![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:50:30
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Ella - kaj imaš to za eno muziko ? Pa tudi vse ostale? Jaz bi tudi . Pridem iskat in se pokazat s svojo lubco . no, kar ju3 pridi, bomo zrihtale. Mater, sam če je korist bi se prsvalkala. ĐOUK Kok sta vidve vzišeni, da se nič ne pokažeta na 4 oči Ej - sej bi prišle - pa se naša bejba ponavadi zbudi šele ob 9.30 pol pa ne vem kako čmo v zglednem času pridet v Ljubljano oz. v Kaval. Pa še itak ne vem, kje je Kaval . ravno pav, k z dolenjko imava abonma do petih, pa lahko tudi tebi kej ugodnega zrihtava kaval je pa tam k je zdej un predor k se spet neki podira...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:50:37
|
|
|
|
larisa
|
nočko Mlavla Jencili še enkrat: vse dobro, držite se vsi 3je Tudi jaz odhajam, nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:50:49
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Ella - kaj imaš to za eno muziko ? Pa tudi vse ostale? Jaz bi tudi . Pridem iskat in se pokazat s svojo lubco . no, kar ju3 pridi, bomo zrihtale. Mater, sam če je korist bi se prsvalkala. ĐOUK Kok sta vidve vzišeni, da se nič ne pokažeta na 4 oči Ej - sej bi prišle - pa se naša bejba ponavadi zbudi šele ob 9.30 pol pa ne vem kako čmo v zglednem času pridet v Ljubljano oz. v Kaval. Pa še itak ne vem, kje je Kaval . vsak izgovor je dober, pa tudi če je slab Do 11h ste lahko v LJ, to je pa čist dost zgodaj, se glih ogrejemo do takrat Smo pa z velikim veseljem vajine navigatorke Zdej sem pa res mal v dilemi kaj narest. Treba še mal razmislit . nič razmišljat, hitr srečko kupit pol se pa v avto vsedeš in pribremzaš
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:51:17
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Ella - kaj imaš to za eno muziko ? Pa tudi vse ostale? Jaz bi tudi . Pridem iskat in se pokazat s svojo lubco . no, kar ju3 pridi, bomo zrihtale. Mater, sam če je korist bi se prsvalkala. ĐOUK Kok sta vidve vzišeni, da se nič ne pokažeta na 4 oči Ej - sej bi prišle - pa se naša bejba ponavadi zbudi šele ob 9.30 pol pa ne vem kako čmo v zglednem času pridet v Ljubljano oz. v Kaval. Pa še itak ne vem, kje je Kaval . ravno pav, k z dolenjko imava abonma do petih, pa lahko tudi tebi kej ugodnega zrihtava kaval je pa tam k je zdej un predor k se spet neki podira... Tolk vem kot prej (kje je Kaval mislim) .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:52:13
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa nočko Mlavla Jencili še enkrat: vse dobro, držite se vsi 3je Tudi jaz odhajam, nočko predpostavljam da te ne bo prav, sej itak misar pride in vprašanje če bi blo pol piva dovolj
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:52:43
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa nočko Mlavla Jencili še enkrat: vse dobro, držite se vsi 3je Tudi jaz odhajam, nočko tale nasmešek na koncu je men zelo sumljiv jencili držite se, februarčki bodo pa držal pesti
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:53:06
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa nočko Mlavla Jencili še enkrat: vse dobro, držite se vsi 3je Tudi jaz odhajam, nočko predpostavljam da te ne bo prav, sej itak misar pride in vprašanje če bi blo pol piva dovolj Ehhh - pol je pa itak brezveze hodit . Vode mam dost doma .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:53:28
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Mislim, da je en čas kar ata Jencili z nami . zakaj pa tko misliš? A preveč govorim o spalnici, pa je že sumljivo? Aha. ne, sm kr jst mami zdej pa res grem. nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:53:34
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa nočko Mlavla Jencili še enkrat: vse dobro, držite se vsi 3je Tudi jaz odhajam, nočko predpostavljam da te ne bo prav, sej itak misar pride in vprašanje če bi blo pol piva dovolj se bom še zjutraj odločila, ampak ne vem če ni že čas, da spet kej skuham za Nejčka, drugač bom do februarja uvajala GH
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:53:50
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Ella - kaj imaš to za eno muziko ? Pa tudi vse ostale? Jaz bi tudi . Pridem iskat in se pokazat s svojo lubco . no, kar ju3 pridi, bomo zrihtale. Mater, sam če je korist bi se prsvalkala. ĐOUK Kok sta vidve vzišeni, da se nič ne pokažeta na 4 oči Ej - sej bi prišle - pa se naša bejba ponavadi zbudi šele ob 9.30 pol pa ne vem kako čmo v zglednem času pridet v Ljubljano oz. v Kaval. Pa še itak ne vem, kje je Kaval . ravno pav, k z dolenjko imava abonma do petih, pa lahko tudi tebi kej ugodnega zrihtava kaval je pa tam k je zdej un predor k se spet neki podira... Tolk vem kot prej (kje je Kaval mislim) . Na koncu Celovške v smeri proti gorenjski. Zadnji semafor zaviješ desno, se pelješ do konca do semaforja, zaviješ levo in ko se spustiš po klancu je na levi strani tabla Kaval club in tam levo zaviješ. Me smo na travniku v senčki. Če prideš pred 12.00 sedimo, drugače ležimo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:54:17
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Mislim, da je en čas kar ata Jencili z nami . zakaj pa tko misliš? A preveč govorim o spalnici, pa je že sumljivo? Aha. ne, sm kr jst mami zdej pa res grem. nočko nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:54:28
|
|
|
|
ella79
|
mesecnica a ti tole kaj pomaga http://www.bid.si/kaval/mapa.php
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:55:41
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Ella - kaj imaš to za eno muziko ? Pa tudi vse ostale? Jaz bi tudi . Pridem iskat in se pokazat s svojo lubco . no, kar ju3 pridi, bomo zrihtale. Mater, sam če je korist bi se prsvalkala. ĐOUK Kok sta vidve vzišeni, da se nič ne pokažeta na 4 oči Ej - sej bi prišle - pa se naša bejba ponavadi zbudi šele ob 9.30 pol pa ne vem kako čmo v zglednem času pridet v Ljubljano oz. v Kaval. Pa še itak ne vem, kje je Kaval . ravno pav, k z dolenjko imava abonma do petih, pa lahko tudi tebi kej ugodnega zrihtava kaval je pa tam k je zdej un predor k se spet neki podira... Tolk vem kot prej (kje je Kaval mislim) . Na koncu Celovške v smeri proti gorenjski. Zadnji semafor zaviješ desno, se pelješ do konca do semaforja, zaviješ levo in ko se spustiš po klancu je na levi strani tabla Kaval club in tam levo zaviješ. Me smo na travniku v senčki. Če prideš pred 12.00 sedimo, drugače ležimo tale je pa huda
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:55:46
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa nočko Mlavla Jencili še enkrat: vse dobro, držite se vsi 3je Tudi jaz odhajam, nočko predpostavljam da te ne bo prav, sej itak misar pride in vprašanje če bi blo pol piva dovolj Ehhh - pol je pa itak brezveze hodit . Vode mam dost doma . ne ne, tebe še ne poznamo če ga res tolk neseč, Larisa se je pa že predstavla Larisa, Đouk stara moja, da mi ne zameriš, sej ti nimaš problema z alkoholom, samo s pivom
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:55:59
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Ella - kaj imaš to za eno muziko ? Pa tudi vse ostale? Jaz bi tudi . Pridem iskat in se pokazat s svojo lubco . no, kar ju3 pridi, bomo zrihtale. Mater, sam če je korist bi se prsvalkala. ĐOUK Kok sta vidve vzišeni, da se nič ne pokažeta na 4 oči Ej - sej bi prišle - pa se naša bejba ponavadi zbudi šele ob 9.30 pol pa ne vem kako čmo v zglednem času pridet v Ljubljano oz. v Kaval. Pa še itak ne vem, kje je Kaval . ravno pav, k z dolenjko imava abonma do petih, pa lahko tudi tebi kej ugodnega zrihtava kaval je pa tam k je zdej un predor k se spet neki podira... Tolk vem kot prej (kje je Kaval mislim) . Na koncu Celovške v smeri proti gorenjski. Zadnji semafor zaviješ desno, se pelješ do konca do semaforja, zaviješ levo in ko se spustiš po klancu je na levi strani tabla Kaval club in tam levo zaviješ. Me smo na travniku v senčki. Če prideš pred 12.00 sedimo, drugače ležimo Mislim, da si moram GPS omislit , ker jaz sem res čist anti za LJ . Ne bi vedla, kje je Celovška . Ampak res ogledujem navigacijo. Jo bom še ta teden naročila, potem pa no problem .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:56:03
|
|
|
|
bamby
|
Sem naložila nekaj slikc. En album je open, ostala dva sta pa gesli: bela in ćiovo. Kam kateri spada, pa ugibajte
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:56:35
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Ella - kaj imaš to za eno muziko ? Pa tudi vse ostale? Jaz bi tudi . Pridem iskat in se pokazat s svojo lubco . no, kar ju3 pridi, bomo zrihtale. Mater, sam če je korist bi se prsvalkala. ĐOUK Kok sta vidve vzišeni, da se nič ne pokažeta na 4 oči Ej - sej bi prišle - pa se naša bejba ponavadi zbudi šele ob 9.30 pol pa ne vem kako čmo v zglednem času pridet v Ljubljano oz. v Kaval. Pa še itak ne vem, kje je Kaval . ravno pav, k z dolenjko imava abonma do petih, pa lahko tudi tebi kej ugodnega zrihtava kaval je pa tam k je zdej un predor k se spet neki podira... Tolk vem kot prej (kje je Kaval mislim) . Na koncu Celovške v smeri proti gorenjski. Zadnji semafor zaviješ desno, se pelješ do konca do semaforja, zaviješ levo in ko se spustiš po klancu je na levi strani tabla Kaval club in tam levo zaviješ. Me smo na travniku v senčki. Če prideš pred 12.00 sedimo, drugače ležimo tale je pa huda veš kaj je dobr Da če ne pride, ne bo vedla al je res al ne
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:57:30
|
|
|
|
larisa
|
Ejo Dolenjka, sej ne rabiš pojasnjevat, da se hecaš, k te itak poznam, lisico....ampak kak grozilni post ti pa vseen lahko nalimam
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:57:50
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Ella - kaj imaš to za eno muziko ? Pa tudi vse ostale? Jaz bi tudi . Pridem iskat in se pokazat s svojo lubco . no, kar ju3 pridi, bomo zrihtale. Mater, sam če je korist bi se prsvalkala. ĐOUK Kok sta vidve vzišeni, da se nič ne pokažeta na 4 oči Ej - sej bi prišle - pa se naša bejba ponavadi zbudi šele ob 9.30 pol pa ne vem kako čmo v zglednem času pridet v Ljubljano oz. v Kaval. Pa še itak ne vem, kje je Kaval . ravno pav, k z dolenjko imava abonma do petih, pa lahko tudi tebi kej ugodnega zrihtava kaval je pa tam k je zdej un predor k se spet neki podira... Tolk vem kot prej (kje je Kaval mislim) . Na koncu Celovške v smeri proti gorenjski. Zadnji semafor zaviješ desno, se pelješ do konca do semaforja, zaviješ levo in ko se spustiš po klancu je na levi strani tabla Kaval club in tam levo zaviješ. Me smo na travniku v senčki. Če prideš pred 12.00 sedimo, drugače ležimo Mislim, da si moram GPS omislit , ker jaz sem res čist anti za LJ . Ne bi vedla, kje je Celovška . Ampak res ogledujem navigacijo. Jo bom še ta teden naročila, potem pa no problem . Celovška je tisti izvoz iz obvoznice, ki ima smer Kranj, letališče, Avstrija Ne moreš falit!!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:57:58
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Ella - kaj imaš to za eno muziko ? Pa tudi vse ostale? Jaz bi tudi . Pridem iskat in se pokazat s svojo lubco . no, kar ju3 pridi, bomo zrihtale. Mater, sam če je korist bi se prsvalkala. ĐOUK Kok sta vidve vzišeni, da se nič ne pokažeta na 4 oči Ej - sej bi prišle - pa se naša bejba ponavadi zbudi šele ob 9.30 pol pa ne vem kako čmo v zglednem času pridet v Ljubljano oz. v Kaval. Pa še itak ne vem, kje je Kaval . ravno pav, k z dolenjko imava abonma do petih, pa lahko tudi tebi kej ugodnega zrihtava kaval je pa tam k je zdej un predor k se spet neki podira... Tolk vem kot prej (kje je Kaval mislim) . Na koncu Celovške v smeri proti gorenjski. Zadnji semafor zaviješ desno, se pelješ do konca do semaforja, zaviješ levo in ko se spustiš po klancu je na levi strani tabla Kaval club in tam levo zaviješ. Me smo na travniku v senčki. Če prideš pred 12.00 sedimo, drugače ležimo tale je pa huda veš kaj je dobr Da če ne pride, ne bo vedla al je res al ne Sej bo ziher kazal na POP TV - ko bo socialna vaše otroke odpeljala . ĐOUKE
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:59:34
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Ejo Dolenjka, sej ne rabiš pojasnjevat, da se hecaš, k te itak poznam, lisico....ampak kak grozilni post ti pa vseen lahko nalimam a ko tebe ne bi znao, skupo bi te platio Te ima da bi prišla, a ne? Pa dej no, sej itak smo za en k**** k sam pohajkujemo in otroke po zraku sprehajamo. Bomo pa GH 1.9. začele uvajat. Eni bodo šli v šolo, me pa za šporget
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 23:00:32
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa Ejo Dolenjka, sej ne rabiš pojasnjevat, da se hecaš, k te itak poznam, lisico....ampak kak grozilni post ti pa vseen lahko nalimam a ko tebe ne bi znao, skupo bi te platio Te ima da bi prišla, a ne? Pa dej no, sej itak smo za en k**** k sam pohajkujemo in otroke po zraku sprehajamo. Bomo pa GH 1.9. začele uvajat. Eni bodo šli v šolo, me pa za šporget Uhhhh - saj res. Mi tudi jutri začnemo z GH. Bomo stari 6 mesecev.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 23:00:40
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Ella - kaj imaš to za eno muziko ? Pa tudi vse ostale? Jaz bi tudi . Pridem iskat in se pokazat s svojo lubco . no, kar ju3 pridi, bomo zrihtale. Mater, sam če je korist bi se prsvalkala. ĐOUK Kok sta vidve vzišeni, da se nič ne pokažeta na 4 oči Ej - sej bi prišle - pa se naša bejba ponavadi zbudi šele ob 9.30 pol pa ne vem kako čmo v zglednem času pridet v Ljubljano oz. v Kaval. Pa še itak ne vem, kje je Kaval . ravno pav, k z dolenjko imava abonma do petih, pa lahko tudi tebi kej ugodnega zrihtava kaval je pa tam k je zdej un predor k se spet neki podira... Tolk vem kot prej (kje je Kaval mislim) . Na koncu Celovške v smeri proti gorenjski. Zadnji semafor zaviješ desno, se pelješ do konca do semaforja, zaviješ levo in ko se spustiš po klancu je na levi strani tabla Kaval club in tam levo zaviješ. Me smo na travniku v senčki. Če prideš pred 12.00 sedimo, drugače ležimo tale je pa huda veš kaj je dobr Da če ne pride, ne bo vedla al je res al ne Sej bo ziher kazal na POP TV - ko bo socialna vaše otroke odpeljala . ĐOUKE ne, to pa ne, ker bo zgledal da se na dekci vsi skupej prov fletn igramo se je treba znajdt
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 23:02:44
|
|
|
|
ella79
|
bamby kok je dobra v čolnčku k zeha, pa špangice, ja noro lepe slikce pa kaj hodite v atlantis k imate na vikendu (če se ne motim) še lepš k v atlantisu
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 23:03:01
|
|
|
|
mesecnica
|
Ne resno - ta teden naročam GPS. Sej zdej približno vem kje je Celovška . A potem tam za Kranj zaviješ al za katero smer .
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
ali se kregatezbandz partnerjen ali partnerkodnevno (
29%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
2x tedensko (
7%)
![](/slike/poll/poll.gif)
1x tedensko (
13%)
1x mesečno (
31%)
1x letno (
11%)
nikoli (
10%)
Število vseh glasov: 94Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!