|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
5.8.2008 18:01:55   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...sicer še pa 2000 postov tud ni, pa zvezdice tud ne...bom morala bit pridna user posted image

user posted image a ti sploh veš da ti samo še en post manjkauser posted image kje pa siuser posted image hitr pridi nekaj napisatuser posted image

vem, vem user posted image user posted image ...zato se pa bolj stran danes držim....user posted image ...prsti pa srbijo, ko sto user posted image ....user posted image user posted image ....

..... ne zdržim več .....

[link=http://www.free-slideshow.com/stock-photos/flowers_plants/flower-tulip-water-drop2.jpg][/link] 

......   za vse vas user posted image  ........

< Sporočilo je popravil gold fish -- 5.8.2008 18:06:37 >

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
5.8.2008 18:03:29   
lana luna
Moram jutri za v službo naredit en tiramisu,pa še eno sadno torto, ker dva sodelavca praznujeta, pa sem obljubila,da prinesem.

bark a je mogoče ostalo še kaj zameuser posted image jest sem dons fuuulll požrešna...

sem zdejle popapcala kompot iz breskev k sm ga prejle skuhala. to je prvi kompot ki sem ga sam skuhalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa sem ga po kuharci delala, k nism vedla kolk cukra dat. ampak je tko obupno sladek, da ga bom mal zalila. jest ne vem, kera kuharca je tko na cukr mahnena blauser posted image

upam da mi nau slabo ratal od tolk cukra...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
5.8.2008 18:04:12   
lana luna
user posted image tvoj 2000. post je pa nekam širokuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1928
5.8.2008 18:08:04   
gold fish

user posted image tvoj 2000. post je pa nekam širokuser posted image user posted image user posted image

user posted image ... ni več....

...ma je ena lepa slikica, pa ne prime, pa link mi tud ne gre user posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 5.8.2008 18:13:41 >

Neposredna povezava do sporočila: 1929
5.8.2008 18:09:02   
lana luna

.... mi lahko ena prilepi linke otr. posteljine...

lana luna, tejchy..mislim, da vidve tud mata...

mogoče ti je katera že nalimala, ampak bom jest tut, zato k pol bom pozabla... jest jo mam eno že doma (vzorec 9) pa mi je všeč, sam še boljš bo, ko bo to skup sestavljenouser posted image

http://www.galeb.eu/index.html

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
5.8.2008 18:09:22   
gold fish
..... vsem čestitke za preglede.....  user posted image user posted image user posted image

..pf ti si v petek v mb al na ptuju al kar pri svoji gin. na ctg ?

Neposredna povezava do sporočila: 1931
5.8.2008 18:13:00   
gold fish

.... mi lahko ena prilepi linke otr. posteljine...

lana luna, tejchy..mislim, da vidve tud mata...

mogoče ti je katera že nalimala, ampak bom jest tut, zato k pol bom pozabla... jest jo mam eno že doma (vzorec 9) pa mi je všeč, sam še boljš bo, ko bo to skup sestavljenouser posted image

http://www.galeb.eu/index.html

...jaz bom pa vzorec 12 naročila... mi je ful všeč tista lunica, pa medeki, pa modra barva ......   user posted image
Koliko delni komplet si naročila?   Jaz bom po vsej verjetnosti 5 delnega, ker en komplet z obrobo že imam - nežno zeleno.... ,  baldahina pa ne bom imela, čeprav imam ogrodje doma.....

Kako dolgo pa si čakala, da so poslali? ....

Neposredna povezava do sporočila: 1932
5.8.2008 18:16:16   
lana luna

...kdaj bomo pa začele žgance jest ?user posted image

zakaj pa žgance?? a ni za mleko delat dobra polenta??

Neposredna povezava do sporočila: 1933
5.8.2008 18:21:40   
pf
Gold fish sem se odločila, da glede na to, da nameravam roditi na Ptuju bom tja hodila tudi na CTG, moja ginekologinja ga žal nima, v Maribor pa ne bi hodila, saj veš naj se pa naredi, da bi rekli kdaj ja vi boste pa kar not ostali in potem bom v Mariboru morala roditi. Saj ne, da bi bilo kaj narobe z mariborsko porodnišnico, ampak tako sem se odločila že na začetku, da grem na Ptuj in se zdaj tega držim. Pa sem bila že itak zadnjič tam na CTG, tak da točno vem kam moram iti.
Sma pa včeraj kupila še deset planičk, tak da jih imam zdaj 35. Ne vem malo se mi je zdelo prej 25, ker sem razmišljala, da jo rabiš za široko povijanje, pa za podiranje kupčka, pa v vozičku, pa v jajčki, pa spančka na planički. Saj nič ne škodi, če jih je malo več.
Moram se malo pohvaliti, da sva danes z mami imele generalko skoraj, tepihe mi je na mokro skrtačila in vse kote posesala, zloščile sva pohištvo, tak da se sedaj lepo sveti vse. Sem ful vesela.
Lana luna pozdravljena.

Neposredna povezava do sporočila: 1934
5.8.2008 18:25:20   
pf
Gold fish glede na to, da imaš ogrodje za baldahin doma bi ga lahko dala zašiti. Jaz sem kupila lepo rumeno blago na kilogram v trgovini s tekstilom in sem dala nekih pet eurov, šivilja pa mi je zašila in je bilo tudi ful poceni. Tak da me niti deset ni skupaj prišlo.  No razen, če ti iz drugih razlogov ga ni za imeti, ker ti ni všeč mogoče. Jaz sem ga sprva mislila kupiti, ampak v BC pride nekih 50 eurov, je pa iz takega materiala, kot da bi bilo zaščitno blago proti komarjem, nič ni cart in tak mehko.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
5.8.2008 18:45:36   
*bubi*
ej punce sem se še neki spomnla da morm vprašat... a bom slaba mamika ker pač ne mislm likat cunjic za jenčija

Fora v likanju ni ravno v tem, da bodo cunje lepe, ampak v tem, da se z vročo paro vse skupaj nekoliko dezinficira. Na začetku je vseeno kar pomembno, da se vsaj bodiji in spodnje majčke polikajo.

Jaz recimo plišastih cunjic ne likam.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 1936
5.8.2008 18:47:10   
*bubi*
jest jo mam eno že doma (vzorec 9) pa mi je všeč, sam še boljš bo, ko bo to skup sestavljeno

user posted image  meni je tudi ta vzorec 9 ful všeč user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 1937
5.8.2008 18:54:58   
lana luna
Ojla punce!

Da se mal považim.. mi lahko čestitate.. mam dans rojstni dan

user posted image user posted image user posted image vse najboljše tejchy user posted image user posted image user posted image sem ti kar tri torte speklauser posted image sam ne vse naenkrat pojest... k ti bo pol slabouser posted image

lepo praznuj, najlepše user posted image pa dobiš čez par tednovuser posted image si ga boš kar sam podarilauser posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
5.8.2008 18:56:01   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

user posted image user posted image user posted image  sme falila sem napisala "za avtom" user posted image  mislila pa sem z avtom, ker za njim lahko grem tudi bosa user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
5.8.2008 18:58:04   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: emi*

Evo zlikanoooo!!user posted image Pa sem se rešla enega opravila,čez urco pa gremo kuhat.Dobro,da ni tako vroče zunaj!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image v 20 minutah si mela vse popeglano user posted image user posted image user posted image user posted image bravo zate....

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
5.8.2008 19:06:03   
lana luna
Ja, res je. Saj je res vroče ko pes zadnje dni, ampak oblečen in obut si 123, brez večjega napora.
Si prav ne predstavljam, da bi si zdaj morala kakšne nogavice obuvat.

In septembra se bo pa glih prav ohladilo. Smo res prave srečke !

men je tut všeč da sem poleti noseča. ker poceni pridemo skos z oblačil in okol šetamo v japankah. res da je blo včer svinsko vroče, ampak telih par dni vročine bomo pa že še prežvele...

me je pa zanč na cest srečala ena od mami sestrična, k je taprav babji gobecuser posted image in kaj mi trapa zmešana reče... "sta si pa izbrala najslabši čas za nosečnost..." user posted image user posted image user posted image jest sem jo pa sam čist pisan pogledala... no comment? pa jo prašam kako to misli, pa prav da zarad vročine, k jo je med nosečnostjo težko prenašatuser posted image user posted image user posted image user posted image jao bab, me je razuser posted image ... bom pa že prežvela telih par dni poletne vročine... OBUP... no commentuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
5.8.2008 19:07:07   
lana luna
na kontroli zaradi diabetesa je blo vse OK.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
5.8.2008 19:07:55   
lana luna
alysa si pa imela res že zgodaj CTG... in kaj je pokazal? popadkov najbrž še ni, user posted image pa lepo bije, a ne?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1943
5.8.2008 19:07:56   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

No razen, če ti iz drugih razlogov ga ni za imeti, ker ti ni všeč mogoče.

...to je to, ja...user posted image  

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
5.8.2008 19:10:04   
gold fish

...kdaj bomo pa začele žgance jest ?user posted image

zakaj pa žgance?? a ni za mleko delat dobra polenta??

...men je to eno in istouser posted image  ..... kupim polento....jem pa žganceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1945
5.8.2008 19:12:39   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Gold fish sem se odločila, da glede na to, da nameravam roditi na Ptuju bom tja hodila tudi na CTG, moja ginekologinja ga žal nima, v Maribor pa ne bi hodila, saj veš naj se pa naredi, da bi rekli kdaj ja vi boste pa kar not ostali in potem bom v Mariboru morala roditi.

...saj se mi je zdelo, samo sem mislila, da bom mogoče imela družbo user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
5.8.2008 19:13:37   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

jest jo mam eno že doma (vzorec 9) pa mi je všeč, sam še boljš bo, ko bo to skup sestavljeno

user posted image  meni je tudi ta vzorec 9 ful všeč user posted image

..... 9 so tiste žirafice ne? Saj mi je lep, samo pol bi mela 2 skoraj ista.....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
5.8.2008 19:16:28   
lana luna
o marička kolk sem monologov napopalauser posted image  user posted image user posted image user posted image ja važn da se mi posti nabirajouser posted image user posted image user posted image

user posted image mi smo naročili 9 delni komplet. ker prej še nič nisem imela. pa še uporabljal bom samo tavelko postelco (nič zibke) pa sem hotla da ma user posted image vsaj baldahin.

paket mislm da je hodu od 2-5 dni. nism čist sigurna, k ga je mami naročila.

Neposredna povezava do sporočila: 1948
5.8.2008 19:17:25   
lana luna
aja, pa hvala za odgovore o likanju... bom še enkrat premislila. mogoče bom pa res se spravla likat tamale cotike. ampak mojih pa od user posted image pa še vedno ne bomuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1949
5.8.2008 19:18:15   
lana luna
..... 9 so tiste žirafice ne? Saj mi je lep, samo pol bi mela 2 skoraj ista.....

ja. jest sem se tut odločala med tem in 12ko. pa sem pol mamic rekla da nej se ona odloči dokončno, ker je ona naročala.

Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.