Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 2.8.2008 13:44:39
|
|
|
|
aqua77
|
Kaj je zdaj to? A ni nobene čvekice več??? A ste vse doma in se stiskate k svojim ???
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 2.8.2008 15:06:21
|
|
|
|
beyba
|
Oila vas bom prebrala potem za nazaj, sem sam skočila gledat, če smo že tete. pa mi k sreči ni blo treba prav za nazaj brat, ker je bla na prejšnji strani erin post... Tko da upam da bo čimprej kaj erin ! Ostalim pa objemček zaenkrat....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 2.8.2008 21:25:18
|
|
|
|
trinity22
|
lep pozdrav, Fargesia tvoja nečaka sta prava cukerčka in že prava korenjaka in teto imata tudi super va s beyba kako je mala ... pridna, sigurno je po mamici Midva sva pa danes nabavila AS, ko ste me tako lepo informirale o tem, kaj to je in tako sva danes prvič slišala srček najine male pikice, vsaj upam, da je bil tisti zvok res srček, sicer pa bova zares vedela v ponedeljek, jupi komaj čakam ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 2.8.2008 22:16:42
|
|
|
|
Fargesia
|
ojla trinity!!! sta že doma? zdej pa hitro kake slikice pokazat!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 2.8.2008 22:47:53
|
|
|
|
benika
|
Midva sva pa danes nabavila AS, ko ste me tako lepo informirale o tem, kaj to je in tako sva danes prvič slišala srček najine male pikice, vsaj upam, da je bil tisti zvok res srček, sicer pa bova zares vedela v ponedeljek, jupi komaj čakam ... Trinity, a pa si sigurna, da sta slišala srček? Ta naj bi se na AS slišal nekje okoli 12. tedna. Itak bo pa v pon. vse OK, kako lahko sploh pomisliš na kaj takega ŠŠŠŠCCCC grde misli!!!!! Erin, a še vztrajaš doma? Ti še kr malo počakaj, 8.8. je taka lepa lunca
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.8.2008 8:07:18
|
|
|
|
trinity22
|
benika nisem čisto sigurna, vendar sva pred tem poslušala ajina srčka, da sva približno vedla kaj naj pričakujeva, to se je seveda zelo glasno slišalo, tako kot ena črpalka, potem pa mi je moj dal na trebuh in tam v okolici popka sva zaslišala čisto nežno valovanje, tako res nežno vendar se je slišalo kot utrip, ker je bilo na moment glasneje, pa spet netako v intervalih, ko je pa malo ampak res malo prestavil se pa ni nič več slišalo ... potem sva še ene parkrat poiskala isto mesto pa se je spet slišalo ampak res čisto čiso nežno, no saj ne vem če je bilo to, to,vseeno pa je bilo prijetno
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.8.2008 8:17:54
|
|
|
|
sonček33
|
trinity ja to je to...tisto valaovanje je on, morda ni ravno bitje srčka bilo, je pa to dete, ki se premika. Srček pa bije res zelo hitro. je pa res, da če se dete malo čudno obrne srčka skoraj ne moreš slišsat.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.8.2008 8:26:43
|
|
|
|
trinity22
|
sonček hvala za te besede, se mi je kar nasmehnilo, ko sem prebrala P.S. V album sem prilepila še nekaj poročnih fotk tokrat še z ženinom geslo ostaja isto ... potovanje pa še sledi v naslednjih dneh
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.8.2008 8:38:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Midva sva pa danes nabavila AS, ko ste me tako lepo informirale o tem, kaj to je in tako sva danes prvič slišala srček najine male pikice, vsaj upam, da je bil tisti zvok res srček, sicer pa bova zares vedela v ponedeljek, jupi komaj čakam ... Trinity, a pa si sigurna, da sta slišala srček? Ta naj bi se na AS slišal nekje okoli 12. tedna. Itak bo pa v pon. vse OK, kako lahko sploh pomisliš na kaj takega ŠŠŠŠCCCC grde misli!!!!! Erin, a še vztrajaš doma? Ti še kr malo počakaj, 8.8. je taka lepa lunca benika,jaz sem dopolnila 9.tednov,ampak se srček sliši(sliši se bolj tiho,vendar bije dost hitrej kot moje)-je bistvena razlika,moraš pa bit pol specialca,da najdeš
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.8.2008 11:47:45
|
|
|
|
jazzz27
|
dan!! Aqua....kaj pa je zdaj to? Pa ledenkica mi je pisala naj ti ćestitam!!! Držim pesti za jutri!!! Ste me pa čisto prestrašile!! Sama ne vem ker nisem delala testa in mi je 18 dni zamujala (zmeraj imam kar redne m), potem pa . No sicer grem 12. k Rešu in bomo videli kaj bo!! Bojim se da bi tudi jaz imela kak ss... Erin....kaj je novega...si še vedni 2 v 1??? Moja skrivnost se je z aquico razvedela....mislila sem, da bo aquica povedala lepo novičko, pa.... ....drži se punca!!!!!! Jutri pa obvezno poročaj kaj in kako je s tabo!!!! Lepo nedeljsko popoldne vam želim...jaz pa šibam na kosilo!! Na nedeljsko župco!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.8.2008 11:54:33
|
|
|
|
Erin
|
Še vedno 2 v 1.....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.8.2008 12:01:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Še vedno 2 v 1..... še kar vztrajate? in kako se počutiš?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.8.2008 12:46:00
|
|
|
|
Erin
|
Naveličano, zmatrano, okroglo, nervozno, neučakano, zoprno... Saj bo..samo še malo...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.8.2008 12:53:32
|
|
|
|
jazzz27
|
Erin, sedaj si pa že res čisto blizu!!! A še vedno kaj nohte grizeš? Me je nasmejal tvoj post... Jaz mislim, da boš šla danes ponoči!! Ko se bo tebi spet spalo Nč...moram it k je moj tečen ko
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.8.2008 13:13:18
|
|
|
|
Erin
|
Stavnica za našo Erin: 26.7. - Aqua 29.7. - Spelka12 30.7 - Murkica 31.7. - soncek 1.8. - Fargesia 2.8. - ledenka _________________ 3.8. - polaris 4.8. - spps 5.8. - Erin 5.8. - beyba ________________ Slabe šlogarce ste punce..... A se nebi raje zmenile vse za en datum pa mogoč potem še res kam grem ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.8.2008 13:15:41
|
|
|
|
Erin
|
Nohte nič ne grizem..kar je čudno ker sem bila 25 let obsedeni glodalec .. Danes ponoči ...ja potem grem pa spat da me ne bo potem mali vso nenaspano in zoprno prvikrat videl..saj veste, prvi vtis je najbolj pomemben, jaz sem pa nenaspana cel
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.8.2008 13:25:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Nohte nič ne grizem..kar je čudno ker sem bila 25 let obsedeni glodalec .. Danes ponoči ...ja potem grem pa spat da me ne bo potem mali vso nenaspano in zoprno prvikrat videl..saj veste, prvi vtis je najbolj pomemben, jaz sem pa nenaspana cel ti se le drži okvirov na stavnici,bolj ne rabiš zamujat imaš še danes 10ur in pol,pa še dva dni cela,da se izpolni norma iz stavnice
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.8.2008 14:02:37
|
|
|
|
trinity22
|
Erin drži se, saj bo kmalu Moja prognoza se žal ni uresničila, očitno se tvojemu malemu nikamor ne mudi
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.8.2008 14:14:55
|
|
|
|
benika
|
Erin, a moja napoved pa ni primerna Sej vem, da sama nisem borka, ampak vas tako rada preberem...sej če me ne marate, pa grem
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.8.2008 14:31:00
|
|
|
|
Erin
|
benika - jooooooooj ne bit žalostna.. to stavnico so punce delale... Seveda te maramo buča Ne it....hit nazaj...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.8.2008 14:31:49
|
|
|
|
Erin
|
Stavnica za našo Erin: 26.7. - Aqua 29.7. - Spelka12 30.7 - Murkica 31.7. - soncek 1.8. - Fargesia 2.8. - ledenka _________________ 3.8. - polaris 4.8. - spps 5.8. - Erin 5.8. - beyba 8.8. - benika ________________
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.8.2008 15:07:55
|
|
|
|
polaris
|
Erin, da reči da te že kaj zvija jaz bi nagrado Kako ste kaj punce moje? Trinity, kako si se imela čez lužo? Čestitam za srček Jazzzika Aqua, morda pa še ni nič dokončnega, saj veš, pr morski bolezni moraš bit vedno pripravljena na presenečenja Držim pesti Tako, zdaj grem mal pokukat v Trinityn album, potem pa vas preberem za nazaj (mi še vedno ni uspelo)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.8.2008 15:21:14
|
|
|
|
polaris
|
Vau Trinity, čudovite fotke, zelo lep parček sta. Ti, kje pa je bila poroka, me okolje mal spominja na Kromberški grad
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.8.2008 16:50:23
|
|
|
|
Erin
|
Nč ne zvija..še kar strašim tu
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.8.2008 19:28:45
|
|
|
|
ledenka
|
Stavnica za našo Erin: 26.7. - Aqua 29.7. - Spelka12 30.7 - Murkica 31.7. - soncek 1.8. - Fargesia _________________ 3.8. - polaris 4.8. - spps 5.8. - Erin 5.8. - beyba 8.8. - benika 10.8. - ledenka ________________
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?