|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
3.8.2008 20:11:02   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Punce, prejle sem dobila sms od katy82: z Laro sta v bolnici, ker je user posted image  zjutraj v spanju bruhnila in grgrala, ko je prišla k njej, pa ni več dihala. Bila je čisto mlahava, obrnila jo je na trebušček in ji je, kar je bruhala, steklo iz ust, potem je pa zadihala!!! Naša boga katy je čisto fertik user posted image  

Mene je tole resnično pretreslo, dajmo v mislih poslat princeski in njeni zlati mamici kopico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
3.8.2008 20:38:05   
tilči
dodala sem nove slikce v album (tilen)
Špelin: a že imaš slike? ste peljali avto pokazat?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
3.8.2008 20:39:12   
tilči
Vidim, da imam samogovore.Naša dva sta že vsak v svojem koncu, jaz pa visim tukaj sama

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
3.8.2008 21:18:04   
Estrella*
tilči, ooo kolk je Tilen že močen, da tako glavico držiuser posted image Naša je še bolj majavauser posted image Drugače pa se sedaj dere kot mali jeshar in čakam, da se malo ohladi, da se lahko v miru podojiva.

MIRNO NOČKO MAMICAM IN HROŠČKOM!!!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
3.8.2008 21:35:36   
aurora28
Ojoj sem prebrala, uboga Katy user posted image user posted image user posted image sem čist šokirana user posted image , upam, da bo s tamalo vse ok. Pa od česa pride to, da otrok bruhne? A je to kaj nerazvito pri otroku?

Tilči tvoj Tilen je pa luškan fant in že močan, kako samo glavo drži user posted image user posted image user posted image .

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
3.8.2008 21:38:36   
Anitka
Dober večer!

Gal je danes zaspal že ob devetih in me prav zanima, če bom kaj večkrat ponoči vstala glede na to, da drugače zaspi ob desetih.

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

anitka: spet imaš delavce????Ma to se bo svetilo okoli bajte. Mi bomo upam, da konec tega meseca začeli s fasado. To bo žur.Za user posted image pa držim pestke, da se še ne prikaže

Ja sem jih imela včeraj in tudi danesuser posted image user posted image HB gre vse skupaj proti koncu in potem se bo res svetilo okrog hišeuser posted image user posted image Ja letos smo zamenjali vsa okna, vrata, streho in sedaj delamo še fasado. Stiropor je gor in sedaj je na vrsti še vse ostalo. Za letos bo potem to že skoraj vse, razen novih ograj na balkonu še seveda. Glede user posted image pa ne vem kaj naj rečem - včeraj je bilo nekaj malega, danes pa še manjuser posted image user posted image
In vas tudi čaka fasada?

Špelin@ upam, da glede avta uredite tako, da boste zadovoljni. user posted image user posted image Imate pa res smolo z avtomobili.user posted image

Katy in Lara user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uau Aurora user posted image user posted image user posted image full dobra zadeva za Gala. Sem v nosečnosti žicala nekaj podobnega za našega lumpija.So pa te zadeve res kar precej drage. Naj Gal uživa maksimalno ob guganju in glasbi.

Sesil naš ima v tej vročini tudi pikice. Ponoči mi tudi še kar papcamo. Prvo rundo spimo 4 ure, nato pa papcamo za dve uri in nato še za 2-3 in potem vstanemo.

Glede komarjev
- uporabljam tisto Raid zadevo - Day&Night, ki naj bi bila brez aditivov, pa ne smrdi in me glava ne boli pa kar pomaga.

Nina vi pa ponoči tudi pridno pančate. user posted image user posted image Naš je do nedavnega včasih čez dan hotel jesti skoraj vsako uro. Je pa morda pri meni malce lažje, ker sem ga pristavila k prsim in je bilo to to. Se je pa včasih želel le pocartati in takrat je bila mami malce "huda", ker naš fantič zavrača dudico.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

da vam napišem o včerajšnjem izletu v Izolo, kjer je tašča na dopustu. Vglavnem so bili tam sami upokojenci, ki imajo očitno preveč časa in se brigajo samo za druge in ne zase.
Nejc je enkrat nekaj trme zganjal, jaz sem glih z wc-ja prišla, ko sem slišala eno mamo, ki je Nejcu govorila, da ni nič priden, da mu bo bratca vzela... Ne vem, kaj se ima za vtikat. Saj ni bil samo naš trmast, so se tudi drugi drli; kaj naj ga zaradi tega zaprem v sobo ali kaj?
Potem sva s Tilnom kupčka podirala, ko sem videla oz. razbrala z ustnic, kakor češ, kako grem lahko s tako majhnim na morje. Ja, a sedaj eno leto ne smemo nikamor iti?

Ljudje so res nesramni. Naj najprej počistijo pred svojim pragom

Se podpišem - naj se vsak zase briga. Mislim eni imajo pa res preveč časa, da se morajo ukvarjati z drugimi. user posted image user posted image Pa da malemu govorijo, da mu bodo bratca vzeli!?!?!? Ljudje res niso normalni!!!!

Mene je eden vprašal pri Galovih 6-ih tednih, če ga že nosimo ven? Mislim halo!!!! Ne zapirali ga bomo do enega leta!!! Mater...

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 4056
3.8.2008 21:42:56   
Anitka
Tilči imaš pravega korenjakauser posted image user posted image user posted image

Aja, mi smo pa danes stari že 10 tednov.user posted image

Majčice in hroščeki lepo pančajteuser posted image

< Sporočilo je popravil Anitka -- 3.8.2008 21:43:57 >

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
3.8.2008 21:43:53   
sesil
tilči, tvoj korenjak je pa res močen. če dam jaz našo na trebuh, se niti ne premakne, le z nohti praska po podlagiuser posted image . ni še pogruntala sistema.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
3.8.2008 21:46:25   
aurora28
Anitka Gal je včeraj zaspal ob 18. uri zvečer, ker prejšnjo noč ni spal ok, je pa danes ponoči se najprej zbudil ob 23 uri in sva jedla, potem pa se je zbujal na 2 uri, enkrat pa tudi na 1, tak, da sem komaj čakala, da pride ura 5 in sva se vstala in poštimala. Naš pob ima svoj urnik in ob 5. uri je zbujanje in nič ne pali, da bi on zaspal nazaj. user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
3.8.2008 21:49:33   
Anitka
Uf Aurora tile Gali ga pa znajo včasih biksati. Upam, da boste nocoj bolje spaliuser posted image Naš sicer HB ne vstaja ob petih, ampak tam po sedmi, osmi uri pa bi mami še tudi kakšno minutko več spalauser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
3.8.2008 21:59:00   
barbaw
Katy user posted image user posted image user posted image user posted image

Špelin@ user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugega pa nisem brala. Drugič. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
3.8.2008 22:07:10   
Čmrlika
Hojla še od mene...
Tajika pridno aja, jaz pa skok malo pogledat, čeprav se mi ful ni za brat, smo zmantrani. Popoldne preživeli na hladnem- na pohorju...Smo uživali! user posted image  
Drugače pa imava jutri posvetovalnico in prvi pikec bo padel...user posted image  Držite pesti, da ne bo prehudo moji Taji...A sva prvi,a je že kateri user posted image  bil cepljen?
Me zanima kaj bo jutri pokazala tehtnica in  meter...user posted image  Se mi zdi da takooooooo hitro rastemo user posted image ...
Drugače pa upam da mi rata jutri in naslednje dni vas kaj bolj spremljat...

Me je ena spraševala glede vozička...Jutri čakam dokončen odgovor...sem znorela, tokrat čisto meni ne podobno, zeloooooooo pozno...user posted image  imamo nadomestnega še vedno, vmes so mi z reklamacije pripeljali nazaj servisiranega..aha, v istem stanju kot je bil..user posted image user posted image user posted image
joj niti govorit ne morem o tem več!user posted image user posted image user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
3.8.2008 22:21:46   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tilči
da vam napišem o včerajšnjem izletu v Izolo, kjer je tašča na dopustu. Vglavnem so bili tam sami upokojenci, ki imajo očitno preveč časa in se brigajo samo za druge in ne zase.
Nejc je enkrat nekaj trme zganjal, jaz sem glih z wc-ja prišla, ko sem slišala eno mamo, ki je Nejcu govorila, da ni nič priden, da mu bo bratca vzela...user posted image Ne vem, kaj se ima za vtikat. Saj ni bil samo naš trmast, so se tudi drugi drli; kaj naj ga zaradi tega zaprem v sobo ali kaj?user posted image
Potem sva s Tilnom kupčka podirala, ko sem videla oz. razbrala z ustnic, kakor češ, kako grem lahko s tako majhnim na morje. Ja, a sedaj eno leto ne smemo nikamor iti?

Ljudje so res nesramni. Naj najprej počistijo pred svojim pragom

tilči, ljudje so tako ali tako vsi najbolj pameti, še posebej starejši občani, ki se zaradi svojih dolgoletnih izkušenj tretirajo za nezmotljive in komentirajo vse kar se jim pred nosom dogaja. Najbolj je vklopit gumb IGNORE.

Če se le da. Se pa podpišem pod Estrellino* mnenje.

tilči, kakšen fejst fant je Tilen user posted image

Avto sem malo slikala popoldne, ampak se je sonce tako odbijalo,d a se samo malo vidi, proti večeru sem pa pozabila it še 1x slikat. Luknjo sem pa slikala, ja, bom jutri dala fotko gor.

Anitka, user posted image  za 10 tednov.

Čmrlika, drek s temle vozičkom user posted image user posted image  Taji pa za jutri pošiljam user posted image user posted image user posted image

No, naš princ je snedel svojo brozgico (prosto po eni forumovki, v prevodu je to AM user posted image ), mrknil, zdaj grem pa še jaz po dolgem.

Nočko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4063
3.8.2008 22:22:53   
Soncnica Sandra ***
Ojla, ojla!

En hudo vroč pozdravček iz Poljanske doline.
Naša Manca trenutno drema, ati pa gleda F1, tako da ima mami čas za RR user posted image

Špelin: user posted image  joj, žal mi je za tvoj avto. Upam, da čim prej vse urediti v zvezi z njim ter da se tudi ti pomiriš in opomoreš od šoka.

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

pa še eno vprašanje. kako se borote proti komarjem. naša ima danes kar 3 pike. mreža na oknu mi ne ustreza.

Mi imamo od večera naprej v spalnici vklopljen raid (tisto zadevščino, ki odganja oziroma živalcam onemogoči, da pičijo), pa moram reči, da do dosedaj ni bilo panike. Upam, da tako tudi ostane.
Lansko leto, ko sva bila še sama pa sva imela v spalnici na oknu mrežo, ki je bila tudi super, vendar smo letos menjali okna, ki tako tesnijo, da se jo ne da več gor nalepit.

Punce, prejle sem dobila sms od katy82: z Laro sta v bolnici, ker je user posted image  zjutraj v spanju bruhnila in grgrala, ko je prišla k njej, pa ni več dihala. Bila je čisto mlahava, obrnila jo je na trebušček in ji je, kar je bruhala, steklo iz ust, potem je pa zadihala!!! Naša boga katy je čisto fertik user posted image  

Mene je tole resnično pretreslo, dajmo v mislih poslat princeski in njeni zlati mamici kopico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  da bosta čim prej nazaj doma, ter da bo vse vredu. Joj si kar ne morem predstavljat, kako grozno mora to biti. user posted image user posted image user posted image user posted image

aurora28, vesoljska zadevca user posted image  Pa je Galu guganje notri všeč?

Sam tole je pa res ful vesolska zadeva user posted image  Ful vredu izgleda.

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Eno vprašanje. Na kolk časa čez dan  jejo vaši user posted image ? K pr ns Gaja je na vsaki dve uri, poje pa okol 100ml. Se mi zdi, da cel dan sam je. Je recimo ob 8, pa 10, pa 12...Ne vem kako zdrži ponoč tok časa brez ( ponavad 8,9 ur), k čez dan je pa taka panika k se spomne da je lačna, da se dere k ena sraka. user posted image

Manca je do sedaj, do tele vročine jedla čez dan točno na 4 ure. Sedaj ko je pa tako vroče pa poje manj, in posledično tudi bolj pogosto in sicer na cca.3 ure.

Tilči: ja tvoj je res tudi met tistimi "našimi" ta močnimi. user posted image user posted image user posted image

Anitka: user posted image user posted image user posted image  za 10.tednov. In privoščite si en velik kos user posted image

No pa naj bo za nocoj to vse (sicer sem post začela pisati med formulo in ga končala sedaj ob 22.22 uri user posted image ).

Lepe sanje želim vsem!!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
3.8.2008 23:12:36   
valentina2006
ČER MAMICE user posted image

Ste pa ble full pridne... user posted image

Katy82: user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  zate in tvojo pikico.

tilči: Ja, luštkan je tale pobučk user posted image ...

komarji: Jest mam kr vključen Raid night & day in zaenkrat je user posted image . Me pa zanima, če kera pozna TOLE zadevo... si že en čas ogledujem, pa user posted image .

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
3.8.2008 23:17:13   
jana81
ojla...

sem dobila nazaj svoj laptop in dela kot urca...
ampak ve ste v tem lasu tolk naklofale da bom samo malo površno prebrala.

IZVIRNO SPOROČILO: Katina

Jana81, zadnjič si imela na voziček namontiran črn senčnik. Šele zdaj sem videla, da to ni samo za Jane vozičke. Kje se ga da kupiti in koliko stane?

gre čisto na vsak voziček. kupila sem v BC, stane pa okoli 20 €. ima pa tudi zaščitni faktor , mislim da 30 in odbija sončne žarke.

ostalo berem jutri, sem tako ubita danes, ker nisem imela računalnika , sem pospravla celo bajto, lubi je pa delal.

nočko vsem

aja pa Lari in Katy en velikuser posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
4.8.2008 6:15:36   
valentina2006
DOBRO JUTRO ... user posted image

Najprej za vsako en dišeč user posted image  .

Anitka user posted image , za 10 tednov.

Anitka: user posted image  Čestitke tud iz moje strani. user posted image

jana81: user posted image  za laptopa in pospravljeno bajto.

Zdej grem pa user posted image zalivat...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
4.8.2008 6:19:05   
valentina2006
A ja, še to... user posted image
MATEVŽ je danes star user posted image user posted image  tednov.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
4.8.2008 6:48:07   
jana81
dobro jutro...

Valntina za Matevža:user posted image

jst sem še čist zalimana, ampak ne morem it nazaj spat, ker greva z Nejcem po opravkih...in potem morem it še k tašči v službo, ker mi je rekla nej Nejčka pripeljem, da se bo mal hvalila.user posted image

Popoldne grem pa k frizerju user posted image user posted image  da bom lepa za v Lukovico.

< Sporočilo je popravil jana81 -- 4.8.2008 6:49:04 >

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
4.8.2008 6:51:06   
jana81
aja pa še to mi imamo pa danes
 3 MESECE IN 2 TEDNA

uf kak gre čas hitro.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
4.8.2008 7:18:22   
aurora28
Dobro jutro!

Čestitke Matevžu in Nejcu! user posted image user posted image user posted image Bravo Jana za pospravljanje in za frizerja, boš kaj posebnega naredila pri frizerju, mogoče kakšno generalko? user posted image user posted image
Jaz sem zadnjič mislila narediti potezo, da bi se na kratko postrigla, ampak ko sem se gledala v ogledalo mi je bilo zelo žal las in sem se odločila, da si bom postrigla sam špice, tak da lasje še vedno izpadajo, ampak mi je zadnjič farmacevtka rekla, da so njej celo leto po porodu izpadali, potem pa je bilo ok. user posted image

Jaz bi ful rada prišla v Lukovico na srečanje, sam moj dela v soboto in nevem kdaj bo prišel domov, da dobim avto user posted image Upam, da mi rata, ker bi res rada prišla. user posted image

One question: Jaz menjujem dojki na tri ure, ampak ugotavljam, da mi Gal ne popije vso mleko in v dojki ostane kar nekaj mleka in to kalorično (itak vem, da jo čist sprazniti ne more), pa me zanima če začnem menjevati dojko na 4 ure, a se mi bo potem mleko kaj počasneje delalo? Rada bi da Gal popije čim več kaloričnega mleka, da bo bolj sit.

Ima pa Gal že krepko čez 6 kil user posted image , kolk točno tehta pa vam povem 18.8. ko imamo tehtanje, merjenje, cepljenje user posted image .

Črmlika držim pesti za Anjo-Tio da jo pikica ne bo preveč bubala. user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
4.8.2008 7:56:27   
tilči
dobro jutro...

danes smo super spali z vmesnimi prekinitvami.jedel je ob 18.30, zaspal ob 19.. do 23., spet jedel, potem pa je ob 0.30 in ob 3. samo malo povlekel ter potem ob 4. jedel. Zaspal do 5.30, sva se podojila ter je spal do 7.30. sem študirala, če ni vmes, ko je samo malo povlekel in takoj zaspal, žejen.user posted image
Res, da ne spi toliko ur v kosu kot nekateri vaši, ampak jaz sem se super naspala,saj ni bilo nobenega jamranja pa še v svoji posteljici je spal. user posted image Košek smo sedaj ukinili.
Včeraj sem tudi jaz imela generalno po hiši. Oprala sem 4 stroje. Mi gremo samo za en dan na morje, pa je žehte toliko, kot bi šli za cel teden.user posted image Ne vem, kaj bo potem,ko res pridemo z dopusta?
Še 19 dni pa gremo.Bo treba že pakirati začetiuser posted image
Čmrlika:user posted image user posted image da pikica ne bo preveč bubala
Jana:tudi jaz moram ta teden iti k frizerju,če ne se mi bo zmešalo od te čupe. Enim lasje izpadajo, jaz pa jih imam skoz več.user posted image user posted image user posted image  za 3 mesece in 2 tedna
Anitka:user posted image user posted image user posted image  za 10 tednov
Valentina:user posted image user posted image user posted image  za Matevža

< Sporočilo je popravil tilči -- 4.8.2008 7:59:24 >

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
4.8.2008 8:16:38   
Čmrlika
Dobro jutro vsem...
Pijem kavico, čakam da se moja Taja zbudi, potem pa v to vročino...user posted image  Imam še vedno vsak drugi dan prevez  in moja mala princesitta mora pač z mano ...trpet v zdravstveni dom...Ob pol sedmih pa še njena posvetovalnica, pa pikec...Hvala da mislite na mojouser posted image , upam, da bo čim bolje prenesla vse skupaj.user posted image
Aja, pa odgovor direktorice čakam glede vozička...danes SE MORA javit s konkretnimi dejanji, če ne pa grem naprej na višje user posted image  Saj ji še nisem zagrozila, je pa po moje razumela.user posted image user posted image user posted image

Ste se pogovarjale o frizerju, jaz sem se tud prejšnjo nedeljo malo šla polepšat, in mi pravi frizerka, če mi fejst lasje izpadajo?user posted image  Jaz pa .jaaaaaaaa, no saj to je normalno po porodu, pravi...jaz tega ress  nisem vedela...user posted image pa kako je to meni ušlo user posted image

Vse najboljše vse korenjačkom za dopolnjene mesece, tedne...Tudi midve sva v soboto imele že 15 tednov...user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 4.8.2008 8:23:17 >

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
4.8.2008 8:21:54   
Čmrlika
Aurora- hvala tudi tebi za pike poke za mojo Tajo, si se verjetno zmotla v imenu,user posted image , ne? Anja-tia od edinaos, je po moje še premajhna za pikice, al tud ona kaj dobi, pa si pomešala?

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
4.8.2008 8:25:16   
tilči
tudi naš Tilen danes praznuje-11 tednovuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  za Gregorja in Omarja

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?