Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 4.8.2008 16:58:57
|
|
|
|
Anitka
|
Pa lepo jo pozdravi in ji sporoči, da jima želim vse dobro.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 4.8.2008 17:14:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Špelin tole sm še najdla, če je še aktualno pa ne vem ANGELCARE AC300 (prodam) petek 25. julij Prodam ANGELCARE AC300 – naprava za zaznavanje dojenčkovega dihanja. Deluje brezhibno, rabljen je deset mesecev in je še do konca julija 2008 pod garancijo. Priložim račun, navodila in original embalažo. Lahko pošljem tudi po pošti. (041 883 277)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 4.8.2008 19:02:24
|
|
|
|
tana7
|
anitka, tole sem takrat napisala za tisto za ušesi IZVIRNO SPOROČILO: tana7 pa še to včeraj sva Brino odpeljala k pediatru za uheljčki je imela že nekaj dni bolj suho, potem je še počilo, je bila včeraj kar sveža ranica, razpokica... pa nekaj se je "cedilo" ven, tako, da se ji je par laskov zalimalo na tsito - groza!!! in sva imela srečo, ker je rekla m. sestra, da lahko prideva že čez eno uro na pregled in je zdravnik rekel, daje to zato, ker ne posušiva dovolj za uheljčkom in ne počistiva redno, kar tam izloča žleza (???čeprav nimam pojma, da je tam kakšna žleza!?!?!? ampak ok) počutila sem se kot ena nesposobnica...vse gubice ji brišem vsak večer, da slučajno ne bo po kopanju ostalo kaj mokrega... zadaj za uheljčki sem pa res pozabila no, zvečer med kopanjem sem ji nežno obrisala še za uheljčkom, pa potem osušila in namazala z Bepantenom je pa rekel, naj odslej gubice po kopanju maževa še z lekarniškim olivnim oljem, da se ne bo kaj takega še ponovilo ali pojavilo kje drugje... danes je stanje za uheljčki res boljše mya in hijenca, hvala Daktarin bom še probala glede Mustele pa - Mya, si mislila kaj konkretnega od Mustele? mi imamo kremico in šampon od Mustele - oboje za temenico - verjetno nisi to mislila?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 4.8.2008 19:19:06
|
|
|
|
natasa34
|
Anitka, za ušeski pred kopanjem malo namaži z baby oljem ali olivnim, potem pa pri kopanju lepo sperite stran, seveda pa potem do suhega obrisati. Če ne pri prvem kopanju bo pa pri naslednjem sigurno šlo stran. Te, kot krastice so zaradi tega, ker včasih mogoče premalo obrišemo po kopanju.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 4.8.2008 19:22:41
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 Anitka, za ušeski pred kopanjem malo namaži z baby oljem ali olivnim, potem pa pri kopanju lepo sperite stran, seveda pa potem do suhega obrisati. Če ne pri prvem kopanju bo pa pri naslednjem sigurno šlo stran. Te, kot krastice so zaradi tega, ker včasih mogoče premalo obrišemo po kopanju. Hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 4.8.2008 20:26:51
|
|
|
|
aurora28
|
Anitka spalna vreča je od znamke Aljaž in res čisto tanko, kot rjuha. Sicer sem gledala na spl. strani BC ampak imajo zgolj debelejše spalne vreče , mogoče bi poklicala v njihovo fabriko, kjer izdelujejo posteljine Aljaž in bi ti kakšno poslali Naš Gal se fulll slini, vse bodije ima mokre, danes je še spalno vrečo tiščal v usta in tak da zdaj strogo uporabljamo slinčke, pa sem mislila, da bomo slinčke najprej uporabljali, ko bomo prešaltali na GH.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 4.8.2008 21:18:22
|
|
|
|
Anitka
|
Aurora hvala za odgovor. V kateri trgovini pa si jo ti dobila? A v BC? Naš Gal pa s slinami dela mehurčke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 4.8.2008 21:22:56
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Aurora hvala za odgovor. V kateri trgovini pa si jo ti dobila? A v BC? Naš Gal pa s slinami dela mehurčke naša Brina tudi sem zadnjič mislila, da je milnico iz banjice spila, ko se je kopala (1x na teden jo z milom), pa sem potem ugotovila, da dela mehurčke tudi, ko ni milnice zraven že par dni mislim to napisat, pa vedno pozabim: Brina več nima belega jezika soora itak zgleda, da nikoli ni imela (joj ti pediatri ti kar tako predpišejo Daktarin!!), je pa imela mlečne obloge na jeziku sedaj ima pa par dni včasih čisto malo belkast jezik, večinoma pa čistega a je še katera opazila kaj takšnega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 4.8.2008 21:43:22
|
|
|
|
Anitka
|
Tana - milnica Bom šla pod tuš pa potem verjetno kar direkt Lepo pančajte
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 4.8.2008 22:00:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Na srečanje tud jest skor verjetn pridm, čeprav mi je kr mal bedn k nobene ne poznam vi se pa že vse poznate No grem jest tud počas spat. Čim bolj mirno noč vam želim! Nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 4.8.2008 22:07:49
|
|
|
|
darmar
|
KRST JE USPEL! Blo je vse 1A. Zala je bla tanajbel pridna, neč jokala. Poleg nje sta bila krščena še 2 Žiga. In en je tok jokal, non stop pol ure. Še bolj se sta mi starša smilila, zihr jima je blo hudo, pa gotov sta bla čist prešvicana. Po krstu smo šli še na kosilo z botri, mamo in atom + teti in stric. Pop. pa žuka, torta, ... in prijatelji. Otroci so uživali. SVOJEGLAVA, MARTINA IN VALENTINA, torej Gorenje + še tiste od mal dlje: Estrella, Katina, ... zmenmo se na Gibi Gibu za kavico ( Svojeglava ) en dopoldne. Kdaj vam ustreza: sreda, čet. ali petek ob npr. ekrat od 9 - 10 ure.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 4.8.2008 22:09:34
|
|
|
|
darmar
|
Dejte če slučano zamudim za kdaj se zmenmo me naj ena na GSM rufne. Svojeglava ti pošlem št. na zasebno stran.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 4.8.2008 22:13:18
|
|
|
|
*Tiana*
|
Jest tud nobene ne poznam pa pridem ravno zato, da vas spoznam. Se že veselim . Lahko nočko bejbe in bejbiji.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 4.8.2008 22:42:46
|
|
|
|
eole
|
julija se zahvaljuje za komplimente tana 7 - naša ima velikokrat bel jezik, to je od mlkeca mi je rekla pediatrinja. če gre dol, gotovo ni soor. glede gubic.. mene je sestra pri ped. okregala, da je ne mažem po kopanju, ker je imela vse rdeče pod pazduho. itak da sem jo.. potem sem to omenila prijateljici, ki ima 9 m starega fantka in mi je svetovala naj gubice kar namažem z 100% karitejevim maslo ob l'occitane (baby & mum). in res sem 2x in je izginilo.. sedaj po potrebi ponovim. to maslo se drugače uporablja tudi za masažo dojenčkov..
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 4.8.2008 23:27:48
|
|
|
|
valentina2006
|
ČER punce... A ste šle že vse ajat... no tud sama nm postavlala rekordov... grem pod tuš, pol pa . katy82: Zate in tvojo pikico ...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 5.8.2008 6:58:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Na srečanje tud jest skor verjetn pridm, čeprav mi je kr mal bedn k nobene ne poznam vi se pa že vse poznate No grem jest tud počas spat. Čim bolj mirno noč vam želim! Nočko Ma daj, ne ga sračkat. Tud na Zbilje so prišle tilči, tana, Svojeglava, mya, barbaw, pa niso nobene od ostalih poznale. So še cele in jim nič ne manjka Ti kar pridi, da bo drugič lažje. darmar: za Zalo. Nas še ta ceramonija čaka , se kar malo bojim, ker bo treba veliko sorodnikov povabit in bo velik finančni zalogaj, ki ravno sedaj ko delamo okoli bajte glih ne sede tiana: tako se govori Drugače pa DOBRO JUTRO!!!! Jaz že strašim po RR, ker je mala ravno ob pol sedmih zahtevala svojo zizico, sedaj pa je nazaj v koma poziciji. Grem še malo pod tuš, pa papcat in potem se z Alči odpraviva na zmenek s potencialnimi snubci Ravno včeraj je bil Žan na obisku, naša pa zaspala Matr še tu je bolj med ta lenimi Anitka: kako je sedaj z vašim kakanjem?Pri nas je po starem, danes je že 6 dan in še čakamo na glavno nagrado. Na srečanju se mi je nakidala in doma še 2x, sedaj pa nič.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 5.8.2008 7:00:38
|
|
|
|
Estrella*
|
Še to eole, sem včeraj pozabla; mala Julija je taka cortika in zna res dobro pozirat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 5.8.2008 7:50:32
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro.. Danes je bila pa mirna noč Moja gre h koncu, zgleda da se je sedaj umirila, saj sem jo imela 4 dni,tako kot pred nosečnostjo, saj sem jo prejšnji mesec imela 11 dni Ali ima katere probleme s hemeroidi? Meni so se pojavili takoj po porodu, pa sem jih pozdravila, sedaj pa imam spet. Grem danes k moji mami, ki pravi, da ima eno dobro kremo za to. Saj imam ene svečke, pa je skoz isto. darmar:Kje v Bitnjah pa si doma? Jaz sem bila svoje čase v Zgornjih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 5.8.2008 8:09:31
|
|
|
|
tilči
|
Zdajle sem dobila odločbo s Triglava zaradi ujme in so se zelo dobro odrezali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 5.8.2008 8:20:38
|
|
|
|
Taula
|
tilči..super za evre. Verjamem da pridejo prav. Danes ima naša žabi pediatra in cepljenje+prva doza rota. Me je kar strah kaj bo. Grem brat za nazaj še.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 5.8.2008 8:35:32
|
|
|
|
kasso
|
Dobro jutro! tilči, super za Triglav, da se je dobro odrezal katy in Lara , da bi se le vse dobro izteklo! se oglasim še kaj kasneje, zdaj moram hitro nest sušit perilo, dokler se mala frača ne zbudi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 5.8.2008 8:40:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro, evo kavico , jest sm jo pa že spila. Je bla dons Gaja zgodnja, se je že ob pol sedmih zbudila. Darmar za krst,pa da je bila Zala pridna . Estrella , da se Alja čim prej pokaka, mi zaenkrat teh problemov nimamo. Tilči super, da so se na zavarovalnici dobro odrezali, pa da bojo everčki. Taula držim pesti, da se bo cepljenje dobro odneslo, pa da pikica ne bo bolela. Midve bova pa dons doma, ker je tak čudn vreme napovedan. Upam ,da mi ne bo preveč dolgčas, pa da vas bo čim več na RR. Grem zdej tamalo previt, je pokakcana, voham na en meter.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 5.8.2008 9:44:01
|
|
|
|
jana81
|
ola Pr nas je stanje takšno...Nejček je pridno pančal ponoči, ampak jst sem pa das čist ubita, sem šla ob pol 8h nazaj spat, in sem se zdle zbudila pa sem čist fertik. HB vsaj ni tako vroče zuni, da grema lahk mal na luft.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.