|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
7.8.2008 12:43:53   
MetiLu
Rižev narastek uspel user posted image  se že bašem user posted image

Janez je pridno spal uro in pol, zdej pa tle zraven mene afne gunca na tleh user posted image

Mesečnica, na šihtu so mi kar hitro dal delat "pomembne" stvari, ker so punce res v gužvi in ne sfolgata. Sej išče še eno za polni delavnik ... zaenkrat sem kar zadovoljna no, če primerjam s "prejšnjo" službo user posted image  bom pa vidla pol, ko se bova zmenile za redno, torej plača, delovni čas... vseeno upam, da se bom lahko zmenila za 6 urni delavnik. Sem mi zdi ravno prav, ne preveč, ne premal user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
7.8.2008 12:46:22   
srečka nosečka
mesečnica - user posted image  za obrate, naša jih izvede še bolj poredko user posted image . Se pa hitro začne bunit, če je predolgo na trebuščku.

meti - a ti računaš na 6-urni delovnik po končani porodniški?

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
7.8.2008 12:49:49   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Ja, če se bo le dalo. Po zakonu nam pripada oz. imamo pravico do 4 ali 6 urnega delavnika do otrokovega 3. leta starosti. V stari službi za to pomojemne bi bil problem, ker je sodelavka ki se je vrnila s porodniške ravnotako koristila tak delovni čas... Upam, da se bom lahko tud tukaj zmenila tako user posted image  Kako ste pa kaj ostale s službo? Kakšni delavniki vas potem čakajo?

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
7.8.2008 12:55:25   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Ja, če se bo le dalo. Po zakonu nam pripada oz. imamo pravico do 4 ali 6 urnega delavnika do otrokovega 3. leta starosti. V stari službi za to pomojemne bi bil problem, ker je sodelavka ki se je vrnila s porodniške ravnotako koristila tak delovni čas... Upam, da se bom lahko tud tukaj zmenila tako user posted image  Kako ste pa kaj ostale s službo? Kakšni delavniki vas potem čakajo?

To bi bilo super, če se ti bo uspelo dogovorit. user posted image  Mene zgleda čaka novo delovno mesto - mi ga sedaj šparajo user posted image . Sicer je pri nas vse super, samo dvomim, da bi se to lahko zmenila. user posted image  V jeseni imam sestanek z našim direktorjem, pa bom videla kako in kaj. user posted image
Bi se pa ta čas tudi jaz raje posvetila Lani kot službi. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
7.8.2008 13:05:27   
itata
meti: ja sej danes sem prec bolš k je 2 dni bolj mirno spal. še dobr. sej lahk še gagnem... no tko hitr se glih ne damuser posted image  mene čaka običajen 8 urni delavnik pa še pravosodni izpit bi šla rada delat. tko da bom obdržala ta urnik sam bom dejansko delala 5 ur, ostale 3 ure se bom pa probala učit za ta izpit, ker imam zdej to delo tolk že naštudirano, da bi mi to to leto zneslo. pol bom pa vidla. edin za prve par mesecev bi bila za 4 urni delavnik zainteresirana, sam po mojem ne bo posluha za touser posted image  se pa tolažim, da bosta jakoba pač dedi in babi (oba v penziji) prej iz vrtca jemala in imela doma, če bo bolan al pa se mu ne bo dalo it pa tko naprej.... tko da ne bo cele dneve tam tko al tko - mene bi revki čakal od 7h zjutraj do 17h popoldne...
jencili suzi: vsem user posted image

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 3205
7.8.2008 13:06:46   
Februarka08
Dan, punce.user posted image Mene tud ni v Kavaluuser posted image Še dobr da nism šla, sem obiske dobilauser posted image pa še do dr.sem skočila tiste šive pokazatuser posted image
No, zdej pa Larisa moja fletno spi, jaz pa kuham... danes bom nardila piščančje zrezke v zelenjavni omakci, pire krompir, solato, če mi pa rata pa še za sladico bananin pudinguser posted image matr, sem si zadala kosilouser posted image za Lariso pa danes kuham krompir in špinačko, upam da ji bo teknilouser posted image po kosilu se pa s kolegico dobiva na čveku in ledeni kaviuser posted image seveda gre moja princess z manouser posted image

grem kuhat, pa pridem še F5 mal stisntuser posted image

Jencili, upam da ste v redu preživeli in da Taj že lahko papcauser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3206
7.8.2008 13:14:44   
larisa
Meti, glede ? za mirenco. Moj je tud ene 2krat od začetka rekel da ga je špikalo, ampak mi je G rekla, da je to normalno, ker so trakovi še ful trdi. Potem pa se od sluznice navlažijo in zmehčajo in naj nebi več čutili. Če bi po 1 mesecu še čutil, moraš it pa skrajšat.  To je bilo navodilo meni. user posted image

No mi pa zdej cel dan kakcamo, zgleda bo za nazaj not prinesel user posted image

Sem imela pa prej javlanje v živo iz Kavala, pa mi je kar malo žal potem postalo, da nisem šla user posted image user posted image  To ga morjo punce pokat dons, so sami kalibri na kupu user posted image user posted image user posted image

Aja, Janey, WB. Skos pozabim pozdravit, pa še slikce grem zdele pogledat, ko je mali glih zaspal user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

Neposredna povezava do sporočila: 3207
7.8.2008 13:30:06   
MetiLu
Oj Lariska, hvala za odgovor user posted image

Februarka, dej povej kako špinačko pripraviš, jaz bom mogla tud tole Janezu začet kuhat, da ne bo revež skoz eno in isto mlatu user posted image  jaz špinače nikol ne kuham, ker je ne maram preveč user posted image  

Buči, dej plis še enkrat napiš tisti recept od zadnjič (en ajfoh peciv), se mi ne lub nazaj iskat, pa se spomnim, da je dobr zvenel user posted image  tenksi že v naprej user posted image

Itata, si pa pridna, pravosodni izpit pa ni kar tako, za varstvo je pa sploh fajn, da maš tako zmenjeno user posted image  

Zdele pa sineta prerpičujem, da bi šel še malo spat, da se pol ko se zbudi podojiva in da lahko šibnem delat za par urc. Pa neki ne sodeluje z mano user posted image
Sem ga pozabila pohvalit, da sva se naučila pit iz kozarčka user posted image  ker nama po nobeni flaši enostavno ne gre, sem pa še tako probala in nama gre super user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
7.8.2008 13:35:27   
Februarka08
Larisa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Nejca da se je ukakal.user posted image Verjamem, da se ti je KAMEN odvalu od srca, men bi se tuduser posted image

Meti, a veš da sem jest hotla vprašat kako pripravijo špinačo za user posted image ? Jest jo mam drugače v skrinji že prekuhano in zmiksano v jogurtovih lončkih... sam tam jo je to much za Lariso... in sem ji dala najprej kuhat mal krompirja, potem ko je krompir že mal prevrel, sem ji pa not kar liste mal oskubla (sem šla po frišno na vrt) in sedaj se to skupaj kuhauser posted image tko sem jest nardila... sej potem ji bom pa delala tako kot za sebe nardim, zdej se mi zdi še mal prezgodiuser posted image

Glede delavnika, jaz upam da mi bojo odobrili za 4 urce it delat... vsaj na začetku... drugače pa ne bo v vrtcu, ampak bo doma pri atu in mami.. pa vseeno bi bila rada z njo čim več, ker največ zamudiš ko greš v službouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
7.8.2008 13:36:16   
itata
meti: sicer nimam mirene, ampak je imela sodelavka izkušnje s "špikanjem". najprej ni imela nobenih težav, pol čez nekaj  mesecev je pa mož nekaj čutil, da ga špika, ji je pa začelo telo mireno izločat... sam to mislim, da je informacija za pol, če se ti to kasnej začne dogajatuser posted image  nimam pa lastnih izkušenj, tko da te ne bi rada kej strašila, sam spomnila sem se pač, da je to razlagala.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
7.8.2008 13:37:44   
Februarka08
Evo, Meti, sem si jaz shranila user posted image (če misliš tole) :200 g otroških piškotov zdrobiš, preliješ s 180 g stopljene margarine in to daš na pekač. Na vodni pari stopiš 400 g (user posted image user posted image user posted image user posted image ) čokolade, dodaš 1 dcl sladke smetane in ohladiš. Dodaš 5 dcl stepene smetane in 100g mascarponeja, preliješ po piškotih, po vrhu pa daš breskve iz kompota. Pa za 3 ure (vsaj) v hladilnik.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
7.8.2008 13:39:07   
buči
Larisa user posted image user posted image

Meti, ne vem, katero pecivo misliš. A tisto za čokoholike? škatla bebi piškotov - zdrobiš, primešaš 180 g stopljene margarine - daš v posodo na dno. Stoipiš 400 g čokolade, dodaš 100 ml sladke smetane, dodaš 300 ml stepene smetane in 100 g mascarponeja, poliješ po piškotni podlagi. Na vrh daš narezane breskve iz kompota ali drugo sadje. Za 3 ure v hladilnik

Ej, ne morete verjet, kaj se mi je zgodilo. Moj je bil tečen, ga odložim doma, grem v Kavla, komaj spijem kavo in 2 skurim, je bil Tilen lačen in  ... nimam s seboj stekleničke! tema, sem šla domov po 45 minutah, pa najbližja sem. In kaj je doma? Obiski. Ne me je*****! teta z vnukom, ki ima "sprejemne" za košarkaški klub, pa morata čakat do popoldne, da ga še enkrat testirajo, pa sem kuhala kosilo. Upam, da so punce še tam, da jih grem pogledat, predno grem po Aljaža v vrtec.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
7.8.2008 13:39:21   
itata
meti: ful dobr za pitje iz kozarca. jaz bom tud zdej to probala, ker mu tale flaška diši sam če je res ful žejen... se mi ga ne da več hecat na to temo. bo kozarc bolš... upam, da mu bo šlo.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
7.8.2008 13:39:35   
buči
ferbruarka, si me prehitela ... user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
7.8.2008 13:43:52   
larisa
Ej Buči, tebi se pa skos tok dogaja, kot da film snemate user posted image user posted image user posted image  Dolgčas ti pa res ne more bit, a?! user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
7.8.2008 13:57:31   
MetiLu
Buči in Februarka tenksi user posted image  a to uporabim take piškote kot so za tiramisu al kakšne na albert varianto user posted image  

A je še kakšen "lažji" način priprave? Jaz nimam vrta, kaj pa npr. zmrzjena špinača?

No, pa je le zaspal, ziza dela čudeže user posted image  sam kaj ko grem čez pol urce že delat, bo najbrž še spal, pa zdele je sam mal iz ene pojedu user posted image  sej za pol imam že sadno kašico pripravljeno, da jo bosta z atijem zmazala, sam kaj ko bo men do poznega popoldneva joške raznesl user posted image  Mah, zdej ko smo začeli z GH, so se za dopoldanski obrok že čist zverzirale in zmanjšale proizvodnjo, za popoldanskega pa še ne... sem zadnjič spet mogla pumpico ven privlečt user posted image

Buči, maš pa hud podpis user posted image  user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
7.8.2008 14:01:37   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: itata

meti: ful dobr za pitje iz kozarca. jaz bom tud zdej to probala, ker mu tale flaška diši sam če je res ful žejen... se mi ga ne da več hecat na to temo. bo kozarc bolš... upam, da mu bo šlo.

Jaz sem kar tistega od jegra uporabila (štamprle), je ful fajn... po flaši tud kaplje nisem spravila vanjga, iz kozarčka pa tud po 30 ml spije naenkrat - mišljeno, na eno rundo ko mu ponudim, ne da kar zlijem vanjga user posted image  tko da mi zdej čez dan končno spije okol 100 ml... mu pa zdej namesto čaja dajem jabolčni ali marelčni sok od furtka, pa največkrat kar kompot/sok od sadne kašice, ki mu jo skuham user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
7.8.2008 14:04:07   
larisa
Meti, sej na tržnici kupiš špinačko, svežo user posted image , Če maš varianto it na tržnico. Al pa v bolje založenih trgovinah jo tud majo user posted image  Una zmrznjena je sicer čist ok, sam je pa vitaminless user posted image  Kako pa delaš rižev narastek? Si mi skomine nardila, pa ga še nikol nisem delala user posted image , se zmer k mami povabim nanj.
A zdej si se pa ti tud skrila user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
7.8.2008 14:05:15   
itata
pozabla povedat, da mi je danes jakob skor štrbunknu iz stolčka na nos... fora je bla , da sem ga z eno roko držala, z drugo sem se pa stegnila, da bom dala gor "mizico". no in se je valda on glih takrat nagnil naprej in sem ga komi zadržala z eno roko - z glavo se je pa mal ob mizo butnu, ampak tko res mal. je tud pojokal sam par sekund k se je mal ustrašu ne k bi ga bolel kej... matr mene je pa skor kap. sam jaz dajem uno mizico dol, ker ga drugač res težko noter dobim, če je ne snamem čist doluser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
7.8.2008 14:05:15   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Sem ga pozabila pohvalit, da sva se naučila pit iz kozarčka user posted image  ker nama po nobeni flaši enostavno ne gre, sem pa še tako probala in nama gre super user posted image

user posted image user posted image user posted image
Naša tudi nikjer ne potegne, da bi pila, razen iz joške user posted image . Bom še jaz probala kozarček. A to čist navaden ali tisti z dulčkom?

Mesečnica

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
7.8.2008 14:06:36   
mesecnica
Aha - sem že vidla odgovor user posted image .

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 3221
7.8.2008 14:13:26   
Februarka08
Evo, kosilo kuhano, sladica je pa tud že v hladilnikuuser posted image Larisa pa še kar spiuser posted image pa zanjo imam tud že zdavnaj kuhanuser posted image upam da se zbudi da lepo v miru pojeva, preden moj pride iz šihta, da mava vsaj med kosilom mal miru... bo pa tako dobro kosilo danes... njamsi...

Larisa, ne vem kakšen rižev narastek dela Meti, jaz nardim takole približno: skuhaš riž v mleku (mlečni riž), pustiš da se shladi, daš not jajca (samo rumenjake), mal sl.smetane, mal sladkorja, potem nardiš sneg iz beljakov, daš še ta sneg na riž (malo ga pustiš za konec, da vse skup premažeš); naribaš jabolka, dodaš mal cimeta in vanili sladkor - potem pa dam jest eno plast riža v pakač, čez jabolka, pa spet riž, na koncu pa najprej mal premažam z rumenjakom (si ga mal prišparamuser posted image ) in še s snegom - se ful lepo zapeče potem... in to je touser posted image no, dam še v pečico, pol je pa res to touser posted image eni pa delajo riž brez jabolk... upam da sem ti kaj pomagala... je to res ful ful dobro... midva ga mava včasih za kosilouser posted image

Ajd, grem za šporgetuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3222
7.8.2008 14:17:50   
Suzi*
daaan.

evo, smo že prej prišle iz sprehoda, se igrale, zdej je pa pojedla zizo in zaspala. danes je 3. dan jedla korenčka, ji gre ok. user posted image  jutri pa dobi kolerabico. user posted image  
mesecnica, kako je šel danes korenček v slast???

aja, eno ?...naša user posted image  ima po ceplenju na mestu pika pordelo in spodaj kar trdo. user posted image  a so dost hladni odkladki al kaj nej naredim???? user posted image  vročine pa nima več.

grem za nazaj brat.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
7.8.2008 14:38:42   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Suzi, če je Žana OK (UPAM), si lepo vabljena da mesečnico za lase iz dolenjske privlečeš user posted image

tega si pe res ne upam. a ti ne veš kolk je mesecnica veliiiikaaaa??? lahko kvečjemu ona mene kam zvleče. user posted image  sej jo boš vidla, ko boste svoje ritke kej na dolenjsko primajale. user posted image

larisa, SSUUUUPEEERRRR za kakanje! user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
7.8.2008 14:49:38   
itata
suzi: jaz ti žal ne vem pomagat... s hladnimi obkladki po mojem nimaš kaj falit...

mam pa eno vprašanje okol zmrzovanja hrane: sem kupla mal več hrušk pa bi jih skuhala in potem zmiksala in dala kašice zmrznit. al je bolš dat hruške zmrznit surove ali nekuhane? najbolj praktično se mi zdi že narejeno stvar dat zmrznit... kaj pravite? praksa?

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Rodila sem čez rok.
FLASK_A

Dobili smo:

fantka (55%)

punčko (45%)

Število vseh glasov: 308

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!