Katina
|
tilči, tole sonce je res zelo močno. Bogi Tilen. Še dobro, da je zdaj boljše. Ja, fenistil res pomaga. mya26, hvala za recept za juho. Bom enkrat sprobala. Hvala tudi za link. Točno tale senčnik sem mislila, škoda samo, da je črne barve, ker še bolj vpija toploto. špelin@ , dobro razumem tvojo žalost. Ne znam ti pomagat, žal. upam lahko le, da boste z izplačilom od zavarovalnice vsaj zadovoljni in boste avto čim bolje popravili. Pred leti sem videla kako zgledajo obtolčeni avti po toči in me je groza. Razumljivo, da jutri ne moreš prit, bova pa srečanje prestavili na kdaj drugič. pepita, lepo da si se malo javila. še lepše, da ste v redu. tiana, upam, da boš uspela prit na srečanje, da še kakšno rečemo. kasso, ja HB, da ne bi hujšala, saj nimaš kam. Za utrjevanje mišic imaš pa še čas. Tvoj recept za hujšanje pri meni zavestno ne pride več v poštev - je previsoka cena za tako dol spravljene kile. Moje mnenje je, da je edini recept zdravo življenje (paziti kaj jemo, se gibati in biti kar najbolj zadovoljen v življenju). Sicer sem že od nekdaj dober teoretik le praksa me j . sesil, tudi naš ima na hrbtu suho kožo, čeprav ga po kopanju mažemo z oljčkom . Mogoče zato, ker je večino časa na hrbtu. Mi komarjev v stanovanju HB nimamo, jih je bilo pa na morju polno, zato smo voziček prekrli z mrežo. Me prav briga estetika. Jaz sem bila vsa bulasta kljub repelentom, pa kljub eni zapestnici, ki naj bi odganjala komarje na roki in eni na nogi .
|