|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
4.8.2008 16:53:06   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Špelin@ ali tole:

http://www.bolha.com/oglas3479776/angelcare-ac-301-r-skoraj-nov-100-euro

Bom posredovala info katy82, še 1x hvala user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
4.8.2008 16:58:57   
Anitka
Pa lepo jo pozdravi in ji sporoči, da jima želim vse dobro.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
4.8.2008 17:05:02   
Anonimen
https://trgovina.over.net/product.php?productid=17223&cat=336&page=1

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4128
4.8.2008 17:14:07   
Anonimen
Špelin tole sm še najdla, če je še aktualno pa ne vem    
ANGELCARE AC300 (prodam) petek 25. julij
Prodam ANGELCARE AC300 &#8211; naprava za zaznavanje dojenčkovega dihanja. Deluje brezhibno, rabljen je deset mesecev in je še do konca julija 2008 pod garancijo. Priložim račun, navodila in original embalažo. Lahko pošljem tudi po pošti. (041 883 277)

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4129
4.8.2008 19:02:24   
tana7
anitka, tole sem takrat napisala za tisto za ušesi

IZVIRNO SPOROČILO: tana7

pa še to
včeraj sva Brino odpeljala k pediatru
za uheljčki je imela že nekaj dni bolj suho, potem je še počilo, je bila včeraj kar sveža ranica, razpokica... pa nekaj se je "cedilo" ven, tako, da se ji je par laskov zalimalo na tsito - groza!!!user posted image user posted image user posted image
in sva imela srečo, ker je rekla m. sestra, da lahko prideva že čez eno uro na pregled
in je zdravnik rekel, daje to zato, ker ne posušiva dovolj za uheljčkom in ne počistiva redno, kar tam izloča žleza (???čeprav nimam pojma, da je tam kakšna žleza!?!?!? ampak ok)
počutila sem se kot ena nesposobnica...vse gubice ji brišem vsak večer, da slučajno ne bo po kopanju ostalo kaj mokrega... zadaj za uheljčki sem pa res pozabilauser posted image

no, zvečer med kopanjem sem ji nežno obrisala še za uheljčkom, pa potem osušila in namazala z Bepantenom
je pa rekel, naj odslej gubice po kopanju maževa še z lekarniškim olivnim oljem, da se ne bo kaj takega še ponovilo ali pojavilo kje drugje...
danes je stanje za uheljčki res boljšeuser posted image

mya in hijenca, hvala
Daktarin bom še probala
glede Mustele pa - Mya, si mislila kaj konkretnega od Mustele? mi imamo kremico in šampon od Mustele - oboje za temenico - verjetno nisi to mislila?

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
4.8.2008 19:19:06   
natasa34
Anitka, za ušeski pred kopanjem malo namaži z baby oljem ali olivnim, potem pa pri kopanju lepo sperite stran, seveda pa potem do suhega obrisati. Če ne pri prvem kopanju bo pa pri naslednjem sigurno šlo stran. Te, kot krastice so zaradi tega, ker včasih mogoče premalo obrišemo po kopanju.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
4.8.2008 19:22:41   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: natasa34

Anitka, za ušeski pred kopanjem malo namaži z baby oljem ali olivnim, potem pa pri kopanju lepo sperite stran, seveda pa potem do suhega obrisati. Če ne pri prvem kopanju bo pa pri naslednjem sigurno šlo stran. Te, kot krastice so zaradi tega, ker včasih mogoče premalo obrišemo po kopanju.

Hvalauser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
4.8.2008 20:26:51   
aurora28
Anitka spalna vreča je od znamke Aljaž in res čisto tanko, kot rjuha. Sicer sem gledala na spl. strani BC ampak imajo zgolj debelejše spalne vreče user posted image , mogoče bi poklicala v njihovo fabriko, kjer izdelujejo posteljine Aljaž in bi ti kakšno poslali user posted image

Naš Gal se fulll slini, vse bodije ima mokre, danes je še spalno vrečo tiščal v usta in tak da zdaj strogo uporabljamo slinčke, pa sem mislila, da bomo slinčke najprej uporabljali, ko bomo prešaltali na GH. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
4.8.2008 21:18:22   
Anitka
Aurora hvala za odgovor. V kateri trgovini pa si jo ti dobila? A v BC?
Naš Gal pa s slinami dela mehurčkeuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
4.8.2008 21:22:56   
tana7
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Aurora hvala za odgovor. V kateri trgovini pa si jo ti dobila? A v BC?
Naš Gal pa s slinami dela mehurčkeuser posted image user posted image

naša Brina tudi user posted image
sem zadnjič mislila, da je milnico iz banjice spila, ko se je kopala (1x na teden jo z milom), pa sem potem ugotovila, da dela mehurčke tudi, ko ni milnice zraven user posted image

že par dni mislim to napisat, pa vedno pozabim:
Brina več nima belega jezika
soora itak zgleda, da nikoli ni imela (joj ti pediatri ti kar tako predpišejo Daktarin!!), je pa imela mlečne obloge na jeziku
sedaj ima pa par dni včasih čisto malo belkast jezik, večinoma pa čistega user posted image user posted image a je še katera opazila kaj takšnegauser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
4.8.2008 21:43:22   
Anitka
Tana - milnicauser posted image user posted image user posted image

Bom šla pod tuš pa potem  verjetno kar direkt  user posted image

Lepo pančajte

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
4.8.2008 22:00:11   
Anonimen
Na srečanje tud jest skor verjetn pridm, čeprav mi je kr mal bedn k nobene ne poznam vi se pa že vse poznateuser posted image

No grem jest tud počas spat.

Čim bolj mirno noč vam želim! Nočko

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4137
4.8.2008 22:07:49   
darmar
KRST JE USPEL! Blo je vse 1A. Zala je bla tanajbel pridna, neč jokala. Poleg nje sta bila krščena še 2 Žiga. In en je tok jokal, non stop pol ure. Še bolj se sta mi starša smilila, zihr jima je blo hudo, pa gotov sta bla čist prešvicana. Po krstu smo šli še na kosilo z botri, mamo in atom + teti in stric. Pop. pa žuka, torta, ... in prijatelji. Otroci so uživali.

SVOJEGLAVA, MARTINA IN VALENTINA, torej Gorenje + še tiste od mal dlje: Estrella, Katina, ... zmenmo se na Gibi Gibu za kavico (user posted image Svojeglavauser posted image ) en dopoldne. Kdaj vam ustreza: sreda, čet. ali petek ob npr. ekrat od 9 - 10 ure.

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
4.8.2008 22:09:34   
darmar
Dejte če slučano zamudim za kdaj se zmenmo me naj ena na GSM rufne. Svojeglava ti pošlem št. na zasebno stran.

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
4.8.2008 22:13:18   
*Tiana*
Jest tud nobene ne poznam pa pridem ravno zato, da vas spoznam. Se že veselim user posted image .

Lahko nočko bejbe in bejbiji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
4.8.2008 22:42:46   
eole
julija se zahvaljuje za komplimente user posted image

tana 7 - naša ima velikokrat bel jezik, to je od mlkeca mi je rekla pediatrinja. če gre dol, gotovo ni soor.
glede gubic.. mene je sestra pri ped. okregala, da je ne mažem po kopanju, ker je imela vse rdeče pod pazduho. itak da sem jo.. potem sem to omenila prijateljici, ki ima 9 m starega fantka in mi je svetovala naj gubice kar namažem z 100% karitejevim maslo ob l'occitane (baby & mum). in res sem 2x in je izginilo.. sedaj po potrebi ponovim. to maslo se drugače uporablja  tudi za masažo dojenčkov..

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
4.8.2008 23:27:48   
valentina2006
ČER punce...

A ste šle že vse ajat... no tud sama nm postavlala rekordov... grem pod tuš, pol pa user posted image .

katy82: Zate in tvojo pikico user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...

user posted image

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
5.8.2008 6:58:41   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Na srečanje tud jest skor verjetn pridm, čeprav mi je kr mal bedn k nobene ne poznam vi se pa že vse poznateuser posted image

No grem jest tud počas spat.

Čim bolj mirno noč vam želim! Nočko

Ma daj, ne ga sračkat. Tud na Zbilje so prišle tilči, tana, Svojeglava, mya, barbaw, pa niso nobene od ostalih poznale. So še cele in jim nič ne manjkauser posted image user posted image user posted image  Ti kar pridi, da bo drugič lažje.user posted image

darmar:user posted image user posted image user posted image  za Zalo. Nas še ta ceramonija čakauser posted image , se kar malo bojim, ker bo treba veliko sorodnikov povabit in bo velik finančni zalogaj, ki  ravno sedaj ko delamo okoli bajte glih ne sedeuser posted image

tiana: tako se govoriuser posted image

Drugače pa DOBRO JUTRO!!!!

Jaz že strašim po RR, ker je mala ravno ob pol sedmih zahtevala svojo zizico, sedaj pa je nazaj v koma poziciji. Grem še malo pod tuš, pa papcat in potem se z Alči odpraviva na zmenek s potencialnimi snubciuser posted image Ravno včeraj je bil Žan na obisku, naša pa zaspalauser posted image Matr še tu je bolj med ta lenimiuser posted image

Anitka: kako je sedaj z vašim kakanjem?Pri nas je po starem, danes je že 6 dan in še čakamo na glavno nagrado. Na srečanju se mi je nakidala in doma še 2x, sedaj pa nič.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
5.8.2008 7:00:38   
Estrella*
Še to eole, sem včeraj pozabla; mala Julija je taka cortika in zna res dobro poziratuser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
5.8.2008 7:50:32   
tilči
Dobro jutro..

Danes je bila pa mirna nočuser posted image

Moja user posted image  gre h koncu, zgleda da se je sedaj umirila, saj sem jo imela 4 dni,tako kot pred nosečnostjo, saj sem jo prejšnji mesec imela 11 dniuser posted image
Ali ima katere probleme s hemeroidi? Meni so se pojavili takoj po porodu, pa sem jih pozdravila, sedaj pa imam spet. user posted image Grem danes k moji mami, ki pravi, da ima eno dobro kremo za to. Saj imam ene svečke, pa je skoz isto.
darmar:Kje v Bitnjah pa si doma? Jaz sem bila svoje čase v Zgornjih

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
5.8.2008 8:09:31   
tilči
Zdajle sem dobila odločbo s Triglava zaradi ujme in so se zelo dobro odrezaliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
5.8.2008 8:20:38   
Taula
tilči..super za evre. Verjamem da pridejo prav.user posted image

Danes ima naša žabi pediatra in cepljenje+prva doza rota. Me je kar strah kaj bo.user posted image Grem brat za nazaj še.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
5.8.2008 8:35:32   
kasso
Dobro jutro!
tilči
, super za Triglav, da se je dobro odrezal user posted image

katy in Lara user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi se le vse dobro izteklo!

se oglasim še kaj kasneje, zdaj moram hitro nest sušit perilo, dokler se mala frača ne zbudi user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
5.8.2008 8:40:18   
Anonimen
Dobro jutro, evo kavico user posted image , jest sm jo pa že spila. Je bla dons Gaja zgodnja, se je že ob pol sedmih zbudila.
Darmar user posted image user posted image user posted image  za krst,pa da je bila Zala pridnauser posted image .
Estrella user posted image user posted image user posted image , da se Alja čim prej pokaka, mi zaenkrat teh problemov nimamo.
Tilči super, da so se na zavarovalnici dobro odrezali, pa da bojo everčki.
Taula držim pesti, da se bo cepljenje dobro odneslo, pa da pikica ne bo bolela.

Midve bova pa dons doma, ker je tak čudn vreme napovedan. Upam ,da mi ne bo preveč dolgčas, pa da vas bo čim več na RR. Grem zdej tamalo previt, je pokakcana, voham na en meter.

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 4149
5.8.2008 9:44:01   
jana81
ola

Pr nas je stanje takšno...Nejček je pridno pančal ponoči, ampak jst sem pa das čist ubita, sem šla ob pol 8h nazaj spat, in sem se zdle zbudila pa sem čist fertik.
HB vsaj ni tako vroče zuni, da grema lahk mal na luft.user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?