Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 18:20:16
|
|
|
|
pikica36
|
oktavijaaaaa- zdaj jih boš pa dobila ne se hecat, no. prava barbika si ti pa take neumnosti govoriš. november gor ali dol, imeli ste se lepo, pa veš tud nas je bilo samo 20. pa kaj???? glavno da sva bila midva
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 18:21:35
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity oktavija - a ti si resna? Ne nori - to je bil tvoj novemberski dan, poseben dan, ki je vama pomenil največ. Vajin dan. Mogoče je bil mrzel, siv novemberski dan ... ampak vajina srca so cvetela in vidva sta cvetela (kar je očitno s slikic ). Kaj bi s sončkom, ko je v srcu led? Raje naj bo led zunaj in sonček v srcih. SE* tako lepo si napisala, da sem kar solzne učke dobila.... HVALA!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 18:25:57
|
|
|
|
oktavija
|
Ej punce kdaj se bomo dobile, da se končno spoznamo še v živo.... meni je tako lepo ko sem vas videla vsaj na fotkakh, da vas zdaj še bolj nestrpno hočem spoznat!!!! Pa dve formuli se nama bosta pridružili, da se navadimo kako to izgleda vozit!!! Kje pa je naš seznamče? Ga je treba mal popravit!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 18:53:22
|
|
|
|
Serendipity
|
Man je dugo lajtongo ... mi nekak ni šlo v glavo kake formule Po moje bi se mogle čimprej, preden bomo vse bušikaste, ker tak velkega placa za nas in naše bušije ne vem če ma vsak lokal (da ne omenjam vseh teh ''formul'' )
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 18:54:21
|
|
|
|
polaris
|
Erin ISKRENE ČESTITKE tebi in ponosnemu očiju za malega princa. Upam, da ga bomo kmalu spoznale. Oktavija, a ti se šališ al kaj Ful lepa si bila, pa očke so ti ful žarele Ajsi, ti si pa itak carica, fotka vse pove, sploh ni kaj dodati pa na dopustu si se očitno tud imela prfektno Pikica, Kleja in ga. Bond (beri Aqua), jaz bi tud geslo... Pikapoka, lep buši, pričakujemo seveda nadaljevanje In punce moje, kaj počnete lepega? Sem se potrudila in vas uspela mal prebrat za nazaj, pa sem prišla sam do Oktavijinega bureka Ti Oktavija, kdaj pa bomo jedle BAKLJAVA???
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 19:00:32
|
|
|
|
sonček33
|
Pikica in oktavija - zelo zelo lepi sta bili. Sreča vama sije iz oči. Želim vama še piko na i.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 19:22:33
|
|
|
|
ledenka
|
polaris, lepe slikce sam tebe ni nikjer gor
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 19:23:47
|
|
|
|
polaris
|
bom letos, obljubim
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 19:27:55
|
|
|
|
sonček85
|
oktavija:lepe slike in lepa nevesta in ženin. erin:čestitke
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 19:32:11
|
|
|
|
ledenka
|
a je sla Spelka pogledat Erin, da je nic ni tule ?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 19:39:46
|
|
|
|
polaris
|
Ti Ajsi, kje je pa LuNa Pa menda ja ne plava več
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 19:44:41
|
|
|
|
ledenka
|
polaris, nimam pojma, kam je izginila pred par dnevi je bila gor, sem jo videla, potem pa... lost in space al kaj
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 19:46:50
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: Erin Še vedno 2 v 1..... O.k.... sem mislila da sta že 1 v 2 Tak to me je najbolj zanimal... zdej grem se pa vmit pa spat... sem ravno prišla domov po po po.... hmmmmm... vam ne povem kolkih urrah vožnje. Ostalo za nazajapa preberem jutri.... tole je Lunci nasa napisala v nedeljo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 19:50:22
|
|
|
|
polaris
|
matr dolgo bere, a ji ne bi katera napisala kratke obnove
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 19:55:14
|
|
|
|
trinity22
|
Ojla pupe, tolk ste napisal, da še nisem folgala vse prebrat ... bom pol za nazaj ERIN čestitam, čestitam, čestitam, zdaj pa le lepo pestuj svojo štručko, pa lepo ime si izbrala oktavija res si bila lepa in imaš takšne iskrice v očeh, da se vidi, da si bila srečna in to je tisto kar šteje pikapoka lep buši, bravo kar naj tako lepo raste še naprej ledenkica lepe slikce vidim, da pogrešamo LuNo ... LuNa kje si polaris in pikica jaz bi geslo ... prosim, prosim
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 19:58:50
|
|
|
|
oktavija
|
Polaris fotke so full lepe, sam jaz bi še tebe rada videla, če je to mogoče... Sej vidiš da smo se me tudi dale na izložbo.... BAKLAVO tudi pečem, sam za njo pa potrebujem tako veliko testa, da ga tudi jaz kupim .... Ko pa jo bom pekla vam bom fotkala, da vam pokažem kako se jo dela, če še neveste.... Jaaaa postala sem prava balkanka od kar sem poročena z bosancem....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 20:05:05
|
|
|
|
trinity22
|
pikica36 vauuuuu lepa, mi je všeč obleka, ambient, vidva ... res lepo kje sta se pa poročila, če ni skrivnost
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 20:08:32
|
|
|
|
trinity22
|
polaris fuuuulllll dobre fotke, kar za na koledar samo ena pomanjkljivost ... ti manjkaš
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 20:10:14
|
|
|
|
polaris
|
počakaj, da pridem z dopusta...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 20:10:40
|
|
|
|
trinity22
|
No zdaj pa, da se še zavčeri zahvalim vsem, ki ste mi čestitale za srčka naše male pikice Punce res hvala, zlate ste, včeraj sem samo prebrala, pol so bili pa obiski do polnoči pri nam in nisem več utegnila nič napisat ... res še enkrat hvala
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 20:13:19
|
|
|
|
polaris
|
Pikica, ful lep par, pa huda oblekca mi je zelo všeč
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 20:14:28
|
|
|
|
pikica36
|
trinity-- jaoo kk si lepa , pa tud precej mlada ????- prava pupika ene pa smo že prave konzerve
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 20:18:25
|
|
|
|
miska73
|
Nisem vas imela danes nič čast brati. Zdaj sem pa 6 strani v zaostanku. Super ste čvekice... IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity ja, ampak jaz man tedensko prepoved bučk ... Se bo moj odselil, če bodo ta teden spet bučke .. Ampak jih bom jutri naredila kot polpete pa mu povem, da so sojine ... Se*, a sva midve slučajno z istim poročene IZVIRNO SPOROČILO: Ledenka Se*, pri mojem imam popolno prepoved buck zato jih delam samo, ko se sama Ne, ne zgleda, da sta moj in od ledenke en in isti... Mimogrede, tudi meni je uspelo naredit album z eno celo sliko. Ravno toliko, če katera želi videti kako zgledam.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 20:20:20
|
|
|
|
murkica
|
pikica36-jaz bi tudi geslo No pa miška tudi tvoje geslo bi prosila:D
< Sporočilo je popravil murkica -- 6.8.2008 20:21:14 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 20:21:24
|
|
|
|
polaris
|
Miska, ampak brez gesla pa ne gre
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?