![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 23:21:50
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Suzi za Žano Mesečnica dolenjski provokatorski! Pa čist sem se že zagrela zate danes Sej mogoče vas pa jutri presenetim . bi se spodoblo in še pravično bi bilo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 23:21:56
|
|
|
|
ella79
|
a katera ve če je v mercatorju celovška swarovski?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 23:22:20
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby dolenjka, res lepo od tebe, ker me tako lepo prosiš. Z veseljem bi prišla v vašo družbo na vsaj en pir. Sam ne vem, kako bi bil moj soprog navdušen nad to idejo, da grem sama s tamalo po svetu, medtem ko ima on dopust . Saj razumeš, kaj hočem rečt. Morda po 15. avgustu, ko bo šel spet v službo. sej moj je tut ju3 frej To mi je prejle povedu Kaj pa če vašga sabo pripelješ in bo z mojim otroke čuval Pa bo šel s tabo? Moj ne hi hotel it
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 23:24:40
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby dolenjka, res lepo od tebe, ker me tako lepo prosiš. Z veseljem bi prišla v vašo družbo na vsaj en pir. Sam ne vem, kako bi bil moj soprog navdušen nad to idejo, da grem sama s tamalo po svetu, medtem ko ima on dopust . Saj razumeš, kaj hočem rečt. Morda po 15. avgustu, ko bo šel spet v službo. sej moj je tut ju3 frej To mi je prejle povedu Kaj pa če vašga sabo pripelješ in bo z mojim otroke čuval Pa bo šel s tabo? Moj ne hi hotel it bi se sigurno bal, da bi še on postal odvisnež
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 23:24:59
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 a katera ve če je v mercatorju celovška swarovski? ne, samo restavracija Angel od Kavala Swarovski pa samo v City parku
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 23:26:08
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby dolenjka, res lepo od tebe, ker me tako lepo prosiš. Z veseljem bi prišla v vašo družbo na vsaj en pir. Sam ne vem, kako bi bil moj soprog navdušen nad to idejo, da grem sama s tamalo po svetu, medtem ko ima on dopust . Saj razumeš, kaj hočem rečt. Morda po 15. avgustu, ko bo šel spet v službo. sej moj je tut ju3 frej To mi je prejle povedu Kaj pa če vašga sabo pripelješ in bo z mojim otroke čuval Pa bo šel s tabo? Moj ne hi hotel it bi se sigurno bal, da bi še on postal odvisnež če bi bil še kak desc moj ne bi mel problemov, je bolj potepuške sorte, tko kot jaz in najina hči
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 23:26:34
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby dolenjka, res lepo od tebe, ker me tako lepo prosiš. Z veseljem bi prišla v vašo družbo na vsaj en pir. Sam ne vem, kako bi bil moj soprog navdušen nad to idejo, da grem sama s tamalo po svetu, medtem ko ima on dopust . Saj razumeš, kaj hočem rečt. Morda po 15. avgustu, ko bo šel spet v službo. sej moj je tut ju3 frej To mi je prejle povedu Kaj pa če vašga sabo pripelješ in bo z mojim otroke čuval In pol bo on (in tvoj) več pirov spil kot jaz in pol bom itak jaz taksist za oba . Ideja pa ni slaba. Morda bi celo palila, če bi predlagala, da gre zraven
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 23:27:19
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby dolenjka, res lepo od tebe, ker me tako lepo prosiš. Z veseljem bi prišla v vašo družbo na vsaj en pir. Sam ne vem, kako bi bil moj soprog navdušen nad to idejo, da grem sama s tamalo po svetu, medtem ko ima on dopust . Saj razumeš, kaj hočem rečt. Morda po 15. avgustu, ko bo šel spet v službo. sej moj je tut ju3 frej To mi je prejle povedu Kaj pa če vašga sabo pripelješ in bo z mojim otroke čuval In pol bo on (in tvoj) več pirov spil kot jaz in pol bom itak jaz taksist za oba . Ideja pa ni slaba. Morda bi celo palila, če bi predlagala, da gre zraven valda da ne! A sem imela jaz kdaj kako slabo idejo?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 23:28:42
|
|
|
|
bamby
|
Si prebrihtna, da bi imela kakšno slabo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 23:29:27
|
|
|
|
bamby
|
dolenjka, a pol ju3 ti svojga s sabo prpeleš?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 23:30:24
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby Si prebrihtna, da bi imela kakšno slabo aha, in zdej grem brihtno spat, da ne bom ju3 vsa čukava. Ti pa punklje prištimaj in zju3 familijo v avto, pa lepo v prestolnico na pir prigasajte
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 23:31:19
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby dolenjka, a pol ju3 ti svojga s sabo prpeleš? V LJ ima en službeni opravek in pol se lahko zmenim, da tja pride in z nami bivakira če je interes tudi pri vas in rabite družbo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 23:33:35
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Ella - kaj imaš to za eno muziko ? Pa tudi vse ostale? Jaz bi tudi . Pridem iskat in se pokazat s svojo lubco . no, kar ju3 pridi, bomo zrihtale. Mater, sam če je korist bi se prsvalkala. ĐOUK Kok sta vidve vzišeni, da se nič ne pokažeta na 4 oči Ej - sej bi prišle - pa se naša bejba ponavadi zbudi šele ob 9.30 pol pa ne vem kako čmo v zglednem času pridet v Ljubljano oz. v Kaval. Pa še itak ne vem, kje je Kaval . sami izgovori. kaj pa ko bo treba it ob sedmih k dohtarju? sej kaval je dost podobnega ranga po "pomembnosti". hvala babe za želje. smo z žano skupej eno kitico odspale, pa zdej ni več tako vroča. Ej - ne boš verjela. Danes sva bile v ZD (včeraj sem se naročala) in sva dobile napotnico za alergološko . Pa me včerja sestra vpraša, če prideva ob 7.45 - jaz pa OK. Pa reče: ne bo prezgodaj? Upsss... sej res...in sva prestavile na 10.45. Sem vaju s Tamalo videla na Loki . Pa za Žano. me smo ble ob osmih naročene. glih pravi tajming za nas. ..pa se nisi nič oglasla. te nisem vidla, sem bla dons kontra obrnjena. tamala je pa spet mlatla korenčka. je pojedla pol kozarčka od 125 ml. pa še zizo povrh. je mela tak vampek pol.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 23:34:59
|
|
|
|
dolenjka
|
No zdej je pa Suzi uletela grem pa jaz lahko mal spat, pa bom zju3 not prinesla in vso nočno dogajanje prečekirala! Nočko, pa sladek klepet še naprej
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 23:35:08
|
|
|
|
bamby
|
Še nisem nič omenila, da bi se v LJ odpeljali. Po moje bi najbrž šel, če bi predlagala, pa tudi če tvojga ne bi bilo. Al bi se pa s Timom v kakšen trgovski center zapeljal, medtem ko bi jaz s pirom nazdravljala
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 23:36:17
|
|
|
|
bamby
|
suzi, kako je z Žano, je temperatura popustila?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 23:36:54
|
|
|
|
ella79
|
suzi za Žano, da ni več vroča. Pa tole GH obvlada, naj pride mal Zoji pokazat, kako to gre
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 23:40:08
|
|
|
|
Suzi*
|
bamby, mislim, da se je vročina umirila. sicer nisem merla zdej več, tako po občutku je pa malo boljš. bo treba pa nocoj dežurat.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 23:43:15
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 suzi za Žano, da ni več vroča. Pa tole GH obvlada, naj pride mal Zoji pokazat, kako to gre a rabte tud instrukcije iz tega, kako se maksimalno popackaš?? ji tolk dogaja, da mi pomaga žlico si v usta tiščat, pol pa prste v kašico namaka, pa je itak povsod napackano, pa okol vrata, pa po celi faci, pa po nogah,...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 23:49:29
|
|
|
|
bamby
|
suzi naj te pomirim. Anaja je ista kot Žana, ko je GH. Povsod popacana, pa prsti v skodeli, pa prsanje hrane iz ust (kot danes npr.)
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 23:49:57
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Ella - kaj imaš to za eno muziko ? Pa tudi vse ostale? Jaz bi tudi . Pridem iskat in se pokazat s svojo lubco . no, kar ju3 pridi, bomo zrihtale. Mater, sam če je korist bi se prsvalkala. ĐOUK Kok sta vidve vzišeni, da se nič ne pokažeta na 4 oči Ej - sej bi prišle - pa se naša bejba ponavadi zbudi šele ob 9.30 pol pa ne vem kako čmo v zglednem času pridet v Ljubljano oz. v Kaval. Pa še itak ne vem, kje je Kaval . sami izgovori. kaj pa ko bo treba it ob sedmih k dohtarju? sej kaval je dost podobnega ranga po "pomembnosti". hvala babe za želje. smo z žano skupej eno kitico odspale, pa zdej ni več tako vroča. Ej - ne boš verjela. Danes sva bile v ZD (včeraj sem se naročala) in sva dobile napotnico za alergološko . Pa me včerja sestra vpraša, če prideva ob 7.45 - jaz pa OK. Pa reče: ne bo prezgodaj? Upsss... sej res...in sva prestavile na 10.45. Sem vaju s Tamalo videla na Loki . Pa za Žano. me smo ble ob osmih naročene. glih pravi tajming za nas. ..pa se nisi nič oglasla. te nisem vidla, sem bla dons kontra obrnjena. tamala je pa spet mlatla korenčka. je pojedla pol kozarčka od 125 ml. pa še zizo povrh. je mela tak vampek pol. Ste ravno prišle s sprehoda. Jaz sem šla pa v ZD.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 23:50:30
|
|
|
|
ella79
|
uuu takih inštrukcij pa ne bomo plačevali jaz vas zapuščam, grem v mižule nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 23:54:02
|
|
|
|
mesecnica
|
Suzi uletela IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka No zdej je pa Suzi uletela grem pa jaz lahko mal spat, pa bom zju3 not prinesla in vso nočno dogajanje prečekirala! Nočko, pa sladek klepet še naprej nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 23:54:53
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 uuu takih inštrukcij pa ne bomo plačevali jaz vas zapuščam, grem v mižule nočko nočko
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Numerologija imenamel79Pri izbiri imena za novega družinskega člana smo upoštevali tudi numerološko analizo imena in priimka v kombinaciji z rojstnim datumom.Da (
17%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
Ne (
83%)
Število vseh glasov: 400Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!