buči
|
Jutro, sem vas nekaj poskusila prebrat, ampak sem obupala, ko ste si malo skočile v lase. PUNCE, MEJTE SE RADE, KER TAKE SREČE, KI JO IMAMO ME, DA SMO SE NAŠLE TUKJA MED FEBRUARKAMI, JE DRUGE NIMAJO. FACE STE, VELIKO SMO SI POMAGALE, SE SMEJALE - NE SI TEŽIT, NE OSEBNO JEMAT STVARI (vedno vse z rezervo!) Evo, pa sem še jaz malo zatežila. Smo bili včeraj na kolegovi 40-letnici, smo se imlei lepo, vse dokler nisem jaz imela svojih 5 minut s tistim albumom, ki sem ga delala več kot en teden, in je njegova mati (s konkretnimi količinami pod kapo) zamorila celo sceno, da sem padla ven (ampak res, padla ven) in sem se tako začela dret, ona seveda tudi (2x sem jo najprej preslišala, njene bedne komentarje, potem pa ni šlo več), da so me skoraj kot iz ringa vlekli stran. No, sem se pomirila, ona seveda ne, samo mi je bedno, ker vedno mori, ker dela štale familiji moje prijateljice - svojemu edinemu sinu ... Bo že, saj ne živi nihče z njo ... Moj si je pa poškodoval nogo, tako da mu še kavo skuham, pa ga peljem na urgenco, ker komaj hodi. Pač, dec gre proti 40, ne more več tako na easy s fanti igrat nogometa, pa še v malo vinjenem stanju ...
< Sporočilo je popravil buči -- 3.8.2008 9:16:08 >