|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
6.8.2008 23:21:50   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Suzi user posted image  user posted image  user posted image  za Žano user posted image  user posted image  user posted image

Mesečnica user posted image  dolenjski provokatorski! Pa čist sem se že zagrela zate danes user posted image

Sej mogoče vas pa jutri presenetim user posted image .

bi se spodoblo in še pravično bi bilo user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
6.8.2008 23:21:56   
ella79
a katera ve če je v mercatorju celovška swarovski?

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
6.8.2008 23:22:20   
mesecnica

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

dolenjka, res lepo od tebe, ker me tako lepo prosiš. Z veseljem bi prišla v vašo družbo na vsaj en pir. Sam ne vem, kako bi bil moj soprog navdušen nad to idejo, da grem sama s tamalo po svetu, medtem ko ima on dopust user posted image . Saj razumeš, kaj hočem rečt. Morda po 15. avgustu, ko bo šel spet v službo.

sej moj je tut ju3 frej user posted image  To mi je prejle povedu user posted image  Kaj pa če vašga sabo pripelješ in bo z mojim otroke čuval user posted image

Pa bo šel s tabo? Moj ne hi hotel it user posted image

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
6.8.2008 23:24:40   
ella79

dolenjka, res lepo od tebe, ker me tako lepo prosiš. Z veseljem bi prišla v vašo družbo na vsaj en pir. Sam ne vem, kako bi bil moj soprog navdušen nad to idejo, da grem sama s tamalo po svetu, medtem ko ima on dopust user posted image . Saj razumeš, kaj hočem rečt. Morda po 15. avgustu, ko bo šel spet v službo.

sej moj je tut ju3 frej user posted image  To mi je prejle povedu user posted image  Kaj pa če vašga sabo pripelješ in bo z mojim otroke čuval user posted image

bi se sigurno bal, da bi še on postal odvisnež user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 3154
6.8.2008 23:24:59   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

a katera ve če je v mercatorju celovška swarovski?

ne, samo restavracija Angel od Kavala user posted image  user posted image  user posted image

Swarovski pa samo v City parku user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
6.8.2008 23:25:01   
mesecnica
Sorry Ella - pojma nimam.
Aha - če je to to:
http://www.taurus.si/index.php?menu_item=ljubljana&menu_level=4 potem zgleda, da je.user posted image

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 3156
6.8.2008 23:26:08   
dolenjka

bi se sigurno bal, da bi še on postal odvisnež user posted image user posted image user posted image user posted image

če bi bil še kak desc moj ne bi mel problemov, je bolj potepuške sorte, tko kot jaz in najina hči user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
6.8.2008 23:26:34   
bamby

In pol bo on (in tvoj) več pirov spil kot jaz in pol bom itak jaz taksist za oba user posted image user posted image user posted image .
Ideja pa ni slaba. Morda bi celo palila, če bi predlagala, da gre zraven user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
6.8.2008 23:27:19   
dolenjka

In pol bo on (in tvoj) več pirov spil kot jaz in pol bom itak jaz taksist za oba user posted image user posted image user posted image .
Ideja pa ni slaba. Morda bi celo palila, če bi predlagala, da gre zraven user posted image

valda da ne! A sem imela jaz kdaj kako slabo idejo? user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
6.8.2008 23:28:42   
bamby
Si prebrihtna, da bi imela kakšno slabo user posted image  

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
6.8.2008 23:29:27   
bamby
dolenjka, a pol ju3 ti svojga s sabo prpeleš?

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
6.8.2008 23:30:24   
dolenjka

Si prebrihtna, da bi imela kakšno slabo user posted image  

aha, in zdej grem brihtno spat, da ne bom ju3 vsa čukava. Ti pa punklje prištimaj in zju3 familijo v avto, pa lepo v prestolnico na pir prigasajte user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
6.8.2008 23:31:19   
dolenjka

dolenjka, a pol ju3 ti svojga s sabo prpeleš?

V LJ ima en službeni opravek in pol se lahko zmenim, da tja pride in z nami bivakira če je interes tudi pri vas in rabite družbo user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
6.8.2008 23:33:35   
Suzi*

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Ella - kaj imaš to za eno muziko user posted image ? Pa tudi vse ostale? Jaz bi tudi user posted image . Pridem iskat in se pokazat s svojo lubco user posted image .

no, kar ju3 pridi, bomo zrihtale. user posted image  Mater, sam če je korist bi se prsvalkala. ĐOUK  Kok sta vidve vzišeni, da se nič ne pokažeta na 4 oči user posted image  user posted image  user posted image

Ej - sej bi prišle - pa se naša bejba ponavadi zbudi šele ob 9.30 pol pa ne vem kako čmo v zglednem času pridet v Ljubljano oz. v Kaval. Pa še itak ne vem, kje je Kaval user posted image .

sami izgovori. user posted image user posted image  user posted image  kaj pa ko bo treba it ob sedmih k dohtarju?  user posted image  sej kaval je dost podobnega ranga po "pomembnosti". user posted image

hvala babe za želje. smo z žano skupej eno kitico odspale, pa zdej ni več tako vroča. user posted image

Ej - ne boš verjela. Danes sva bile v ZD (včeraj sem se naročala) in sva dobile napotnico za alergološko user posted image . Pa me včerja sestra vpraša, če prideva ob 7.45 - jaz pa OK. Pa reče: ne bo prezgodaj? Upsss... sej res...in sva prestavile na 10.45.
Sem vaju s Tamalo videla na Loki user posted image .
Pa user posted image  za Žano.

user posted image user posted image user posted image  me smo ble ob osmih naročene. glih pravi tajming za nas. user posted image
..pa se nisi nič oglasla. user posted image  te nisem vidla, sem bla dons kontra obrnjena. tamala je pa spet mlatla korenčka. je pojedla pol kozarčka od 125 ml. user posted image  pa še zizo povrh. je mela tak vampek pol. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 3164
6.8.2008 23:34:59   
dolenjka
No zdej je pa Suzi uletela grem pa jaz lahko mal spat, pa bom zju3 not prinesla in vso nočno dogajanje prečekirala!

Nočko, pa sladek klepet še naprej user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
6.8.2008 23:35:08   
bamby
Še nisem nič omenila, da bi se v LJ odpeljali. Po moje bi najbrž šel, če bi predlagala, pa tudi če tvojga ne bi bilo. Al bi se pa s Timom v kakšen trgovski center zapeljal, medtem ko bi jaz s pirom nazdravljala user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
6.8.2008 23:36:17   
bamby
suzi, kako je z Žano, je temperatura popustila?

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
6.8.2008 23:36:54   
ella79
suzi user posted image user posted image za Žano, da ni več vroča. Pa tole GH obvlada, naj pride mal Zoji pokazat, kako to gre user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
6.8.2008 23:40:08   
Suzi*
bamby, mislim, da se je vročina umirila. sicer nisem merla zdej več, tako po občutku je pa malo boljš. bo treba pa nocoj dežurat.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
6.8.2008 23:43:15   
Suzi*

suzi user posted image user posted image za Žano, da ni več vroča. Pa tole GH obvlada, naj pride mal Zoji pokazat, kako to gre user posted image

a rabte tud instrukcije iz tega, kako se maksimalno popackaš?? user posted image  ji tolk dogaja, da mi pomaga žlico si v usta tiščat, pol pa prste v kašico namaka, pa je itak povsod napackano, pa okol vrata, pa po celi faci, pa po nogah,... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
6.8.2008 23:49:29   
bamby
suzi naj te pomirim. Anaja je ista kot Žana, ko je GH. Povsod popacana, pa prsti v skodeli, pa prsanje hrane iz ust (kot danes npr.) user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
6.8.2008 23:49:57   
mesecnica

Ella - kaj imaš to za eno muziko user posted image ? Pa tudi vse ostale? Jaz bi tudi user posted image . Pridem iskat in se pokazat s svojo lubco user posted image .

no, kar ju3 pridi, bomo zrihtale. user posted image  Mater, sam če je korist bi se prsvalkala. ĐOUK  Kok sta vidve vzišeni, da se nič ne pokažeta na 4 oči user posted image  user posted image  user posted image

Ej - sej bi prišle - pa se naša bejba ponavadi zbudi šele ob 9.30 pol pa ne vem kako čmo v zglednem času pridet v Ljubljano oz. v Kaval. Pa še itak ne vem, kje je Kaval user posted image .

sami izgovori. user posted image user posted image  user posted image  kaj pa ko bo treba it ob sedmih k dohtarju?  user posted image  sej kaval je dost podobnega ranga po "pomembnosti". user posted image

hvala babe za želje. smo z žano skupej eno kitico odspale, pa zdej ni več tako vroča. user posted image

Ej - ne boš verjela. Danes sva bile v ZD (včeraj sem se naročala) in sva dobile napotnico za alergološko user posted image . Pa me včerja sestra vpraša, če prideva ob 7.45 - jaz pa OK. Pa reče: ne bo prezgodaj? Upsss... sej res...in sva prestavile na 10.45.
Sem vaju s Tamalo videla na Loki user posted image .
Pa user posted image  za Žano.

user posted image user posted image user posted image  me smo ble ob osmih naročene. glih pravi tajming za nas. user posted image
..pa se nisi nič oglasla. user posted image  te nisem vidla, sem bla dons kontra obrnjena. tamala je pa spet mlatla korenčka. je pojedla pol kozarčka od 125 ml. user posted image  pa še zizo povrh. je mela tak vampek pol. user posted image

Ste ravno prišle s sprehoda. Jaz sem šla pa v ZD.user posted image

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
6.8.2008 23:50:30   
ella79
uuu takih inštrukcij pa ne bomo plačevali user posted image user posted image user posted image
jaz vas zapuščam, grem v mižule
nočko user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
6.8.2008 23:54:02   
mesecnica
Suzi uletela

No zdej je pa Suzi uletela grem pa jaz lahko mal spat, pa bom zju3 not prinesla in vso nočno dogajanje prečekirala!

Nočko, pa sladek klepet še naprej user posted image

nočko

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
6.8.2008 23:54:53   
mesecnica

uuu takih inštrukcij pa ne bomo plačevali user posted image user posted image user posted image
jaz vas zapuščam, grem v mižule
nočko user posted image

nočko

Mesečnica

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Numerologija imena
mel79

Pri izbiri imena za novega družinskega člana smo upoštevali tudi numerološko analizo imena in priimka v kombinaciji z rojstnim datumom.

Da (17%)

Ne (83%)

Število vseh glasov: 400

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!