|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
7.8.2008 8:18:19   
mojsoncek
Najprej eno  user posted image   za dobro jutro!

Jaz sem danes zgodnja, ker sva spakirala tamalega k tasci in tastu. Ze cel teden namrec cuvala tamale od svakinje in so si zazeleli, da se jim pridruzi se nas mali moz. Me res zanima kako bo izpadel ta film: 2 dni, tasca in tast, 4 vnuki (od 2 do 7 let). Bom porocala jutri user posted image

Drugace pa nic novega... ful je lepo jutro za en sprehod... mogoce bom pa sla do trgovine, ker mi je zmanjkalo nektarin (brez njih mi ziveti ni).

saba, jaz bom pred zacetkom porodniske koristila se cel letosnji dopust (28 dni), tako da ne bom "do konca" v sluzbi. Ker dopusta jim pa res ne mislim pustiti user posted image .

toliko za dobro jutro, kaj vec pa kasneje, ko se zbudite se ostale...

user posted image

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
7.8.2008 8:36:58   
bobika1
Hej dobro jutro.
Danes bo spet lepo sončno mi je že sedaj vroče.
Drugače pa hm zle sem pojedla 2 riži velike riževe čokolade user posted image . No zle grem pa k zajtrku- čokolino.  user posted image
Eno vprašanje imam, kako se prlima slikco tuki ko sedaj jaz to pišem? Miljonkrat sem že probala pa nimam pojma user posted image .

by

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
7.8.2008 9:04:13   
Andromeda
Dobro jutro!
V LJ je krasen sonček in prijetno sveže jutro, sem hotela na terasi zeleni čaj spit, pa se mi je kar malo hladno zdelo, ker je še v senci. Danes sem 1000x boljše spala kot prejšnjo noč, sem se pa ob sedmih zbudila, pa se prekladala z levega na desni bok in obratno, user posted image pa je ful brcal, kot bi mi hotel rečt, naj že vstanem. Zdaj se grem sprehodit do lekarne in trgovine, potem pa se bom še malo za knige usedla. Bye!

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
7.8.2008 9:36:20   
pomar*ANČA*
na strani od kalliste piše da je najugodnejši čas za 4d uz od 26-28 tedna nosečnosti.

jaz sem pa spet tako slabo spala. če počutim kot da bi spala celo noč na le na eni strani in sem čisto zaležana. ni mi pa jasno zakaj imam žulj na komolcu user posted image user posted image pa težko diham, spet sem sem se zbudila z krči... mislim, da bom imela ta tečen dan. komaj čakam da grem naslednji teden delat, ker nimam več kaj početi doma dopoldan- vsi delajo in nimajo časa zame

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
7.8.2008 10:34:39   
konina
Pozdravljene. Zajtrk je za mano, kavica tudi, sedaj pa greva z user posted image  v mesto po opravkih. Sem vas želela samo malo pozdravit. user posted image

Včeraj sem poskusila napisat kdaj delajo 3D, pa mi je crknil prenosnik. Pol pa nisem šla še enkrat. Delajo ga pa menda med 25t in 30t. Midva sva se brez težav naročila, najprej pri obeh ambulantah, pa je bila za dvojčke cenejša v Dravljah. Pohvalijo pa obe.

TAko, sedaj pa malo opravkov, potem pa se moram urediti in polepšati za jutrišnji randi s pikicama in dr. user posted image  Komaj čakam.

LP, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

Neposredna povezava do sporočila: 3230
7.8.2008 10:36:15   
konina
Aja, pa spala sem tudi jaz slabo. Sem dvakrat ustala, pa kar kihala sem ponoči. Potem so me pa še smetarji zbudili ob 4.00! Nenormalna ura, če mene vprašate, za ropotanje s kontejnerji in tovornjakom.

Lp, Nina

10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
7.8.2008 10:49:34   
Polynesia
Ojla srečkice moje user posted image .

Najprej vsem en veeelik objemček user posted image , še posebaj tistim, ki slabo spite in imate slab dan....no gremo punce, en sprehod, kak sladoledek pa si polepšajte dan.

mojsoncek zdej bosta pa samadva uživala, no le poročaj kako je uspel podvig tašči in tastu user posted image .

Pa smo spet v službi, men se zdi da sem jaz sam še v službi, da gre dan tako hitro mimo, da samo vstanem, delam, spim, in tako spet začaran krog vsak dan...no ampak sej samoooo še malo pa bom doma, jupiii.

Drugače pa sem tudi jaz prilimala v album dve novi slikici trebuščka, se vidi kako amatersko sem to slikala user posted image user posted image user posted image .
Včeraj ko sem bila pri možu v bolnici, je tamau tkoooo razgrajal v buškotu, prov celi čas se mi je trebuh premikal, mož pa je seveda takoj rekel, ja valda če je pr atiju, hihihi user posted image .

Danes bo zgleda spet en vroč dan, po službi grem k tašči na kosilo, potem pa spet k možeku na obisk.
Aja, jutri že pride domoooooov user posted image user posted image user posted image , jupiiii.

Tko, zdej mi pa ne preostane druge kot da grem še malo delat user posted image  user posted image .

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
7.8.2008 10:58:07   
nagajiva
Ojla user posted image

Današnja noč je pa bla user posted image . So me kar mučle neke sanje, ki se jih sedaj ne spomnim. In pol sem se zbudla (komaj) ob 8.30 in to tako zmedena, da šele sedaj prihajam malo k sebi......user posted image  In posledično seveda pozabla(spet user posted image ) it kri dat. Nič, jutri se vstanem ko gre dragi od doma, pa bom na kauču dežurala, da spet ne pozabim user posted image ..................
Sem pa ravno pojedla eno veliko skodelo čokolina in sem razmišljala, da ko vas berem vidim, da smo neke "čokolino fanice"....user posted image  Skoraj vse ob jutrih jemo čokolino..user posted image  A je to kaka user posted image  manija al kaj?
Eh, nekaj se trudim (!!) delat, pa mi ne ratuje najbolje. Edino kar sem uspela je, da sem dala prat perilo. Ko pa sedaj pomislim na kup za likanje, pa mi je že malo žal user posted image ................
Grem se prisilit malo pospravit, drugače bo moj mislil, da sma mela kaki bombni napad user posted image user posted image .................

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
7.8.2008 11:43:41   
Lakšmi
En lep pozdrav, nosečke moje drage!

Spet sem vas prišla malo pozdravit user posted image
Dopust je mimo in spet sem pridno v službi user posted image . Sicer sem pa cel julij pohajkovala naokrog, tko da tud domov paše pridet malo. Ampak vseeno - kako zavidam tistim, ki vas dopusti še čakajo user posted image .

Malo sem brala za nazaj in vidim, da se je ta čas kar veliko dogajalo. Lepe in žalostne stvari... moram rečt, da me je zlo pretreslo, da se je od nas poslovila Špelka user posted image . Upam, da ji prihodnost prinese več sreče in zdrave bebice user posted image .

Vidim, da nisem edina, ki prebedi vse noči user posted image . Pol noči buljim v steno in sem cel dan potem tečka nosečka user posted image . Sem pa padla v neke čudne cikluse - ko sem res že tko izmučena, da ne morem več, kar naenkrat nekaj dni spim kot polh user posted image . Tko da se kar da zdržat.

Andromeda je omenjala krče - tudi mene zagrabi krč v trebuh, če hitro vstanem. Včasih kar pozabim na trebušček in hočem bit enako poskočna kot prej, pa me telo hitro opozori, da ne bo šlo user posted image .

No, tudi pregled smo imeli v torek in je šel super user posted image  Naš mali je pravi bokser in pridno rasteuser posted image . Smo imeli spet UZ. Res moram pohvalit mojo g.! Vedno dela UZ in lahko vidiš user posted image  razgrajat, si res vzame čas in je nasploh zelo prijazna user posted image .

Aha, pa še eno vprašanje. A mogoče katera jemlje železo? Dobila sem sirup Legfor, zdaj pa ne vem, je lahko zraven jemljem Elevit, ki tudi vsebuje železo?

Polynesia, me veseli, da je možek bolje user posted image !
In Orka, čestitamuser posted image !!!

In še to - tud mojega jutra ni brez Čokolina user posted image !

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
7.8.2008 11:56:16   
Polynesia
Evo še ena, ki skoraj vsako jutro popapca čokolino user posted image user posted image user posted image ...meni fuuuuul paše res, tko da se ga ne branim. Sem pa kupila medolino malo škatlico, pa mi je tko tko, čokolino je ZAKON user posted image .

(odgovor članu Lakšmi)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
7.8.2008 12:10:52   
lyra*
čau nosečkice.

Da vam povem,da sem včeraj zvečer mela takšne krče,da sem mislila,da bom že naamanj rodit šlauser posted image user posted image In pol mi je user posted image skuhal čaj in sem se šla stuširat in je blo boljšeuser posted image Sem se pa tak prestrašla,da sem bla cela bledauser posted image Mogoče je to tut bla posledica tega ker sm se pošteno spet razjezila zaradi taščeuser posted image Boljše,da sploh ne povem kaj je bilo!

polynesia user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za možeka in ful lep buši mašuser posted image

Tudi jaz sem med ljubiteljicami čokolina! Jem pa strogo samo čokolino kaj druga mi spoh ni dobrouser posted image

Zdaj bi počasi mogla it kosilo skuhat,a sploh nimam idejeuser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

Neposredna povezava do sporočila: 3236
7.8.2008 12:43:49   
saba
jutro user posted image

kako kaj guramo?

jaz tudi slabo spim, ampak da vam povem, da bo vedno slabše user posted image

Lyra jaz tudi sem včeraj se razkurla ko user posted image in tudi zaradi tašče, da me je cel dan bolela glava........ah te tašče user posted image

no ker sem bla včeraj nataknjena, vam moram to povedat...zdaj mi gre tako na smeh, ma včeraj sem bla user posted image user posted image

torej, imam pred hišo mali vrtiček z rožicami in sem malo pulila travo in strigla neke veje...moj pa je tačas pripravljal ''metuljčka'' za zalivanje (upam da veste vse kaj je to)......jaz sem med rožicami čepela in on ODPRE VODO in metuljček začne lepo zalivati vrt in mene zdraven...jojjjj tako sem bla jezna.
Njegov odgovor: ''te nisem videl''
jaz: ''ja s tem trebuhom in temi kilami se lahko skrijem za bilko trave''
Vglavnem jezna, živčna sem se šla obrisat v hišo in vrag mi ni dal mira, da moža pustim na miru...
sem šla nazaj ven, vzela celega metuljčka še priklopljenega na vodo in ga usmerila direkt v njega. Ko je bil cel moker sem bla zadovoljna.................
no sem mislila da me bo preklel, on pa: ''joj kako je pasalo''
- pol sem pa še bolj user posted image in nisem govorila z njim........15minuser posted image

vglavenm hormoni + 33stopinj + tašča = user posted image

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
7.8.2008 12:52:44   
Polynesia
saba zdej sem se pa pošteno nasmejala veš, tako si dobro napisala, da si te kar predstavljam user posted image user posted image user posted image .

lyra ti pa tudi čuvaj nase in na tvoji pikapoki, če sam letaš okol, zdej pa malo miruj , te morm mal okregat, hihihihi user posted image .

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
7.8.2008 12:52:52   
Andromeda
ooo, čokolino...Jaz sem ga še preden sem ratala nosečka imela na jedilniku vsaj 1x na teden, zdaj pa skoraj vsak dan, pa večkrat si naredim corn flakes in podobne zadevce, ki jih prej sploh šmirglala nisem. Drgač je pa čokolino res najboljši uvod v jutro, ko ti kruli po želodcu. Pa obvezno more bit un od Podravke, kupujem kar kilske vreče, da mam mir za neki časa.
Prej sem si kupila magnesol - zaradi krčev v bušiju, v nogah jih na rsečo še nimam. Kar draga reč, 4 evre in še malo, glede nato, da jih je notri 20, jemati moraš pa 2-3 na dan. No, jaz bom samo enega, ker itak jemljem še elevit zraven, pa da se ne bi slučajno potem predozirala.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
7.8.2008 12:59:30   
pomar*ANČA*
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Prej sem si kupila magnesol - zaradi krčev v bušiju, v nogah jih na rsečo še nimam. Kar draga reč, 4 evre in še malo, glede nato, da jih je notri 20, jemati moraš pa 2-3 na dan.

jaz tudi pijem magnesol, ampak meni je pa bilo rečeno v lekarni, da ne smem več kot eno na dan. res pa je, da odkar ga pijem nimam več krčev.

Neposredna povezava do sporočila: 3240
7.8.2008 13:00:47   
Andromeda
saba - tale tvoja prigoda je pa res user posted image user posted image user posted image user posted image
Če bi jaz imela tak dan za sabo, bi verjetno enako reagirala.
polynesia - super, da pride tvoj mož že domov...potem bo mali non stop brcal...
Zdej pa res šibam nazaj med knjige. Moram še pol ene bukve predelat, jutri jo moram pa nazaj v knjižnico nest...Izpsoojeno mam pa že več kot 2 meseca. Eh,pa to moje zabušavanje user posted image

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 7.8.2008 13:01:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 3241
7.8.2008 13:50:22   
petra *k
lep pozdrav, novembrčice
se mi zdi, da vas je vedno večuser posted image user posted image user posted image

torej nisem edina, ki ima probleme s spanjem zadnje čase. včeraj sem bedela od pol1 pa do 4, pa po tv ob teh urah glih nimaš kaj za gledatiuser posted image  te pa da bi vsaj vjutro lahko spala... pa ne gre...
bo boljše... treba se že zaj privajat na neprespane noči...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3242
7.8.2008 14:00:29   
carly
Oj punce, danes sem imela tako gužvo v službi, da nisem imela nič časa kaj napisat. V glavnem fajn se imejte pa se vidmo spet čez dober teden.

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
7.8.2008 14:16:04   
konina
saba-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - hvala za malo smeha user posted image user posted image  Te pa razumem, meni hormoni tudi full divjajo. Še dobr, da se lahko naslednji dan sebi malo nsmejimo.

Midva pa greva danes v materinsko šolo. Bom poročala ali so kaj novega pogruntali kot pred 7. leti. user posted image

Lp, Nina

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
7.8.2008 14:17:03   
jelka123
jaz sem si pa privoščila eno veliko ledeno kavo in sama uživam doma

Jana rojena 28.11.2008,Lucija 11.09.2003

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
7.8.2008 14:25:41   
saba
JELKA123  uffa kako ti zavidam user posted image , jaz pa pijem vodo iz avtomata in preklinjam klimo, ki prav ne dela...papirji se mi lepijo na komolce user posted image

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
7.8.2008 14:58:51   
klavdiy4
Pozdravljene...

Hvala za nasvete glede 4D ultrazvoka... Najprej sem pogledala na spletno stran ordinacija.net in sem jim po emailu poslala vprašanje, če imajo mogoče prosto v terminu, ko ima fant dopust in ceno paketa... Vzela bi srebrni paket, vendar je malce predrag saj stane 120 eurov....user posted image user posted image user posted image ... Res pa je da vključuje morfologijo otroka, določitev spola, poslušanje srčka in slike 3D/4D... Vendar bi pa vseeno z user posted image  raje šla tja, kjer dobiš user posted image  na DVD posnetkih....

Se oglasim še zvečer....Grem s sekico na potep...user posted image ..

Ne naprezajte se, pa pridne bodite....user posted image

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
7.8.2008 15:33:50   
nagajiva
Ojla user posted image

Sem končno pospravla omaro, h kateri sem se spravljala sigurno kaka 2-3 tedne....Evo, pa mi je danes ratalo. Pol mi pa je vmes tako sladkor padel, da sem bla v sekundi mokra in me noge niso več držale user posted image .....Sem pol tako basala napolitanke v sebe, kot da jih jem zadnjič v življenju user posted image .
Krči-v nogah me je krč mogoče ene 4 krat. Me pa v trebuhu stisne, če se prehitro vstanem ali naredim kak čuden obrat. Me moj stalno krega, da naj pazim malo........ah ti naši moški user posted image .
Saba-sem se res nasmejala user posted image ..........Si te predstavljam. Moj bi ob tem reagiral enako, da me še bolj razjezi. Pol nimam bit za kaj jezna, ker tak mirno vse sprejme user posted image . Pa me sedaj v user posted image  tako prime, da bi včasih nekoga nadrla. Kar brezveze.....Te pa me posluša, pol se mi pa začne smejat.........Ggggrrrrrrrrrrrrrrr, še jezna ne morem bit ko jaz hočem user posted image user posted image user posted image .......................
Nič, grem še malo knjigo brat, preden pride iz službe..................Pol pa k mojim malo na zrak. V mestu je peklensko.......

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
7.8.2008 16:23:49   
konina
No, naša materinska šola se je na hitro končala. Bilo nas je okrog 20 parov in smo se morali razdeliti na dve skupini. TAko da azres začnemo v pon pa do četrtka. Bo kar na ekspres konec. Se vidi, da so dopusti. user posted image

Lp, Nina

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
7.8.2008 16:31:03   
orka
hallo. čveke
A se ve sploh zavedate, kake lušte mi delate s ČOKOLINOM  user posted image user posted image user posted image  , pa ga ne smem zaradi cukra, pa še veliko tega ne smem ... Me pa predvsem moti to , da moram dvojno kuhati, saj svoji družini niti približno ne privoščim take hrane... no mogoče bi sine moral z mano v štric, sej ma malo kil preveč???user posted image user posted image
Mene pa moja user posted image  zadnje dni fulll v hrbet brca, sploh je ne čutim po trebuhu ampak v zadnjem delu in predvsem na mehurju, joj kako slab občutek...
Saba- mi bi se tudi malo škropili....morje šele 20., jaz pa se že utapljam v lastnem potu.

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?