Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:26:30
|
|
|
|
Bajsa
|
Sej mu bom sam slikice poslala no šefica. Drgač je pa itak dons reku, da jih lohk tud ti pogledaš Res ga je faca! Ja mesečnica sej vam bo zlaufal tole z Gh, eni pač mal prej začnejo kazat interes, eni mal kasnej. Sej eni so se tud že davno obračal, ko se naši ni tud prbližno svital, pa se dons glih tak. Kaj čmo, vse bomo sprobale ....
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:26:38
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Dolenjka - skoraj na hoduljah ja . Sej bi rajš vidla, da bi bila mal manjša . Pa kaj čmo... mati narava me je obdarila z višino . Mene pa v širino točno bamby - a si ti še vedno tako pridna? Glede hujšanja? Sem na dopustu
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:27:07
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Ej bejbe - se norca delate iz uvajanja, a? Jaz sem pa res v paniki po današnjem prvem dnevu . Mogoče bi pa pir rajši . ziher! Kar probi ju3 pa boš videla da boste to kuj osvojil Aja, pa ni treba prej nič k alergologu al pa P klicat, če to lahko, OK? Za tvoje in otrokovo dobro ti to pravim! Ne kužim, če gre za Đoke al ti to resno . resno te opozarjam, da ne kliči in ne sprašuj če lahko otroku kot 1 GH živilo pivo uvedeš a bi rada bila 1. februarčica s socialno na vratih Ne to pa res ne .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:27:17
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy čer, naša Amina se je zdaj opekla s čajem po celem trebuhu in sta šla zdaj z atijem v ZD v dežurno upam, da ni hudo.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:27:26
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy čer, naša Amina se je zdaj opekla s čajem po celem trebuhu in sta šla z atijem v ZD v dežurno za tvojo Amino
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:27:35
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka - saj mi ne potegne drugače kot: Ene začnejo uvajanje s korenjem, cvetačo, jabolki, ene pa s pirom To bodo veseli februarčki. sej sem ti rekla, da bom orng naštudirala uvajanje GH preden začnem očitno je carica tole uvajenje tudi lepo sprejela ista je kot mami ja sam veš, kako vsako živilo je treba doooooooooolgo uvajat. zato pri njih zelenjava in sadje še ne bojo na vrsti pa sej hmelj je v bistvu zelenjava in poln vitamina B - tako kot kvas zaključek vsega: če otrok ne spi mu dej pivo pit in pol tut ne bo spal, bo pa vsa familija zadeta, brez izjem To sem napisala zato, da ne bo katera resno vzela in tudi to probala!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:27:44
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy čer, naša Amina se je zdaj opekla s čajem po celem trebuhu in sta šla z atijem v ZD v dežurno Kako ji je pa to uspelo?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:28:12
|
|
|
|
srečka nosečka
|
mesečnica - sem že popravila post
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:28:22
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Dolenjka - skoraj na hoduljah ja . Sej bi rajš vidla, da bi bila mal manjša . Pa kaj čmo... mati narava me je obdarila z višino . Mene pa v širino točno bamby - a si ti še vedno tako pridna? Glede hujšanja? Sem na dopustu Tale je tud huda .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:28:46
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Dolenjka - skoraj na hoduljah ja . Sej bi rajš vidla, da bi bila mal manjša . Pa kaj čmo... mati narava me je obdarila z višino . Mene pa v širino točno bamby - a si ti še vedno tako pridna? Glede hujšanja? Sem na dopustu
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:28:49
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Dolenjka - skoraj na hoduljah ja . Sej bi rajš vidla, da bi bila mal manjša . Pa kaj čmo... mati narava me je obdarila z višino . Mene pa v širino točno bamby - a si ti še vedno tako pridna? Glede hujšanja? Sem na dopustu tudi to mora bit
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:29:09
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka mesečnica - sem že popravila post Kerga? Deleč nazaj?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:29:24
|
|
|
|
Bajsa
|
Nizy upam, da ni kej hujšga! A sta ji probala kuj dat mrzle obkladke? Pravjo, da če se opečeš, moreš takoj dat mrzlo in vsaj 20 min hladit. Tk sm jaz slišala. Punce btw kako spravm šmir iz cunje?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:29:29
|
|
|
|
dolenjka
|
Nizy
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:30:02
|
|
|
|
Bajsa
|
Evo Dolenjka poslano :)
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:30:09
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka mesečnica - sem že popravila post Kerga? Deleč nazaj? tisti, ko ti ni bil jasen no, saj men tudi na, ker je neko skropocalo ratal
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:30:24
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Nizy upam, da ni kej hujšga! A sta ji probala kuj dat mrzle obkladke? Pravjo, da če se opečeš, moreš takoj dat mrzlo in vsaj 20 min hladit. Tk sm jaz slišala. Punce btw kako spravm šmir iz cunje? Mogoče čistilo Meglio?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:30:38
|
|
|
|
jencili
|
ve ste nore...dam sam slikce gor, pa so 4 strani več no, skratka, še zadnji albumček je gor...geslo je...a res rabim povedat?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:31:13
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka resno te opozarjam, da ne kliči in ne sprašuj če lahko otroku kot 1 GH živilo pivo uvedeš a bi rada bila 1. februarčica s socialno na vratih Zdaj pa mene dol s stola meče IZVIRNO SPOROČILO: nizy čer, naša Amina se je zdaj opekla s čajem po celem trebuhu in sta šla z atijem v ZD v dežurno uf, smola . Upam,da ni hujša opeklina. Boga reva
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:31:13
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Punce btw kako spravm šmir iz cunje? težko Probaj z Opalom namazat, malo zdrgneš in daš prat.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:31:15
|
|
|
|
dolenjka
|
Ella je šla pa očitno živalske gibe in krike vadit
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:31:19
|
|
|
|
nizy
|
jah , ene par mehučkov je iela na prsih , navpično pa debelo rdečo črto , pa stokala ko , še dober , da sem mela gel v skrinji , sem ga ovila v plenico , pa gor ji dala , da ji mal hladi ,.... česa druzga se v tistem momentu tut spomnila nisem
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:31:35
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka mesečnica - sem že popravila post Kerga? Deleč nazaj? tisti, ko ti ni bil jasen no, saj men tudi na, ker je neko skropocalo ratal Aha - našla .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:33:10
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy jah , ene par mehučkov je iela na prsih , navpično pa debelo rdečo črto , pa stokala ko , še dober , da sem mela gel v skrinji , sem ga ovila v plenico , pa gor ji dala , da ji mal hladi ,.... česa druzga se v tistem momentu tut spomnila nisem Sej si se pametno spomnila.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:33:12
|
|
|
|
nizy
|
je jamrala , da jo boli trebuh in je hotla , da ji skuham čaj ... in evo ko zakleto
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.