|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
3.8.2008 3:49:03   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

naša frača je pa začela pri vsakem previjanju ful vreščat - saj je vse OK, dokler ne začnem s širokim povijanjem - takrat pa v jok!!! se mi zdi, da ful že sovraži te tetra plenice med nogami
in jo zato komaj komaj lepo povijem, ker brca in brca in mi leze nazaj in se prestavlja... bogicauser posted image

moja isto, zelo protestira, ko jo začnem široko povijat. Danes ponoči spi brez...je le v pamperski.

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Nina7 a veš, da se včasih tudi meni zgodi, da kar pozabim na hrano. Sedaj v tej vročini pa sploh. Dosti pijem, želodček se napolni in ne prosi hrane.

Jaz isto, kar pozabim na hrano...sploh dopoldne...pijem pa vseeno veliko

srečanje
, jaz sem bolj za popoldansko uro.....tam nekje od 16:00- 17:00, a se lahko tudi drugače prilagodimo user posted image

špelin@...toča user posted image ...grozljivo. K sreči ste vi celi, pleh pa je pleh. Bodo morali začeti razmišlčjat o drugačnem bolj kvalitetnem plehu, če se bo narava na tak način obrnila proti nam! user posted image user posted image

Sem naredila torto nutello, pa smo jo že skoraj celo pojedli user posted image . Nismo pa nič kaj posebej praznovali. Moj je šel žurat v petek, tako da je bil danes cel dan user posted image , tudi njegov kos torte je ostal zame user posted image

user posted image user posted image Manci in Maji za 3 meseceuser posted image user posted image

hujšanje in celulit...jaz imam leg magic in je za noge, stegenca, rit super zadevca...seveda če delaš in ne če stoji. Sem ga posodila prijateljici še ko sem bila noseča (takrat so me bolele sramne kosti in nisem mogla telovadit na njemu)...zdaj pa se bojim začet, ker me noge še vedno kar bolijouser posted image Saj jaz hujšala niti nebi, bi raje malo mišic dobila, ker je vse mlahavo.

drugače pa za hujšanje recept je stres, stres in še enkrat stres....meni tako kili kar letijo user posted image ...na srečo ga zdaj ni

zdaj pa je res ura za spat in ne tle bluzit, tako da nočko oz. dobro jutro za bolj ta zgodnjeuser posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
3.8.2008 6:57:39   
Estrella*
Jutro!

Ojoj Kasso ti si bila pa sovica. Je to tud recept za hujšanje??user posted image Meni tud bolj paše popoldanska varianta, vsaj nekje po kosilu, čeprav ponavadi mala rata zvečer sitnauser posted image

Špelin@:user posted image user posted image user posted image  za vaš avtek. Res revež nima sreče. Saj je to vaš opel, ki so ga med drugim tudi obripsal? Upam, da v ponedeljek dobro opraviš na zavarovalnici in da ti še tam ne bodo delali sivih las.

Tiana, Peita: user posted image za ponovno vstajenje!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
3.8.2008 7:57:46   
kasso
Jutro Estrella,
ne ne to ni recept za hujšanje user posted image . sem zaspala ob desetih ko vbita in se zbudila ob dveh, potem pa ne in ne zaspat, tako da sem šla malo prečekirat, kaj je bilo novega čez dan. POtem pa v posteljo in spet ne zaspat...so me noge bolele, pa obračanje v levo, desno, na hrbet ..... ko sem končno zaspala, je bilo treba že vstat, ker sem tamalmu obljubila, da ga zbudim za živ žav. Zdaj grem pa delat krompirjevo musako, ker dobim ob desetih obiske in potem ne bo časa kuhat.

Lepo nedeljo vsem!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
3.8.2008 8:18:26   
tilči
dobro jutro...user posted image

Psali smo dobro,Tilen je že dober, nima več rdečih nogic.Fenistil pomagauser posted image . Ga pa ne postavim več nasonce tudi za sekundo ne

Špelin@:žal mi je za tvoj avto.A g imate zavarovanega, da ne bo tako kot pri nas? Je pa tale vreme vedno hujši.Mi smo tudi zdaj sklinili, da bomo vsak avto dobro zavarovali. Boljše pri zavarovanju malo več plačati, kot pa potem celotno škodo. Prej smo gledali, da je bilo zavarovanje čim cenejše, a pri teh vremenskih razmerah bo treba sedaj to spremeniti

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
3.8.2008 8:53:16   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Sem še čisto pod vplivom včerajšnje toče in po Gregorjevem nočnem hranjenju dolgo nisem mogla zaspati, ker mi je bilo tako hudo... user posted image  Estrella*, ja, za opla gre, tisti spraskan je bil škodilak. Pa ravno dobro smo ga kupili, na kredit, seveda, zdaj mi pa sploh ni jasno, če se bo to dalo popravit. Je namreč vdrtina pri vdrtini, popolnoma cel ne bo nikoli več, če bo še kdaj sploh podoben celemu. In tako je v parih mesecih tudi hudo izgubil na ceni... Bom kasneje poslikala, da boste videle, kako je stolčen. tilči, ja, imamo kasko, v bistvu je zavarovano vse, kar je pri avtu mogoče zavarovat. Ampak zavarovalnica zna, če je preveč poškodovan in se ne da popravit, enostavno izplačati nekaj malega fičnikov in riši se... user posted image  Me je kar strah, kaj bodo jutri povedali... Mogoče bo šel danes user posted image  do enega možakarja, ki popravlja od toče poškodovana vozila, da vidimo, kje smo... user posted image

Imejte vse en prijeten dan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
3.8.2008 13:02:28   
Estrella*
Samo toliko, da ne pademo na drugo stranuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
3.8.2008 13:54:34   
sesil
danes pa je res zatišje. jaz imam možgane na off, Aneja spi, očka pa zraven nje.
sem pa opazla da so se ji naredile po rokah neke pikce , izpuščaji (sem pomislila na breskve, ki sem jih jedla, baje so alergene). pa na hrbtu in ramenih ima suho kožo - se ji prav lušči. sej jo mažem z mandljevim oljem, ma očitno ni to to.

Neposredna povezava do sporočila: 4007
3.8.2008 14:28:51   
sesil
pa še eno vprašanje. kako se borote proti komarjem. naša ima danes kar 3 pike. mreža na oknu mi ne ustreza.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
3.8.2008 14:30:17   
sesil
špelin, ti pa nimaš sreče s tem avtom. a si ga kupla na petek 13-i, da imaš tako smolo. upam da urediš kar najbolje, pa fanj oskubi zavarovalnico.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
3.8.2008 14:42:34   
Katina
tilči, tole sonce je res zelo močno. Bogi Tilen. Še dobro, da je zdaj boljše. Ja, fenistil res pomaga.
mya26, hvala za recept za juho. Bom enkrat sprobala. Hvala tudi za link. Točno tale senčnik sem mislila, škoda samo, da je črne barve, ker še bolj vpija toploto.
špelin@ user posted image user posted image user posted image , dobro razumem tvojo žalost. Ne znam ti pomagat, žal. upam lahko le, da boste z izplačilom od zavarovalnice vsaj zadovoljni in boste avto čim bolje popravili. Pred leti sem videla kako zgledajo obtolčeni avti po toči in me je groza.
Razumljivo, da jutri ne moreš prit, bova pa srečanje prestavili na kdaj drugič.

pepita,
lepo da si se malo javila. še lepše, da ste v redu.
tiana, upam, da boš uspela prit na srečanje, da še kakšno rečemo.
kasso, ja HB, da ne bi hujšala, saj nimaš kam. Za utrjevanje mišic imaš pa še čas. Tvoj recept za hujšanje pri meni zavestno ne pride več v poštev - je previsoka cena za tako dol spravljene kile. Moje mnenje je, da je edini recept zdravo življenje (paziti kaj jemo, se gibati in biti kar najbolj zadovoljen v življenju). Sicer sem že od nekdaj dober teoretik le praksa me juser posted image .
sesil, tudi naš ima na hrbtu suho kožo, čeprav ga po kopanju mažemo z oljčkom user posted image . Mogoče zato, ker je večino časa na hrbtu. Mi komarjev v stanovanju HB nimamo, jih je bilo pa na morju polno, zato smo voziček prekrli z mrežo. Me prav briga estetika. Jaz sem bila vsa bulasta kljub repelentom, user posted image pa kljub eni zapestnici, ki naj bi odganjala komarje na roki in eni na nogi user posted image .

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
3.8.2008 14:54:32   
špelin@
Punce, prejle sem dobila sms od katy82: z Laro sta v bolnici, ker je user posted image  zjutraj v spanju bruhnila in grgrala, ko je prišla k njej, pa ni več dihala. Bila je čisto mlahava, obrnila jo je na trebušček in ji je, kar je bruhala, steklo iz ust, potem je pa zadihala!!! Naša boga katy je čisto fertik user posted image  

Mene je tole resnično pretreslo, dajmo v mislih poslat princeski in njeni zlati mamici kopico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 3.8.2008 14:55:29 >

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
3.8.2008 14:56:21   
Estrella*
sesil: mi uporabljamo v vseh spalnicah raid in nimamo problemov s piki. Komarjev je pa veliko in še kakšna druga golazen se najdeuser posted image user posted image user posted image  Kako Aneja kaj papca?Imata še kakšne borbe?

Katina: a si se uspela kaj zmenit s Tamaro?

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
3.8.2008 14:59:51   
Estrella*
Katy, vso srečo tebi in mali Lari!!user posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čimprej se vrnita zdravi domov.

Neposredna povezava do sporočila: 4013
3.8.2008 15:07:45   
aurora28
Vam moram pokazati našo novo pridobitev; sva danes kupila najinemu sinku gugalnico, ki ima glasbeno mašinco gor in poje, ko Gal udarja po gumbih in se poleg ročnega porivanja tudi sama poganja, saj ima tak mehanizem, da naštimaš otroka noter, on lepo uživa in se guga in najine roke ne trpijo user posted image .

Evo takole pa zgleda

user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 4014
3.8.2008 15:09:22   
tilči
Uboga Lara in Katyuser posted image user posted image Naj bo vse vreduuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4015
3.8.2008 15:11:45   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

pa še eno vprašanje. kako se borote proti komarjem. naša ima danes kar 3 pike. mreža na oknu mi ne ustreza.

pri na s je mreža učinkovita, saj jo imam po celem stanovanju.Če pa kakšen komar noter zaide, grem pa v akcijo z raidom

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
3.8.2008 15:13:48   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

pri na s je mreža učinkovita, saj jo imam po celem stanovanju.Če pa kakšen komar noter zaide, grem pa v akcijo z raidom

Tudi mi imamo na vseh oknih mrežo in se super obnese user posted image  Lahko zvečer komot na stežaj zračimo kljub prižgani luči user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
3.8.2008 15:14:50   
špelin@
aurora28, vesoljska zadevca user posted image  Pa je Galu guganje notri všeč?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
3.8.2008 15:17:56   
*Tiana*
Katy, v mislih sem s tabo in tvojo pikico. user posted image user posted image user posted image Da se čimprej vrneta zdravi domov. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4019
3.8.2008 15:23:57   
tally
Dannnn

Ojoj katy upam sa z Laro čimprej vrneta domov in da bo z malo piko vse v redu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Špelin@ žal mi je zaradi avta, sem videla zadnjič od prijateljice avto , ki ji ga je toča stolkla in je bilo grozno.Upam da dobite od zavarovalnice za popravilo, čeprav so oni pr..ci, ki gledajo samo na svojo korist.

Mya26 hvala za info o pediatrih jaz hodim trenutno v Domžale samo to bomo hitro spremenili takoj po cepljenju.

Sesil mogoče ima Aneja pikice ker ji je vroče. Emilija jih je imela prejšnji teden na obrazku in za ušeskom samo na tisti strani na kateri je spala in je bila  čisto prešvicana. Sedaj pazim da ji ni vroče in pikic ni več. S suho kožo a nimamo težav. Emilija se je po rojstvu cel mesec lupila po celem teleščku sedaj je pa ok.

Komarjev pa HB pri nas ni tako da nič ne uporabljamo.

Hujšanje jaz sem obupala in se sploh več ne tehtam tako da niti ne vem če sem kaj šla gor ali dol. Me je vse minilo, vseen pa po tihem upam da je kaj šlo doluser posted image .

Aurora super zadevica upam da bo Gal užival not. Kje sta pa to kupila? Gal  je pa tako lep in velik fant.

Srečanje jaz pridem sploh če bo v popoldanske času, me  user posted image pripelje, če ne pa upam da se bom lahko s Katino zmenila.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

Neposredna povezava do sporočila: 4020
3.8.2008 16:02:46   
Katina
Katy82 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Čimprej pridita z Laro domov iz bolnice in pozabita to grozljivo izkušnjo. Pošiljam še veliko user posted image in pozitivnih misli. HB, da si prišla še pravočasno. Pošiljam ti pozitivno energijo in mislim na vaju.

Estrella, nisem se še zmenila, jo bom poklicala zvečer, da jo vprašam kako je s časom.
Aurora28, sofisticirana zadeva. Mi imamo že toliko otroške krame, da česa novega ne bomo kupovali. Upam, da Gal uživa.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
3.8.2008 16:13:12   
Anonimen
Katy82 in Lara user posted image user posted image user posted image ,da bo vse uredu.

Glede komarjev mamo pa mi komarnike, v vsaki sobi na enmu oknu, pa itak jih nimamo velik.

(odgovor članu Katina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4022
3.8.2008 16:14:19   
Estrella*
Glede ure srečanja naj vsaka napiši kdaj bi ji najbolj ustrezalo, da bomo lažje določiliuser posted image Jaz sem za 15h-16h

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
3.8.2008 16:16:11   
mya26
katy: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da se kamlu vrneta in da bo vse dobro z Laro.

Špelin@
: user posted image za točo in upam, da bosta čimveč dobila od zavarovalnice.

Mi smo se danes odločli in šli uživat v Snovik. Maj je skoraj ves čas spal, midve z Lano pa sva uživali v vodi. Je bla ful srečna ker me je malo imela samo zase.

Srečanje: meni bi tudi ustrezalo bolj pop, okol 16-17h ure ko ni več tako zelo vroče. Bom pa verjetno Maja pustila doma in bo z mano prišla Lana.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
3.8.2008 16:42:48   
špelin@
Glede srečanja: navijam za okrog 16h user posted image

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?