Soncnica Sandra ***
|
Ojla, ojla! En hudo vroč pozdravček iz Poljanske doline. Naša Manca trenutno drema, ati pa gleda F1, tako da ima mami čas za RR Špelin: joj, žal mi je za tvoj avto. Upam, da čim prej vse urediti v zvezi z njim ter da se tudi ti pomiriš in opomoreš od šoka. IZVIRNO SPOROČILO: sesil pa še eno vprašanje. kako se borote proti komarjem. naša ima danes kar 3 pike. mreža na oknu mi ne ustreza. Mi imamo od večera naprej v spalnici vklopljen raid (tisto zadevščino, ki odganja oziroma živalcam onemogoči, da pičijo), pa moram reči, da do dosedaj ni bilo panike. Upam, da tako tudi ostane. Lansko leto, ko sva bila še sama pa sva imela v spalnici na oknu mrežo, ki je bila tudi super, vendar smo letos menjali okna, ki tako tesnijo, da se jo ne da več gor nalepit. IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Punce, prejle sem dobila sms od katy82: z Laro sta v bolnici, ker je zjutraj v spanju bruhnila in grgrala, ko je prišla k njej, pa ni več dihala. Bila je čisto mlahava, obrnila jo je na trebušček in ji je, kar je bruhala, steklo iz ust, potem je pa zadihala!!! Naša boga katy je čisto fertik Mene je tole resnično pretreslo, dajmo v mislih poslat princeski in njeni zlati mamici kopico in da bosta čim prej nazaj doma, ter da bo vse vredu. Joj si kar ne morem predstavljat, kako grozno mora to biti. IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ aurora28, vesoljska zadevca Pa je Galu guganje notri všeč? Sam tole je pa res ful vesolska zadeva Ful vredu izgleda. IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Eno vprašanje. Na kolk časa čez dan jejo vaši ? K pr ns Gaja je na vsaki dve uri, poje pa okol 100ml. Se mi zdi, da cel dan sam je. Je recimo ob 8, pa 10, pa 12...Ne vem kako zdrži ponoč tok časa brez ( ponavad 8,9 ur), k čez dan je pa taka panika k se spomne da je lačna, da se dere k ena sraka. Manca je do sedaj, do tele vročine jedla čez dan točno na 4 ure. Sedaj ko je pa tako vroče pa poje manj, in posledično tudi bolj pogosto in sicer na cca.3 ure. Tilči: ja tvoj je res tudi met tistimi "našimi" ta močnimi. Anitka: za 10.tednov. In privoščite si en velik kos No pa naj bo za nocoj to vse (sicer sem post začela pisati med formulo in ga končala sedaj ob 22.22 uri ). Lepe sanje želim vsem!!!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|