|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
6.8.2008 11:31:02   
mojsoncek
caligula, jaz sem imela v mislih tole mrezo (spodaj v sredini): http://www.ekokamra.com/index.php

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
6.8.2008 11:35:35   
Andromeda
Živjo!

Jaz sem tud danes potegnila spanec do pol enajstih, ker sem ponoči tud slabo spala. Zdaj sem pa taka kot bi me vlak zgazil. Se mi čisto nič ne da, pa moram it v trgovino, si oprat lase, pa učenje, učenje. Tašča naju je povabila na filane paprike, ki jih je že včeraj naredila, pa sem malo skeptična glede en dan stare hrane v nosečnosti, še posebej,ker se mi zdi, da ona teh stvari sploh ne da v hladilnik, ampak kar na štedilniku pusti, jaz mam pa glede tega zelo občutljiv želodec.
polynesia user posted image user posted image user posted image za moža, želim, da bo čim prej okreval!

Nič, grem naredit, kar pač moram. Uživajte!

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
6.8.2008 11:47:00   
caligula
mojsonček...ta prava je ja:D Super si. Hvala

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
6.8.2008 11:57:22   
lyra*
Danuser posted image

Jaz sem komaj iz postelje prilezla in se mi še oči skopaj lepijouser posted image Poniči tudi nisem nič spala,blo bi je vroče,pa nkakor nisem našla pravega položajauser posted image Ob 8ih pa je moj vstal in sem imela celo posteljo za sebe in sem se prav naspala v tem časuuser posted image user posted image

Zdaj pa se počasi stuširam in grem v mesto pol pa na pregled in v šopingguser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
6.8.2008 11:57:55   
Polynesia
Ojla piške user posted image .

No pa smo spet v službi, že odštevam user posted image user posted image user posted image ...ampak imam še toliko dela, da sploh niti pomislim ne da sem še ta teden tukaj, ampak vse bolj mislim, da bom morala priti tudi naslednji teden, ampak en dan za kako urico, da vse pospravim, ma klinc, jaz bom vse paprije prjela in kr u kanto vrgla, bo najboljš, hahahaha user posted image .

Še 4 urce in konec službe, uf kako sem optimistična, da bo hitro minilo, hihihi...potem pa šibam domov za eno urco se spočit, nato pa k možeku v bolnico user posted image .

Grem naprej delat, čeprov se mi ne da user posted image ...

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
6.8.2008 12:10:19   
saba
dober dan user posted image

evo mene, spet na delovnem mestu. Zjutraj sem imela pregled, ampak brez UZ, vse je o.k., naslednjič moram v lab. dat vodo in kri.
Kileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj, +8kil, zdr.sestra me je kar malo postrani pogledala....., pa sem ji kar nazaj rekla, da sem pujsuser posted image

tako...a je katera med vami, ki bo delala do konca, oz. do porodniške...vse že lepo odhajate...a bom sama bila delovna?!!!???

punce na obali je vroče, vroče za krepat - bi rekli mi pri nas....že zjutraj ob 7ih je 28 stopinj.......sapice od nikjer...čim stopiš iz pisarne ali doma ali avta te prime kap.

no grem nazaj delat......................pa tako sem brez volje da je joj

lp s prekleto vroče obale

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
6.8.2008 12:11:16   
saba
aja pozabla....

naslednji pregled 3.9.

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
6.8.2008 12:19:02   
jelka123
tud jaz sem danes opravila pregled,G mi je priporočala omega 3 kapsule,ali jih katera že vzame in če katere?
drugače pa je vredu,naslednji pregled imam 1.09.takrat me čaka rhogam inj.rh-

Jana rojena 28.11.2008,Lucija 11.09.2003

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
6.8.2008 12:20:49   
pomar*ANČA*
tudi jaz sem danes slabo spala...in sem malce prej šele ustala iz postelje. še dobro da imam dopust, da lahko malce potegnem...čeprav bo naslednji tedeh težko spet nazaj delat.
saba, jaz bom verjetno delala do konca, tako da ne boš sama delovna, ampak se bom s tabo pritoževalauser posted image

jaz imam pa naslednji pregled 25.8..

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
6.8.2008 12:22:01   
nagajiva
Ojla user posted image

Ja kaj je pa blo z vami punce danes ponoči? A ni nobena spala? Jaz sem kot  user posted image , ampak sem se zjutraj vseeno komaj zbudila user posted image ..................Pa kaj. Ko bo user posted image  prišel, bomo tako bolj malo spale....
Polynesia-user posted image  za možeka in upam, da bo čimprej okreval......user posted image
Saba-lepo, da je bilo na pregledu vse ok. Komaj čakam na svojega čez 12 dni. Samo, da spet vidim svojo pikico in slišim srčka. Sem se pa sedaj spomnila, da morem še kri prej it dat......madona sem sklerozna user posted image . Grem jutri takoj zjutraj........
Ma user posted image  drug tedn dopust-mama ful stvari na parceli za postorit, preden pričnemo z gradnjo. Bo tedn verjetno kar prekratek. Mi je pa obljubil, da bova šla tud malo v šoping za detece. Da še midva nabaviva kako stvar. Še nimava nič, pa sem že malo user posted image .....Se že veselim. Upam, da bodo že meli kako zimsko garderobo......
Nič, hruške debeluške, pridne bodite pa božajte bušije in uživajte v vragolijah svojih user posted image ........

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
6.8.2008 12:49:22   
bobika1
DAN.
Kako ste kaj.
No midva sa pa končno prebela... sem hotla dat slikico gor pa ne morem bom mogla počakat da grem spet nekam na obisk kjer majo hitrejši rač.user posted image
Drugače vidim da ste vredu, pridno pišete.
Pozdravčke novim.
polynesia Držim pesti za tvojega da čimprej okreva.
no zej grem pa še nekje skuhat za kosilo preden grem delat. Ko učit se mi ne da pol pa raj pomaga v eni trgovini user posted image

pridne bote
by

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
6.8.2008 13:58:24   
marty1
Pozdravček vsem novim in starim članicam.
Čestitke mladoporočenki user posted image user posted image   veliko sreče v zakonu in nasploh.
Saba - vidim, da imava na isti dan pregled- tudi jaz sem bila danes pri G in mi je naredila UZ natisnila mi je slikico " verjetno zadnjo user posted image , ker smo že tako veliki, da ga ne spravi na tisti mali papir ". Tudi jaz imam naslednji pregled 3.9.
Skratka naš mali škrat raste - ima že skoraj kilo in veselo razgraja.
Zanima me če je katera že dobila napotnico in nalog za prevoz ter potrdilo o predvidenem datumu poroda ?
Danes mi je kar malo sape zmanjkovalo, ko mi je sestra pripravila vse te papirje, potem mi je pa še G dala napotnico za kri še za TOXO.
Joj kok je to enih papirjev.

Imejte se lepo in božajte svoje male user posted image  user posted image  user posted image   

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
6.8.2008 14:13:48   
marty1
joj tale skleroza...polynesia držim pesti za možička da se čimprej vrne domov.

(odgovor članu marty1)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
6.8.2008 14:29:31   
klavdiy4
Pozdravljene user posted image ...

Jaz sem tudi slabo spala , samo zaradi user posted image ... Včeraj sem imela pregled, pa ni bilo vse O.K. ...user posted image user posted image ... Ker nisem mogla natančno zvedet kaj bi bilo narobe sva se s fantom odločila, da grema na 4D ultrazvok...G. ni točno vedela ali je kaj narobe ali ne, ker jeuser posted image  imel takšno lego... Zato me zanima , če je aktera od vas že bila in kje je najbolje, ker se mi ne da iskati po forumih..

(odgovor članu marty1)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
6.8.2008 14:44:57   
saba
Marty1 jaz nisem imela UZ, samo vaginalni pregleduser posted image , sem pa hotela videt user posted image , ker na zadnjem UZ je bilo vse na hitro, da nam niti spola ni znal povedat....

Klavdy4, žal mi je da ti user posted image dela take skrbi, držim pesti da ni nič, da se je user posted image malo skrival, pa ni pustil da se ga pregleda. Verjetno bi tudi jaz se odločila še za en pregled -če bi bila na tvojem mestu - da sta pač vidva bolj mirna.
Nevem pa ti pomagat kam....upam da ti bo katera kaj napisala.....eno user posted image za srečo.

Orka: pozabljivka kot sem: srečno mladoporočencema
user posted image

aja pa polynesia, da se mož čim prej pozdraviuser posted image

čaw

< Sporočilo je popravil saba -- 6.8.2008 14:51:56 >

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
6.8.2008 15:07:10   
marty1
 saba - joj meni je žal, da ti ni naredila UZ. Ne vem kako to, da imete nekatere vaginalne preglede " jaz sem ga bila deležna samo na nuhalni " pa baje da tudi ni ne vem kako priporočljiv. Moram se pohvalit, da je moja G tako dobra, da mi je do sedaj še na čisto vsakem pregledu naredila UZ in še slikico mi je dala za sabo.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
6.8.2008 15:12:22   
jada
Punce živjo,

no jaz se bol malo oglašam na vaše čvekanje, mi je pa zanimivo prebrati, ker se podobno dogaja tudi meni. Rok imam 11.11., Danes sem doma, ker sem imela pregled, za sladkor. Pa moram reči da me je prav utrudi. Na prvem pregledu so mi ugotovili sladkor na meji, zato sem morala danes na ponovitveni pregled, ki traja 3 ure, popiti moraš pa ogromno sladkorja (10 dag). Vmes ti vzamejo na vsako uro kri, ampak počutje je bolo res zanič, tako da sem potem odspala 2 uri, in lahko rečem da sem šele sedaj prišla malo k sebi. (ampak očitno je bil na aonovitvi sladkor ok, tako da em prav veselauser posted image )
Naslednji pregled imam 26.8.
Klavdy4, upam sicer da s tvojim otročkom ni nič narobe, sem pa slišala da dela 4d ultrazvok dr. Darija Strah v ZD Domžale, cena se baje giba od 60 do 110 evrov, lahko jo pokličeš pa preveriš, če ne boš našla nič drugega. Vidiš pa na ultrazvoku 4D dejansko vse, o tem je pislaa tudi v svojem članku na www.moja-ginekologinja.net 

Lpuser posted image

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
6.8.2008 16:34:12   
orka
hallo, čveke
No ja se vidi da jih kar nekaj manjka, saj je običajno malo več za brati.
Spanje- meni že kar nekaj časa ne gre, in še dobro da sta se mala dva pri babi navadila dolgo spati, drugače bi jaz lahko še pregorela. zdaj vsi skupaj vlečemo tja do 10-ih
Polynesia-super za možeka , da ste tako hitro vse uredili, pa  user posted image user posted image user posted image  za oba
Paket- smo se kar odločili , da vzamemo paket in sicer e-paket, ki ga sam sestaviš. Glede na to da imamo že vse za oblečt, si bomo izbrali higienske potrebščine, plenice, krpice pa seveda prvijalno ki je nimamo, pa posteljnino.... sem gledala previjalne in je ta v bistvu res ceneje....pravijo da so cene v paketu brez davka....
Vsem hvala za čestitke in lepe želje...sva imela malo dežja pa malo sonca ( pravijo da je dež denar, sonce ljubezen ) pol sva našla pa še 4 persno deteljico user posted image user posted image user posted image  Pa Ajda je delala konkurenco muziki, sploh jim ni hotela dati mikrofona nazajuser posted image

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu jada )
Neposredna povezava do sporočila: 3218
6.8.2008 16:36:17   
orka
pozabljivost se nas je pa izgleda vseh dotaknila
Komaj čakam na slike in ja tudi ve boste deležne kakšne....

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
6.8.2008 17:26:50   
lyra*
Evo nas mi smo nazaj.
Srčeka pridno bijeta obemauser posted image Je zdravnica rekla,da imam krasen trebušček in zgledam zdrava nosečnica.user posted image
V trgovini za user posted image user posted image nisem kupila nič,sebi pa sem kupila novi modrček in dve majciuser posted image

Zdaj pa šibam v Europark,me čaka tam user posted image in grema na en takosuser posted image Se mi že zdaj sline cedijo,ko samo pomislim kak bom jedlauser posted image Pa mogoče se boma zapeljala do BC,odvisno kak se bom počutla ker me glava boliuser posted image Bom kakšn lekadol vzela.

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
6.8.2008 17:54:25   
konina
Hojla. Danes sem kar malo lena, pa nekaj smo pohištvo selili, tako da sem sedaj že za v posteljo. Moje spanje je že kar nekaj časa slabše, če sem na levem boku, mi eden trka, če sem na desnem, mi drugi trka. user posted image  Najbolj mi paše na hrbtu, kar pa nosečke ne smemo. user posted image  Poskusila bom še sede. user posted image

Klavdy - 4D ali 3D, saj ne vem kaj mi bo naredil, imam jaz v petek v Dravljah. Stane pa 100 eur. Za te sem slišala pohvale, zato greva tja. Lahko pa počakaš do petka zvečer in ti povem osebne izkušnje. Delajo ga pa tudi v Kallisto v Domžalah, pa še marsikje. Upam, da je res otroček samo ponagajal, in je vse v redu.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
6.8.2008 17:55:07   
pomar*ANČA*
klavdy4: 4d uz menda delajo tudi v kallisti v domžalah, pride pa nekje 80eur. imajo na svoji strani cenik, tako da poglej za bolj točne podatke. še link: http://www.ordinacija.net/members/www-pzs.php?mg_pzs_id=477&lang=slo

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
6.8.2008 18:35:40   
orka
pupe, kdaj pa naj bi opravljali, če, 4D uz??? Ali to ni pogojeno s tedniuser posted image

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
6.8.2008 21:23:51   
Andromeda
4D UZ je pravzaprav 3D UZ, samo, da je to zaporedje slik oz. film. Mislim, da sem to zadnjič na Pušenjakovem forumu prebrala, ker je ena spraševala kakšna je razlika med 3D in 4D UZ. Delal naj bi se v času MF, pa nekje tam 30. - 32. tedna, v bistvu pa se ga lahko kadarkoli...
Mene pa zanima, če še katero, če na hitro vstane zagrabi nekak trebušni krč? To se mi je malo prej zgodilo, sem se takoj nazaj vsedla in je bilo potem v redu. Pa že 2x se mi je zgodilo, da ko sem bolj na hitro hodila, me je začelo nekaj zategovati v trebuhu, neka čudna bolečina, kot da se mišice preveč naprezajo user posted image Ko sem se umirila, pa je bolečina izginila.
Aja, pa user posted image user posted image user posted image ki ste imele preglede.
klavdiy4 - glede samoplačniškega UZ pa ti predlagam isto kot so ti nekatere druge - ZD Domžale ali pa ZD Dravlje. Držim pesti, da bo mali na naslednjem pregledu v boljši legi, da boš lahko pomirjena, da je vse OK.
Zdaj grem pa nekaj pojest, potem pa kar pod tuš in z dobro knjigo v postlco, mož pa naj gleda fuzbal Dinamo-Domžale. Prava reč...Nočko!

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
6.8.2008 23:08:09   
Polynesia
Andromeda mene ne da krč zagrabi, ampak tko če se včasih na hitro obrnem ali hočem na hitr kaj vzet, skratka en tak napačen gib, pa mi v trebuhu kr neki zategne...no upam da razumeš, takrat si rečem, punca malo bolj na easy user posted image ...tko da mislim da to ni nič takšnega.

Zdej sem glih spila en magnesol, drugi stroj se mi že pere, pismo pa nekaj vroče mi je ratal, sem kr premočena, hmmm, hormončki.

Joj kaj sem prej delala, lovila oz. skrivala sem se pred sršenom, ne vem kako hudiča mi je uletel v stanovanje in sem se potem zaprla v kopalnico user posted image ...pa še sama sem doma, potem veste kako je to izgledalo. No nato se je pa "revež" zataknil med žaluzije, glih fino k trenutno nimam gor zaves, in sem ga lepo pošpricala s pipsom, ja žal ni mi druge preostalo user posted image   user posted image .

Grem še malo pošto pogledat in potem v deželo sanj, hahahaha user posted image .

user posted image

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 6.8.2008 23:09:08 >

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?