špelin@
|
Dobro jutro Mi smo do pol štirih super spali, potem pa mali po hranjenju ni več hotel zaspati in je težil No, po uri in pol mi je kapnilo in sem ga tesno zavila v veliko brisačo, stisnila k sebi, mu držala dudko in je končno zaspal In spal do pol osmih. IZVIRNO SPOROČILO: tilči tudi naš Tilen danes praznuje-11 tednov za Gregorja in Omarja O, hvala, tilči Tudi jaz čestitam vsem (Matevžu, Tilnu, Omarju, Nejcu, Taji in vsem, ki sem jih nehote spregledala ) za dopolnjene tedne Vidim, da se menite okrog frizerjev: joj, kakšna sem že jaz Imam 15 cm narastka in vmes kopico sivih las, sem prav grozna že Pa se sploh ne spravim do frizerja... Tam rabim tri ure in mora en dan priti prej iz službe, da bo pazil otroke. Čmrlika, držim pesti, da bo KONČNO voziček popravljen ali zamenjan!!! tilči, vi imate še 19 dni, mi pa 20 - do morja Soncnica Sandra*** in valentina2006: a ta Raid imate prižgan tam, kjer spi ? Imate vmes okno ves čas odprto? Zanima me za na morje, ker tam ni mreže na oknih, doma ga ne rabim. jana81, za pospravljeno stanovanje, mene konkretno sesanje, brisanje tal in brisanje prahu še čaka... Pospravljeno pa itak nikoli ni v nulo aurora28, žal ti ne znam odgovoriti na vprašanje Lahko pa na MON-u greš na forum Dojenje in tam vprašaš. Katina, meni je za danes res takooo žal, da mi gre kar na jok. Bi z užitkom prišla do tebe počvekat. Moram videti, kako se bodo odvijale stvari na zavarovalnici in kako naprej, mogoče se vseeno popoldne naložimo v avto in pridemo? lunica24, za kakanje ti je že MARTINA25 super napisala Nekatere poskušajo tudi tako, da nežno pobezajo po anusu z vatirano palčko. Sama na srečo zaenkrat nisem nikoli potrebovala pri mojih treh otrokih tako radikalnih ukrepov.
|