.   pat13                  (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ          13.08.    user posted image

29. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )      42 let       PO        pregled

30. 16.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ          06.08   user posted image   

31. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Mengeš    25.08    user posted image

32. 13.11.   Charley user posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )     29 let    Kamnik    04.08 user posted image ,user posted image

33. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled  

34.  16.11    caligula               (1user posted image ,0user posted image )     26 let       NM        18.08.   user posted image     

35. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.    pregled    user posted image   

36. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

37. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj        pregled

38. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let       LJ         pregeld   user posted image  

39. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )    33 let        LJ         18.08  user posted image   

40. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ          25.08   user posted image

41. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj        pregled   user posted image user posted image

42. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         01.09    user posted image  

43. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM          18.08. user posted image user posted image    

44. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image )    30 let      KP           03.09.      user posted image

45. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

46. 24.11.   klavdiy4              (?user posted image ,?user posted image )      18 let     kraj           05.08.

47. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj  
        pregled 

48. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       pregled

49. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled 

50. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image    32 let       MB          pregled

51. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          26.08  user posted image

52. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

53. 26.11.    amani                 (2user posted image ,1user posted image )     26 let       LJ           pregled

54. 26.11.    Marty1                (1user posted image ,0user posted image )   32 let       LJ           03.09 user posted image

55. 27.11.    Oaza                  (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj         pregeld    user posted image

56. 27.11.    MissI                   (1user posted image ,0user posted image )    ?? let      kraj         pregled

57. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )    ?? let      kraj         pregled

58. 30.11.    RENY19              (1user posted image ,0user posted image )     ?? let    Brežice     pregled

??          Ssheila
                     (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled

??          Anonimna                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                          (2user posted image ,1user posted image )         ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                      (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2                  (?user posted image ,?user posted image )         37 let          kraj         pregled

??          mvtz                           (2user posted image , 1user posted image      ??let           kraj         pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
8.8.2008 8:45:13   
konina
Dobro jutro. Zajtrk je za mano, stuširana sem, sedaj pa se odpravimo v Ljubljano. user posted image  Neva je šla z babi na vlak in ju tam poberemo. Je šla kar meter nad tlem. Kako malo potrebuje otrok, da je srečen. Vožnja z vlakom. Seveda gre z nami na UZ. Še kar upa, da bo videla punčko. user posted image

Jaz sem že vsa na trnih. Komaj čakam, da spet vidim malčka. Anime tvoja sta pa res že korenjaka. Upam, da tudi moja dva tako pridno rasteta. Poročam zvečer, ker gremo potem še malo v šoping.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
8.8.2008 8:56:31   
nagajiva
Ojla user posted image

Jaz jem pa čokolino user posted image user posted image user posted image .................................
Sem kar lepo spala danes in sem že od 6.30 budna. Samo sem do 7 še ležala v postelji, ker mi ni blo za it ven user posted image ......
Mi danes ni treba kuhat, grema k mojim na kosilo. Je mami doma, pa se je javla. user posted image  za mami............
Krči-jaz še vedno jem Elevit, pa nimam nekih problemov s krči. Krči v maternici oz. otrdevanje maternice pa je normalno. Baje priprava na porod ali nekaj takega.......
Kozmetika-na začetku tako ne rabiš veliko-hladilno mazilo, pa mandljevo olje in seveda vodo. Kasneje pa še ne vem. Se bom ravnala po občutku. Sem pa veliko hvale slišala za Weledo in Bubchen.
Lepo preživite še en vroč dan in ne naprezajte se preveč....................pa user posted image  cartajte in jim povejte, da jih pozdraljvlja "teta nagajiva".........user posted image user posted image

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
8.8.2008 9:02:35   
nagajiva
user posted image

< Sporočilo je popravil nagajiva -- 8.8.2008 9:03:36 >

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
8.8.2008 9:40:29   
Andromeda
Dobro jutro še z moje strani!

No, jaz pa sem si danes privoščila pečena jajčka, da ne bom vsako jutro samo čokolino tolkla. Zdaj sem dokončno pogruntala jutranji urnik od user posted image - najbolj je aktiven med 7. in 9. uro, potem se p malo umiri, še posebej, če kaj pojem. Njegove brce pa še vedno čutim predvsem bolj nizko ali pa bolj pri strani, kaj pa ve? No, včasih se "stegne" tudi malo nad popek user posted image

ANIME - user posted image za pregled in mala "velikana". A tale dr. Cerar je bolj star gospod? Ker se spomnim, da je tašča večkrat omenjala, da je k dr. Cerarju hodila na preglede (je bila s trojčki noseča) in je rekla, da je duša od človeka...Ampak to je bilo že 30 let nazaj.
bobika1 - fletna futuristična sobica oz. poslikava. Oranžna barva je tudi meni všeč za na stene. Sta pa pridna s tvojim dragim, meni se ne bi dalo tako barvat.

kozmetika za user posted image - mislim, da iz tega ne mislim neke scene delat - bepanthen, mandljevo olje, trdo milo za začetek, Nivea, Johnson, Bubchen...naravna kozmetika pa itak ne obstaja, to je samo marketinška poteza proizvajalcev. Sem zadnjič brala deklaracijo "naravne" kreme in me je skoraj kap, kako lahko vso to kemijo oglašujejo za naravno. Potem pa mi en prijatelj, ki je farmacevt reče, da seveda je to naravno, saj je tudi npr. jedrska reakcija naravna user posted image

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
8.8.2008 10:05:10   
mojsoncek
Kar se naravne kozmetike tice, je res dosti proizvajalcev taksnih (samooklicanih), ki oglasujejo svoje izdelke kot naravne. Ampak BDIH ( ali kaksen drugi; AIAB, Soil Association, ECO Garantie, ECOCERT ...) certifikat jih pa le nima toliko in le te naj bi stele za naravno (ker prevladujejo naravne sestavine). Pa se to, ni nujno, da imajo vsi izdelki enega proizvajalca certifikat za naravno kozmetiko.

Pa se en seznamcek za obcutek http://www.kontrollierte-naturkosmetik.de/gesamt_en.htm

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 8.8.2008 10:07:51 >

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
8.8.2008 11:06:22   
bobika1
dan user posted image .
Evo jaz sem se že najedla, čokolinotauser posted image  pa en kapučin sem spila mam nizek krvni tlak in ko sem bila nazadnje pri ginek sem imela 95/60, pa me je začela moja ginek. spraševat če se vredi počutim, če se mi vrti pa jz sem se odlično počutla, no danes pa se mi je hotlo na momente malo zavrtet pa sem popila en kapučin, sedaj je boljšeuser posted image .
Andromeda ja sama sma prebelila, sma se kr namatrala da sva okol vse zaščitila pa da pridejo lepi cik cak trikotniki ne vem hotla sem met malo drugače pa sem si kr sama namislala, če prav me je bilo prvo strah kako bo to izpadlo, ker nisem še tega videla ampak sva zadovoljna.

Joj kak nakladamuser posted image

Kar se kozmetike tiče bubchen kao priporočajo sam ne vem men osebno ne diši, jz bi pa rada da bo bebica dišala, če prav bolj pomembno je da ji to ugaja oz. da ni alergična a ne. Drgač pa sem že malo študirala o tem mogoče nivea, bepanthen, becutan.... bomo še videliuser posted image

Brcike tudi jaz jih še vedno čutim vspodaj, takle ko berem kaj si pišemo, študiram joj njej pa že to pri meni pa še ni a je to ok... pol pa grem pogledat kdaj mate roke in ste nekatere skoraj 3-4 tedne pred mano, in pol aja potem imam pa še časuser posted image . Sem zakompliciralauser posted image

Ste že kaj študirale kakšne posteljice boste imele, z mojim se odločava počasi da od lip poljčan posteljica tim, se mojmu ful dopade.
A niso te previjalne ful drage... nekatere imajo takšno ceno da kar joj, sva se z mojim pogovarjala da bova vzela od alples tempox komodo in jo bo sam predelu v previjalno, dobro da je monter pohištva...
Upam da ne zgledam sedaj skopušna sam midva bova morala dobesedno vse sama kupit in jaz se šolam se pravi imam samo štipendijo moj ma pa tud takšno mizerno plačo da ....ni omembe vredno no in rekla pa sva da bova vseeno novo kuplauser posted image . Eh saj bo ne bomo jamrali a ne.

No pridne bodite pa se tipkamo.
by

Neposredna povezava do sporočila: 3265
8.8.2008 11:38:55   
saba
jutro piške

uff kako se mi pa danes nič ne da, še dobro da je petek....2dni pavze. Tako lepo sem to noč spala...zjutraj pa: ''ODPRI VODO''..................''ZAPRI VODO''...........user posted image user posted image user posted image user posted image   tašča in tast sta se lotila zalivat ob 5,50 zjutrajuser posted image user posted image , tako da pol nisem več zaspala. Ne bom več komentirala, ker pomoje to sporočilo nebi zdržalo toliko znakov.

vglavnem moram pohvalit mojo miško, da je včeraj sama kakala na školjko in pol je bla tako važna da je nisi mogu vstavituser posted image Boste vidle drage moje, mi smo se borili (upam da je zdaj za nami) s tem kakanjem 1 leto. Ne da ni hotela na školjko, ni hotela nikamor, ne na školjko, ne na kahlico, ne v plenico...ona najraje nebi kakala, ko ji je prišla kaka do ritke je začela tulit in zadrževat........ne morem vam povedat kolko živcev in straha smo dali skozi.
Dobro dovolj o drekcih.

glede čokolinota..moram rečt da mogoče sem edina tukaj ki si ga ne zaželim. Ampak je pa res, da mi nič sladkega ne gre oz. si ne zaželim.......raje pol krožnik jote ali pa 1kg naktarin in celo lubenico+2 meloneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no Orka nabavi si šlaufuser posted image user posted image , da ne boš utonila v svojem potu user posted image

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
8.8.2008 12:37:13   
mojsoncek
Pri nas bo pravkar sodni dan... okrog in okrog po hribih je vse crno in grmi kot za stavo. Sem pa slisala, da je bila v LJ ze toca.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
8.8.2008 12:53:33   
orka
saba user posted image user posted image user posted image  mislim da ne potrebujem šlaufa, saj me bo trebuh rešil, pa joške tudi.... sem si jih misla že zmanjšat, saj so me začele pošteno ovirati.
Pupe, kako pa je kaj z vašo zgago?? mene je prve tri mesece full matrala, do pred dva dneva je bilo ok zdej pa spet tko da rabim rupurut.Krčev pa nimam popolnoma nobenih.

Neposredna povezava do sporočila: 3268
8.8.2008 13:14:12   
bobika1
Pri nas oz slišim kako okoli grmi, za enkrat še ni krize, sam bo pa ziher.

Pri meni je bilo tudi prve 3 mesece kar se zgage tiče katastrofa sedaj pa lahka trkam(že trkam na les) da po tem je bil mir sam pričakujem da še bo ker oba z fantom sma mela ful las ko sva se rodila tak da bo moja bebica tud ziher...user posted image .

Ja nekaj bo neviht me kar non stop iz interneta meče...

No zej grem pa mal ležat potem pa delat.

Se slišimo

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
8.8.2008 13:21:57   
mojsoncek
Ce bodo se naprej tako strele svigale in glasno grmelo, bom sla ze kar danes rodit user posted image

zgaga, zaenkrat se ni take krize, sploh v primerjavi s prvo nosecnostjo. Ce pa me ze kaj muci, si pa z Donatom pomagam. Malo vec zgagastih nevsecnosti pricakujem v zadnjem trimesecju, ko bo trebuh tako velik, da bo vsaka hrana v zelodcu odvec.

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
8.8.2008 19:47:49   
orka
hallo
Ja kje pa ste??? A ni dons kot zanalašč za pred rač. bit, no ja pa dremat tudi pašeuser posted image , jaz sem pop malo oddremala, zdej sem pa kot nova. A vam je kaj tolklo po hiškah ali avtkih?

Neposredna povezava do sporočila: 3271
8.8.2008 19:52:14   
konina
Pozdravljene. Mi so nazaj iz Ljubljane. Veseli, zadovoljni in srečni. Otročka rasteta tako kot je treba, sta skoraj enaka po merah, eden je malenkost manjši. Se je pa desni zopet sramežljivo skrival in obe rokici stiskal k obrazu. Tako, da smo sicer dobili nekaj kratkih filmčkov, ampak nista bila preveč za sodelovanje. user posted image  Je pa potrjeno, da pričakujemo dva fantiča. Neva je bila malo razočarana, saj je še vedno upala na eno deklico. No, ampak je že na dobri poti, da sprejme tudi to dejstvo, da ji bosta kmalu nagajala dva pobalina. user posted image  Težka sta pa okrog 800g in 700g. Je nekaj odstopanj, se malo razlikujeta, vendar je G zagotovil, da je to v redu in da sta oba razvita tako kot morata biti. Eden je glavično in ta je vodilni, drugi pa je z ritko navzdol. Če bosta tako ostala, lahko rodim naravno, brez večjih težav. Lahko pa se še kaj zamenjata in obračata. To bomo pa še videli.

Seveda sva šli z mami potem še malo po nakupih. SEdaj sem pa takooo utrujena, da je groza. Še povečerjam in grem spat. Ampak sem pa zadovoljna in utrujena. To je pa tudi nekaj, kajne?! Neva je imela pa super športni dan, najprej vožnja z vlakom, pa UZ, potem pa še kopanje z očitom v Atlantisu. user posted image

No, takole sem se malo javila. Lepo spite danes.

LP, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

Neposredna povezava do sporočila: 3272
8.8.2008 20:15:17   
ANIME
Ja danes je bil v LJ res kar malo sodni dan, saj je toča kar 4x začela.

Andromeda ... dr. Cerar je mislim da okoli 60 let (upam, da mu ne delam krivice). Zdi se mi zelo strokoven, ampak ima malo tak ciničen odnos - meni je bil zelo zabaven. Kakšna bi se ga pa znala malo ustrašit.

Konina ... user posted image user posted image bravo za tvoja dvojčka ...

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
8.8.2008 21:15:58   
Andromeda
Joj, danes je bil pa res sodni dan. Vsaj v LJ, je padala toča, pa grmelo in treskalo je za znoret, pa videla sem, da je 2x strela udarila še ne 100 metrov stran od naše hiše, naravnost v stroje, ki kopljejo jame na gradbišču zraven nas...Me je bilo kar malo strah, še user posted image se je nekam čudno premikal. Zdaj je pa hladno, no, mi vsaj ponoči ne bo vroče.
konina - user posted image za pregled, krasno, da se fanta lepo razvijata.
zgaga - zaenkrat (še) nimam teh težav, sem pa opazila, da če se preveč naenkrat najem, da me malo tišči v želodcu.
Vidim, da nekaterim nosečkam paše kislo. Meni pa niti ne, preden sem bila noseča, sem pa oboževala kisle stvari, zdaj se pa kar zdrznem ob kozarcu kislih kumaric.
Grem malo pred TV, čeprav se mi zdi tale poletni petkov (in nasploh) program en živ dolgčas. Nočko!

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 8.8.2008 21:16:49 >

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
9.8.2008 11:21:02   
klavdiy4
HMMMMMMMMMMMM.........

Zdaj pa nevem, ali meni računalnik šteka, ali pa še vse spite.......user posted image user posted image
Upam, da vas včeraj ni bilo preveč strah....user posted image .......Mi smo se imeli zelo lepo kljub slabemu vremenu... Z user posted image  sva bila cel dan skupaj in me je peljal malo po nakupih. Mi je nosečniške kavbojke kupil user posted image , ene so mi bile čisto prav, vendar sem morala št.večje vzet( se bom še zredila user posted image )- se vidi , da je moj user posted image  kuhar...

No danes sem pa spet sama---Kot vsak vikend.....user posted image

KONINA- Lepo, da se tvoja razgrajača lepo razvijata...user posted image ...

Pridne bodite.....papa

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?