Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 3.8.2008 16:57:27
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Glede srečanja: navijam za okrog 16h isto
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 3.8.2008 16:58:06
|
|
|
|
aurora28
|
Gal uživa v gugalnici in ravno je ob glasbi in zibanju zaspal. Sva pa kupila rabljeno, ker nova stane okrog 150 €, midva sva pa dala zanjo 70€ in je stara 8 mesecev.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 3.8.2008 17:34:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Aurora28 dobr je tale gugalnik, sam da Gal uživa Aja Mya kje z Duplice pa si?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 3.8.2008 17:34:59
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* sesil: mi uporabljamo v vseh spalnicah raid in nimamo problemov s piki. Komarjev je pa veliko in še kakšna druga golazen se najde Kako Aneja kaj papca?Imata še kakšne borbe? kaj tisti raid, ki ga daš v elektriko? aneja pa pridno papca, kakšen dan je na 2 uri, včasih pa na 4h. sploh se ne sekiram več. je pa danes spila 150 ml čaja . je res vroče, oz soparno.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 3.8.2008 17:44:11
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Sesil mogoče ima Aneja pikice ker ji je vroče. predvidevam da niso od vročine, ker bi ji čez noč zginile, te pa ji niso. oblečena je pa v bodiju brez rokavov. pri nas se reče konotjera, po slovensko pa nimam pojma kakšna beseda obstaja. upam da bo z Laro vse ok. verjamem da je katy čisto šokirana, kdo pa ne bi bil. sem kar ostala brez besed... aurora, super pridobitev
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 3.8.2008 17:45:23
|
|
|
|
mya26
|
nina: Z groharjeve. Sem se preselila sem pred slabimi 10 leti (k fantu, s katerim sva se pred 5 leti poročila)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 3.8.2008 18:25:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mya26 nina: Z groharjeve. Sem se preselila sem pred slabimi 10 leti (k fantu, s katerim sva se pred 5 leti poročila) No če si kej u DM hodila me morš pa poznat, sm tm neki časa delala. Tvoj pa moj se pa mogoče poznata k sta tok bliz doma. A vrtec si dobla takoj za Lano? Me kr mal skrbi kaj bo, če ga jest ne bom dobila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 3.8.2008 18:27:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje pa ste dons vse? Men je pa kr mal dolgčas.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 3.8.2008 18:32:35
|
|
|
|
mya26
|
Nina: V DM grem zelo redko. Edino kar tam kupujem so tele blazince za dojenje, pa podloge za previjanje. Pa še to ne vedno v Kamnik. Tko, da se te žal ne spomnim. Moj mož je 79 letnik in je hodu na gimnazijo v kamnik. Možno je da se poznata, ker je tud v OŠ do 5.R hodu na duplici, samo njegov spomin je bolj slab, tko da če nista bla ful prijatelja dvomim da se ga spomni. Sploh iz OŠ, s srednje še mogoče. Sedaj pa tud nisva zelo navezana na Kamnik, več hodmo v LJ. V bistvu jaz poznam samo okoliške mamice k smo skupi vozičkale pred 3 leti in sedaj. Mogoče se pa spoznamo na Lukovci.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 3.8.2008 18:37:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja pol se pa verjetn res ne poznata, k moj je v srednjo šolo hodu v Lj. Je pa drgač letnik 80. Sej če se tkole preseliš drugam si res kr bl navezan na prejšnji kraj. Jest sm se decembra, pa skoz visim u Kamniku. No pa sej tuki pr ns u rovtah itak ni nč zanimivga. No se pa spoznamo v Lukovici
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 3.8.2008 19:05:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Eno vprašanje. Na kolk časa čez dan jejo vaši ? K pr ns Gaja je na vsaki dve uri, poje pa okol 100ml. Se mi zdi, da cel dan sam je. Je recimo ob 8, pa 10, pa 12...Ne vem kako zdrži ponoč tok časa brez ( ponavad 8,9 ur), k čez dan je pa taka panika k se spomne da je lačna, da se dere k ena sraka.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 3.8.2008 19:25:05
|
|
|
|
Anonimen
|
aja al pa poje 50ml , jest že ostalo stran vržem, pol se pa začne čez pol ure spet dret
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 3.8.2008 19:28:01
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 aja al pa poje 50ml , jest že ostalo stran vržem, pol se pa začne čez pol ure spet dret Pa se dere zaradi lakote? Ker naš mali se tudi dostikrat dere, ampak zagotovo ne zaradi lakote. Obroke ima čez dan na cca. 3-3,5 ure, kar mu popolnoma odgovarja. Vmes pa včasih pač joka, ker ga "žuli" kaj drugega Ne ponujam mu mleka vsakič, ko začne vpiti, drugače bi mu morala dati flaško na vsako uro
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 3.8.2008 19:43:18
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 aja al pa poje 50ml , jest že ostalo stran vržem, pol se pa začne čez pol ure spet dret Pa se dere zaradi lakote? Ker naš mali se tudi dostikrat dere, ampak zagotovo ne zaradi lakote. Obroke ima čez dan na cca. 3-3,5 ure, kar mu popolnoma odgovarja. Vmes pa včasih pač joka, ker ga "žuli" kaj drugega Ne ponujam mu mleka vsakič, ko začne vpiti, drugače bi mu morala dati flaško na vsako uro se podpišem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 3.8.2008 19:43:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma ne vem pomoje da je k nč druzga ne pomaga. Ji dam čaj pa je dobr za pet minut al pa še manj, jo nosm,ji pojem...ona se dere.Zdele je jedla petnajt do sedmih 60ml, pol ure je blo dobr pol se je pa spet začela dret pa je zdej pojedla še 40ml. Ko pa poje naenkrat 100ml je pa dobr za ene dve ure, pa takrat je pol full dobre volje. Tko da res ne vem. Aja pa zvija jo tud nč ne.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 3.8.2008 19:45:26
|
|
|
|
Anonimen
|
A sm mogoče napako naredila k ji dajem že od vsega začetka tko jest pa da se je zdej navadla?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 3.8.2008 19:49:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Eno vprašanje. Na kolk časa čez dan jejo vaši ? K pr ns Gaja je na vsaki dve uri, poje pa okol 100ml. Se mi zdi, da cel dan sam je. Je recimo ob 8, pa 10, pa 12...Ne vem kako zdrži ponoč tok časa brez ( ponavad 8,9 ur), k čez dan je pa taka panika k se spomne da je lačna, da se dere k ena sraka. Zelo različno; ponavadi na 2,5-3h, včasih pa na 1h , ponoč pa tud zdrži po 8-9h.Zato pa komaj čakam uvajanje GH, ker so potem obroki bolj redni. No vsaj pri starejšem je bilo tako. Vsak je poglavje zase in skorajda ne moremo spremeniti njegovih prehranjevalnih navad. Jaz se ti pridružujem v klubu "rovtark". Sem se iz Medvod pred tremi meseci preselila bogu za leđima in mi je tud dostikrat dolgčas.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 3.8.2008 19:49:43
|
|
|
|
tilči
|
da vam napišem o včerajšnjem izletu v Izolo, kjer je tašča na dopustu. Vglavnem so bili tam sami upokojenci, ki imajo očitno preveč časa in se brigajo samo za druge in ne zase. Nejc je enkrat nekaj trme zganjal, jaz sem glih z wc-ja prišla, ko sem slišala eno mamo, ki je Nejcu govorila, da ni nič priden, da mu bo bratca vzela... Ne vem, kaj se ima za vtikat. Saj ni bil samo naš trmast, so se tudi drugi drli; kaj naj ga zaradi tega zaprem v sobo ali kaj? Potem sva s Tilnom kupčka podirala, ko sem videla oz. razbrala z ustnic, kakor češ, kako grem lahko s tako majhnim na morje. Ja, a sedaj eno leto ne smemo nikamor iti? Ljudje so res nesramni. Naj najprej počistijo pred svojim pragom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 3.8.2008 19:54:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A sm mogoče napako naredila k ji dajem že od vsega začetka tko jest pa da se je zdej navadla? Kako ti pa je? Lepo al popapca še ful zraka zraven? Kadar ti poje bolj malo, probaj večkrat podreti kupčka in nadaljuj s hranjenjem. Mogoče ima preveč zraka v trebuhu in zaradi tega ne poje celega obroka.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 3.8.2008 19:54:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Zelo različno; ponavadi na 2,5-3h, včasih pa na 1h , ponoč pa tud zdrži po 8-9h.Zato pa komaj čakam uvajanje GH, ker so potem obroki bolj redni. No vsaj pri starejšem je bilo tako. Vsak je poglavje zase in skorajda ne moremo spremeniti njegovih prehranjevalnih navad. Jaz se ti pridružujem v klubu "rovtark". Sem se iz Medvod pred tremi meseci preselila bogu za leđima in mi je tud dostikrat dolgčas. No upam da se vseen že kej spremeni tole hranjenje No evo super, nism sam jest "rovtarka"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 3.8.2008 19:59:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči da vam napišem o včerajšnjem izletu v Izolo, kjer je tašča na dopustu. Vglavnem so bili tam sami upokojenci, ki imajo očitno preveč časa in se brigajo samo za druge in ne zase. Nejc je enkrat nekaj trme zganjal, jaz sem glih z wc-ja prišla, ko sem slišala eno mamo, ki je Nejcu govorila, da ni nič priden, da mu bo bratca vzela... Ne vem, kaj se ima za vtikat. Saj ni bil samo naš trmast, so se tudi drugi drli; kaj naj ga zaradi tega zaprem v sobo ali kaj? Potem sva s Tilnom kupčka podirala, ko sem videla oz. razbrala z ustnic, kakor češ, kako grem lahko s tako majhnim na morje. Ja, a sedaj eno leto ne smemo nikamor iti? Ljudje so res nesramni. Naj najprej počistijo pred svojim pragom tilči, ljudje so tako ali tako vsi najbolj pameti, še posebej starejši občani, ki se zaradi svojih dolgoletnih izkušenj tretirajo za nezmotljive in komentirajo vse kar se jim pred nosom dogaja. Najbolj je vklopit gumb IGNORE.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 3.8.2008 20:01:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kako ti pa je? Lepo al popapca še ful zraka zraven? Kadar ti poje bolj malo, probaj večkrat podreti kupčka in nadaljuj s hranjenjem. Mogoče ima preveč zraka v trebuhu in zaradi tega ne poje celega obroka. Drgač kr hitr je, pa ji dam kupčka za podret pa ga zdej kr podere k na začetku ga ni.Pol ji dam pa spet flašo ji gre pa kr na bruhanje zravn se pa začne režat pa noče več jest....Ma ne vem, upam da mine . Ojoj Tilči ta folk je pa res blesav, da gre tamalmu govort, da mu bo bratca vzela Pa sej ne morš verjet. Ma ja najbolj da smo vse en let sam doma. Men je ena v trgovini rekla k sm bla s tamalo pri 20dneh uzuni, da kaj mi je, da bi mogla doma bit vsaj še en mesec pa bla bla bla.Ma nimaš kej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 3.8.2008 20:06:32
|
|
|
|
aurora28
|
A mi prosim katera pove kaj je s tamalo od Katy, da sta šli v bolnico, ker ne najdem kje piše?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 3.8.2008 20:10:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Punce, prejle sem dobila sms od katy82: z Laro sta v bolnici, ker je zjutraj v spanju bruhnila in grgrala, ko je prišla k njej, pa ni več dihala. Bila je čisto mlahava, obrnila jo je na trebušček in ji je, kar je bruhala, steklo iz ust, potem je pa zadihala!!! Naša boga katy je čisto fertik Mene je tole resnično pretreslo, dajmo v mislih poslat princeski in njeni zlati mamici kopico in
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?