Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 13:57:04
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ha ha ha jaz se bom uscaaalaaa!!!!! miska - dober avatar, ni kaj! sem ponosna...ker sem ji ga jaz predlagala! Full je dober! A si tak ponosna, da je n atebi zaigral isti nasmeh kot na tvojem avatarju? ja, točno, nariban sir je treba še zraven dat!!!hvala miška! se*, kaj pa drobtine? to je isto "sranje" a ne? Mislim, da ja ---} isto sranje drugo pakovanje Hm ... Če dodam zraven mm sirček, po moje lahko moko izpustim?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 13:58:35
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Se, takole se norca delat iz punce, ki ne ve, če je noseča. Ti, ti, ti.... namesto, da bi ji pomagala. Jaz sem bila popolnoma iskrena (in lahko povem, da v veliko pomoč) do pupe, ki v svojih 20 letih postavlja taka fajn vprašanja.
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 4.8.2008 13:59:02 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 13:59:08
|
|
|
|
Fargesia
|
pomoje da bo kul...mal bolj razvlečeni znajo bit, sam dobri bodo pa vseen... sonček, jst sem se skor poscala k sem prebrala kaj je se* napisala uni punci...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 14:00:59
|
|
|
|
jazzz27
|
JAZ HUJŠAM!!! Se lahko prosim nehate o hrani ment? Mater bom ekran požrla!!! Lačen, lačen, lačen,...lačen!!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 14:02:51
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia pomoje da bo kul...mal bolj razvlečeni znajo bit, sam dobri bodo pa vseen... Aham ... glede na to, da bom kuhala za dva (eden je ponavadi tak lačen, da niti ne gleda na obliko in sestavo hrane , drug pa mahnuček na bučke) me niti razvlečenost ne bi motila.. (Tak, da jutri bodo speeet bučke ... Ma se mi že zdaj slince cedijo 100/uro ... )
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 14:05:33
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 JAZ HUJŠAM!!! Se lahko prosim nehate o hrani ment? Mater bom ekran požrla!!! Lačen, lačen, lačen,...lačen!!!!! Joj, oprosti ... Se več ne bomo POGOVARJALE o hrani.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 14:07:51
|
|
|
|
Fargesia
|
jojjjj, pomfi....največja svinjarija k jo ma Maša takooooo rada!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 14:08:54
|
|
|
|
jazzz27
|
Hmmmmm........pr*s*c*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Je že not...ekran!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 14:09:25
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia jojjjj, pomfi....največja svinjarija k jo ma Maša takooooo rada!!!! se podpišem!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 14:10:00
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Se, takole se norca delat iz punce, ki ne ve, če je noseča. Ti, ti, ti.... namesto, da bi ji pomagala. Jaz sem bila popolnoma iskrena (in lahko povem, da v veliko pomoč) do pupe, ki v svojih 20 letih postavlja taka fajn vprašanja. kaj sem zamudila?????
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 14:10:11
|
|
|
|
Serendipity
|
Ej pupe moje, jaz se danes tako prijetno zlobno počutim. Ziher sem noseča.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 14:12:21
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Se, takole se norca delat iz punce, ki ne ve, če je noseča. Ti, ti, ti.... namesto, da bi ji pomagala. Jaz sem bila popolnoma iskrena (in lahko povem, da v veliko pomoč) do pupe, ki v svojih 20 letih postavlja taka fajn vprašanja. kaj sem zamudila????? Ne poveeeeem!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 14:23:05
|
|
|
|
~Biba~
|
to..vedno ko mene ni...je tu akcija Bom si jaz vzela čas pa naredila seznam..če mi slučajno dieta ne bo uspela, mi bo pa vsaj seznam Ko sem videla tisto o neki temi, kjer naj bi Se* bila v akciji, sme takoj pomislila, na ono gospodično, kis em jo brala danes zjutraj...čaki kak že gre....da sta brez zaščite ; pričakuje konec meseca; pa sprašuje če mi vemo, da je ona noseča? grem zdaj direkt iskat ono temo, ko se
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 14:32:36
|
|
|
|
spelka12
|
lunči - a si spet doma, pri nas - KONČNO!!! Kako je blo? murkica oooooooo egipt super. Jest bi kuj šla, pa moj neče it v muslimansko državo , tko da grčija ostaja. Boš pol povedala, kako je blo. beyba za zdravljenje tvoje nogice (upam, da jo čimhitreje pozdravijo) in za tvojo pridno Elo, ki tako vneto raste. živa25 mogoče bo pa le + ta mesec. Držim pesti, saj veš. ajsika buuuuuuuuuuuuuuuuuu za tvojo menstro. Matr ta ma pa res tajming. A ni mogla mal zamudit (cca 9 mesecev?) Uživaj na morju. aqua za tebe pa danes en . Upam, da bo na pregledu vse ok. Potihem še zmerej upam, da je pikica pri tebi in raste. Če pa se je zgodilo tisto pa upam, da ne bo treba na čiščenje. . Pa sporoči kako si opravila. oktavija za obisk tete. Se* spet sem blond. Kera tema je bla? Da se še jaz mal nasmejim. kleja kaka lepa kravica.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 14:35:23
|
|
|
|
jazzz27
|
kleja...nova avatar....muuuuuuuuuuuuuuuu!!!! Daj še nick spremeni Se*... ....pa glih danes k nimam cajta iskat!!! Mah saj bo kleja najdla in mi povedala ....a boš kleja??? nesramno....noseča...hmmmm
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 14:40:19
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ha ha ha jaz se bom uscaaalaaa!!!!! miska - dober avatar, ni kaj! sem ponosna...ker sem ji ga jaz predlagala! Full je dober! A si tak ponosna, da je n atebi zaigral isti nasmeh kot na tvojem avatarju? ja, točno, nariban sir je treba še zraven dat!!!hvala miška! se*, kaj pa drobtine? to je isto "sranje" a ne? Mislim, da ja ---} isto sranje drugo pakovanje Hm ... Če dodam zraven mm sirček, po moje lahko moko izpustim? Masa za bučkine polpete ne rabi biti ravno zelo kompaktna. Lahko namreč malo bolj tekočo maso zajameš z žlico in jo bolj kot ne vliješ na vročo teflonko pa potem malo potučkaš. Malo moke pa mogoče lahko vseeno daš.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 14:43:03
|
|
|
|
spelka12
|
benika sej te maramo. Si že na seznamu. A si spet noseča, te hormoni dajejo, te dedec sekira, fufa preveč laja, povej, povej..... Poročilo z morja: bilo je super. Sama s 3 desci :končno vem, kako razmišljajo moški - sploh NE razmišljajo . Na plažo smo šli samo 1x. Hvalabogu, itak se še ne smem kopat in bi se pomoje stopila. Smo pa vsak dan šli ene 100x na pijačo. Desci itak, kaj pa drugega. Sem si pa vsak dan privoščila en martini. Več mi ni zneslo, ker se mi je skoz vrtelo v glavi (in to brez alkohola v krvi). Tko da Mareda je super, plaža čist ok, morje še kar čisto, samo oči si pa nisem spočila. Se mi zdi, da moški vsako leto slabše izgledajo, al pa sem jest vsakič bolj zbirčna . Je blo pa tolk nosečk, vozičkov in otrok, da se mi je proti koncu že mešalo. Krvavim še malo, samo rjavi fleki in na vsake tolk časa gre kak nagravžen kos ven iz mene. Tudi mleko se je iz ene mlekarne že ustavilo - sem na pol poti. Kile - izgubila sem 0,6 kile . Ampak pomojem sem bla takrat na vagi dehidrirana in se je že vrnila . erin - glede na telefonski pogovor - BEJŽ RODIT
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 14:43:23
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ha ha ha jaz se bom uscaaalaaa!!!!! miska - dober avatar, ni kaj! Ja, to je pa zasluga naše Fargi. Fargi, še enkrat hvala. Res sem kul v tej novi preobleki.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 14:49:08
|
|
|
|
spelka12
|
kleja jest pohvalim kravco a kravce ni več . Hočem kravcooooooooooo!!!!!! miška tvoj muc res seka Se* prebrala temo. Grem pred špegu kolcat
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 14:50:37
|
|
|
|
jazzz27
|
jaz sem noseča...men se je včeraj kolcalo!!!!! Samo otrok bo pa sigurno čez dvajset!!! A je to možno da donosiš dvajset otrok??
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 14:53:21
|
|
|
|
miska73
|
Se* od katerega do katerega dne pa je tale tvoj test zanesljiv. Tudi mene mika, da bi ga preizkusila.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 14:55:46
|
|
|
|
Serendipity
|
špelčka - miška naša ! Hja, do te ugotovitve o moškem ''globokem'' razmišljanju sem jaz tudi prišla pred leti, ko smo ga dopustnikovali .. se pa strinjam za beniko - ti samo sodeluj! te kar mišamo, ko te ni ... IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 jaz sem noseča...men se je včeraj kolcalo!!!!! Samo otrok bo pa sigurno čez dvajset!!! A je to možno da donosiš dvajset otrok?? Hja .. ne vem, draga moja. Pa si bila pred ogledalom, ko se je ''to'' dogajalo? To je ključnega pomena, ker le tako lahko zazreš v svojo dušo in komuniciraš s svojim telesom ... 20 otročkov donositi ni mačji kašelj, ali vse se da če se hoče. Le psiho si fajn naštelaj pa jih lahko donosiš tudi 50 ...
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 4.8.2008 14:59:02 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 14:56:36
|
|
|
|
Serendipity
|
Hm.. nekaj sem ''začarala'' pa podvojila post - sorry pupike!
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 4.8.2008 14:58:05 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 14:57:11
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Se* od katerega do katerega dne pa je tale tvoj test zanesljiv. Tudi mene mika, da bi ga preizkusila. Definitivno po koncu M ... pa ziher pred ali v času O.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?