|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
11.8.2008 14:52:57   
tamy31
Ojla punce!

Naš dopust se je tut končal , dons spet v službi po dolgem premoru ! Je blo kr lušn smo bli skor skos na morju vmes smo enkrat prišli domov ker je naš mali imel vročino in nas tam niso hotl vzet , ko je blo najhujš so mi rekl naj ga pripeljem naslednji dan od 18-20 ko dela turistična ambulanta, groza sem misla da bi jih kr........... No pol smo pa zjutarj kr na hitr se odločil in šli domov k zdravniku smo bli par dni doma pol pa nazaj ! Tko včeri zvečir smo se vrnil mi je blo tok hudo bi bla še kar dol na morju ! Sam kaj čmo vse se enkrat konča! No sej upam da bomo šli še kak vikend , čeprav mi vožnja že preseda!
Vidim da ste ble kr pridne ko me ni bilo kr lepo ste čvekale mal sem na hitro preletela!
Dobro došle nove članice na forumu, upam da boste kaj bolj pridno čvekale kot jaz!
Orka čestitke ob poroki!
Polynesia - uživaj ob svojem dragem in crkljajta se upam da bo kmalu okreval
Lyra - ja ti pa res kar lepo počivaj saj ni več daleč splača se potrpet in mal zadržat čeprav vem da je težko
Vidim da vas kar nekja jamra zaradi bolečin v križu in kolkih , mene tok boli da se mi zdi kak dan da se mi bo kar zmešalo, noči so pa najhujše če se ne zbudim ker moram na wc pol se pa od bolečin v klokih, včasih je prav neznosno ! Sam sej bo minilo ! No zgaga me tut peče sam to je pa kar vzdržno glede na to kako me je v prvi nosečnosti pekla je zdaj zanemarljivo !
Je pa res da sta moja prva nosečnost in sedanja popolnoma različni ! Vse je čisto drugače imam čisto druge težave kot prvič! Upam da bo res punčka kot pravijo nekateri !
Sicer vsi vedo da si želim punčko in pol mi kaka reče ja men se zdi da bo fant , ja sigurn da bo fant sam da mi dajejo kontra sam zdej se sploh ne sekiram kaj pravijo kar bo pa bo ! A ne !
Uživajte vse ki ste še na dopustu lepo vreme , me pa ki smo v službi pa da nam čas čimhitreje mine ! No saj bomo kar kamlu začele odhajati na porodniško ena za drugo !
Jaz počasi zaključujem za danes sicer sem sam 4 ure sam danes to ni blo mogoče , tko da se počasi odpravim domov k mojima sončkoma!
Lep dan še naprej !

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
11.8.2008 15:35:01   
pomar*ANČA*
eno vprašanje glede šole... a hodijo partnerji z vami? dragi si želi it z mano, ampak noče pa da bi bil edini moški med samimi nosečnicami... 

(odgovor članu tamy31)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
11.8.2008 15:37:27   
*MissI*
Daan. Jaz sem tud nazaj z morja. No, sem doma že en teden, pa je mel moj dopust in sva preživela kar še en pester teden. Med drugim sva šla v Ikeo in kupila previjalno omaro in še par drobnarij (previjalno blazino + 2 preobleki, posteljnino za posteljico, eno plišasto igračko ...) Vse ful luštno in poceni. Ustavila sva se še v Toysrus-u, ampak naju je razočaral. Nič pametnega, cene pa tud nič drugačne kot pri nas.
Za nazaj nisem še nič brala, ne vem, če mi bo uspelo. Sem pa prebrala, da vas bo nekaj hodilo v Lj v MŠ dopoldne. Bi se vam pridružila, ampak dop. ne bom mogla, zaradi službe. Tako, da tiste, ki veste - kdaj se začne septembra in ob kateri uri (popoldne)? Kje je to - v stari porodnišnici, je tako?
Drugače me pa vročina kar zdeluje in pa nespečnost. Nikoli nisem imela težav povezanih s tem, zdaj je pa kar kriza. Sploh najt položaj, da lahko zaspim ... uhuh. No, se še kaj oglasim, moram it mal pospravt po kosilu (sem spekla eno zdravo zelenjavno pico iz polbele mokeuser posted image  in je bila še kar dobra). papa

Neposredna povezava do sporočila: 3303
11.8.2008 15:38:37   
*MissI*
PomarANČA - ja moj gre. Bo šel na vsa predavanja in komaj čaka!user posted image  Jah tko je to, če je v zdravstvu.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
11.8.2008 15:43:25   
emina83
no, evo mene spetuser posted image

sem že šla po tamalo v vrtec, pa tolk prpeka odzunih, da mi je skor možgane skuhal. še dobr da nimam tak daleč do vrtca. aja, šla sem pa peš da ne bo pomoteuser posted image user posted image .

komi čakam četrtek, ker grem na samoplačniški UZ k dr Kardoševi v Velenje, ker sem že na morf. zvedla da ma user posted image ene 2-3 ciste na možganih, pa grem pač še po eno mnenje, pa tud da vidim, če so se že kaj zmanjšale, ker me tolk skrbi da se skos morm prav koncentrirat na to, da ne mislim o tem...user posted image sem malo čudno napisala, pa se upam  da razumete kaj hočem rečt.
sicer pa eni pravijo da to ni nč takega, da je to v redu, eni pa da se lahko kej zakomplicira, saj se gre za možgane...
no, kakorkoli upam na najboljše ter da bo vse super in da nič ne bo narobe!user posted image

drugače mam pa naslednji pregled 29.08 pri svoji G , pa ne vem če sem že sporočila od zadnjič.

(odgovor članu tamy31)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
11.8.2008 15:45:04   
emina83
aja, na materinsko je moj prvič šel, zdaj pa tud ne vem, če bo hotel, se še nisma nč o tem pogovarjala...

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
11.8.2008 17:52:16   
pomar*ANČA*
ena od novemberk je tudi računovodkinja, pa se ne morem spomniti katera... bi imela eno vprašanje zanjo, ker nevem koga še naj vprašam... uglavnem, bi jo prosila, če se mi oglasi.

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
11.8.2008 21:25:04   
šema
Danes je bil za mene en dooollllgg dan v službi po dopustu- še dobr da bom delala sam tri dni pol pa spet dopust do 27.8. Mamo tak režim, da je treba dopust pokoristit čimveč čez poletje, ker ga drugače težko dobiš, pa še s šefinjo sem bila tako domenjena, da ves dopust izkoristim julija in avgusta- posledično bom do skoraj konca oktobra nato delalauser posted image .

Žal mi dopust ni minil brez problemov:
- dobila sem alergijo, jemala claritine 6 dni
-user posted image  je štihnlo v križu, tko da sm mu pomagala slačit hlače, jemal ketonal in naprosin- nucal ni nč, je pa tok trmast, da tud k zdravniku na dopustu ni hotu it
- v petek ste mele nedopustnice slabo vreme s točo- ob polnoči pa je nad nas hrumela tramontana, tko da sočustvujem s primorkami, ki tako vreme doživijo večkrat na leto (kljub planom, da drugo leto preživiva z malčkom porodniško na morju sm mal skeptična, ker brez mojga ne vem, kako bi preživela še en tak šok)

pregled- vse OK iskala je utrip ful dolg cajta, ker se je user posted image skril v nekam v notranjost in če ne bi tolk brcal bi se ustrašla tud jst. Nadaljnji pregledi me čakajo: 14.8.-porodnišnica; 15.8.- še enkrat 3d na Ptuju, ker se je prvič neki skrivau in mi ga bo naredu brezplačno; 28.8.-pregled za sladkor-laboratorij in še neke preiskave krvi; 3.9. se pa zopet vidiva z mojo g.

Ime- verjetno da bo ostal kar Aljaž

MŠ- naju čaka v septembru v popoldanskem času, ker nameravam še hodit v službo, tko da naprošam ANIME če lahko iz prve roke povprašaš za termine v septembru????Prosimuser posted image (tko je moja prva hčera ko je bila majhna prosila druge za kako stvar)

Neposredna povezava do sporočila: 3308
11.8.2008 21:31:56   
taly82
Živjo srečke nosečke

Kako smo kaj user posted image
Danes je moj prvi delovni dan po bolniški in dopustu, tako, da sem zaenkrat še polna elana. Prosim, če me lahko ena doda na seznam za naslednji pregled 3.9., prejšni teden ko sem bila sem še vedno imela nekaj bakterij v urinu in nizko železo. Vidim, da imate tudi nekatere druge občasne probleme "PAZITE NASE"

pomar*ANČA* Super seznamček stvari katere rabimo za naše user posted image  bo zelo prišel prav, jaz sem se šele zdaj lotila nakupov, ampak bomo že počasi znosili vse na kup do novembra.

Ker je toliko govora o materinski šoli, ali bo mogoče katera obiskovala MŠ v Kranju?

Nič uživajte pa lahko nočkouser posted image

27.10.2008 se je rodil najin sonček Marcel

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
11.8.2008 21:48:49   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================

1.  29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     28 let        LJ         25.08       user posted image user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ         12.08.       user posted image

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE        pregled      user posted image

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB        98996.08      user posted image user posted image

5.  02.11.    poli*                    (1user posted image ,0user posted image )     ?? let       kraj      pregled     user posted image

6.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj      20.08      user posted image    

7.  03.11.    tamy31                (2user posted image ,1user posted image )     24 let       NM        pregled

8.  04.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image     28 let   Jesenice    25.08       user posted image

9.  05.11.   Mijavčekuser posted image  user posted image      (1user posted image ,0 user posted image )   32 let        LJ       pregled      user posted image user posted image

10. 05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let         LJ       pregled   user posted image

11.
06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image    28 let        LJ       pregled

12. 06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image    28 let        LJ         28.08       user posted image

13. 07.11.   gugu                    (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.    pregled

14. 07.11.   carly                   (?user posted image ,? user posted image )      26 let   Jesenice   pregled    user posted image

15. 08.11.   mihi78                (4 user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj        pregled

16. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj         pregled

17. 08.11    Nina BG               (? user posted image ,1user posted image    ?? let     kraj         pregled

18. 08.11      vebo                   (4 user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška    12.08     user posted image

19. 09.11     petra *k             (1user posted image , 0user posted image )     25 let    Ptuj         13.08

20. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB          18.08  user posted image    

21. 10.11.    Hanna M.            (2user posted image ,1user posted image     ?? let      kraj        pregled 

22. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj        pregled  

23. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ          pregled 

24. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale    26.08

25. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj       pregled    

26. 11.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale   pregled    user posted image  

27. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ           27.08    user posted image

28. 13.11.   pat13                  (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ          13.08.    user posted image

29. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )      42 let       PO        pregled

30. 16.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ          pregled  user posted image   

31. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Mengeš    25.08    user posted image

32. 13.11.   Charley user posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )     29 let    Kamnik    pregled user posted image ,user posted image

33. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled  

34.  16.11    caligula               (1user posted image ,0user posted image )     26 let       NM        18.08.   user posted image     

35. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.    pregled    user posted image   

36. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

37. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj        pregled

38. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let       LJ         pregeld   user posted image  

39. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )    33 let        LJ         18.08  user posted image   

40. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ          25.08   user posted image

41. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj        pregled   user posted image user posted image

42. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         01.09    user posted image  

43. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM          18.08. user posted image user posted image    

44. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image )    30 let      KP           03.09.      user posted image

45. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

46. 24.11.   klavdiy4              (?user posted image ,?user posted image )      18 let     kraj         pregled

47. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj  
        pregled 

48. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       pregled

49. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled 

50. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image    32 let       MB          pregled

51. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          26.08  user posted image

52. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

53. 26.11.    amani                 (2user posted image ,1user posted image )     26 let       LJ           pregled

54. 26.11.    Marty1                (1user posted image ,0user posted image )   32 let       LJ           03.09 user posted image

55. 27.11.    Oaza                  (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj         pregeld    user posted image

56. 27.11.    MissI                   (1user posted image ,0user posted image )    ?? let      kraj         pregled

57. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )    ?? let      kraj         pregled

58. 30.11.    RENY19              (1user posted image ,0user posted image )     ?? let    Brežice     pregled

??          Ssheila
                     (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled

??          Anonimna                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                          (2user posted image ,1user posted image )         ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                      (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2                  (?user posted image ,?user posted image )         37 let          kraj         pregled

??          mvtz                           (2user posted image , 1user posted image      ??let           kraj         pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
11.8.2008 21:52:58   
ANIME
Ojla!

No MŠ je kar zanimiva ... ena je spraševala, če hodijo tudi moški ... kar brez skrbi jih je kar precej in to na vseh terminih, še posebej popoldan.
Za september še ne dajejo nobenih podatkov kdaj in kako bo. Pravijo, da se zadnji teden avgusta pokliče v babiško šolo ali porodnišnico, kjer se izve kdaj je prvič. In ko pridete na uvodni tečaj, pa vam dajo razpored za naprej.

Danes sem imela pregled in sem dobila potrdilo o PDP, da grem urejat za pakete in porodniško.

Malo me je že začelo dajat "gnezdenje" saj že pregledujem sezname in kljukam kaj že imamo in kaj moramo še kupit (danes bila prvič v H&M in gledala za cene preklopnih bodijev). Ampak se moram pohvalit, da razen tistih večjih stvari (voziček, posteljici, previjalna) nisem še ene stvari kupila.

No lepo se imejte in se slišimo.

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
11.8.2008 22:18:00   
orka
hallo, čveke
Ura je že pozna in glede de imam opravke zjutraj , danes ne bom nič čvekala , sem pa naredila mini album svoje poroke, tiste ki ste res , ampak  RES firbčna dobite geslo na zs, ampak šele jutri po opravkih user posted image
Lahko noč in miren spanec.

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
12.8.2008 0:06:12   
Polynesia
Hej hej punčice moje user posted image .

Na hitro se javim pred spanjem.

zaraaaaa weeeeeeelcome back user posted image user posted image user posted image ...pa lepi buši je user posted image .

lyra a počivaš?!?!?! Zdej bomo strogo čuvale nate (in te "kregale"), a ne punce ...user posted image user posted image .

pomaranča jaz delam v računovodstvu.

orka geslo prosim user posted image user posted image   user posted image .

materinska šola že v začetnem planu je bilo, da grem sama, mož pa bo šel samo na "šnel kurs". In tudi meni je prav tako, ne rabim ga matrat 14 dni, da bi hodil z mano, ampak seveda tako sva se midva dogovorila.
Za dopoldanski čas v septembru (predavanja bodo ob 10h na Šlajmarjevi-ginekološka klinika) sva zaenkrat sami z orko, če se ne motim...javite se še ostale.

brcike...no če temu lahko rečem brcike al kr BRCE, hehehehe...ja tamauček je začel na veeeeliko razgrajat, lumpek moj mali user posted image .

spanje...uffff, tukaj bi pa lahko govorila pa govorila...sem upoštevala nasvet od ene ki ga je napisala, naj si podložim pouštre in moram rečt da full pomaga, sam še zmeri ni to to, je pa seveda boljše...hja še slabe 3 mesece pa bomo že potrpele kajne.

zgaga no comment user posted image user posted image user posted image .

Vsem user posted image user posted image user posted image za uspešne preglede.

Več napišem jutri ko se zbudim, hahaha, zdej k sem doma nikakor ne pridem do računalnika user posted image user posted image user posted image .

Nočko zvezdice user posted image .

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 12.8.2008 0:07:04 >

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
12.8.2008 7:39:03   
orka
DOBRO JUTRO
Ha, a sem danes prva?
Imam kontrolo za cuker pa morem že jest (90 min po zajtrku vzamejo kri)
Noč slaba, kljub temu da imam tudi jaz mnogo povštrov pod sabo in ob sebi, seveda samo na eni strani, na drugi pa user posted image , je tudi on dobra podpora.
Ja punce še 3 mesece, a ni šlo hitro?
No nas čaka še dopust pa bo šlo še hitreje...
zdej pa naprej, se pišemo..

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
12.8.2008 8:26:03   
pomar*ANČA*
jutro...počasi se odpravljam delati.... pa sem se kar polenila, ni zagona, sploh pa ker sem spet slabo spala. dragi se že kakšen mesec ne počuti preveč dobro, preiskave ne pokažejo nič in sma se spet celo noč ob samo premetavala. grem delat z podočnjaki čez cel obrazuser posted image

orka: jaz bi tudi rada slikce videla, saj tudi naju čaka še poroka.... a ti je bilo naporno?

Polynesia: sem že stuhtala...rabila sem en članek, pa nisem imela že nekaj časa dostopa do iksa in me je zanimilo, če ga ti kaj spremljaš... ampak sem že našla.

: midva sva se zdaj odločila, da greva v mš oktobra, v kamniku se začne 6.10 traja en teden po urco in pol. malce prenaporno bi mi bilo, ker imam v začetku sep vse dni izpite pa da bi hitela nazaj iz mb v kamnik....  pa še zamujala bi, tako bova raje oktobra šla v mš.

je normalno, da popijem pri vsakem obroku skoraj liter vode, ponoči pa skoraj dva?? malce mi je čudno, pa preden naredim paniko me zanima če je to normalno, ve tudi toliko pijete ali ne?

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
12.8.2008 8:32:01   
saba
Pomaranča evo super računovodkinja tebi na voljo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

Neposredna povezava do sporočila: 3316
12.8.2008 8:37:41   
pomar*ANČA*
ej saba, sej smo vse super računovodkinje! mučila sem se z eno seminarsko, kjer sem odkrivala kako pomembna je izobrazba...in sem naletela na en članek, ki opisuje na kratko povedano: da smo računovodkinje stare dolgočasne gospe, ki sedimo v prašnem kotu neke firme in premetavamo papirje, druge koristi pa od nas itak ni user posted image pa me te članek malce bolj zanimal...oz zanimalo me je, kdo trosi takšne neumostiuser posted image user posted image

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
12.8.2008 8:43:07   
saba
Dobro jutro

Pomaranča zdej sem vidla da si že rešla.

Kako ste naj nosečke-tečke. Mene je včeraj tako bolel mehur ko sem šla na vodo, da se mi je zdelo kot da sem 4 katetre na enkrat not dobila.......ko sem lulala sem 2x močno zakašljala in kot da se mi je ventil zablokiral....jojuser posted image user posted image user posted image bolelo ko hudič...pol sem pa malo legla in se bala zakašljat - no pol je blo pa o.k.

Orka jaz bi tudi geslo prooosim.

Materinska šola: a bo katera, ki ima že otroka še enkrat šla v materinsko. Jaz sicer ne bom šla, ampak me zanima pol, kako moj dobi tisti listek da je lahko zdraven.....ali če je enkrat že dal to skozi velja še za drugičuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Emina83 držimo pesti da je vse o.k.

no grem nazaj delat - vam povem da se mi tako nič ne da.........brez volje. Tukaj sedim 8 ur, tam okoli 12ih da me začne vse špikat spodaj, da se začnem malo sprehajat po pisarni....joj kaj še bo.............aja pa zamenjave zame sploh nimajo...jaz pa imam še 3 tedne dopusta za koristit, ker čene mi propadeuser posted image

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
12.8.2008 8:49:16   
saba
Pomaranča....................
ja ker nas nikoli ni še videla...zgledamo pa tako nekako a ne:
user posted image -saba
user posted image -pomaranča
user posted image -polynesia

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
12.8.2008 9:24:40   
marty1
pozdravljene drage moje,

orka - tudi jaz bi lepo prosila za geslo

glede spanja pa je stvar sledeča...moja kolegica v službi mi je priporočala naj si kupim blazino za dojenje, jo zvečer objameš in spiš kot hrček.
Zadeva je preverjena in je res super !!!
user posted image user posted image user posted image  tistemu, ki se je tega domislil.
Z veseljem vam prilagam link in si jo oglejte  http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170513
seveda pa spremljajte dnevne akcije Baby centra, ker je dostikrat znižana.

No midva še nisva nič kaj dosti urejala, ker čakava zasluženi dopust, se pravi od tega petka pa kar tja do 1.9. tako, da bom imela čas za urejanje in zapravljanje. Edino srečo, ki jo imam je, da bom dosti stvari že kar dobila tako, da tisto nujno kar moram kupit je voziček in to je to. Seveda so še male malenkosti kot so razne kremice , flaše, dude ampak to za razliko od sobice, posteljice in previjalne ne stane toliko.

Bodite lepo in uživajte sončen dan, pa ne pozabite na svoje bušije.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
12.8.2008 9:52:21   
Andromeda
Hello, bejbe!

Jaz sem danes "že" od sedmih pokonci, ker mi stroji, bagri in ostala ropotala z gradbišča ne pustijo spat. Zraven naše bajte gradijo nek poslovno-stanovanjski objekt s poetičnim imenom "Dunajski kristali". Na velikon žalost vseh nas, ki stanujemo tu. No, potem sem pa z možekom čaj spila na terasi, on je šel v službo, jaz pa v trgovino po svežega kruhka in slanik. Zdaj pa malo čistim kuhinjo in klepetam z vami.
emina83 - držim pesti, da je vse v redu s tvojim user posted image , sem pa tud jaz zadnjič videla, da je Pušenjak eni na forumu odgovoril, da ni to nič hudega...Sicer bi te pa sam G na kake extra preiskave poslal, če bi bila zadeva zelo resna.
Dobrodošle nazaj vse dopustnice!!!
- jaz bom šla najverjetneje oktobra, ker imam september nabutan z izpita, moj mož bo pa šel na tisti schnellkurs za očete, ker ga tud jaz ne mislim matrat s 3-urnimi predavanji po naporni službi.
Nič, jaz moram zavihat rokave, si nadet trokavice in spucat pečico...Ve pa pridno delajte, uživajte itd...

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 12.8.2008 9:54:25 >

(odgovor članu marty1)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
12.8.2008 9:53:39   
Andromeda
Ah, še to sem pozabila, orka, lepo lepo prosim za geslo! Smo fajn firbčni!

Neposredna povezava do sporočila: 3322
12.8.2008 10:11:18   
saba
eno vprašanje , sem že pozabla kako gre to, kaj višina porodniške se določi glede na povprečje 12-ih plač ali ne?
Ali glede na zadnje 3 plače ali glede na zadnjo plačo...ali kako?user posted image user posted image

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

Neposredna povezava do sporočila: 3323
12.8.2008 10:47:55   
konina
Pozdravljene.
- Midva sva bila včeraj v MŠ. Oba, pa edina, ki sva že starša. user posted image user posted image  No, bilo je zabavno, imamo eno super babico Metko, ki je res faca in vse nazorno in brez olepšav pove, pa še malo na hec obrne. Midva sva šla še enkrat, ker je od prve minilo že 7 let. Pa sva šla osvežit spomine. IMamo pa 4x po uro in pol. V glavnem prihod v porodnišnico, porod in nega potem, predvsem mamice in nekaj o otročku. Velja pa potrdilo še od prej, tako da ni potrebno hodit dvakrat. Vsaj pri nas. Bili so pa vsi očiti zraven. Pa porodno smo obiskali in ravno tisto, v kateri sem rodila Nevo. Me je kar malo stisnilo. Kako hitro bo prišel dan, ko bom spet tam!!! Sem potem slabo spala, ker sem vse skupaj ponoči premlevala. user posted image

zgaga - mene še ne matra, me v prvo tudi ni. user posted image
brcike - pri nas so tudi kar BRCE, čeprav je desni bolj nežen in umirjen. Seveda imata pa žur če se le da ponoči.
orka - geslo prosimmmm.
lyra - ti pa le obvezno počivaj

Jaz sem trenutno sama, Neva je ušla za danes k babici, user posted image  je nekje po mestu, jaz pa uživam na RR. user posted image  No, takole, sedaj grem pa še malo okoli prebrat.

LP, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
12.8.2008 11:02:48   
konina
ANIME - mene tudi daje gnezdenje, pa sem en mesec za tabo, skoraj. user posted image  Mojga priganjam, da ureja sobico, pa Nevine stvari čekiram, pa po trgovinah bi gledala kaj rabim, včeraj sem seznam prepisala in me že srbijo prsti in denarnica. user posted image  Si pa pridna, da nisi še nič kupila. JAz sem že kar nekaj. PA imam občutek, da mi še ogromno manjka. Se sploh ne morem odločit koliko dva potrebujeta. HJa, zgleda, da me daje neka panika. Me je strah, da jeseni ne bom več veliko naokrog hodila. Me že sedaj full utrudi, če grem kam, medenične kosti me res matrajo, ponoči največkrat prav zaradi tega ne spim. user posted image  

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?