![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 22:38:24
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jencili za vaju z Najcem. sem še jaz vesela Ella, a tole ti je mal spodrsnl al si ti tiste višnje popila Jencili ima samo Taja A živalske gibe že kaj vadiš? tako pa je, k si zvečer že mal zmatran, pa dva piva da ne povem kje se opravičujem živalske gibe? Zoja spi, moj avstralce okrog voz, jaz grem pa pod tuš, pa če bo moj ŽE potem doma, bom pa res ene živalske gibe začela izvajat
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 22:39:29
|
|
|
|
bamby
|
pina, lepo se imejte na morju, pa ne pozabi na nas . Najraje bi šla kar s tabo! Kam pa pravzaprav greste? Septembra baje na Brač, zdaj pa res ne vem kam. Morda tudi na Brač
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 22:39:33
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Sam res nas gre ena kišta cca 15.8. na dopust Baje bo okol Zadra in bližnjih otokov pestro Mogoče se z februarkami iz HR RR združimo 1.8. se bojo pa RRjevke v koloni iz Dalmacije vračale Aja, naša je pa danes pivo kar iz krigle hotla pit, sam je bla varuška na mestu in ni dovolj nagnila krigla, a ne kavalčice? Ista mama, kaj šele bo tale kaval je tudi nate že začel vplivat. ni kaj i najboljim se dešava
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 22:40:00
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* ooo, Pina, me te bomo tud pogrešale. meti, super ideja tole s kozarčkom. Janez. bomo me tud probale, ker zelo rada kozarce daje v usta. , zlato moje jaz bom ebe tudi pogrešala. Ejo, amak ko ti prideš z dopusta pa pade en meeting, ok? boljš da ja. nas ne bo med 1. in 10.9. gremo na Dugi otok v vasico Veli Rat. pol se pa dobimo enkrat tud pri nas!! septembra se boo a najmanj enkrat vidli, ker pade tudi ena ljubljana pa šoping.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 22:40:56
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby pina, lepo se imejte na morju, pa ne pozabi na nas . Najraje bi šla kar s tabo! Kam pa pravzaprav greste? Septembra baje na Brač, zdaj pa res ne vem kam. Morda tudi na Brač jo ko..zdej gremo za 2 tedna na brač. Septembra pa še za par dni, ker bo Ančka krščena dol.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 22:41:27
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* ooo, Pina, me te bomo tud pogrešale. meti, super ideja tole s kozarčkom. Janez. bomo me tud probale, ker zelo rada kozarce daje v usta. , zlato moje jaz bom ebe tudi pogrešala. Ejo, amak ko ti prideš z dopusta pa pade en meeting, ok? boljš da ja. nas ne bo med 1. in 10.9. gremo na Dugi otok v vasico Veli Rat. pol se pa dobimo enkrat tud pri nas!! septembra se boo a najmanj enkrat vidli, ker pade tudi ena ljubljana pa šoping. to pa itak
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 22:42:57
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jencili za vaju z Najcem. sem še jaz vesela Ella, a tole ti je mal spodrsnl al si ti tiste višnje popila Jencili ima samo Taja A živalske gibe že kaj vadiš? tako pa je, k si zvečer že mal zmatran, pa dva piva da ne povem kje se opravičujem živalske gibe? Zoja spi, moj avstralce okrog voz, jaz grem pa pod tuš, pa če bo moj ŽE potem doma, bom pa res ene živalske gibe začela izvajat mi pa danes ne bomo imeli after partya
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 22:43:55
|
|
|
|
Suzi*
|
ko smo glih pri živalskih aktivnostih. mi smo dons imel že dobro otvoritev dneva s petelinjim fruštkom.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 22:44:43
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* ko smo glih pri živalskih aktivnostih. mi smo dons imel že dobro otvoritev dneva s petelinjim fruštkom. mi ga pa že dooooooooooooooooooolgo niso meli
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 22:45:02
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* ko smo glih pri živalskih aktivnostih. mi smo dons imel že dobro otvoritev dneva s petelinjim fruštkom. kaj je že to? mi imamo samo polnočne prigrizke
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 22:45:12
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Aja, naša je pa danes pivo kar iz krigle hotla pit, sam je bla varuška na mestu in ni dovolj nagnila krigla, a ne kavalčice? Ista mama, kaj šele bo , Naši so pa piksne piva všeč. Kar ponori, ko jo zagleda, pol pa začne cvilit in ko ji jo dam bližje, jo kar k ustim potegne. Tudi ista kot mami, ali pa ati
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 22:45:32
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Sam res nas gre ena kišta cca 15.8. na dopust Baje bo okol Zadra in bližnjih otokov pestro Mogoče se z februarkami iz HR RR združimo 1.9. se bojo pa RRjevke v koloni iz Dalmacije vračale Aja, naša je pa danes pivo kar iz krigle hotla pit, sam je bla varuška na mestu in ni dovolj nagnila krigla, a ne kavalčice? Ista mama, kaj šele bo tale kaval je tudi nate že začel vplivat. ni kaj i najboljim se dešava zdej bo ok, a ne? Mi je mal spodrsnl, k sm 1 premal dans ruknla sem se mal nazaj držala
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 22:46:43
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Sam res nas gre ena kišta cca 15.8. na dopust Baje bo okol Zadra in bližnjih otokov pestro Mogoče se z februarkami iz HR RR združimo 1.9. se bojo pa RRjevke v koloni iz Dalmacije vračale Aja, naša je pa danes pivo kar iz krigle hotla pit, sam je bla varuška na mestu in ni dovolj nagnila krigla, a ne kavalčice? Ista mama, kaj šele bo tale kaval je tudi nate že začel vplivat. ni kaj i najboljim se dešava zdej bo ok, a ne? Mi je mal spodrsnl, k sm 1 premal dans ruknla sem se mal nazaj držala ja pa ja de. zdej naj ti pa verjamemo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 22:46:44
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* ko smo glih pri živalskih aktivnostih. mi smo dons imel že dobro otvoritev dneva s petelinjim fruštkom. Mi smo pa sinoči joto spet kuhali .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 22:47:00
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Aja, naša je pa danes pivo kar iz krigle hotla pit, sam je bla varuška na mestu in ni dovolj nagnila krigla, a ne kavalčice? Ista mama, kaj šele bo , Naši so pa piksne piva všeč. Kar ponori, ko jo zagleda, pol pa začne cvilit in ko ji jo dam bližje, jo kar k ustim potegne. Tudi ista kot mami, ali pa ati ma ja, sam men je res čudn, ker tudi če bi bilo pivo v šalci za kofe, bi gofljico stegnila proti njej A mislte da se moram kej zamislt, al ni panike
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 22:47:48
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* ko smo glih pri živalskih aktivnostih. mi smo dons imel že dobro otvoritev dneva s petelinjim fruštkom. Mi smo pa sinoči joto spet kuhali . uf, ni čudn da je tko vroče, k šporget pržigate mi smo imel sam after party
< Sporočilo je popravil dolenjka -- 7.8.2008 22:48:21 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 22:47:51
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* ko smo glih pri živalskih aktivnostih. mi smo dons imel že dobro otvoritev dneva s petelinjim fruštkom. Mi smo pa sinoči joto spet kuhali . nehite se že bahat, ker pri nas ni ne jote, ne petelinjega zajtrka.. zdej bo pa itak sušno obdobje, ker greo na dopust
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 22:49:54
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Mala je kar ponorela, ko je videla toliko vode. škoda da je nisi prejšnji petek k nam pripeljala ko smo imeli še cev počeno. Sem imela 603 m3 pa bi ji jih z veseljem podarila, če jih moram že plačat
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 22:50:47
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* ko smo glih pri živalskih aktivnostih. mi smo dons imel že dobro otvoritev dneva s petelinjim fruštkom. Mi smo pa sinoči joto spet kuhali . nehite se že bahat, ker pri nas ni ne jote, ne petelinjega zajtrka.. zdej bo pa itak sušno obdobje, ker greo na dopust Na plažo ga zvečer odpelji . Moj je skozi nekaj o plaži govoril, da bi šla malo tja, samo ker je bila teta cel cajt na obisku, ni blo s plažo nič . Zato mormo pa zdaj nadoknadit, samo tukaj plaže ni, edino balkon še ostane
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 22:52:02
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Mala je kar ponorela, ko je videla toliko vode. škoda da je nisi prejšnji petek k nam pripeljala ko smo imeli še cev počeno. Sem imela 603 m3 pa bi ji jih z veseljem podarila, če jih moram že plačat naju nisi nič povabila
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 22:52:03
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* ko smo glih pri živalskih aktivnostih. mi smo dons imel že dobro otvoritev dneva s petelinjim fruštkom. Mi smo pa sinoči joto spet kuhali . nehite se že bahat, ker pri nas ni ne jote, ne petelinjega zajtrka.. zdej bo pa itak sušno obdobje, ker greo na dopust Na plažo ga zvečer odpelji . Moj je skozi nekaj o plaži govoril, da bi šla malo tja, samo ker je bila teta cel cajt na obisku, ni blo s plažo nič . Zato mormo pa zdaj nadoknadit, samo tukaj plaže ni, edino balkon še ostane na vikendu je še lepše kot na plaži, po slikah sodeč
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 22:52:07
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* ko smo glih pri živalskih aktivnostih. mi smo dons imel že dobro otvoritev dneva s petelinjim fruštkom. Mi smo pa sinoči joto spet kuhali . nehite se že bahat, ker pri nas ni ne jote, ne petelinjega zajtrka.. zdej bo pa itak sušno obdobje, ker greo na dopust Na plažo ga zvečer odpelji . Moj je skozi nekaj o plaži govoril, da bi šla malo tja, samo ker je bila teta cel cajt na obisku, ni blo s plažo nič . Zato mormo pa zdaj nadoknadit, samo tukaj plaže ni, edino balkon še ostane ja mgoče ga še odvleče od hiše, ko spraznijo vso zalogo piva
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 22:52:24
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka ma ja, sam men je res čudn, ker tudi če bi bilo pivo v šalci za kofe, bi gofljico stegnila proti njej A mislte da se moram kej zamislt, al ni panike Dokler se bo proti kriglu le stegovala, ni panike, ko bo pa že kljunček začela not pomakat, pol naj te pa začne skrbet
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 22:53:13
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Mala je kar ponorela, ko je videla toliko vode. škoda da je nisi prejšnji petek k nam pripeljala ko smo imeli še cev počeno. Sem imela 603 m3 pa bi ji jih z veseljem podarila, če jih moram že plačat naju nisi nič povabila pa sej štajerci ste taki, da se radi sami povabite! Žal v prihodnosti kaj podobnega ne načrtujemo, zato vama ne morem napisat: Pa drugič!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 22:53:17
|
|
|
|
jencili
|
evo, še par slikic...geslo je Tajson
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiSkupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kdaj v šolo?Estrella*Otrok je rojen decembra meseca. V šola bi ga vpisal;z otroci njegovega letnika (
58%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
leto kasneje (
42%)
Število vseh glasov: 233Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!