Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 11:43:56
|
|
|
|
sonček33
|
murkica - seveda se bosta imela noro lepo..super za rezervacijo! jazzz - s šolo bova še malo počakala, gre pa moj seveda zraven - noče zamudit nič, kar se tiče tega otročka NS sva že imela, konec meseca naju čaka UZ in morfologija... Sicer pa vsak dan zvesto spremljam svoje dete preko AS, tako da smo na vezi trinity - zelo sta bial lepa, in lokacija je bila superca
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 11:49:00
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba SE* Čakam na kako dobro novico od tebe. Zdej pa mislim da je skrajni čas še ta tole vajino poroko maja nadgradi še naraščaj. Zdej sta mela mal časa uživat sama, zdej pa veselo na delo in ma da drug mesec poveš veselo novico. . Sva imeli prvo posvetovalnico, kjer so v novič ugotovili da je punca zdrava, brez posebnosti, sam to da je izjemno lep otrok-še zdravnica je rekla da vidi veliko dojenčkov pa da spada med lepše kolk sme bla ponosna!!! OK, kak pravite šefe, bo treba malo zakurblat te naše mašine, pa kaj lepega pridelat Je pa res ena najlepših princesk, kar so moje učke uzrle. Me veseli, da je pridna po ateju in itaq lepa po mamici
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 11:50:27
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Se*...daj tudi meni pošlji na ZS dieto...bomo skupaj hujšale. A ni to čudno da si naberemo kile glih med poletjem? Pošlji mi mail na ZS, može?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 11:53:42
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Se*...daj tudi meni pošlji na ZS dieto...bomo skupaj hujšale. A ni to čudno da si naberemo kile glih med poletjem? Pošlji mi mail na ZS, može? jaz tudi pridno nabiram kilograme...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 12:03:37
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Se*...daj tudi meni pošlji na ZS dieto...bomo skupaj hujšale. A ni to čudno da si naberemo kile glih med poletjem? Pošlji mi mail na ZS, može? Jaz bi tut dieto... ko pridem domov z morja sem se odločila, da spravim vse dol, kar smo pridelali.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 12:04:21
|
|
|
|
Serendipity
|
o moja Faaargiiiii To je baje zdaj novi hit poletja (tak, ka če pogledam nazaj, sem jaz že nekaj časa med ta modernimi).Bomo našo borbo spremenile v borbo proti kg No, saj meni je poglavitni cilj, da se držim nekih načel, ki jih priporočajo za tiste, ki imajo PCO. Ko sem imela v MB UZ je komentirala, da glede na število foliklov mi meji na PCO in me je opozorila, da lahko v postopku pride do hiperstimulacije... Pa sem si rekla, da bomo poskusili to omejiti, če se le malo da ... živa in oktavija - naj bo to znak nečesa lepega ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 12:31:25
|
|
|
|
jazzz27
|
Erin....jaz sem pa mislila da že pestvate!!! Kaj pa je zdaj to? A se tvojmu mulčku nikamor ne mudi? Crkljivec mali!! Sedaj si pa skoraj upam trditi, da ne boš čakala do srede.....me bi ble tetke....vi pa kar doma.... Super, da je vse super !!! Kje pa ste danes moje čvekice?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 12:40:28
|
|
|
|
sonček33
|
bejbike moje! Se*, jazzz, fergi... Fino vas je brat, k ste v akciji, ampak a mi nekaj obljubite??? Vse ve se zelo trudite , da bi zanosile. Drastične diete niso fajn, kadar se pripravljamo v to smer, zato želim, da bi obljubite, da ne boste šle v skrajnosti. A velja???
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 12:41:52
|
|
|
|
murkica
|
Seveda nobenih drastičnih dijet.... Obljubimo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 12:42:10
|
|
|
|
sonček33
|
Sicer pa, jaz sem še vedno super snaha ..kuham za vse. danes je bila rižota z jurčki in lisičkami pa domačo zelenjavo ter kitajsko zelej za solato.. Zdej sem dala v pečico prvi pleh štrudlja, ki ga tast obožuje. Pol vržem še drugega...in fertik za danes.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 12:49:20
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 bejbike moje! Se*, jazzz, fergi... Fino vas je brat, k ste v akciji, ampak a mi nekaj obljubite??? Vse ve se zelo trudite , da bi zanosile. Drastične diete niso fajn, kadar se pripravljamo v to smer, zato želim, da bi obljubite, da ne boste šle v skrajnosti. A velja??? Nič se ne sekiraj sončece. To je le način prehranjevanja (Montignac) ni dieta. Se ne strada ampak jemo večino jedi, le kombiniranje je drugače.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 12:49:31
|
|
|
|
jazzz27
|
sonček....kje vi živite...pridem po rajž ....moj si je danes glih tazga zaželel!! al pa če si kje iz okolice lj mu ga na Vič dostavi ....jaz mam še tolk dela, pa zbirčna metkica moja noče župce jest!! Pa štrudelj....jaoooooooooooooooo....jaz bom tvoje otrke z mojimi ženila ... Drugače pa velja!!!! Nobene drastične dijete...jaz bi dala dol samo ene pet do sedem kilc....za zmer!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 12:51:04
|
|
|
|
sonček33
|
No, montiya vam pa pustim Luštne ste. In zdej, ko boste imele tolk dela s prehrano, vam bodo misli malo pobegnile od otrok in se bo zihr prijelo. kakšen afrodizijak, da boste kej štrudlale s svojimi , ne samo kalorije štele
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 12:51:29
|
|
|
|
jazzz27
|
Se* a si mi že poslala na maila? Bom prečekirala kaj se dogaja pri tej dijeti.....a sladko pa odpade? Joj...kje je Oktavija da bi kak seznamček naredila....saj bi ga jaz pa nimam ta teden kaj dosti časa!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 13:10:48
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 bejbike moje! Se*, jazzz, fergi... Fino vas je brat, k ste v akciji, ampak a mi nekaj obljubite??? Vse ve se zelo trudite , da bi zanosile. Drastične diete niso fajn, kadar se pripravljamo v to smer, zato želim, da bi obljubite, da ne boste šle v skrajnosti. A velja??? sonček...mam pa tok rada dobro papico da v kej drastičnega niti ne pristanem!!aja, sonče, ti so pa res fajn snaha!!! se*, jaz sem pol moderna že odkar pomnim...še bolj moderna sem pa odkar sem nehala plesat...to je pa že od pamtiveka! jaz pa danes pečem bučkine polpete...mi je včer tašča recept povedala in zdaj probavam kaj bo ratal iz tega...moj si je zažele gobovo juho, pa je ne znam narest, ker ne jem gob in pol se ne spravim zraven....ma katera kak faj recept?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 13:16:21
|
|
|
|
Serendipity
|
Jazzzi - me je spet nekaj net zezal , sem pa zdaj poslala fargi - Amm.. glede na to, kak bučkofan sem jaz .. mi zaupaš recept? sončece - hvala . Si pa res pridna snaha! Ne vem, če še meni ne boš zaupala svoje skrivnosti ... No, jaz pa danes kuham pečenko, ajdove žgance pa jurčkovo omako in solato. Od tega je na mojem jedilniku solata in meso, pa jurčki vmes
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 13:38:08
|
|
|
|
jazzz27
|
oktavija ...v nove boje naprej....sedaj ti sledi ultrazvok,ane? Se*...nisem še čist točno pogledala...kako pa kaj, ker samo skačem iz enga okenčka v druzga...in vmes si še mal vas pogledam....kaj imam lahko danes za kosilo....? Nekaj simpl...? Pa ve ste vse take kuharce!!! sonček...nisi odgovorila...kje maš dostavo hrane ?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 13:39:04
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity fargi - Amm.. glede na to, kak bučkofan sem jaz .. mi zaupaš recept? sva že dve bučkofanici...jaz bi lahko sam buučke na tisoč in en način jedla! bučko naribaš kot da bi jabolko ribala za štrudl...(pečke prej odstraniš). posoliš, zmešaš in nekaj časa pustiš. potem pa odcediš (stisneš bučke z rokami da voda odteče). dodaš jajce, moko, česen v prahu, suh al pa svež peteršilj in zmešaša...in to je to...bomo vidli kaj bo ratalo... Oktavija...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 13:40:37
|
|
|
|
miska73
|
Bučkini polpeti... Jst jim dodam še nariban sir.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 13:41:37
|
|
|
|
sonček33
|
Fergi hvala za recept.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 13:44:22
|
|
|
|
Serendipity
|
Oktavija - najprej en močan *hug* zate in ena brca v rito za tvojo nadležno M. fargi - superca! Hvala! Hm.. kaj pa če ne dodaš moke? Potem se po moje ne sprime skup, kaj? Ali je še kaka varianta namesto moke, ma kera predlog? jazzzi - ma, če sem iskrena sem bukvico samo preletela ... ampak, mislim, da sem si tistih nekaj najpomembnejših nasvetov zapomnila ... aja, jaz sem tudi ''založila'' geslo od trinity ... mi kera (ali pa naša srečkica nosečkica - hm .. glede nicka, a ti jih boš mogoče pa tri naenkrat mela ... ) pošlje, prosim?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 13:45:42
|
|
|
|
Serendipity
|
Ha ha ha jaz se bom uscaaalaaa!!!!! miska - dober avatar, ni kaj!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 13:51:24
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ha ha ha jaz se bom uscaaalaaa!!!!! miska - dober avatar, ni kaj! sem ponosna...ker sem ji ga jaz predlagala! ja, točno, nariban sir je treba še zraven dat!!!hvala miška! se*, kaj pa drobtine?to je isto "sranje" a ne?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.8.2008 13:56:30
|
|
|
|
sonček33
|
Se, takole se norca delat iz punce, ki ne ve, če je noseča. Ti, ti, ti.... namesto, da bi ji pomagala.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?