![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:12:01
|
|
|
|
dolenjka
|
Februarka, ti vašmu kr lepo razlož kako in kaj, pa pokaž kdo je gazda v bajti, če pa ne veš kako pa zgornji vic preberi
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:13:52
|
|
|
|
dolenjka
|
AJa Ella, še 1x hvala za CD, sva ga celo pot do doma poslušali in samo zato bi ju3 spet kam šla, ker mi je tko všeč
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:16:31
|
|
|
|
pina-1
|
čer. evo mene na raport. Moji dve prinčipes će spita, gospid jezik busi s taščo in tastom, jaz se pa s kuhanimi štruklji bašem in rukam pivce za živce . suzika upam, da bo žana kmalu ok. Enega lubčka za obe. jencili, drži pesti za Tajčija jutri. Boš vidla da bo on tole po moško prestal. buči, naša je tudi sedaj mela sralno krizo. Danes sem ji pa skuhala blitvo, bučko in krompriček. JE kot nora pojedla in po 3 urah je bila panika v pelenici. JE bla usrana do vrata . enos trokovno vprašanje? Naša dečvica bi čez dan non stop jedla. Pa ne verjamem, da je mleko švoh, ker spi pa celo noč in čez dan tudi po 3 ure. Sam ko je budna pa vpraša hrano na vsaki 2 uri A je to kej za se sekirat glede zizilanda?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:18:11
|
|
|
|
dolenjka
|
STara moja, pomojem ni panike. A pije kaj? Mogoče je zejna, ker je bolj po mami?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:18:25
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 čer. evo mene na raport. Moji dve prinčipes će spita, gospid jezik busi s taščo in tastom, jaz se pa s kuhanimi štruklji bašem in rukam pivce za živce . suzika upam, da bo žana kmalu ok. Enega lubčka za obe. jencili, drži pesti za Tajčija jutri. Boš vidla da bo on tole po moško prestal. buči, naša je tudi sedaj mela sralno krizo. Danes sem ji pa skuhala blitvo, bučko in krompriček. JE kot nora pojedla in po 3 urah je bila panika v pelenici. JE bla usrana do vrata . enos trokovno vprašanje? Naša dečvica bi čez dan non stop jedla. Pa ne verjamem, da je mleko švoh, ker spi pa celo noč in čez dan tudi po 3 ure. Sam ko je budna pa vpraša hrano na vsaki 2 uri A je to kej za se sekirat glede zizilanda? pina...tudi naša bi čez dan ko je budna kar naprej jedla..pa se sprašujem a je čas za gosto hrano?? glede nato,da se zaenkrat samo dojiva...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:19:09
|
|
|
|
mlavla
|
ella...a pa boste te copatke še kej naorčala..ker meni so tako kjut??
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:22:36
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 A sva midve tud kej vabljene? sej prov.... Kam bi ti zdej šla? V Jencili femili spalnico al v Kavala? Kaj ti misliš? V Jencili femili spalnici nimam kej iskat mah sem mislla da mate gorenjci kako čudno sekto, pa se pospalnicah družte Prideš na kratek čvek ju3 torej? Takoj, če bi mela avto na razpolago mogoče ga pa še naštimam, da mi ga da Grem se ofrišat, da nam smradla tuki gor pa res neki voham, k mam ravno odprto okno, da neki iz tvojga konca ene čudne vonjave prihajajo. No, mal se pa le prej umij, predno prideš v tako visoko družbo no no no... tko hudo pa spet ni blo IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka SEM 2 VICA PRI NOVEMBERKAH SUNLA: "Kako se je koncal tvoj prepir z zeno ?", "Na kolenih je priplazila k meni.", "In kaj je rekla ?",> > "Pridi izpod postelje, picka ti materina, ali pa bom skupaj stolkla in posteljo in tebe !" Se srecata petdesetmeterska zica in metrski drat, pa ga zica vprasa: Ej, a teb se je pa cist utrgal al kaj???
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:23:14
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka STara moja, pomojem ni panike. A pije kaj? Mogoče je zejna, ker je bolj po mami? je sipla el hruškov sok z vodo zmešan, tako da ni žejna. Sam je pa res po mami, ker rada je, pa tudi obline ma taprave Sej ji kar dam vmes na žlico, da ni skozi na cicikah. Mi bo spet navlekla enega leka da bom lahko na ljubljansek mlekarne poslala ponudbo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:23:34
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jencili zdej ste sicer vi na vrsti, kdaj pa bi mi lahko čak da avstralca gresta dam, da bomo kak vikend frej, potem morje.. enkrat septembra pusti vrsto pri miru. Bomo pa pol mi 2x pršli Hm, no upam, da vam rata kej prej vseeno...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:23:39
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka STara moja, pomojem ni panike. A pije kaj? Mogoče je zejna, ker je bolj po mami? je sipla cel hruškov sok z vodo zmešan, tako da ni žejna. Sam je pa res po mami, ker rada je, pa tudi obline ma taprave Sej ji kar dam vmes na žlico, da ni skozi na cicikah. Mi bo spet navlekla enega leka da bom lahko na ljubljansek mlekarne poslala ponudbo tole se je neki zakaufliralo
< Sporočilo je popravil pina-1 -- 6.8.2008 22:24:30 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:23:46
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ella...a pa boste te copatke še kej naorčala..ker meni so tako kjut?? neki so mislim da že naročale, sam če bodo ok, bomo sigurno še kej pina men se zdi da je naša tudi skoz na zizi sam si mislim, da če je na zizi da je še ok, k bo enkrat na čem drugem, se bom pa zasekirala
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:24:36
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 A sva midve tud kej vabljene? sej prov.... Kam bi ti zdej šla? V Jencili femili spalnico al v Kavala? Kaj ti misliš? V Jencili femili spalnici nimam kej iskat to pa ti mislš
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:24:50
|
|
|
|
larisa
|
ojej, kje sem že ostala Jencili, mi je tok hudo zarad vas . Ampak sej veš, Tajson bo to čist dobr prenesu, mami pa oči bosta pa tud močna za njega Suzi, tvoji Žani pa tud enga lupčka. Sej jutri bo pa že čist uredu! Dolenjka, a tebe je pa naše Mengeško sončece nažgalo? Jah je res drugačen kot v hribih....mal sumim da se ti sam tam po bajti svaljkaš, pol pa pišeš kok si ti uzuni, pa u hrib pa to Joj stara đouk, da ne bo kake zamere Ja Ella, hvala za cd. Nejc je tud užival. Jaz sem pa skos čekirala kdo se oglaša, al dojenčki na cd-ju al naš A ju3 se greste pa spet potepat? Joj joj, vas bo treba res na socialno dat, k ste skos po oštarijah
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:25:56
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jencili zdej ste sicer vi na vrsti, kdaj pa bi mi lahko čak da avstralca gresta dam, da bomo kak vikend frej, potem morje.. enkrat septembra pusti vrsto pri miru. Bomo pa pol mi 2x pršli Hm, no upam, da vam rata kej prej vseeno... a bomo koruzo pekl bom mal splanirala tale mesec, pa še vas eno soboto uštulila pa bo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:27:26
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka, ti vašmu kr lepo razlož kako in kaj, pa pokaž kdo je gazda v bajti, če pa ne veš kako pa zgornji vic preberi bi rada vidla kakšno faco bi naredu, ja Pina, naša bi jedla na vsako uro pa jo dojim+dodatek, pa tud na GH sva že jest ne vem kaj je vzrok... res ne... že kot novorojenček si ni ustvarila reda, in ga do danes tud še ni upam da bo potem kaj boljše, ko bo mal večja Zdej grem pa počas v mižule... če pridem jutri, me boste itak vidle mojmu nam težila, 1x bi rada vidla da mi sam reče, če kam hočem it ne pa da morm zmer neki fehtat zakaj sem že avto prodala?????? zato da sem si lahko kuhno zrihtala... glih tko bi mela kuhno, sam mal bi zobe skup stisnl, pa bi blo matr, k morm vse druge zmer poslušat... tako pogrešam svoj avto, da ne morte mislt Mah, grem spat. Se oglasim zjutraj, da vidim kakšna bo situacija. Nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:28:31
|
|
|
|
ella79
|
larisa važn da je muzika ok men je ful luškana, še jaz zravn godem, tako da bo Zoja pomoje tudi kmal začela konkretno čeblat tole z dolenkinim hribom je tudi men že mal sumljivo. Bo res treba enkrat ta hrib osvojit
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:28:43
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 A sva midve tud kej vabljene? sej prov.... Kam bi ti zdej šla? V Jencili femili spalnico al v Kavala? Kaj ti misliš? V Jencili femili spalnici nimam kej iskat to pa ti mislš Aja????
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:30:27
|
|
|
|
ella79
|
februarka ti se mal zagovarjej danes, pa te jutri sigurno ključi čakajo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:30:55
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 A sva midve tud kej vabljene? sej prov.... Kam bi ti zdej šla? V Jencili femili spalnico al v Kavala? Kaj ti misliš? V Jencili femili spalnici nimam kej iskat to pa ti mislš Aja???? čakte čakte punce, to je forum za otroke in njihove starše, ne pa swingerski
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:31:13
|
|
|
|
Februarka08
|
Sem še neki pozabla Ella, tud jest se priporočam za ta CD sem pozabla omenit že včeraj... če se še da bi bla Zdej pa res... nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:32:38
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Sem še neki pozabla Ella, tud jest se priporočam za ta CD sem pozabla omenit že včeraj... če se še da bi bla Zdej pa res... nočko k si avno ti, pa k je Larisa taka faca, ga pa vidve tudi dobita. Sam mal me spomni prej, da ti ga prinesem.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:32:48
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka ti se mal zagovarjej danes, pa te jutri sigurno ključi čakajo sej ne morm it spat k take ven mečete IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 A sva midve tud kej vabljene? sej prov.... Kam bi ti zdej šla? V Jencili femili spalnico al v Kavala? Kaj ti misliš? V Jencili femili spalnici nimam kej iskat to pa ti mislš Aja???? čakte čakte punce, to je forum za otroke in njihove starše, ne pa swingerski izjava tedna
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:33:21
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Sem še neki pozabla Ella, tud jest se priporočam za ta CD sem pozabla omenit že včeraj... če se še da bi bla Zdej pa res... nočko k si avno ti, pa k je Larisa taka faca, ga pa vidve tudi dobita. Sam mal me spomni prej, da ti ga prinesem. ja, hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:35:00
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Sem še neki pozabla Ella, tud jest se priporočam za ta CD sem pozabla omenit že včeraj... če se še da bi bla Zdej pa res... nočko k si avno ti, pa k je Larisa taka faca, ga pa vidve tudi dobita. Sam mal me spomni prej, da ti ga prinesem. a pol me ki smo z morja pa ki pridemo enkrat na 1000 let v ljubljano ne pridemo v poštev?
< Sporočilo je popravil pina-1 -- 6.8.2008 22:36:05 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:35:39
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka ti se mal zagovarjej danes, pa te jutri sigurno ključi čakajo AL pa samo obesek, tko kt mene 10 EUR
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiSkupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kdaj so prenehale kolike ali napenjanje vašega dojenčka?Itkicado 3. meseca (
63%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
v 4. mesecu (
22%)
![](/slike/poll/poll.gif)
kasneje (
15%)
Število vseh glasov: 218Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!