|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
4.8.2008 14:28:49   
Polynesia
orka oz ga.Naglič...........še enkrat ČESTITKE in join the club user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
4.8.2008 16:09:53   
lyra*
Vse na dolgo in široko napišem in stisnem potrdi. In kaj mi napiše??? We are sorry...bla bla bla. To ko najbolj sovražimuser posted image user posted image user posted image user posted image

No pa gremo še vse enkrat od začetkauser posted image

Med vikendom sem fuuul uživala. V soboto smo šli na koslio z mojo sestro pol pa smo se še z gondoo peljal na pohorje. Tam smo malo hodli okoli,je blo prav prijetno mrzlo. Šli smo še na eno sladico in jaz sem 1kilogram težja šla v dolinouser posted image user posted image
Včeraj pa sma ša v bled. Prvo sva hodila po eni soteski. Tam sva bila nekje 3ure. Pol sva šla še na grad. Tisti razgled je mene čist omamouser posted image Mislim res mi je bilo prečudovito!user posted image Jaz sem kar bila naslonjena na tisti ograji in gledala okoli. Moj pa mi je samo vsake toliko rekel naj se bolj nazaj nagnem,da nebom dol padlauser posted image
Na koncu sma pa šla še na pico in tam srečala enega trenerja,smo malo klepetali pol pa sma se počasi vrnila domov.
Kako so me bolele noge raje nobom govorila,o hrbtenici tudi neuser posted image Sem pa takoj kako sem prišla domov noge dala v vodo in je bilo vsaj za malenkost boljšeuser posted image

Z vozičkom ni bio nič. Rekli so naj pridema v petek ali v ponedeljek. ***** si nekaj zmišljujejouser posted image Ampak so bili prijazni in so se nekaj motali okoli najuuser posted image Lupinice pa sma šla gledat in sva se odločila za maxi-cosi,na testih so dobre,kakovostne.... Odločava se še samo za barvo. Mogoče v kombinaciji z modro ali roza oz. rdečouser posted image

Ko sma bila na morju so nama otroško sobo prebelili,zdaj moram še vse pospravit pol pa bom začela urejat. Sem si danes na list narisala skico,pol pa še samo na steno narišem in pobarvamuser posted image Imeli pa bomo medvedka pu,vse njegove prijatelje in rozice,travic...upam,da bo lepouser posted image

Še zadnja novica pa je,da bo najina spalnica prestavljena v sobo za goste,ki je skoraj 2×večja in tako nebomo rabli imet spalnih košaruser posted image Samo še nevem,če bom imela eno posteljo in bosta na začerko spala skupaj ali pa bom že od vsega začetka ju ločevalauser posted image

polynesia
držim pesti za tvojega moža,da bo čimprej okrevaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
konina iiiii..kakšen buši!user posted image Samo moj je še vseeno večjiuser posted image Koliko pa si se zredila do zdaj?

orka  oooo....dorodošla gospa med nosečkamiuser posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke...mene to čaka čez nekaj mesecev...user posted image

Eno nujno vprašanje...Ali pes lahko gre v ZOO v Lj?????? Ju3 greva na letališče pa bi šla še potem v zoo,pa bi jaz mojega kosmatinca zraven peljalauser posted image

Tako,jaz sem mojemu rekla,da sem že oblečena pa se še niti stuširala nisem tako,da je že živčnuser posted image Lepo se imejte,šibam v trgovino

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
4.8.2008 16:12:39   
Andromeda
špelka12 - hvala za pozdravčke, rožico in objemčke! Držim pesti, da nam boš tudi ti kmalu sporočila lepo novičko!
orka - čestitam, ker si postala gospa. A bomo kakšne fotke od poroke deležne?

Neposredna povezava do sporočila: 3178
4.8.2008 16:19:00   
Andromeda
Lyra - mislim, da je psom dovoljen vstop v ZOO. Nazadnje, ko sem bila tam (cca 1 leto nazaj), sem videla ene, ki so se sprehajali s psom, ki se je prav pošteno tresel. Še posebej v bližini kletk z divjimi zvermi user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
4.8.2008 19:19:15   
pomar*ANČA*
midva že tudi imava lupinico... peg perego primo viragio, al neki tekega, ampak voziček bo pa jane ali pa baby boom, tako da si ne bova mogla nikakor pomagati z vozičkom in lupinico, bom pa poskusila dobiti ogrodje za pegpereo za lupinico- upam da se dobi samo ogrodje user posted image joj, kompliciram, ampak sva lupinico dobila, pa ne gre na ta dva vozička ki ju imava namen kupiti.

lyra*: z kužkom lahko greš v zoo, le plačati moraš neki prispevek, mislim da je okoli 2e nisem pa čisto ziher.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
4.8.2008 19:25:06   
Anonimen
POZDRAVLJENE
MI SMO TUDI DANES ZVEDLI DA BOMO NOVEBRA GUNCALIuser posted image  
UPAM DA BO VSE VREDU BRCA ŽE MOČNO KAJ PA VI ČUTITE ŽEuser posted image    
user posted image  SI PIŠEMO

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3181
4.8.2008 19:27:20   
pomar*ANČA*
pa sem končno dodalal slikce! v mapci pakoštane sta dve slikci iz morja, da malce pokažem moj trebušček, pa da vidite v kakih luštnih hiškah sva bila...

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
5.8.2008 9:00:11   
emina83
Dobro jutro!

en kofetek za vse punce user posted image user posted image user posted image , jaz svojega že veselo srkam user posted image . tamala je v vrtcu, v trgovini sem že bila, po tavečjem že pospravila, ena žehta cot se mi pere, druga pripravljena za v stroj, pa sem si pol rekla, eh, a veš kaj, zdej si bom pa jst eno kavico prvoščla user posted image ... pol pa itak sesanje, likanje, prah...user posted image , da se ti zmeša... doma je zmeram kej za nardit... pa se mi zdi da bolj kot delam, bolj nikamor ne pridemuser posted image

no, kokrkoli, danes je počutje malo boljše, ko se mal shladilo, včeraj  sem se pa skor stopila.  zdej bom pa jst tud morala počasi v nabavo stopit za user posted image , ker imam od tamale samo par cotik na razpolago, ker je bila spomladno/poletni dojenček, zdej bo po ravno kontra, tak da bo treba počasi kaj zrihtat in si pripravit. pri mali piki se mi zdi, da sem do enga 32t že imela čisto vse parajd, tak da pol sem si sam še umila vse in je blo to to.

joooooooj kak mate vse luštne bušije, bom še jaz probala v akcijo stopit in kaj naložit, čeprav mi zmeram nekaj zašteka, da mi na koncu še moderatorji ne znajo pomagat.

no, pa grem probat za foro...

Neposredna povezava do sporočila: 3183
5.8.2008 9:04:50   
luna8
Halo punce,

kaj mislite o vzglavniku za dojenčke http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173659

ali ga dojenček sploh potrebuje? ali je boljše, da spi brez njega?

POvejte mi svoje mnenjeuser posted image

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
5.8.2008 9:23:12   
emina83
jeeeeeeeeeeeeeeeejjj, ratalo mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa ne morš verjet no, po dolgem času da se mi je album prijeluser posted image user posted image user posted image user posted image , je pa zaklenjen, tako da tite, ki bi rade vidle mene, mojga bušija, mojo malo  piko in ostalo familijo, album je 2. nosečnost , geslo pa: nosečnost.

luna8  kar se tiče vzglavnika, jst ga za tamalo piko nisem imela, niti ga bom imela sedaj, samo eno tetra pleničko sem dala napol pod glavico, če bi kaj bruhnila, se poslinila, itd... v primeru prehladov in ko malo težje diha zarad zamašenga noseka, sem ji pa pod ležišče oz jogi, ker en naš tanek vzglavnik dala, toliko da je imela glavico rahlo na višjem in enako bom delala tudi sedajuser posted image

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
5.8.2008 11:08:26   
carly
Špelka user posted image pa hvala za rožico.
Orka čestitke za poroko. Se pridružim med gospe čez slabe tri tedneuser posted image user posted image .
Drgač sem imela pa danes pregled, sicer ni bilo moje gin. ampak so ravno nov uz dobili in so se še malo učili tako da mi je potem nadomestni gin. ravno tako uz naredil. Je vse v redu, zgleda da bomo imeli punčko. Sicer imam pa naslednji pregled 2.9.
Sem pogledala malo vaše slike, imate vse ful luštne trebuščke. Aja pa ena je bila v Pakoštanah, v slamnatih hišicah ( sem že pozabila nick, pa se mi ne da nazaj gledat, ne zamert) bi vprašala kje se da to rezervirat, bi šla moja tašča pa tast tudi tja?
Nč sedaj moram pa delat, ura je že enajst jaz se pa še nisem niti lotila službenih stvari.
Aja sem vedla, da sem še nekaj pozabila pozdravljena še ena nova.

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
5.8.2008 11:16:29   
mojsoncek
Oj miske piske...

jaz trenutno obdelujem skodelico jogurta z misliji... sicer bi raje kruha papcala, ampak mi ga je zmanjkalo. Nova runda bo pa sele cez 2 uri pecena user posted image .

Nas veliki mali dveletnik se je cez vikend skoraj popolnoma odvadil plenicke in to na njegovo zeljo user posted image . Za spanje jo se ima, kljub temu, da je ze pol leta zjutraj plenicka suha, tako da bomo verjetno se to poskusili. Res je moja srcna zelja to, da se losamo plenic do prihoda novega clana...

gospa orka, cestitke in dobrodosla v klubu! user posted image

vzglavnik - do tretjega leta ni nobene potrebe po vzglavnikih, razen, ce si sami zacnejo prej kaksne pliskote ali kaj drugega pod glavo placiti. Za novorojencke in dojencke pa sploh ni priporocljivo, ker morajo imeti cimbolj ravno lezisce. V primeru refluksa ali pogostega bruhanja, pa se podlozi celotno lezisce pod vzglavnim delom in se tako poveca naklon.

emina, lustna je tale vasa pupa.

Grem zdej malo delat...

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 5.8.2008 11:17:52 >

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
5.8.2008 11:23:15   
nagajiva
Ojla user posted image

Danes pa se nas je vreme malo usmililo in je še kar znosno a ne?
Mam pa ne prebavne motnje in skoz na wc lečem user posted image user posted image ........Upam, da kmalu mine.......
Imena-imava že izbrana za oba spola-Lovro in Sara.
Špelka12-lepo, da si se malo oglasila in naj se tud tebi čimprej pokaže sonček....Pa še user posted image user posted image user posted image   zate.........
Orka-čestitke ob poroki.....Pa kake slikice nam privošči.....user posted image
Vse tako pridno popate gor slikice.....Eh, se bom mogla še jaz spravit k temu in kako dodat......Če pa vedno pozabim. Pa slikce mam na svojem, maminem in še kakem fotoaparatu, telefonu ipd......Pa vse to skupaj spravit.....
Grem sedaj nekaj delat. Pa saj ne bom pretiravala, da se slučajno ne prekurim user posted image user posted image user posted image .......

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
5.8.2008 12:28:41   
konina
Hojla. Jaz sem bila danes že na terenu. Počutje je nekoliko boljše. Pritisk kolikor toliko normalen. Ampak pri nas je še kar vroče, ni nič popustilo. user posted image  Pa medenične kosti me hecajo. Sem včeraj malo potekla za Nevo, pa sem skoraj zvezde videla, me je kar precej zabolelo. Hja, moram kar mirovat, pa samo sprehode prakticirat. user posted image  

Slikala sem pa kar sama, jaz bi sicer malo manj roza in princeskasto, ampak šefica v njeni sobi je Neva. user posted image  Pa še nekoliko je prestrašena, ponoči vidi razne črne ženske leteti po sobi, pa jo sedaj po dolgi pravljici in malo diplomacije, tele princese in vile pazijo in čuvajo, da se ji ne more zgoditi nič hudega v sobi. Kaj vse ne napletemo starši, da se otroška domišljija pomiri. user posted image  

Lyra moji kg grejo pa zmerno gor, samo +5 do sedaj. Sem pa imela kar precej podlage od prej. user posted image  

LP, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

Neposredna povezava do sporočila: 3189
5.8.2008 12:55:11   
Andromeda
Ahoj!

Da vas še jaz malo pozdravim danes. Sem si ogledala nekaj vaših sličic in vse mate prav luštne buškote! Bom tudi jaz še svojega dodala, ko bom imela čas. Se mi je pa obseg bušija v enem tednu povečal za 4 cm in zdaj sem na 90cm, od začetka pa do danes, pa sem pridobila 5 kg teže in se mi zdi da se bom do konca kar lepo poredila...
Danes sem videla, da imam 24. septembra kar 3 izpite in sem besna kot ris, ah tale naš filo fax...Sicer pa letim nazaj med knjige, pa en sendvič moram zmazat, pa malo čokoladke, da mi možgani ne zaspijo. Bye!

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
5.8.2008 12:55:54   
lorby007
pomar*ANČA* zelo me zanima kako si se imala v Pakoštanih v teh hiškah, saj si želimo naslednje leto tja. Ali ste imeli kaj slabega vrema in ali prepiha v hiške? Ali lahko malo več napišeš?

Bodi to kar si, ostalih je tako že preveč...

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
5.8.2008 13:02:38   
pomar*ANČA*
IZVIRNO SPOROČILO: carly
Aja pa ena je bila v Pakoštanah, v slamnatih hišicah ( sem že pozabila nick, pa se mi ne da nazaj gledat, ne zamert) bi vprašala kje se da to rezervirat, bi šla moja tašča pa tast tudi tja?

midva sva bila... sva pa rezervirala preko relaxa, imeli so najbolj ugodno, pa še doplačati ni bilo treba za hiško čisto ob morju, le ko sva rezervirala sva prosila če lahko napiše na vavčer za hiško ob morju... lahko pa rezervirata tudi direkekt preko njih, ampak je malce draži...pa še relax ima v bližini svojega vodiča, če kaj ni ok, on pride rešit.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
5.8.2008 13:15:42   
pomar*ANČA*
IZVIRNO SPOROČILO: lorby007

pomar*ANČA* zelo me zanima kako si se imala v Pakoštanih v teh hiškah, saj si želimo naslednje leto tja. Ali ste imeli kaj slabega vrema in ali prepiha v hiške? Ali lahko malo več napišeš?

nisem prebrala vsega do konca....bi lahko že prej vse skupaj napisala.

uglavnem, midva greva naslednje leto spet v pakoštane. to je ubistvu kot kamp, le da spiš v hiškah in v postelji, wc in tuši so pa tudi blizu, ampak pač v uporabu več ljudem. sam "kamp" je zaprt za promet, niti kolesariti se ne sme po tem kampu. je 8 igrišč za tenis, veliko strelišče, kajaki, kanuji, jadrnice, vsako jutro aerobika, joga, popoldan judo, po kampu so pig-pong mize, balinčki, imaš možnost do interneta, vsak večer uro in pol dogajanja za najmlajše- karaoke, ples, pokaži kaj znaš..., odbojka, nogomet, mini club.... imajo celo učitelje tenisa.... hrana je bila ok, vse samopostrežno, na plažah ležalniki, 3 vrste plaže...joj pa še kaj bi našla pa sem ziher pozabla in vse to je vključeno v ceno. hiške so preproste, brez elektrike, v njih ni vroče, saj nama ni bilo, ker je skos pihal veter iz morja, tako da se je fajn spalo. prva dva dneva se jaz nisem kopala, ker je bila mrzla voda, kasneje se je ogrela, tako da sem se kopala brez problema, voda je čista.... v jedilnici imaš cel dan na razpolago toplo vodo, mikrovalovko, jedilnica je tudi odprta- nima stenuser posted image

mislim da je full primerno za otroke-  so bile skoraj same famijie....

(odgovor članu lorby007)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
5.8.2008 13:18:51   
lorby007
Super, hvala. Izgleda, da bomo naslednje leto pa res šli tja. user posted image

Bodi to kar si, ostalih je tako že preveč...

Neposredna povezava do sporočila: 3194
5.8.2008 14:22:12   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================

1.  29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     28 let        LJ         07.08       user posted image user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ        12.08.       user posted image

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE        pregled      user posted image

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB        06.08      user posted image user posted image

5.  02.11.    poli*                    (1user posted image ,0user posted image )     ?? let       kraj      11.08.        user posted image

6.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj      20.08      user posted image    

7.  03.11.    tamy31                (2user posted image ,1user posted image )     24 let       NM        pregled

8.  04.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image     28 let   Jesenice    25.08       user posted image

9.  05.11.   Mijavčekuser posted image  user posted image      (1user posted image ,0 user posted image )   32 let        LJ       pregled      user posted image user posted image

10. 05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let         LJ       pregled   user posted image

11.
06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image    28 let        LJ       pregled

12. 06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image    28 let        LJ         28.08       user posted image

13. 07.11.   gugu                    (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.    pregled

14. 07.11.   carly                   (?user posted image ,? user posted image )      26 let   Jesenice   05.08.        user posted image

15. 08.11.   mihi78                (4 user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj        pregled

16. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj         pregled

17. 08.11    Nina BG               (? user posted image ,1user posted image    ?? let     kraj         pregled

18. 08.11      vebo                   (4 user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška    12.08     user posted image

19. 09.11     petra *k             (1user posted image , 0user posted image )     25 let    Ptuj         13.08

20. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB          18.08  user posted image    

21. 10.11.    Hanna M.            (2user posted image ,1user posted image     ?? let      kraj        pregled 

22. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj        pregled  

23. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ          pregled 

24. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale    pregled 

25. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj       pregled    

26. 11.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale   pregled    user posted image  

27. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ           27.08    user posted image

28. 13.11.   pat13                  (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ          13.08.    user posted image

29. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )      42 let       PO        pregled

30. 16.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ          06.08   user posted image   

31. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Mengeš    pregled    user posted image

32. 13.11.   Charley user posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )     29 let    Kamnik    04.08 user posted image ,user posted image

33. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled  

34.  16.11    caligula               (1user posted image ,0user posted image )     26 let       NM        18.08.   user posted image     

35. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.    pregled    user posted image   

36. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

37. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj        pregled

38. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let       LJ         pregeld   user posted image  

39. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )    33 let        LJ         18.08  user posted image   

40. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ          25.08   user posted image

41. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj        pregled   user posted image user posted image

42. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         pregled    user posted image  

43. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM          18.08. user posted image user posted image    

44. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image )    30 let      KP           06.08.      user posted image

45. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

46. 24.11.   klavdiy4              (?user posted image ,?user posted image )      18 let     kraj           05.08.

47. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj  
        pregled 

48. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       pregled

49. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled 

50. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image    32 let       MB          pregled

51. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          26.08  user posted image

52. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

53. 26.11.    amani                 (2user posted image ,1user posted image )     26 let       LJ           pregled

54. 26.11.    Marty1                (1user posted image ,0user posted image )   32 let       LJ           pregled user posted image

55. 27.11.    Oaza                  (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj         pregeld    user posted image

56. 27.11.    MissI                   (1user posted image ,0user posted image )    ?? let      kraj         pregled

57. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )    ?? let      kraj         pregled

58. 30.11.    RENY19              (1user posted image ,0user posted image )     ?? let    Brežice     pregled

??          Ssheila
                     (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled

??          Anonimna                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                          (2user posted image ,1user posted image )         ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                      (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2                  (?user posted image ,?user posted image )         37 let          kraj         pregled

??          mvtz                           (2user posted image , 1user posted image      ??let           kraj         pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
5.8.2008 20:24:23   
Polynesia
Ojla srečke moje user posted image .

No jaz sem malo prej prišla iz bolnice, možek je bil danes operiran in je sedaj že  "pri sebi"....joj hvala bogu je to za nami, me je blo pa tolk strah ko je šel v operacijsko da sploh nisem mogla v službi delat. Če bo vse po sreči, gre v petek že domov, ampak to bomo videli sproti. Jaz pa tudi še delam ta teden in potem bova skupaj par mesecev....vsaj nekaj "dobrega" če že moram tako vzeti.

Drugače je pa te dni tkooooooo vroče da je kaj. Pa boli me križ ali pa trtica, še sama ne vem, najbolj zjutraj ko vstanem in potem skoraj pol dneva, ne vem kaj je sedaj to...pa na vsake tolk me sramna kost full zaboli, pa še tamaauga zgleda nosim bolj spodaj, ker mi non stop brca v mehur in imam občutek da se bom dobesedno polulala user posted image .

No zdej sem bila pa pridna in sem pojedla en slanik, ki sem si ga šla sproti kupit ko sem šla iz bolnice, mmmmm je bil dober user posted image .

Tko sem utrujena od vsega, da grem kar na sedežno direkt pred tv user posted image .

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
5.8.2008 21:11:01   
lyra*
heiiii nosečkiceuser posted image

No mi smo prišli domov iz Ljubljane. Ko sem v ZOO-ju hodila malo gor po hribo sem že bila tako zadihana,da nič več nisem moglauser posted image Pa pes me je po stopnicah tako povlekel,da bi padla,če nebi imela tak dobrih refleksov. In pol sem psa po dolgem in počez preklela po dveh minutah pa sem ga spet cartalauser posted image Sem pa mogoče malo razočarana nad ZOO-jemuser posted image Grem 2× na leto tja in imajo vse isto. Mi je že prav tečno,ker se nič ne dogaja. Mogoče sem malo ravzajena od tistih v tujini ampak vseeeno...user posted image Sem pa čist uživala na letališčuuser posted image

Ju3 imam pregleduser posted image Komaj čakam,bomo spet srčeka poslušaliuser posted image user posted image V 30t pa bomo šli še na samoplačniški uzuser posted image
Ju3 grem še malo v trgovino pokukat,če so dobili že kaj oblačilc za jesen&zimo,da malo nakupim. Pa za posteljo grem  pogledat in posteljnino.

Pol pa moram še od mojega brata prosim,če nama pride spalnico zamenjat,ker je moj čisto anti tehnični tip. Še žarnice ne zna zamenjat in jo moram jazuser posted image user posted image

polynesia user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojega moža.

emina
lepi buši,tvoja princeska pa je itak cukerčekuser posted image user posted image user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

Neposredna povezava do sporočila: 3197
6.8.2008 9:31:26   
caligula
jaz pa rabim eno pomoč :D
Par mesecev nazaj sem zasledila gugalno mrežo za dojenčke, ko pritrdiš na strop in se guga v njej, v bistvu je kot stolček, zdaj pa ne vem, kje na kateri strani sem to videla. A se mogoče kateri kaj svita?
Stolček je mrežast, za sedenje,ležanje je pa belo platno.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
6.8.2008 9:32:31   
carly
Jutr punce,
evo eno user posted image .Danes je pa tak zaspan dan, da nam bo sigurno prov prišla.Sem mogla mojgauser posted image zjutraj prov drozat da je z mano na sprehod šel, je čisto po vremenu, če se pripravlja na dež ali pa dežuje ga ne spraviš nikamor.
No meni je pa včeraj prišel v otroško sobo položit pluto po tleh, danes mora samo še lajštice pri straneh namontirat, potlej moram pa vse spucat, pa popoldan moram še v knjižnjico pa v trgovino za na morje nakupit, grava jutri popoldan še za en teden, pa k frizerki se moam it zment za frizuro za poroko,.. v glavnem dela še cel kup jaz pa že sedaj čisto brez energije.
Poar*anča hvala za informacije, sem že sporočila tastu pa tašči pa sta se premislila ko sta zvedela da morata na wc hodit kot v kampu.Drgač je pa meni tole ful všeč, bi blo fajn enkrat sprobat.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
6.8.2008 10:30:14   
mojsoncek
ziv' punce! Jaz sem pa danes malo potegnila jutranje spanje, ker sem morala nadoknaditi nocni manjko. Nas mali moz se je ob pol stirih zbudil, da bi sel lulat in potem ni mogel nazaj zaspat. In se je v svoji sobici eno uro pogovarjal (v temi seveda) s svojimi pliskoti. Da dol pades... saj nisem vedela ali naj se smejem ali jokam user posted image ... Ah bo ze, tudi to bo minilo...

polynesia, upam da dobis mozeka cimprej domov in da bo hitro okreval.

carly, hvala za kavo! Meni bo res prav prisla user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: caligula

jaz pa rabim eno pomoč :D
Par mesecev nazaj sem zasledila gugalno mrežo za dojenčke, ko pritrdiš na strop in se guga v njej, v bistvu je kot stolček, zdaj pa ne vem, kje na kateri strani sem to videla. A se mogoče kateri kaj svita?
Stolček je mrežast, za sedenje,ležanje je pa belo platno.

Tudi jaz se spomnim te mreze in mi je bil tudi zelo vsec... jo bom probala "stauhat"... ampak obljubim ne nic user posted image

Sedaj pa sibam delat, da ne bo prehitro ura 4...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?