|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
6.8.2008 23:55:35   
mesecnica
Suzi - kolk pa skuhaš korenčka, da tolk kašice potem dobiš? user posted image

Mesečnica

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
6.8.2008 23:56:07   
mesecnica
Nč - grem jaz tud v mižule.
Nočko.

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 3177
7.8.2008 0:04:01   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Suzi - kolk pa skuhaš korenčka, da tolk kašice potem dobiš? user posted image

enga precej velizga. user posted image user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 3178
7.8.2008 0:05:45   
Suzi*
tud jaz grem. nočko.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
7.8.2008 7:11:26   
buči
Jutro, smo imeli zgužvano noč - je namreč Aljaž pri nama spal, ker nas je takoooooooooooooo pogrešal v svoji sobi. Za čuda se je Tilen sam prekucnil nazaj na hrbet, da vsaj njega ni bilo treba obračat. Ati pa ni smrčal, da je bilo vsaj za vzorec spanja. user posted image

Dolenjka, moj mlekarnar vas želi videti, zato ga bom sabo vlekla. Da ne boš skuštrana prišla! Pa Tarico spedenaj ... To sem pa tako rekla, kot da ponavadi nista, a ne. user posted image  A ne sme pridet? Če je pa revežu dolgčas ... Saj ne bo nič težil ... Mogoče bo dal za kavo ... A ga vzamete zraven ...

user posted image

A veste, da se je včeraj zvečer kar fino slišalo, kako so predor štemali, ko sva imela odprta balkonska vrata. Jaz sem bila pa že ful vesela, da bo zdaj vsaj malo miru.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
7.8.2008 7:12:52   
buči
No, mi3 bomo okrog 10ih v Kvalu, mogoče kakšno minuto prej. pa pa

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
7.8.2008 7:39:47   
misar
buči jaz bom tud cca ob 10 tam, verjetno pa raj kako minuto kasnej

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
7.8.2008 7:52:18   
Februarka08
Jutro...Čveke čvekaste vas ni za dohajat...

Sva že 1 uro pokonc, zvečer se je še zbudila, ne vem kaj ji je blouser posted image ampak je potem spala skor do 7huser posted image jest bi pa še spalauser posted image ne vem kaj mi je... lahko spim skor 8 ur v kosu, jest pa še vedno sam zehamuser posted image
Joj, Kaval... jest bi vas tud prišla pogledat, pa mlekarnarja spoznat, pa Misar... sam kaj k bom mogla spet ta prva it... pol sm pa itak 2 urce tam, pa morm domovuser posted image user posted image ne da se mi furatuser posted image mah ne vem... pa še k zdravniku bi mogla it - tam k sm bla šivana nič kaj lepo ne izgledauser posted image nekaj čudnega se mi delauser posted image

Grem tamalo zrihtat...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
7.8.2008 7:57:25   
misar
evo prečekirala kaj ste načvekale zvečer

dolenjka vidim, da me je imela v zobeh user posted image user posted image user posted image , ja upam, da si klicala v kavala, da dajo dost pira na led, ker pride štajerska primorka k njim user posted image user posted image user posted image

suzi
, ja naša  je ista ko jemoGH, vsepovsod je usrano od njene papice, tko, da nisem glih ziher koliko poje. ko je bila stara točno 6mesecev je pojedla četrt hruške, včeraj pa že polovico. pred tem, pa sva se hecali za eno žličko. očitno je bilo 6mes. pravi mejnik.

mamo pa ponoči zdaj 3x budnico, mogoče ji je mlekec ratal že mal premalo, sam kaj ko vragec razen hruške nič ne bi. saj mleka mam dost, to ni panike, sam mogoče ji je mal premal kaloričen. nič, bo treba kako žitno kašico uvest.

včer sem nove slikice naložila v album lubička, geslo kot vedno: lana.  so pa slikice z morja, pa iz logarske doline.

nič grem sireno popedenat user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
7.8.2008 8:02:20   
dolenjka
Jutro user posted image

Naša se je popravla in se je zbudila "šele" 2.30, potem pa 6.30 in še panča user posted image
Še se bo treba z Nejčkom in Zojo družit, rezultati so kuj vidni user posted image

Mami je ko rožica, je oči razumel poglede in jo zvečer zalil, sam je še doma in mi ni še nič dnarja dal user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Misar, v Kavalu vse urejeno in pripravljeno nate user posted image  user posted image

Bamby, ste že na poti? user posted image

Larisa, pravijo v Kavalu da imajo še zate nekaj čist frišnega Laškega v sodčku user posted image

Februarka, sej za 2 uri tut lahko prideta, te bomo noro zabavale in boš vesela da boš lahko šla user posted image

Suzi, če je Žana OK (UPAM), si lepo vabljena da mesečnico za lase iz dolenjske privlečeš user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
7.8.2008 8:58:45   
ella79
čist na hitrco, da ne bova spet pozne user posted image user posted image midve prideva v kavala z mal zamude, tako da upam, da boste še tam. No, do ene dvanajstih bova pa ja že, grem še prej v city park, čeprav se mi sploh ne da, pa morm pod mus neki kup user posted image dolenjka te pokličem, ko štartava, da vidim kaka je situacija

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
7.8.2008 9:03:30   
itata
dan,
moj mulček je končno mal popustil s temle nočnim tempom. zdej sva končno nazaj na ritem 2x nočno dojenje in nič zbujanja vmesuser posted image  oz 1x se je premetaval pa sem ga mal obrnila pa je blo. sej vem, da ni to še nič, ampak zame je že to napredek res. zdej ne gre več spat tam okol 18h (ok razen če je fuuul siten) in dol pade tam okol 20h/20:30 kar mi super ustreza, da imam vsaj mal miru zvečer. sicer se obvezno še enkrat zbudi okol 21h, ampak to čist prav pride, ker ponavadi za zaspat ne poje cele joške al pa eno, pa mu lahk pol še drugo dam. poskušam navadit joške, da mal zmanjšajo oz upočasnijo proizvodnjo, ker se mali ne doji več kot ponoči 2x in čez dan 3x. ostale 3 dnevne obroke imava pa GH.... sam ni še glih nekega uspeha si že cel teden stiskam ven mlek 1x čez dan pa včasih še zvečer, ker ga mam čist preveč še...

prej je pa vstal ob 6h - verjetno ker je bil mal moker. pol je bil pa ob 7h že siten in sva šla nazaj spatuser posted image  končno sem našla plenico, ki spusti šele pol proti jutru in ne že sredi noči... fixies... sam mal dražje so, ampak jih imam en paklc sam  za ponoč pač. druge VSE premočjo mojmu že opolnoči. pa res ni bil žur ga ponoč previjat in preoblačit. pa sigurno ima dost velko cifrouser posted image

jaz v kavala danes ne morem, ker moram peljat avto od mojga na servis. crknila klima. tak da bom lepo doma. moj je včeri ugotovil, da je njegova mama na dopustu ta teden in je tamalo tja danes odpeljal... pa še brez avta, tko da bova mal na izi danes z jakobom in doma. razen će katera ne pride na obiskuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
7.8.2008 9:04:28   
itata
zdej moram pa še mal za nazaj prebrat kaj ste načvekaleuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
7.8.2008 9:15:23   
larisa
Dan user posted image ,

pokorno javljam in bom čist iskrena: nama se ne da danes nikamor, razen mal cum fus po parku, tko da ne prideva. Sej vas bo itak ful, tako, da upam brez zamere user posted image

Spali smo lepo. Kakali pa še vedno nismo in danes je že 11 dan (al pa je 10ti, nisem čist ziher)user posted image user posted image user posted image  Nima veze, oboje je ful dolg user posted image user posted image user posted image  Pa pravjo, da nej se ne sekiram user posted image

Punce uživajte na čveku v živo, smo na vezi user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
7.8.2008 9:22:06   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Jutro user posted image

Suzi, če je Žana OK (UPAM), si lepo vabljena da mesečnico za lase iz dolenjske privlečeš user posted image

user posted image user posted image user posted image
Me smo se vstajale vsake 2 urce danes in tud še kakšen dan prej. Pojma nimam kaj dogaja user posted image . Skrajni čas, da začnemo z GH.
Bom drugič prišla, ker se zdej bojim, da se bom zgubila user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
7.8.2008 9:42:41   
larisa
PUNCE MOJE, JAZ SEM PRESREČNA IN JA, KRIČIM, AMPAK NEJC JE KAKAL IN TO KONKRETNO, JUHUUUUUUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Kakšno olajšanje. Se mi je kamen od srca odvalil. Pa verjetno tud zanj olajšanje user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

Neposredna povezava do sporočila: 3191
7.8.2008 9:50:27   
itata
larisa user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
7.8.2008 10:07:23   
MetiLu
Dan!
Še dobr da sem šele zdele vidla, da ste se v kavalu zmenile user posted image  user posted image user posted image user posted image  Janez je pa lih zaspal...

Larisa user posted image user posted image user posted image  za Nejčka in tebe, verjamem, da kar po luft skačeš od veselja user posted image

Sej ne vem, če se mi splača za nazaj brat, sem z rednim branjem ostala na 112 strani user posted image  sam ene tri strani sem vmes preletela ...

Jah, se je blo treba mal možeku posvetit user posted image  sej se je izplačalo user posted image  

Pince z mireno, eno ?. Men je G po vstavitvi pač porezal tiste štrikce, pa je pogledal, pa reku, no mogoče so še mal predolgi, pa jih je še mal odrezal. Včer je pa moj ugotvu, da ga je parkrat neki špiklno user posted image  a mislte, da bi mogla it še mal štrikce skrajšat al kaj je zdej to?

no, če že nisem v kavalu, grem vseen mal prebrat za nazaj user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
7.8.2008 10:44:34   
MetiLu
no, zdej sem nekaj strani preletela, mater mate enga citiranja user posted image

Najprej Jencili user posted image user posted image user posted image  malo z zamudo, mislim na vas user posted image user posted image user posted image

Suzi, eno user posted image  za Žano, sej je vročina minila, ne?
Zaradi hranjenja bomo pa mi tud kmal pleskat začel, ker naš je pravi umetniški mojster, ko doma je za mizo. Ne vem zakaj sem tak fensi stolček kupila, ker je že čist zaflakan user posted image  (no, blazina, sej stolček se da obrisat user posted image ).
Mesečnica, mi smo se začeli ponoč zbujat na 2 ure, ko smo začeli GH jest user posted image  pa večino vstajam, ker tamal nemirno spi, pa dudica pomaga, jemo pa 1-2x na noč user posted image  jaz ne vem kaj mu dogaja ...

Bajsa user posted image  čestitke za obletnico user posted image

Itata user posted image  za boljše noči user posted image  tebi jih pa res že privoščim user posted image

Sej zdej sem vbidal, da ste itak vse v kavalu. Jaz moram pa tko bit ob 14.00 doma, ker grem delat, pa Janez še spi, tko da se mi res ne splača it tja za 1 uro user posted image  no, pa sej kdaj lahko pa tud manjkam user posted image

Z našim kopanjem ta teden ni nič, ker je mel možek spremembo šihta, tko da pol tud jaz vsak popoldan delam. Pa mi je popoldan lažje, ker grem sam za 2-3 urce...

Uf, zdele sem pa dobila navdih, grem rižev narastek spečt, ga nisem jedla že 100 let user posted image  njamsi

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 3194
7.8.2008 12:15:43   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

PUNCE MOJE, JAZ SEM PRESREČNA IN JA, KRIČIM, AMPAK NEJC JE KAKAL IN TO KONKRETNO, JUHUUUUUUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Kakšno olajšanje. Se mi je kamen od srca odvalil. Pa verjetno tud zanj olajšanje user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Bravo Nejc user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Mesečnica, mi smo se začeli ponoč zbujat na 2 ure, ko smo začeli GH jest user posted image  pa večino vstajam, ker tamal nemirno spi, pa dudica pomaga, jemo pa 1-2x na noč user posted image  jaz ne vem kaj mu dogaja ...

Mah mi še ne jemo GH - tako, da ne vem no. Mogoče ji je moje mleko premalo user posted image . Sej zdej bomo začeli z GH. Sej prej tud ni blo idealno, ampak je vsaj 3 urce al pa 4 spala v kup. Zdej pa na 2 ali pa 2 in pol user posted image user posted image user posted image .

Meti kako je pa kaj v službi? A še papirje prelagaš ali imaš že kaj konkretno za delat?

Mesečnica

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
7.8.2008 12:17:46   
mesecnica
Naša pa že take sklece dela user posted image  zdej na podlogi. Se dvigne na trebuščku na rokice in na nogice od prstkov, vse ostalo je v luft. Čist taprave sklece user posted image .

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 3196
7.8.2008 12:25:12   
srečka nosečka
dan, user posted image

Midve sva si pa danes privoščile druženje z Jakcem in Janey user posted image , ne morete verjet, kakšen smeško je mali. user posted image  Se kar v eno smeji. user posted image  Lana pa tečka do konca. Je bil njen čas za spanje, pa ona ne bi spala v vozičku. user posted image  Na poti do doma cca. 5 min pa je zaspala kot top. Sva pricingljale v stanovanje, sem jo samo iz vozičke ven vzela, dala v posteljo in spi dalje. Do sedaj se je vedno v liftu zbudila.

larisa - user posted image  za kakanje user posted image
suzi - kako je z Žano?
jencili - upam, da ste že porihtali in da je tvoj pikec vse dobro prenesel. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 3197
7.8.2008 12:26:29   
srečka nosečka

Naša pa že take sklece dela user posted image  zdej na podlogi. Se dvigne na trebuščku na rokice in na nogice od prstkov, vse ostalo je v luft. Čist taprave sklece user posted image .

user posted image  Luna user posted image

A se nič ne buni, ko je na trebuščku?

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 3198
7.8.2008 12:37:25   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

user posted image  Luna user posted image

A se nič ne buni, ko je na trebuščku?

Ne - ponavadi veselo raziskuje in igrače lovi. Pa rikverc se odriva user posted image . Potem ko ven iz podloge pride pa začne pizdit user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
7.8.2008 12:41:18   
mesecnica
Aja - pa itak se sama obrača že iz trebuha na hrbet, tko, da sploh ni panike. Se že kar kotali user posted image .

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Osebni avtomobil
pikpiki

Katere vrste avtomobil se vam zdi najbolj primeren za družino z več (vsaj dvema) otroki?

Enoprostorec (48%)

Karavan (32%)

Kombi (8%)

Limuzina (3%)

Kombilimuzina (5%)

Drugo (5%)

Število vseh glasov: 65

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!