beyba
|
Oila bebe žabe...vidim da si ERin še vedno dva v enem. Upam da se ti to kmal spremeni, ker vem da si sigurno že mal naveličana in komaj čakaš.... Jst sem dan prej, predno so me not obdržal sama sebi pod tušem rekla da danes se pa zadnjič takole skupi tuširava...no pa sva se res evo Uglavnem moja princeska je full pridna. Podnevi malo manj spi, zato komaj čakam vikend, da je še oči doma, da se potem dopoldne skupaj cartata, mami pa hitro pospravi, pa v miru kaj skuha. Glavno da mi ponoči spi...Danes je spala od pol devetih zvečer pa do pol šestih zjutraj punce to je 9 ur v kosu in se nimam kaj pritoževat! Zdej sva se nahranile, pa sem vsatal, ker sem mislila da ne bo nazaj zaspala. no po previjanju je začela full kovcat, pa smo se še enkrat vrgli na joško(pol neha kovcat) je pa na joški zaspala in zdaj spi, mami pa to s pridom iskorišča in je na RR-ju. V albumu mam že kar nekaj slikic, pa vsake toliko časa jih sproti dodajam. Zdej sem ugotovila da je full lažje, čejih nalagam tiste, ki so slikane s telefonom. Manša resolucija, manj časa traja. Z fotkiča morma pa vsako posebi nalagat, pa še full traja. Danes je moja pikica stara že 6 tednov in zjutraj se je tko elpo pogovarjala z mano in se smejala ko strgan doktor...Bo treba jutri zjurtraj fotoaparat met naštiman kje blizu. PA da vas še mal pokomentiram: Ledenka škoda za obisk tete. Jst pa tko stiskam pesti. No jih bom pa še en mesec. Na dopustu se lepo imejta... Trinity a je blo lepo na potovanju. Glede na tvoje tedne nosečnosti, naj ti povem da to kar sta slišala okrog popka težko da je to utrip. Lahko je kaj drugega. Tvoja maternica glede na to kolk si noseča ne sega še do popka. Zdej sploh ne vem kako naj ti napišem. Pri teh tednih išči z AS tam, kjer se ti končajo sramne dlake nad luliko, rajši še mal po robu teh sramnih dlakic. Pa premikaj se z AS res čisto počasi po milimetrih. Na začetku, ko utrip ni tako izrazit, sem jst slišala tko kot bi poslušala kako podmornico v filmih, ko se pod vodo sliši njen mottor. Full hitri utripi nekje okrog170-180 na minuto. Sem jo pa jst vedno ujela na začetku čist na levem robu vedno. Upam da te nisem razočarala, tut jst sem bla presenečena ko mi je ginekologinja povedsala do kje trenutno sega maternica. Do popka pride šele nekje okrog 18 t nosečnosti. Oktavia kako si? SE* Čakam na kako dobro novico od tebe. Zdej pa mislim da je skrajni čas še ta tole vajino poroko maja nadgradi še naraščaj. Zdej sta mela mal časa uživat sama, zdej pa veselo na delo in ma da drug mesec poveš veselo novico. Sonček33 kako kaj tvoja nosečnost. Počutje, trebušček, premiki.... Fergi...Ti maš pa tko dobro slikico zdej...Tko je polna optimizma, da more kmal spet kaj ratat. Navijam zate da bo čimprej spet + Aqua zdej ne vem ker vseseno nisem vsega zza nazaj prebrala...A zdej tebe že lahko štejemo med nosečke a ne... ase je tista nežna čtrica prelevila v močno črto? Špelka...kako v službi. No ko boš mel kaj frej, se bova komot zmenili za kak dolg sprehod ali pa za šmarjetno. Jst namreč hodim na zdravljenje noge in naj bi blo kmal bolš, tko da bom spet lahko začela špotrtat. Sam najprej bom morala nazaj mal v kondicijo pridt. Vsem ostalim (luna73, murkica, pikapoka,pikica,....en velik objemček, vsem NOVINKAM pa DOBRODOŠLE! Morm it mlekarnam goriva tankat. Je začela rdeča lučka na lakoti utripat. DA mo mela Ela kaj jesti. Aja pozabla sem povedat, da mami dobro kuha ker se je naše dete zredilo že na 5450g in zrasla že na 58 cm. Sva imeli prvo posvetovalnico, kjer so v novič ugotovili da je punca zdrava, brez posebnosti, sam to da je izjemno lep otrok-še zdravnica je rekla da vidi veliko dojenčkov pa da spada med lepše kolk sme bla ponosna!!!
|