Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 16:39:57
|
|
|
|
jencili
|
a lohk vidmo slikco ?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 16:40:02
|
|
|
|
dolenjka
|
Sej brez vode je še za zdržati nekaj ur, samo samo oni tam gor ve, kolk časa že pušča (ker je ponikala v zemljo) in kolk bo računa za vodo Kakih 1000 ali 2000 eur se nama ziher obeta A mislite da dajo na obroke Jaz samo še to razmišljam, kaj naju bo še zdaj usekalo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 16:41:34
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: jencili tud jaz se pridruzujem narocilu copatk jencili škoda k nisem danes sam teb povedala, da bi taj in zoja naslednjič šminkirala jaz sem se odločila in ene te t pocenske že našla no, katera bo naročila dej link, pa predlagam da si vsaka najde kar želi, pol pa naročimo, Ella pa od vsake en sodček piva pokasira Ellči, bo kulči?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 16:46:56
|
|
|
|
MetiLu
|
Joj Dolenjka, tole je pa res kriza z vodo upam, da boste hitro zrihtali. Nam so jo zadnjič sam za 15 min zaprli, pa sem bla že čist živčna no, sej pol k je pa nazaj prišla, je bla pa tako zanič, da sva šla tako flaširano kupit zdej mamo pa britto, pa mi voda sploh ni dobra ah, kam sem zdej zabluzila Kosilce je končno v pečici, sem kar lazanjo nardila, Janez pa še kar spi sej dopoldan ni skoraj nič... Pol bova šla pa malo ven, če ne bo slučajno kakšne nevihte Jaz bi ziher ene copatke, če se boste res zorganizirale in naročile
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 16:48:37
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka pa ne bo tok račun za vodo, dej nehi evo, to so te bolj t pocenske (no, vsaj upam da so res ) to bodo ene še manj kot 10 EUR, no za vas 15 http://stores.ebay.com/Shoes-Zoo levo si izberete velikost, potem pa kar želite. Jaz sem si dala sedaj opcijo Buy It Now only , ker se mi licitirat in čakat ne da
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 16:50:27
|
|
|
|
Februarka08
|
Šefica se je zbudila in me že pobruhala greva zdej ven na sončka... mojga ni, je reku da bo dons pri nama da mi mal pomaga k se komi premikam, so ga pa spet klicali nekam za pomagat mah... Pridem potem še mal pogledat kako ste se odločile in zorganizirale
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 16:51:47
|
|
|
|
buči
|
Jaz bi pa tele ... z divjo svinjo ... ja ...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 16:55:45
|
|
|
|
kati kati
|
dolenjka-če boste imeli veliki račun, se da na komunalo zaprosit in obrazložit(če seveda ni napaka vaša) da izbrišejo in ne plačate!poznam primer, z podobno stvarjo!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 17:00:58
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka katero firmo copatk bi ti namesto da greš v savo prid raj k men nisem na firme mahnjena Dejmo se probat zedinit, ste za Jaz sem za .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 17:21:48
|
|
|
|
ella79
|
no tako, jaz imam dvoje izbrane, tako da lahko še dvoje naročim za isti paket a se je katera že odločila?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 17:28:46
|
|
|
|
dolenjka
|
dej ella počaki plis, zdele je voda zrihtana, samo še mojstre odpravim pa se samo tebi posvetim
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 17:31:08
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka dej ella počaki plis, zdele je voda zrihtana, samo še mojstre odpravim pa se samo tebi posvetim si žal že prepozna
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 17:31:59
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka dej ella počaki plis, zdele je voda zrihtana, samo še mojstre odpravim pa se samo tebi posvetim si žal že prepozna hecam se ti kar zrihtej, če me ne bo, sva mal vn šibnili, čeprav se mi prav nič ne da
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 17:34:25
|
|
|
|
dolenjka
|
ktere si pa zbrala ti oz Zoja
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 17:37:39
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka ktere si pa zbrala ti oz Zoja te sem zato k so ful pocen te so mi pa všeč sem pa kar oboje 12-18 m, ker za zdej imam, za poleti bomo pa spet kej naročile, a ne
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 17:39:34
|
|
|
|
dolenjka
|
Men so tudi te ta druge všeč sam črna ne vem no Že mal brskam, ker so šli dedci še nekaj kupit da dokončajo, tamala pa rajš pančka, da ji ni treba svinjarije gledat
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 17:40:52
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Men so tudi te ta druge všeč sam črna ne vem no Že mal brskam, ker so šli dedci še nekaj kupit da dokončajo, tamala pa rajš pančka, da ji ni treba svinjarije gledat naj te potolažim, ni čarna, no vsaj tako piše Color: dark purple Design: 3 flowers
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 17:41:28
|
|
|
|
ella79
|
kaj so zdej naredili? morate cev zamenjal al kako gre to?
< Sporočilo je popravil ella79 -- 1.8.2008 17:44:22 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 17:45:59
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Men so tudi te ta druge všeč sam črna ne vem no Že mal brskam, ker so šli dedci še nekaj kupit da dokončajo, tamala pa rajš pančka, da ji ni treba svinjarije gledat naj te potolažim, ni čarna, no vsaj tako piše Color: dark purple Design: 3 flowers sej sem vidla, sam men tko črno deluje Cev je že zamenjana Je reku majster da moram za mašo dat, pa sem rekla da ne, razen če ni on tut fajmošter Me nič ne briga kaj si boste mislile, samo mu bom 100 EUR stisnila, ker ne vem kdo bi mi danes kopal 70 cm v globino na 1m x 1m in cev prinesel in .... pa še kotliček v WCju mi zdele neki rihta. Ko mi pove račun mi dam še 100 EUR zraven, ker voda je in vem, da ga spet lahko kadarkoli pokličem. Če ga ne bi bilo bi bila v buli in ne vem če se ne bi kar utopili še kar lutam in iščem copatke
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 17:48:24
|
|
|
|
ella79
|
sam je res hitr prišel in porihtal če veš da ti bo (čeprav boljš da ne), še kdaj takole hitro prišel in porihtal, se splača še mal primaknt zravn jaz tudi še kar gledam kok velikost boš ti?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 17:54:01
|
|
|
|
dolenjka
|
za jesen nimam čisto nič, samo ene adidas superge, ki so bolj moške (od Tarinega bratranca) in bodo bolj redko v uporabi Bi mogoče kar 2 za 6-12 Pol bom šla pa verjetn že v cicibana al kako
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 17:55:27
|
|
|
|
dolenjka
|
Ta stric je mojmu, ko sem bila jaz še v Bruslju, uletu na hitr neki pomagat pol mu je pa še gajbo domačih jabolk dal, žena pa domač kruh spekla, da ni bil moj revček lačen Letos bi pa jaz spet kaj domačih jabolk - za carico
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 18:06:17
|
|
|
|
ella79
|
dobr znate vi s temi majstri jaz tudi ne vem glede copatk zdej pravjo da je baje boljš za mehek copatek, da ima bolj občutek kako stopiti a še mal počakamo s tem naročilom
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 18:13:29
|
|
|
|
dolenjka
|
pa sej a niso ti mehki Tamala že 2 uri spi, pred tem je pa 45 min
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 18:16:52
|
|
|
|
ella79
|
ja ti so mehki sam ne vem, verjetno bomo tudi kake trde rabil, pa ne bi rada si zalogo teh mehkih naredila zdej greva pa midve vn
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.