Lakšmi
|
En lep pozdrav, nosečke moje drage! Spet sem vas prišla malo pozdravit Dopust je mimo in spet sem pridno v službi . Sicer sem pa cel julij pohajkovala naokrog, tko da tud domov paše pridet malo. Ampak vseeno - kako zavidam tistim, ki vas dopusti še čakajo . Malo sem brala za nazaj in vidim, da se je ta čas kar veliko dogajalo. Lepe in žalostne stvari... moram rečt, da me je zlo pretreslo, da se je od nas poslovila Špelka . Upam, da ji prihodnost prinese več sreče in zdrave bebice . Vidim, da nisem edina, ki prebedi vse noči . Pol noči buljim v steno in sem cel dan potem tečka nosečka . Sem pa padla v neke čudne cikluse - ko sem res že tko izmučena, da ne morem več, kar naenkrat nekaj dni spim kot polh . Tko da se kar da zdržat. Andromeda je omenjala krče - tudi mene zagrabi krč v trebuh, če hitro vstanem. Včasih kar pozabim na trebušček in hočem bit enako poskočna kot prej, pa me telo hitro opozori, da ne bo šlo . No, tudi pregled smo imeli v torek in je šel super Naš mali je pravi bokser in pridno raste . Smo imeli spet UZ. Res moram pohvalit mojo g.! Vedno dela UZ in lahko vidiš razgrajat, si res vzame čas in je nasploh zelo prijazna . Aha, pa še eno vprašanje. A mogoče katera jemlje železo? Dobila sem sirup Legfor, zdaj pa ne vem, je lahko zraven jemljem Elevit, ki tudi vsebuje železo? Polynesia, me veseli, da je možek bolje ! In Orka, čestitam !!! In še to - tud mojega jutra ni brez Čokolina !
|