Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 21:14:58
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Aqua, zgledaš fenomenalno. Pa ful ti pašejo temni lasje. Si ziher, da si zdej blond, ups bond. nazadnje, ko sem se u špegu gledala sem bila blond - bond.... sicer mi je pa itaq Se* naročila, da se moram v špegu gledat, tako da je barva las preverjena.... pa hvala za komplimentek....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 21:15:21
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris Ti Se* golobov imamo pri nas tud veliko te povabim... ne, pravzaprav si ti na vrsti Itaq so amo prekmurski golobi ta pravi, nooooo! Ok te povabim gledat (pa podkupovat) golobe pa na poslastico štrkov kljun poljnjen s prelestno zeleno žabkico!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 21:16:19
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Aqua, zgledaš fenomenalno. Pa ful ti pašejo temni lasje. Si ziher, da si zdej blond, ups bond. PODPIS! (pa še pečat zraven )
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 21:19:35
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Aqua, zgledaš fenomenalno. Pa ful ti pašejo temni lasje. Si ziher, da si zdej blond, ups bond. PODPIS! (pa še pečat zraven ) se lahko samo pridružim, si te ne znam predstavljat kot ga. Bond
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 21:19:57
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Aqua, zgledaš fenomenalno. Pa ful ti pašejo temni lasje. Si ziher, da si zdej blond, ups bond. PODPIS! (pa še pečat zraven ) se bomo morale u živo videt, da se vse prepričamo..... sam sine je pa še kar temen......
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 21:21:18
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: polaris Ti Se* golobov imamo pri nas tud veliko te povabim... ne, pravzaprav si ti na vrsti Itaq so amo prekmurski golobi ta pravi, nooooo! Ok te povabim gledat (pa podkupovat) golobe pa na poslastico štrkov kljun poljnjen s prelestno zeleno žabkico! Kdaj imaš čas, sam petek odpade, pa morda še sobota, pa nedelja... no, se bo že našel čas, morda kdaj pozimi
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 21:24:27
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris Kdaj imaš čas, sam petek odpade, pa morda še sobota, pa nedelja... no, se bo že našel čas, morda kdaj pozimi Ha ha ha. A ti pa si optimistka. Kar petek in sobota pa še nedelja in te že do zime pride. Da ne boš jokcala, če v soboto ''motorček'' več ne bo vžgal... Pozimi pa golobi hibernirajo .... čakaj .. ali pa gredo v Afriko in nazaj pridejo kot štorklje???
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 21:24:55
|
|
|
|
LuNa73
|
evo pa sem vam tolk napisala.... pa me je ven vrgl...... k vragu naj gre vse.... mi je voljo pobral do pisanja.....pa tok sem se potrudla Pa mim gredeeeeeeeee... jst bi mela tud geslaaaaaaaaaa
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 6.8.2008 21:26:08 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 21:25:28
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: polaris Kdaj imaš čas, sam petek odpade, pa morda še sobota, pa nedelja... no, se bo že našel čas, morda kdaj pozimi Ha ha ha. A ti pa si optimistka. Kar petek in sobota pa še nedelja in te že do zime pride. Da ne boš jokcala, če v soboto ''motorček'' več ne bo vžgal... Pozimi pa golobi hibernirajo .... čakaj .. ali pa gredo v Afriko in nazaj pridejo kot štorklje??? a se vmes kaj v špegu gledajo??
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 21:25:46
|
|
|
|
polaris
|
LuNčika, a ti še migaš?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 21:26:36
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 evo pa sem vam tolk napisala.... pa me je ven vrgl...... k vragu naj gre vse.... mi je voljo pobral do pisanja.....pa tok sem se potrudla ojla lunči!!!!!! ne sikiri se!!! mi smo te pa že tako MISALEEEEE!!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 21:26:47
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: polaris Kdaj imaš čas, sam petek odpade, pa morda še sobota, pa nedelja... no, se bo že našel čas, morda kdaj pozimi Ha ha ha. A ti pa si optimistka. Kar petek in sobota pa še nedelja in te že do zime pride. Da ne boš jokcala, če v soboto ''motorček'' več ne bo vžgal... Pozimi pa golobi hibernirajo .... čakaj .. ali pa gredo v Afriko in nazaj pridejo kot štorklje??? a se vmes kaj v špegu gledajo?? koga misliš, golobe al štorklje
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 21:27:19
|
|
|
|
miska73
|
Luna, tele smajliji od kompjutrčkov so pa tolk svetovni... Si jih že shranjujem, da jih bom mal na maile popala.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 21:29:19
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 evo pa sem vam tolk napisala.... pa me je ven vrgl...... k vragu naj gre vse.... mi je voljo pobral do pisanja.....pa tok sem se potrudla Pa mim gredeeeeeeeee... jst bi mela tud geslaaaaaaaaaa Joj, luna..luna..mi je tak znano .. čakaj, se spomnim ...hm..luna..kdo že?..kje že?..kaj že?....Aja!!! KJE MI HODIŠ? A tebe bomo tudi po riti kaj? Missed you draga asfaltbejba!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 21:30:30
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 a se vmes kaj v špegu gledajo?? ne vem... Bom vprašala Božička, ali dedka Mraza .. keri je že v Afriki???
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 21:30:38
|
|
|
|
murkica
|
No sicer jaz si ne morem kaj, da nebi med delom malo pogledala k vam ... Za crknt ste smešne... Mi je res prav žal, da moram delat, namesto, da bi čvekala z vami. Jaz sem prej dodala eno slikico v album, da boste lahko vidle kako tudi jaz zgledam. Sicer jih imam tudi nekaj od bližje, pa mi ves čas javla, da so prevelike in da jih ne morem dat v album. SPloh ne štekam, ker dejansko velikost ni prevelika... Mal se je zrolal temu albumčku. No pa ni poročna slika ampak slikca z morja. Tako, da če katero zanima geslo na ZS. Bom pa dodala kakšno slikico, ko bom prišla z dopusta, pa bom lepo rjava.
< Sporočilo je popravil murkica -- 6.8.2008 21:31:34 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 21:34:34
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 a se vmes kaj v špegu gledajo?? ne vem... Bom vprašala Božička, ali dedka Mraza .. keri je že v Afriki??? mah, to bi pa ja lah vedla....dddddddd!!! miklavž je v afriki....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 21:37:42
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 a se vmes kaj v špegu gledajo?? ne vem... Bom vprašala Božička, ali dedka Mraza .. keri je že v Afriki??? mah, to bi pa ja lah vedla....dddddddd!!! miklavž je v afriki.... *smijlikisetolčepoglavi* seveda. pa on je celo moj tetek. Mu pošljem golobomail, p ati povem potem, ok? murkica: brez besed sem ostala. Preprosto WAU. Zdaj se pa grem ko mojemu stiskat, ker če bom visela na RR ne bodo dečica nič ratala .. drage lepotičke - LEJKO NOUČ!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 21:40:21
|
|
|
|
polaris
|
nočka Se* lepe sanje, pa na špegel ne pozabi
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 21:41:55
|
|
|
|
polaris
|
Murkica, super fotka, kje si se slikala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 21:42:20
|
|
|
|
trinity22
|
aqua, murkica geslo bi, prosim, prosim miska hvala, da si mi na kratko obrazložila Kitajsko, res super, no upam, da si bom lahko kdaj tudi to pogledala ... če ne prej pa ko otroci odrastejo Se* vidva pa imata fenomenalne poročne slike res, vidva sta ful lepa, pa še montažo imata zares dobro, super pa kužika je tolk corti, midva imava tud psa bom nalimala v album, sam ni tako velik ime ima pa podobno kot jaz nik in kot je geslo za album
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 21:43:39
|
|
|
|
trinity22
|
LuNa, LuNa kje si se potepala welcome back Se* lahko nočko
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 21:47:51
|
|
|
|
aqua77
|
pupe moje, tudi ga. Bond - aqua, gre v mižule, tako da lepe sanje vsem, pa si tipkamo tomorou.... murki.....smajlikimujepadujezikdopodna..........
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 21:49:42
|
|
|
|
polaris
|
jap, tud jaz se počasi poslavljam, še moram do jutr napisat par poročil nočka vsem
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 21:50:20
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 evo pa sem vam tolk napisala.... pa me je ven vrgl...... k vragu naj gre vse.... mi je voljo pobral do pisanja.....pa tok sem se potrudla Pa mim gredeeeeeeeee... jst bi mela tud geslaaaaaaaaaa Joj, luna..luna..mi je tak znano .. čakaj, se spomnim ...hm..luna..kdo že?..kje že?..kaj že?....Aja!!! z reklame... pralnih praškov in žajf, če si pozabla. Pa od tu. KJE MI HODIŠ? A tebe bomo tudi po riti kaj? Missed you draga asfaltbejba! nč me ne bo treba po riti.....se bom poboljšala.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?