|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
4.8.2008 17:30:35   
Lara Croft
user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
4.8.2008 17:31:41   
arabela*
kukuc,bejbe.user posted image
Ma vroče je ko v peklu.Pa še pečico sem mela prižgano,tak da sem čist crkjena.
pa še nevihte za ponoči napovedujejo.Joj,me je strahuser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1827
4.8.2008 18:01:41   
Lara Croft
Eh..... sem mislila, da bom znala naredit tko, da se fotka pol  poveča..... in da bi lahko tiste plonke gor nalimala.... ma mi ne rata.... 

Neposredna povezava do sporočila: 1828
4.8.2008 18:05:51   
pf
Bom vprašala je Gold fish kaj je s temi testi, ampak prvič slišim. Po moje se to dela, če se opazi kak simptom, ki bi lahko nakazoval na kake težave. Javim jutri.
Bubi jaz sem tudi prebrala Wilmino zgodbo. Človek kar ne mora verjeti. Kar kurjo polt sem dobila.

Neposredna povezava do sporočila: 1829
4.8.2008 18:19:18   
Lara Croft
Bubi jaz sem tudi prebrala Wilmino zgodbo. Človek kar ne mora verjeti. Kar kurjo polt sem dobila.

Sem zdej prebrala tisto skrajšano verzijo.... ne vem, kje je še kakšna druga....

Ma meni se zdi čudovita izkušnja....  Ne bi šla secer nikoli namenoma v to.... ampak.... po moje ni lepšega.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
4.8.2008 18:35:21   
Tejchy
Ojla punce!

Končno se lahk mal v miru posvetim RR-ju...

Sem prišla domov iz službe in prvo pod HLADEN tuš... ker danes je bilo pa nenormalno vroče.. user posted image  user posted image  .. pa tista moja tropska klima v službi.... hvala bogu, da še samo ta in naslednji teden...

kuhanje - js sem včasih ful kuhala... zdaj pa, ko imam tako službo, da pridem domov ob 17.30, tega ni več... pa po resnici povedano se mi niti ne bi dalo... tako da sem zadnje čase večinoma kuhala samo za vikende - tolk, da nisem pozabila kako to gre user posted image  user posted image  ... zdj pa, ko bom v porodniški...... hmmmmmm..... bo treba spet malo kuharsko knjigo v roke vzet... pa malo ekspiramentirat.... pa pečt pecivo... mnjami....ne vem, če bom js tak hitr spravla dol teh 18kg plusa user posted image  ......... user posted image  user posted image  user posted image  

fishi - žganci.... mmmmm.... si mi nardila lušte... moja teta je ob žgancih in jabolčnem kompotu dojila drugega otroka tri leta user posted image  .... tak da, očitno dober recept...

Neposredna povezava do sporočila: 1831
4.8.2008 18:38:42   
Tejchy

se podpišem.... sem prebrala skrajšano verzijo...
ja, je lepa izkušnja.... ker se je vse lepo končalo... kaj pa, če se ne bi user posted image  

sam... js ne bi tako dolgo čakala... pa se šla ne vem kolkrat kopat pred odhodom... halo??!! user posted image  ne vem no... ne bom komentirala....

sicer pa: kapo dol.... js bi skupi padla... pa bla panična... pa ne vem kaj še vse...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
4.8.2008 18:41:00   
Tejchy
Js mam pa še samo 5 tednov do konca.... user posted image  user posted image  user posted image  

Sam punce a veste.. avgustovke so začele svoj pohod..... naslednje smo pa me user posted image  user posted image  
mene kr mal panika grabi... user posted image  user posted image  ....

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
4.8.2008 18:55:40   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Sem zdej prebrala tisto skrajšano verzijo.... ne vem, kje je še kakšna druga....

Ma meni se zdi čudovita izkušnja....  Ne bi šla secer nikoli namenoma v to.... ampak.... po moje ni lepšega.... user posted image user posted image user posted image

Js sm pa prebrala ta dolgo verzijo. Kaj naj rečemuser posted image

Je zgleda vse naštudirala, ker drugač se verjetno ne bi spustla v to ... je bila pa zanjo po mojem neverjetna izkušnja z norimi občutkiuser posted image user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 1834
4.8.2008 18:56:14   
arabela*
jaz sem tud to porodno zgodbo prebrala.
Svaka ji čast.Pa njenemu user posted image .Moj tega nebi živ prestaluser posted image .Čeprav je za moje pojme to nekaj čist normalnega.Saj so ženske včasih tud natur rojevale.Samo mi imamo pač glede vsega pomisleke.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
4.8.2008 18:57:15   
arabela*
Upam,da bomo po prihodu naših malčkov kaj bolj aktivne glede naših srečanj.
se mi zdi,da se kar zanemarjamo nekakouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
4.8.2008 18:59:04   
arabela*
Jutri grem še na posvet glede epiduralne,no mogoče jo dobim,če mi ne uspe do Ptuja se pripeljatuser posted image .Ker forsirat pa se ne mislim,če bo sila bomo kar v domačem kraju rodili.Itak imam samo 3 minute do P.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
4.8.2008 19:00:43   
arabela*
Madona,zdaj sem bila pridna.Sem u nulo popucala stanovanje.saj sem rekla,če bi vedno bila tak pridna,kot sedaj v user posted image .Bi si lahko rekla svaka mi častuser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
4.8.2008 19:00:53   
Tejchy
Js sm pa prebrala ta dolgo verzijo. Kaj naj rečem

no, sem jo tud js našla in prebrala...

vsaka čast res.. js si ne bi upala... pa sem tud 5 min stran od P ...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
4.8.2008 19:01:29   
Tejchy
Madona,zdaj sem bila pridna.Sem u nulo popucala stanovanje.

pridna...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
4.8.2008 19:02:03   
arabela*
Zdaj pa sem si do kraja muziko nabila,ma mi je nekaj zapasal ta balkanuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
4.8.2008 19:06:46   
Tejchy
Zdaj pa sem si do kraja muziko nabila,ma mi je nekaj zapasal ta balkan

tudi prav user posted image  .. privoši si...

mene je pa začel malo križ bolet tko da grem v horizontalo... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
4.8.2008 19:09:14   
arabela*
user posted image user posted image lepo spi.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
4.8.2008 19:15:21   
Tejchy
lepo spi.

sj mal bom še tv gledala.. če bo kj pametnega...
itak me ponavadi zmanjka okol 21h... pol se pa do polnoči 6x zbudim pa grem na wc... pa pit, ker me zgaga peče.. tko da mi kr dogaja ponoči...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
4.8.2008 19:30:55   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

user posted image user posted image user posted image  monologi .......................

Jaz sem medtem willmino porodno zgodbo brala. Tisto dolgo verzijo, saj kretko si verjetno že pri MB nosečkah.

No comment user posted image

... jaz tega ne čitam več, ker sem se pri blacky-ni ful user posted image ...pa tiste popadke sem prav doživljala.....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
4.8.2008 19:35:35   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

pa še nevihte za ponoči napovedujejo.Joj,me je strahuser posted image user posted image

..... pri nas se je že začelo....... veter spet ful piha.............

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
4.8.2008 19:37:14   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

fishi - žganci.... mmmmm.... si mi nardila lušte... moja teta je ob žgancih in jabolčnem kompotu dojila drugega otroka tri leta user posted image  .... tak da, očitno dober recept...

...saj zato sem napisala...zaradi dojenja.....

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
4.8.2008 19:39:58   
gold fish
.... nekaj prihaja iz Avstrije....upam, da ne bo spet kake toče, pa vsega ostalega......

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
4.8.2008 19:41:39   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

No comment

1. Zakaj?

2. Kje jo preberem?

Preberi, pa me prav zanima, kako boš ti komentirala user posted image

Evo, tukaj je willma dala link:
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=3020840

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 1849
4.8.2008 19:46:38   
*bubi*
ja, je lepa izkušnja.... ker se je vse lepo končalo... kaj pa, če se ne bi

Evo, se podpišem...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.