![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 20:24:54
|
|
|
|
larisa
|
Nejc tud v postelji, tud čist fertik, pa se spet premetava, ker je preveč zaspan Pa dons je kr 120ml po flaši pozaugal poleg zizik.... Zdej pa počakam da zaspi, pol pa pod tuška. Sem čist spopana od vročine
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 20:44:08
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Naša je tut pred 20 min dol padla Zgleda, da je bil abonma učinkovit No, ta je bil najdalji od vseh,. Midve sva dam prisopihali 6.15 Imeli sva se noro dobro, zato Larisa še 1x hvala ker si nas gostila Za spremembo smo kar veliko vozičkale in sedele samo za žejo pogasit in želodčke nafilat ITAK Zdaj pa še eno obvestilce če katera nima še stola za hranjenje: ena znanka prodaja 2 kom (ima dvojčka) Prima Pappa Rocker (isto sranje kot Dinner), sam 2005 letnik v bež barvi, kombinirano s črno, skoraj nič rabljena, za 70 EUR po kom. Se ji pa s prodajo mudi, ker se seli in odhaja v tujino. Če je katera interesentka, naj mi najkasneje ju3 javi Prodaja pa tudi prenosno posteljico z Meblo jogijem ki se zrola skupaj, za 45 EUR.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 20:52:58
|
|
|
|
larisa
|
Ejo Dolenjka, a ti ne boš enega vzela?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 20:55:57
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Ejo Dolenjka, a ti ne boš enega vzela? Ja itak! Sem pozabla napisat, da je samo 1 frej Hvala Larisa Res sem mal zmešana kura No, zdej grem pa po neki za jest iskat
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 20:57:15
|
|
|
|
dolenjka
|
Miška vidim te Bajsa se z Mlavlo za ju3 za Kaval nekaj meni, pa z Buči tudi, prideš tja Bi mogoče tudi jaz prišla, ker bi šla po stolček za hranjenje
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 21:01:05
|
|
|
|
Suzi*
|
naša spi. je kar vroča. upam da sirup prime.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 21:01:19
|
|
|
|
misar
|
o dober večer pozdravljena dolenjka , prava vještica...ja mi kaval mal diši ja ... moram danes mojmu omenit za avto..ja saj itak, da bo za...tko da lahk pridem...ti bi prišla? naša je že ene 20 min v nini nani, je pa ati dons uspaval, ker ma slabo vest, ker gre ju3 na motor in v petek s sodelavci na ribe
< Sporočilo je popravil misar -- 6.8.2008 21:02:01 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 21:01:55
|
|
|
|
Suzi*
|
ella, a prva runda copatk je že prišla?? ostale, a se bo kaj naročalo?? nisem za nazaj dost brala...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 21:03:32
|
|
|
|
misar
|
suzi a ste mel cepljenje? no mi smo vsakič po cepljenju vročino fasal...čakam da tud ta tretjič ponovimo vajo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 21:05:53
|
|
|
|
Suzi*
|
misar, ja, 2. pikica. po prvi ni blo nobene reakcije. mi je kr mal bed, ker ima prvič tolk vročine.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 21:06:31
|
|
|
|
buči
|
bajsa, dolenjka in ostale: jutri pridem v 3 v Kvala, bom morala mojga mlekarnarja sabo priblečt, ker mi danes ni uspelo na Rudnik, ker so mi spet predor zaprli - kret****! niti opozorila niso dali pred uvozom, še dobro, da se nisem nasrala, ker se itak od tam nič ne vidi na AC, ker bi potrebovala do Celovške sigurno pol ure. Upam, da je okrog 10ih ali pa kakšno minuto prej ok, sicer mi pa prosim na GSm javite, grem zdaj spat, ker sem totalno adijo. Nočka!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 21:07:39
|
|
|
|
buči
|
šefica, ne pozabi mi javit, če bo sprememba plana - hvala!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 21:20:44
|
|
|
|
ella79
|
suzi verjamem da ti je bed, k ima prvič vročino baje jo veliko bolje prenašajo kot mi, sam mi je pa čist jasno da si polna skrbi prva runda copatkov še ni prišla, smo v petek zvečer naročal, danes je sreda, zdej v teh dneh mora priti evo jaz sem že ofrišana, pa z sledico sladoleda f5 stiskam
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 21:21:00
|
|
|
|
MetiLu
|
čer! nimam časa ne pisat ne brat se vam jutri dopoldan posvetim... Dones sva se potepala, pol sva kuhala, pol je šla mami delat, pol smo šli na tortico, zdej je pa moja sladoledna palčka prišla iz kopalnice in gre mirenco pozdravit Noč je bila spet no comment... Sam to sem na hitro zasledila: Suzi, jaz jo imam sicer šele 2 dni, pa me je malo pikalo samo popoldan, po vstavitvi, zdej je ok, tud paca mi skoraj nič, ma ni omembe vredno, upam, da tako ostane. Mi je pa G reku, da je sploh ne smem čutit, da ne sme nič bolet, tko da če ti ni ok, se pejd rajš pokazat no, se slišmo jutri
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 21:23:05
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby jencili, ta je pa re huda, da bo mogel Taj kar pod nož, če ne bo šlo drugače . Pa tak mali otrok do 12 ure biti tešč . Le kje so to pobrali . A niso nikoli imeli majhnih otrok ! ja Bamby res je kr kriza tole. No, pri tok mejhnih velja, da ne smejo 4 ure prej nič jesti (konkretne hrane ne 6 ur prej), pijejo lahko pa dve uri prej. Sam Taj k je polno dojen, je to problem. On bo že po 3 urah lačen, sploh si pa ne predstavljam kakšen krik bo po 4-ih urah. Pa samo upam lahko, da bomo po 4-ih res že na vrsti. Sej veste kako gre to pri naših zdravnikih. In pol po tem, k se zbudi iz narkoze tud še ne sme takoj jest, tko da bo hit 5-6 ur mimo . Men gre kr na že zdej. Sm pa upala, da bo šlo kej nazaj, pa se je dons bulca še povečala, tko da jutr definitivno gremo. Me kr zvija v želodcu
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 21:24:14
|
|
|
|
dolenjka
|
Ella, jaz še zdaj nisem sladoleda kupila, tko da ne me dražit Prideš ju3 v Kavala? Jaz bi prišla okrog 10h mogoče no, pa carica tudi Buči brez zamere, ampak kaj ima pa mlekarnar z rudnikom
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 21:25:45
|
|
|
|
dolenjka
|
Jencili Suzi
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 21:27:33
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* no, je mela zdej že 38,4. sem ji dala sirup, jo na hitro umila, zdej bomo šle pa počas spat. oz. v zizalandijo najprej, pa upam da hitro zaspi in si spočije, ker je čist fertik. samo stoka, božica. ampak boli jo pa ne na dotik, vsaj to. se vrnem ko zaspimo. Božica Žana. Upam, da se vama čimprej porihta. Ej - kaj pa naredijo na tem sistematskem??? Samo merjenje ali še kaj drugega?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 21:30:17
|
|
|
|
ella79
|
suzi jaz tudi mirence nič ne čutim. A ni tebi še celo UZ delal in naj bi bilo ok no, men ga namreč ni me bolijo edino jajčniki na 28 dni in to je zgleda kao M madona bomo v petih letih na municiji pršaral jencili in enga lupčka Taju še mene zvija, sam da pomislim
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 21:32:47
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka s misliš da bi jutri tudi prišla pomoje bi bilo pametno vsaj dopoldan doma spančkat, k popoldan sem pa že zmenjena, pa da ne bo tako kot danes, k je bla sitkana, pa potem doma spet ni hotla žitne kašice jest... madona sam neki pripravljam, potem pa stran mečem
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 21:35:35
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka s misliš da bi jutri tudi prišla pomoje bi bilo pametno vsaj dopoldan doma spančkat, k popoldan sem pa že zmenjena, pa da ne bo tako kot danes, k je bla sitkana, pa potem doma spet ni hotla žitne kašice jest... madona sam neki pripravljam, potem pa stran mečem Ma jaz sem mal mislila da bi, pa bi šla še po stolček za hranjenje, sploh če bi Misar prišlja v LJ bi se že spodobilo da grem, če tko visok obisk pride Pa sem še tebe hotla zasnubt, k smo že tko povezani da se že vse 4 glih oblačmo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 21:38:55
|
|
|
|
Bajsa
|
Čeeer! Ju3 velja! Ko se zbudiva se napokava in prideva, to bo zih okol 11, ker bova kot ponavadi zamujale . Ne sej se bova potrudle in bova pršle okrog 10. Jaz sem dons en hud nakup zase opravla. V two way sem kupla 8 majčk z dolgimi ali 3/4 rokavi, 2 krili, eno jopčko za celih 40 € Mater sm vesela! Pa mam friški garderobo mal za jesen, sm jo bla že potrebna. Suzi upam, da vročina pade in se Žana naspi! Jencili bom mislna ju3 na vas. Upam, da boste dobr prenesl vse skupi! Taju pošiljava lubčka! Kaj sem še pozabla? Ne vem, pridem nazaj, grem na en radler na balkon, k je notr za znort soparn. A ja pa s pod tuša sem tud že, mam friški umito, sam za vas. Mojga itak ni doma, je šel na pir revček, k sm jaz tak zmaj in ga skoz neki teram Buči pa ne pozab s sabo injekcijo prnest, da ti nau treba prov kmal it! Pa sladoled bom tud jedla zdele
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 21:38:57
|
|
|
|
dolenjka
|
Aja, mene je pa danes sonce kr dobr opeklo, pa sploh ne vem kdaj Ella, verjetn je name dvojno sekal k si ti tko črna pa se že odbija od tebe Larisa, a maš kej rdeče farbe? Jaz sem po ksihtu čist, pa po rokah in dekolteju
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 21:40:25
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Pa sladoled bom tud jedla zdele Pa radler UUU to pa bo kakunga, da ju3 tut od doma ne bosta mogli
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 21:40:50
|
|
|
|
bamby
|
Čer! Jaz sem pred pol ure komaj z mularijo domov prišla. Sem bila pri mojih starših malo na obisku, končno. Pol jih je bilo treba še umit in spat dat. Jaz sem samo Anajo, Tima je pa gospod spedenal. Zdaj se pa mulc z vsemi štirimi brani, da ne bo šel spat . Kar neki ! suzi, kar sprašuješ za mireno, jaz takih problemov nimam. Edino teta M je prišla na morju na obisk in se cel teden ni spokala domov , prej je pa dva ali tri mesece sploh ni bilo blizu . Morda bi ti mogla malo do G stopit, da tole pregledata, če je vse v najlepšem redu. Upam, da bo za Žano in zate kljub povišani temperaturi mirna noč jencili, zate velik , za Taja pa polonco za velik sreče !!!!Bom v mislih z vami!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.