|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
6.8.2008 13:34:38   
srečka nosečka
bajsa - lepi ste user posted image user posted image user posted image
Imam policista doma, pa kar se zasliševanja tiče, bi se on lahko kaj od mene nalezel. user posted image  Ženska pač. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Najhuj je una, kaj a teb ni pršlo, ja sej si mela glih tok cajta kt jaz user posted image

Ena moja frendica je pa svojmu rekla, ja a se za tiste 2 minute sploh splača slačt user posted image user posted image user posted image user posted image

te pa si moram zapomnit user posted image user posted image user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
6.8.2008 13:49:10   
Februarka08

Najhuj je una, kaj a teb ni pršlo, ja sej si mela glih tok cajta kt jaz user posted image , mater če bi men to reku bi ga izstrelila nazaj na mars!

Ena moja frendica je pa svojmu rekla, ja a se za tiste 2 minute sploh splača slačt user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej pa res grem, mi že kozlarije po glav hodjo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
6.8.2008 14:18:08   
Bajsa
Mmmmm jaz sem iz Gorenjske, ne Gradz ni lih bliz, ampak tok hudo deleč pa tud ne. Drgač mam pa tud jaz policista doma, tko da poznam situacijo user posted image user posted image user posted image user posted image  
Ja kartico od Metroja lohk kadar želim dobim, si jo sposodim pr enmu prjatlu

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
6.8.2008 14:40:21   
srečka nosečka
Ej, to pa že liči na forum policijskih otrok. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
6.8.2008 14:51:57   
nizy
Ena moja frendica je pa svojmu rekla, ja a se za tiste 2 minute sploh splača slačt

ja pa stuširat

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
6.8.2008 15:05:26   
bamby
bajsa, O tudi vaša madam ima že palmico user posted image  (na glavici, da ne bo pomote user posted image )
jencili, ta je pa re huda, da bo mogel Taj kar pod nož, če ne bo šlo drugače user posted image . Pa tak mali otrok do 12 ure biti tešč user posted image . Le kje so to pobrali user posted image user posted image user posted image . A niso nikoli imeli majhnih otrok user posted image user posted image user posted image !

tamala dober je tvoj dedc, da ti je tako povedal,da moraš tudi kaj napisat, ne smao firbcat user posted image user posted image user posted image . Da ne bo pomote, je suzi večkrat kaj povedala o tebi, zato te vsaj "tastalne čveke" poznamo. Mark pa ni edini zahteven februarček. Teh je kar eno malo morje in verjemi,da je vsak po svoje zahteven.

janey, kake super slikce iz Tunizije imaš user posted image . Kaki frajer je že Jakec user posted image !!!

buči, a ti si se pa že kar prekvalificirala v medicinsko sestro user posted image . Boš ziher takoj službo dobila, ker medicinci so zelo iskan kader user posted image . Geslo za moje, bitte!

februarka, geslo plissss!!!   Tile puzelčki sozelo fajn, dokler se samo valjajo po njih, ko jih pa enkrat začnejo ven praskat in po ustih žvečit, jih boš pa verjetno po zelo hitrem postopku pospravila, kot smo jih mi Timu user posted image . Jaz sem pol imela ene take puzle s številkami, ki so se bolj obnesli, kot tile z več koščki raznih avtkov, vlakcev in aviončkov.

Najhuj je una, kaj a teb ni pršlo, ja sej si mela glih tok cajta kt jaz , mater če bi men to reku bi ga izstrelila nazaj na mars!

Ena moja frendica je pa svojmu rekla, ja a se za tiste 2 minute sploh splača slačt

Zdej pa res grem, mi že kozlarije po glav hodjo

Te so pa hude, pa na žalost še preveč resnične user posted image user posted image  user posted image

Jaz sem danes naši madam spet skuhala zelenjavico + meseka, pa mi je s polnimi usti nazaj prsala user posted image . Sva bili obe obrajhani od te njene kašice user posted image . Sprva je še nekaj jedla, pol se je začela pa igrat in kozlarije streljat. Ni kaj, vedno več jih pogrunta, samo meni ni kaj preveč všeč, ko dobim celo njeno porcijo nazaj v spremenjeni obliki - tisoč kapljic user posted image .

Včeraj smo bili v Atlanitisu, ja. Sem že včeraj vse napisala, pol mi je pa vse zbrisalo, ko sem hotla naprej poslat in me je res tolk jezilo, da nisem hotela vsega še enkrat pisat. Madam je ful uživala, se malo napapcala in eno kitico odspala vmes, pol pa še eno rundico poplavala. Sem ji pa kupila namesto kopalnih plenic kar kopalne hlačke. Sem plenice že držala v roki, pa sem pol te hlačke zagledala, pa sem se kar zanje odločila. Če drugega ne, je vsaj manj šare za s sabo za nosit. Sem pa vzela velikost za 3-9 kg. To sem kupovala v BC. Ker sem bila sama sem tudi imela čas, da sem malo bolj pogledala za tiste lončke, o katerih smo že zadnjič razpravljale. Tommy tippe mi niso bili včeč, ker nimajo navoja in verjetno niso tako ziher zaprti. Zato sem našla en paket Aventovih lončkov (5 komadov + pokrovčki + adapter + cucelj + obroček za cucelj) V bistvu lahko lonček uporabljam tudi namesto stekleničke. Lončke sem pa vzela velikosti 240 ml. V Mullerja sem pa skočila še po plenice in papico za našo jedko.
Nazaj grede smo se pa ustavili še v Lesnini, da smo šli v Tukano po nove prebivalce za naš akvarij (prejšnji ribici sta nam poginili zadnji dan, ko smo prihajali iz morja). Smo kupili spet zlati ribici (pajčolanki) in še enega polža, pa novo pumpo (filter) bolj močno. Seveda smo si še malo pohištvo tudi ogledali, saj bo treba kmalu izbirat opremo za našo hišo. Sva kar dosti takih stvari videla, ki bi nam ustrezalo. Saj ko bo treba, mi pa itak ne bo nič všeč, kot zmerom user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
6.8.2008 15:29:42   
Februarka08
Bamby, a geslo iz dopustauser posted image geslo je miniuser posted image sta pa 2 albuma ker mi je 1. zaštekal nekiuser posted image
So pa teli puzli sedaj v Tušu v akciji in so mal čez 5€user posted image če katero zanima... jest sem dala pa v BC mal čez 7€user posted image

Evo, sem dala tamalo mojmu v varstvo, je šel pa na sekret sedetuser posted image morm k njej...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
6.8.2008 15:54:27   
buči

kaj a teb ni pršlo, ja sej si mela glih tok cajta kt jaz user posted image , mater če bi men to reku bi ga izstrelila nazaj na mars!

user posted image   user posted image user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
6.8.2008 16:00:53   
buči
bamby, geslo je rabac - mislim, da ...

Sem Tilna pred 2 dnevi zasrala, sem mu dala korenje z riževimio kosmiči, da bi ugotovila, a na splošno ne mara zalčenjave, ali samo krompirja ne. Pa je reveža zaprlo. Včeraj smo pridelali oranžno frnikulo, danes en bobek, pa sem mu kupila slivov sok od hippa, je sicer kakal, potem še enkrat in zraven jokal, ker ga je ful bolelo, potem se je pa še nekrat konkretno usr******. Upam, da bo zdaj ok. Samo na sadju pa tudi ne moremo bit, ker potem bo pa res zelenjavo zavračal ... user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
6.8.2008 16:21:31   
Februarka08
Janey, šele zdele sem uspela fotke pogledat... kak ste luštni v Tunizijiuser posted image so se mi kar spomini obudili na Tunizijo... jest bi šla še tretjič tjauser posted image user posted image

Larisa spančka popoldanski spanec, jest ji grem pa končno slike uštimatuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
6.8.2008 16:30:51   
tamala_82
IZVIRNO SPOROČILO: bamby
tamala dober je tvoj dedc, da ti je tako povedal,da moraš tudi kaj napisat, ne smao firbcat user posted image user posted image user posted image . Da ne bo pomote, je suzi večkrat kaj povedala o tebi, zato te vsaj "tastalne čveke" poznamo.

No super, sam da se me spomnete user posted image user posted image

janey
, ful lepe slikce iz Tunizije! A to sta bla na celini al na Djerbi, k je itak ful popularna? Mi2 sva bla še v dvoje na Djerbi - sanjski dopust, res. Dej povej, kako ste se kej mel (majhen otroček pa to)? Kako je Jaka prenašal vročino? Js bi takooooo rada šla še enkrat dol. Mi je blo res super!! Pa kameeeleeee user posted image user posted image zakon res!! Aja, pa bodi mamo tut enak - tist, k ste ga tamaumu čez glavo poveznili user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
6.8.2008 17:27:54   
Suzi*
dan.

kar nekak nimam časa....user posted image user posted image user posted image  tolko čvekate spet zadnje dni, da sem čist v zaostanku nekje na 114 strani. user posted image  

ok, mi smo imeli danes 2. ceplenje in kar sistematski za 6m. tamala ni niti pisnila. user posted image  velika je 66,5 in težka 7.160g. vse je super!!!!!
sem pa mislila da kako bo spala danes, pa je razen dopoldnaskega dremeža zaspala šele malo prej. user posted image  je pa ne mislim dolgo pustit, da bo šla zvečer lepo spat.
anžej gre danes spet na počitnice. verjetno do petka, ali pa do sobote.

eno???? za tiste ki imate prijateljico Mireno......a vas kaj dol boli, špika, a karkoli čutite???? user posted image  ker jaz imam kar en občutek da nekej ni ok. me kar nekaj "boli" ko hodim ali če preveč hodim. user posted image  me že kr mal psiha daje. user posted image  pa ne vem al je to od tega al je kej druzga. user posted image user posted image

drugač je pa mož ta teden kar pridno doma....pa sej ste najbrž opazile da imam odvajanje od rr. user posted image

tamala, lepo da si se spet mal on-line dala. user posted image  ti kar pridno počvekaj z nami da ne boš samo brala. user posted image

grem tamalga spokat.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
6.8.2008 17:28:25   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

ja pa stuširat

user posted image user posted image user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
6.8.2008 17:31:59   
srečka nosečka
Jaz pa sem moje dva spokala ven, da bom likala. user posted image  In kam sem prvo pogledala? RR, itak. user posted image

Nič, grem vseeno likat, drugače se bo kup podrl. Vmes pa pridem F5 stisnit. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 2989
6.8.2008 18:21:58   
kati kati
dan,

mi smo danes dobili pikico, pa je mal sitkan(zdejle še spi), z mojim skup spita-kak sta cort!

janey-kake lepe slikceuser posted image user posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

Neposredna povezava do sporočila: 2990
6.8.2008 18:24:08   
kati kati
srečka nosečka-sem si tud ogledala slikceuser posted image user posted image user posted image mamo isti slinček z ikee

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
6.8.2008 18:27:56   
itata
buči jaz sem tud napega zaštopala zadnjič, sam sem se kompota s kuhanimi suhimi slivami najedla in je naslednji dan 2x res konkretno kakal, tko da priporočamuser posted image

drugač smo mel pa danes še tamalo od mojga kle in je bil cel žuruser posted image  jutr spet pride. kera faca res. mal sem pa zmatrana vseen bolj kot ponavadi. pa pridna oba ful. sam 2 vozička je blo treba dat v avto pa pač oba otroka privezat v sedeže pa moj že neki sikal ja še enga otroka se mi je treba... kr neki. pa oba pridna. ta je res črnogled. to pa absolutno nisem vedla o njem prej... pesimistuser posted image  kr neki. drugač pa fajn dan. zdej greva pa z jakobom še mal pred hišo...
sem mu hotla pa dat rdečo peso, mešano s korenčkom kuhan vse. pa ni šlouser posted image  prvič da mu neki ni blo dobr od zelenjave... sam sej pesa k ni kisla res ni glih neki...

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 2992
6.8.2008 18:57:03   
srečka nosečka
Evo, vse sem zlikala user posted image , zdaj pa likalnika več nočem videt najmanj en mesec. Ta bo ja. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kati kati

srečka nosečka-sem si tud ogledala slikceuser posted image user posted image user posted image mamo isti slinček z ikee

Ti slinčki so OK, samo za hranjene z GH pa niso najboljši. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 2993
6.8.2008 18:59:15   
larisa
Dan,

naš podaljšan abonma je danes super uspel user posted image user posted image user posted image  Čvekale, da bo jutri dež user posted image , ne ne, sej je bil en fant zraven, tako da ga ne bo user posted image . Sem skor na svojega fanta pozabila user posted image  V glavnem lušno je bilo user posted image  

Zdej pa mal doma pokidam, pol pa v kopalnico, pol pa pridem kej pogledat, če kej čvekate user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
6.8.2008 19:26:25   
Suzi*
malečka se je zbudila sitnaaaa in topla. user posted image  prej je imela 37. st., samo se mi zdi, da je zdej še bolj topla. user posted image user posted image  gremo se mal umit (danes brez kopanja), vročino zmert  pa v pančevo. a nej ji kr sirup dam??? user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
6.8.2008 19:48:16   
kati kati
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Evo, vse sem zlikala user posted image , zdaj pa likalnika več nočem videt najmanj en mesec. Ta bo ja. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kati kati

Ti slinčki so OK, samo za hranjene z GH pa niso najboljši. user posted image

ja ker nimajo podloge

Neposredna povezava do sporočila: 2996
6.8.2008 19:49:56   
kati kati
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

malečka se je zbudila sitnaaaa in topla. user posted image  prej je imela 37. st., samo se mi zdi, da je zdej še bolj topla. user posted image user posted image  gremo se mal umit (danes brez kopanja), vročino zmert  pa v pančevo. a nej ji kr sirup dam??? user posted image

ponavadi se otrokom ne zbija vročine če nima 38,5, ampak da bo boljše spala, js bi dala-moje mnenje

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
6.8.2008 19:53:16   
Februarka08
Jest bi počakala, da temperatura naraste (če bo)user posted image ne bi dajala prej sirupauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2998
6.8.2008 20:05:13   
Suzi*
no, je mela zdej že 38,4. user posted image  sem ji dala sirup, jo na hitro umila, zdej bomo šle pa počas spat. oz. v zizalandijo najprej, pa upam da hitro zaspi in si spočije, ker je čist fertik. samo stoka, božica. ampak boli jo pa ne na dotik, vsaj to.

se vrnem ko zaspimo.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
6.8.2008 20:17:54   
ella79
suzi če ima pa tok vročine je pa res bolje da si ji dala, da se čez noč to uredi user posted image

danes je bil ta abonma res mal daljši od prejšnjih, sam je blo pa prav luštn user posted image zoja je že v postli, čist zaspana, jaz grem pa mal stvari v red spravt, k sem mela zdele še nečaka na obisku

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.