Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 4.8.2008 17:30:35
|
|
|
|
Lara Croft
|
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 4.8.2008 17:31:41
|
|
|
|
arabela*
|
kukuc,bejbe. Ma vroče je ko v peklu.Pa še pečico sem mela prižgano,tak da sem čist crkjena. pa še nevihte za ponoči napovedujejo.Joj,me je strah
|
|
RE: September 2008, 3. del 4.8.2008 18:01:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
Eh..... sem mislila, da bom znala naredit tko, da se fotka pol poveča..... in da bi lahko tiste plonke gor nalimala.... ma mi ne rata....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 4.8.2008 18:05:51
|
|
|
|
pf
|
Bom vprašala je Gold fish kaj je s temi testi, ampak prvič slišim. Po moje se to dela, če se opazi kak simptom, ki bi lahko nakazoval na kake težave. Javim jutri. Bubi jaz sem tudi prebrala Wilmino zgodbo. Človek kar ne mora verjeti. Kar kurjo polt sem dobila.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 4.8.2008 18:19:18
|
|
|
|
Lara Croft
|
Bubi jaz sem tudi prebrala Wilmino zgodbo. Človek kar ne mora verjeti. Kar kurjo polt sem dobila. Sem zdej prebrala tisto skrajšano verzijo.... ne vem, kje je še kakšna druga.... Ma meni se zdi čudovita izkušnja.... Ne bi šla secer nikoli namenoma v to.... ampak.... po moje ni lepšega....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 4.8.2008 18:35:21
|
|
|
|
Tejchy
|
Ojla punce! Končno se lahk mal v miru posvetim RR-ju... Sem prišla domov iz službe in prvo pod HLADEN tuš... ker danes je bilo pa nenormalno vroče.. .. pa tista moja tropska klima v službi.... hvala bogu, da še samo ta in naslednji teden... kuhanje - js sem včasih ful kuhala... zdaj pa, ko imam tako službo, da pridem domov ob 17.30, tega ni več... pa po resnici povedano se mi niti ne bi dalo... tako da sem zadnje čase večinoma kuhala samo za vikende - tolk, da nisem pozabila kako to gre ... zdj pa, ko bom v porodniški...... hmmmmmm..... bo treba spet malo kuharsko knjigo v roke vzet... pa malo ekspiramentirat.... pa pečt pecivo... mnjami....ne vem, če bom js tak hitr spravla dol teh 18kg plusa ......... fishi - žganci.... mmmmm.... si mi nardila lušte... moja teta je ob žgancih in jabolčnem kompotu dojila drugega otroka tri leta .... tak da, očitno dober recept...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 4.8.2008 18:38:42
|
|
|
|
Tejchy
|
Bubi jaz sem tudi prebrala Wilmino zgodbo. Človek kar ne mora verjeti. Kar kurjo polt sem dobila. se podpišem.... sem prebrala skrajšano verzijo... ja, je lepa izkušnja.... ker se je vse lepo končalo... kaj pa, če se ne bi sam... js ne bi tako dolgo čakala... pa se šla ne vem kolkrat kopat pred odhodom... halo??!! ne vem no... ne bom komentirala.... sicer pa: kapo dol.... js bi skupi padla... pa bla panična... pa ne vem kaj še vse...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 4.8.2008 18:41:00
|
|
|
|
Tejchy
|
Js mam pa še samo 5 tednov do konca.... Sam punce a veste.. avgustovke so začele svoj pohod..... naslednje smo pa me mene kr mal panika grabi... ....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 4.8.2008 18:55:40
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Bubi jaz sem tudi prebrala Wilmino zgodbo. Človek kar ne mora verjeti. Kar kurjo polt sem dobila. Sem zdej prebrala tisto skrajšano verzijo.... ne vem, kje je še kakšna druga.... Ma meni se zdi čudovita izkušnja.... Ne bi šla secer nikoli namenoma v to.... ampak.... po moje ni lepšega.... Js sm pa prebrala ta dolgo verzijo. Kaj naj rečem Je zgleda vse naštudirala, ker drugač se verjetno ne bi spustla v to ... je bila pa zanjo po mojem neverjetna izkušnja z norimi občutki ...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 4.8.2008 18:56:14
|
|
|
|
arabela*
|
jaz sem tud to porodno zgodbo prebrala. Svaka ji čast.Pa njenemu .Moj tega nebi živ prestal .Čeprav je za moje pojme to nekaj čist normalnega.Saj so ženske včasih tud natur rojevale.Samo mi imamo pač glede vsega pomisleke.
|
|
RE: September 2008, 3. del 4.8.2008 18:57:15
|
|
|
|
arabela*
|
Upam,da bomo po prihodu naših malčkov kaj bolj aktivne glede naših srečanj. se mi zdi,da se kar zanemarjamo nekako
|
|
RE: September 2008, 3. del 4.8.2008 18:59:04
|
|
|
|
arabela*
|
Jutri grem še na posvet glede epiduralne,no mogoče jo dobim,če mi ne uspe do Ptuja se pripeljat .Ker forsirat pa se ne mislim,če bo sila bomo kar v domačem kraju rodili.Itak imam samo 3 minute do P.
|
|
RE: September 2008, 3. del 4.8.2008 19:00:43
|
|
|
|
arabela*
|
Madona,zdaj sem bila pridna.Sem u nulo popucala stanovanje.saj sem rekla,če bi vedno bila tak pridna,kot sedaj v .Bi si lahko rekla svaka mi čast
|
|
RE: September 2008, 3. del 4.8.2008 19:00:53
|
|
|
|
Tejchy
|
Js sm pa prebrala ta dolgo verzijo. Kaj naj rečem no, sem jo tud js našla in prebrala... vsaka čast res.. js si ne bi upala... pa sem tud 5 min stran od P ...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 4.8.2008 19:01:29
|
|
|
|
Tejchy
|
Madona,zdaj sem bila pridna.Sem u nulo popucala stanovanje. pridna...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 4.8.2008 19:02:03
|
|
|
|
arabela*
|
Zdaj pa sem si do kraja muziko nabila,ma mi je nekaj zapasal ta balkan
|
|
RE: September 2008, 3. del 4.8.2008 19:06:46
|
|
|
|
Tejchy
|
Zdaj pa sem si do kraja muziko nabila,ma mi je nekaj zapasal ta balkan tudi prav .. privoši si... mene je pa začel malo križ bolet tko da grem v horizontalo...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 4.8.2008 19:09:14
|
|
|
|
arabela*
|
lepo spi.
|
|
RE: September 2008, 3. del 4.8.2008 19:15:21
|
|
|
|
Tejchy
|
lepo spi. sj mal bom še tv gledala.. če bo kj pametnega... itak me ponavadi zmanjka okol 21h... pol se pa do polnoči 6x zbudim pa grem na wc... pa pit, ker me zgaga peče.. tko da mi kr dogaja ponoči...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 4.8.2008 19:30:55
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish monologi ....................... Jaz sem medtem willmino porodno zgodbo brala. Tisto dolgo verzijo, saj kretko si verjetno že pri MB nosečkah. No comment ... jaz tega ne čitam več, ker sem se pri blacky-ni ful ...pa tiste popadke sem prav doživljala.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 4.8.2008 19:35:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pa še nevihte za ponoči napovedujejo.Joj,me je strah ..... pri nas se je že začelo....... veter spet ful piha.............
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 4.8.2008 19:37:14
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy fishi - žganci.... mmmmm.... si mi nardila lušte... moja teta je ob žgancih in jabolčnem kompotu dojila drugega otroka tri leta .... tak da, očitno dober recept... ...saj zato sem napisala...zaradi dojenja.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 4.8.2008 19:39:58
|
|
|
|
gold fish
|
.... nekaj prihaja iz Avstrije....upam, da ne bo spet kake toče, pa vsega ostalega......
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 4.8.2008 19:41:39
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft No comment 1. Zakaj? 2. Kje jo preberem? Preberi, pa me prav zanima, kako boš ti komentirala Evo, tukaj je willma dala link: http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=3020840
|
|
RE: September 2008, 3. del 4.8.2008 19:46:38
|
|
|
|
*bubi*
|
ja, je lepa izkušnja.... ker se je vse lepo končalo... kaj pa, če se ne bi Evo, se podpišem...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.