bamby
|
bajsa, O tudi vaša madam ima že palmico (na glavici, da ne bo pomote ) jencili, ta je pa re huda, da bo mogel Taj kar pod nož, če ne bo šlo drugače . Pa tak mali otrok do 12 ure biti tešč . Le kje so to pobrali . A niso nikoli imeli majhnih otrok ! tamala dober je tvoj dedc, da ti je tako povedal,da moraš tudi kaj napisat, ne smao firbcat . Da ne bo pomote, je suzi večkrat kaj povedala o tebi, zato te vsaj "tastalne čveke" poznamo. Mark pa ni edini zahteven februarček. Teh je kar eno malo morje in verjemi,da je vsak po svoje zahteven. janey, kake super slikce iz Tunizije imaš . Kaki frajer je že Jakec !!! buči, a ti si se pa že kar prekvalificirala v medicinsko sestro . Boš ziher takoj službo dobila, ker medicinci so zelo iskan kader . Geslo za moje, bitte! februarka, geslo plissss!!! Tile puzelčki sozelo fajn, dokler se samo valjajo po njih, ko jih pa enkrat začnejo ven praskat in po ustih žvečit, jih boš pa verjetno po zelo hitrem postopku pospravila, kot smo jih mi Timu . Jaz sem pol imela ene take puzle s številkami, ki so se bolj obnesli, kot tile z več koščki raznih avtkov, vlakcev in aviončkov. Najhuj je una, kaj a teb ni pršlo, ja sej si mela glih tok cajta kt jaz , mater če bi men to reku bi ga izstrelila nazaj na mars! Ena moja frendica je pa svojmu rekla, ja a se za tiste 2 minute sploh splača slačt Zdej pa res grem, mi že kozlarije po glav hodjo Te so pa hude, pa na žalost še preveč resnične Jaz sem danes naši madam spet skuhala zelenjavico + meseka, pa mi je s polnimi usti nazaj prsala . Sva bili obe obrajhani od te njene kašice . Sprva je še nekaj jedla, pol se je začela pa igrat in kozlarije streljat. Ni kaj, vedno več jih pogrunta, samo meni ni kaj preveč všeč, ko dobim celo njeno porcijo nazaj v spremenjeni obliki - tisoč kapljic . Včeraj smo bili v Atlanitisu, ja. Sem že včeraj vse napisala, pol mi je pa vse zbrisalo, ko sem hotla naprej poslat in me je res tolk jezilo, da nisem hotela vsega še enkrat pisat. Madam je ful uživala, se malo napapcala in eno kitico odspala vmes, pol pa še eno rundico poplavala. Sem ji pa kupila namesto kopalnih plenic kar kopalne hlačke. Sem plenice že držala v roki, pa sem pol te hlačke zagledala, pa sem se kar zanje odločila. Če drugega ne, je vsaj manj šare za s sabo za nosit. Sem pa vzela velikost za 3-9 kg. To sem kupovala v BC. Ker sem bila sama sem tudi imela čas, da sem malo bolj pogledala za tiste lončke, o katerih smo že zadnjič razpravljale. Tommy tippe mi niso bili včeč, ker nimajo navoja in verjetno niso tako ziher zaprti. Zato sem našla en paket Aventovih lončkov (5 komadov + pokrovčki + adapter + cucelj + obroček za cucelj) V bistvu lahko lonček uporabljam tudi namesto stekleničke. Lončke sem pa vzela velikosti 240 ml. V Mullerja sem pa skočila še po plenice in papico za našo jedko. Nazaj grede smo se pa ustavili še v Lesnini, da smo šli v Tukano po nove prebivalce za naš akvarij (prejšnji ribici sta nam poginili zadnji dan, ko smo prihajali iz morja). Smo kupili spet zlati ribici (pajčolanki) in še enega polža, pa novo pumpo (filter) bolj močno. Seveda smo si še malo pohištvo tudi ogledali, saj bo treba kmalu izbirat opremo za našo hišo. Sva kar dosti takih stvari videla, ki bi nam ustrezalo. Saj ko bo treba, mi pa itak ne bo nič všeč, kot zmerom .
|