![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 15:48:28
|
|
|
|
kati kati
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ja Pinči, 2006 sva se vselila in vse je bilo na novo narejeno Ker so zasuli z napačnim materialom je metalno cev preluknjal šoder oz tisto s čimer so zasuli cev Še jaz vem, da se to zasuje z drobnim peskom Grem stran, ker tamala hoče po tipkovnici tolčt in ji ne pustim, ker ima dovolj svojih igrač. Se tipkamo kasneje pred 2.leti so pr nas doma presekali najprej vodo nato kanalizacijo in še telefon-moja mami jim približno pove kje naj ne kopljejo a so vse tri stvari presekali! pa je mami dala kuhan vin(ker je blo pozimi),potem pa je šla v kopalnico si podzavestno roke umit pa je pustila ventil odprat-pa potem šla v službo!pridem popoldne iz službe pa v kopalnici poplava-men nč jasno kaj se je vse dogajalo-ko me ni blo doma pr teb je mal drgačna situacija,ampak precej znana
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 15:52:00
|
|
|
|
ella79
|
pina te k bi ti za Ano so od shoo shoosa, sam mislim da jih trgovina škatek nima mal pobrskej po ebayu, tam so 16,90 eur, pri nas 20 EUR http://www.mojskratek.si/ShooShoos.htm tah copatk je na netu malo morje, sam te k sem jaz zjutraj link dala so najcenejši jaz še ne vem če bom naročala, sem neki lecitirala, pa mislim da ne bo nič iz tega zdej ene še imamo, za kasnej sem ene mehke fisher pricove danes kupila, no, mogoče bi ene vseeno še kupila
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 15:54:50
|
|
|
|
ella79
|
joj dolenjka tole danes vam pa prav nič ne zavidam upam da čimprej porihtajo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 15:55:34
|
|
|
|
MetiLu
|
Dan! Šiht sem prezehala, prišla domov pojedla sendvič, pol sem dobila obiske, zdej bom šla pa počas za šporget... Janez spi, se je vmes že 100x zbudil ma je tečen za znoret preden zaspi, ne vem al ga včerajšnje cepljenje matra al kaj No, zdele pa ne boste verjele kaj gledam ... mojga k se s teto peglo pogovarja jest bi tud copatke
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 15:55:57
|
|
|
|
itata
|
dan, evo mene. sva bila na obisku in kavici v mestu - klasika pol sem clo neki kuhala, mali je spal. vmes sem izvedla akcijo in sem rezervirala nasl teden od sre do sobote sobo za nas v bohinju, pol zadnji teden, ko ima moj dopust sem pa tud uredila, da lahko gremo v portorož - stara mama je bila nervozna, ker ji je vroče in neki se je menila za obiske in delavce po vrtu - kako naj bi jaz to vedla in je kao mislila, da me ne bo še ta teden... kakorkoli. zadeva urejena. gremo najprej v bohinj pač in pol za en teden v portorož. ni panike. sem se hitr reorganizirala pa je sem tudi volje neprimerno boljše. pa še eni sosedi k se ful štekamo bodo isti termin v bohinju, tko da bomo mel tud družbico. komi čakam. en vikend doma bo pa tud pasal.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 16:00:41
|
|
|
|
Februarka08
|
Joj, bolj ko gledam tele copatke, več bi jih mela no ne jest, Larisa
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 16:01:52
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Joj, bolj ko gledam tele copatke, več bi jih mela no ne jest, Larisa Hvala enako .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 16:03:12
|
|
|
|
kati kati
|
kar se tiče parnih kuhalnikov jih je ogromno in tud cene so ok
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 16:03:58
|
|
|
|
kati kati
|
katera pa ma zepter ali kaj podobnega pa se tak lahko kuha brez olja in vode
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 16:14:35
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Joj, bolj ko gledam tele copatke, več bi jih mela no ne jest, Larisa Hvala enako . jaz jih že kar nekaj časa ogledujem in študiram kaj naj kaj bodo imeli pozimi na nogicah za vn pa recmo da še ne bodo hodili zunaj no, od mary bo že itak zdele na dopustu shodil
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 16:16:33
|
|
|
|
Februarka08
|
Jest bi mela tele pa še ene 100 drugih
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 16:18:01
|
|
|
|
ella79
|
februarka si pa zelo skromna, ene za nedeljo še manjkajo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 16:19:09
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka si pa zelo skromna, ene za nedeljo še manjkajo ne me zezat, bom še te najdla
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 16:20:17
|
|
|
|
Februarka08
|
Evo, za ob nedeljah
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 16:20:45
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka si pa zelo skromna, ene za nedeljo še manjkajo ne me zezat, bom še te najdla evo za Lariso za na lepše v nedeljo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 16:21:30
|
|
|
|
ella79
|
februarka te k si ti izbrala so bbolj za kmaši, te k pa jaz pa bolj za na tortico kaj pa kake škornjce?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 16:26:23
|
|
|
|
dolenjka
|
Pri nas se še kar koplje. Tamala se mi je po 45 min zbudila ker je pred spanjem pojedla 0 in valda, no, zdej spet lepo pančka ko sem jo podojila. Sam upam da bomo danes vodo dobili, ker drugače grem v Savo - dobesedno Zgleda da bo treba eno skupinsko naročilo za copatke narest
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 16:31:15
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka katero firmo copatk bi ti namesto da greš v savo prid raj k men
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 16:32:11
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka te k si ti izbrala so bbolj za kmaši, te k pa jaz pa bolj za na tortico kaj pa kake škornjce? Dobr, pol bomo šli pa najprej k maši, potem pa še na tortico Tud škorenjci so
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 16:33:17
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka katero firmo copatk bi ti namesto da greš v savo prid raj k men nisem na firme mahnjena Dejmo se probat zedinit, ste za
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 16:36:37
|
|
|
|
jencili
|
tud jaz se pridruzujem narocilu copatk
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 16:37:11
|
|
|
|
Februarka08
|
Dolenjka, saj bo... vse bojo porihtali, čeprav vem kako je brez vode
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 16:39:03
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili tud jaz se pridruzujem narocilu copatk jencili škoda k nisem danes sam teb povedala, da bi taj in zoja naslednjič šminkirala jaz sem se odločila in ene te t pocenske že našla no, katera bo naročila
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.