Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 1.8.2008 8:49:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Aquica... kaj pa če gre le za vgnezditveno krvavitev? Debel plusek po moje nakazuje trdno nosečnost, kaj meniš?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 1.8.2008 8:50:45
|
|
|
|
aqua77
|
živa žal je za vgnezditveno prepozno in malo preveč krvi..... po pa avgusta bolj veselo!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 1.8.2008 8:56:25
|
|
|
|
sonček33
|
agua žal mi je, sem pa vesela vajinega optimizma. le tako naprej!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 1.8.2008 9:06:52
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 agua žal mi je, sem pa vesela vajinega optimizma. le tako naprej! sej veš sonči, jaz se zanesem na moj podpisek.... vem, da me sreča čaka za vogalom.... sem že čisto blizu....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 1.8.2008 9:25:50
|
|
|
|
sonček33
|
agua točno tako! Bravo zate!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 1.8.2008 9:27:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Aqua bravo za tvoj optimizem!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 1.8.2008 9:28:31
|
|
|
|
aqua77
|
sonči, te pa morem pohvalit, sem vidla slikce s poroke.... kako sta lepaaaaaaa, pa kako romantičen ambijent..... pa kako lepa nevesta, to moram pa še osebej povdarit !!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 1.8.2008 9:31:26
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Aqua bravo za tvoj optimizem!!! ma sej sploh ni tako težko, kot sem si predstavljala.... sem bla tako srečna, ko sem vidla da nama lahko rata, da se počutim ful dobro.... boljše, da je tako, kot da bi imela kakšne probleme kasneje.... naslednjič bo pa že od začetka močna črtica in pikica bo ostala z nama.... vem...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 1.8.2008 9:39:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Bravo čestitam za takle "attitude" Verjamem pa da ko enkrat v glavi poštimaš stvari ni več tako težko...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 1.8.2008 9:41:47
|
|
|
|
sonček33
|
agua hvala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 1.8.2008 10:17:01
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Erin si še v enem kosu? da bi se izšlo po tvojih željah in seveda čim hitreje. Še vedno prisotna, nč ne potiskam in v 2 v 1 ..Noče me zvit pa noče... aqua - plus, plus in ...... a dej noooooooo...kako ti jo je narava spet zagodla.... ...Kaj pa če si še vedno in si samo dobila druge vrste M, ker nekatere jo ob tistem času ko naj bi jo dobile dobivajo še nekaj mesecev...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 1.8.2008 10:30:13
|
|
|
|
~Biba~
|
dobro jutroooo....sem bla že pridna danes, in omogočila vsem rastlincam okrog bajte in na vrtu en ogrooooooooooomen aqkvica ne obupat....tudi moja sekica je imela tako ..a le za kak dober dan..zdaj pa ni več duha ne sluha o in ugani...čez 6 mesecev bom tetka tak da, še je upanje... se strinjam z Erin...morda gre le za kako krvavitev, ki se pojavi nekaterim, tudi ko so noseče. Se* se priporočam za Montija , mejl dobiš po ZS Veste kdaj je meni najboljše hujšat in me nič ne premami lakota? večer, ko spim vsem ostalim pa en veeelik
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 1.8.2008 10:39:02
|
|
|
|
aqua77
|
punce hvala za pozitivne misli... ne verjamem, da bi pikica ostala, sem šla danes zjutraj lulat pa je bla voda čisto rdeča, kot pri pravi M. Tako da dvomim, da bo kaj notri ostalo... Bom vidla, koliko časa bom imela M in kakšno.... Če bo bolj švoh, lahko naslednji teden ponovim testek... če sem jih že tolko...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 1.8.2008 10:41:50
|
|
|
|
~Biba~
|
jah akvica, en test gor al dol upam da ju3 več ne bo sanšajn....čudovite slikce...sem si pa te tui jaz predstavljala blont..jah pač asociacija sonca a nisi ti hotla met šopka sivke? al sem te zaj s kero zamenjala?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 1.8.2008 10:44:19
|
|
|
|
tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 punce hvala za pozitivne misli... Bom vidla, koliko časa bom imela M in kakšno.... Če bo bolj švoh, lahko naslednji teden ponovim testek... če sem jih že tolko... aqua77, saj veš upanje umre zadnje, boš videla morda pa je res le 'lažna' M in je še upanje. drugače pa sem tole od sensi, skopirala na sosednji temi, pa morda kateri prav pride, tudi za naše sensi, pravi: evo mene iz lekarne.Takole je,so meni farmacevtke priporočile. Tifol ( folna kislina) in Q10 od Sensilaba ( vitamin C,E,B1,B2,B6.B12,vsebuje pa tudi še nekaj kislin,ki so dnevno priporočljive...) in pa od Natural Wealth- Omego3. Za dragega pa pravtako šumeče tabletke od Sensilaba Q10,Omego-3 in pa prav tako od Sensilaba šumeče tabletke z Cinkom +C in E vitamin. Verejetno vas bo tudi zanimalo koliko stane 42,33 eur. Vse skupaj je res malce drago.Sam če bo pomagalo denar sploh ni pomemben.Če pa ne bo pa tudi škodit ne more.Že samo občutek,da nekaj delaš zase in za izpolnitev srčne želje ti da pospešek. ps.:porcije vitaminov so pa za ta denar tudi obilne: -Omega -3......100kapsul -Q10...............40 šumečih tablet -Cink+C+E.......40 šumečih tablet -tifol.................30 filmsko obloženih tablet
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 1.8.2008 10:52:49
|
|
|
|
~Biba~
|
sončni mork booooooooooooo ok 11
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 1.8.2008 11:01:31
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 naj vam povem, da je bil včeraj CB debel plusek.... popoldne BC tudi plusek!!!! denes zjutraj pa prišla teta ..... tako da žal štartamo ponovno, ampak me ni čisto nič potrlo! Čudno ... si prepričana da nosečnosti ni več? Daj malo prečikiraj po forumih, ker nekatere imajo močnejše izcedke pa ostanejo nosečke. No, samo misel ... Aja, pupe, kere bi mele gospoda Montija, me naj kontaktirajo na ZS.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 1.8.2008 11:07:24
|
|
|
|
aqua77
|
ja, vem da je teh primerov nekaj, sam me trebuh zvija kot pri M tako da sem se odličla je je prišla res M. če me pa čaka v vsej tej kriminalki še kakšno nadaljevanje vam pa z velikim veseljem sporočim rezultat.... za enkrat sem v službi s "plenico" med nogami ni čekiram situacijo..... pa hvala za nasvete, sej veste "utopljenec bi se tudi za slamco prijel, sam da se reši"....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 1.8.2008 11:13:01
|
|
|
|
Serendipity
|
aqua - hm .. saj vem, lovila sem neko bilko, iskala tistih nekaj minimalnih procentov (vseeno še tiho, tiho upam, da si med njimi). Drugače pa imaš prav s svojim mišljenjem, boljše da sprejmeš dejstva in pustiš mini okence za presenečenje. Pošiljam ti veeeeelik objemček in me veseli, da vesta da gre tudi po naravni poti!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 1.8.2008 11:16:11
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity aqua - hm .. saj vem, lovila sem neko bilko, iskala tistih nekaj minimalnih procentov (vseeno še tiho, tiho upam, da si med njimi). Drugače pa imaš prav s svojim mišljenjem, boljše da sprejmeš dejstva in pustiš mini okence za presenečenje. Pošiljam ti veeeeelik objemček in me veseli, da vesta da gre tudi po naravni poti! hvala Se*, tudi jaz tako mislim, da je to le dokaz, da nam bo kmalu uspelo zares...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 1.8.2008 11:16:45
|
|
|
|
spelka12
|
pikica tvojim šefom ki te odklapljajo od nas. žiži - gigi a ti si tud uletela? Kaj sem vse zamudila fčeri! aqua to je pa čist preveč za mojo dušo . Jest še kr upam, da je +. Bom optimistka dokler mi tvoj g. ne dokaže drugač, pa še takrat ne bom verjela. samo za tebe! erin - sej te mam rada ampak - bejž že rodit baba žaba. Dan R je tuki in zdej samo še čakam na tvojga miškolinkota. Aja danes grem na morje do nedelje ampak vseen čakam tvoje informacije. Bo pa benika sporočila namesto mene. Se* za mene je monti preveč zahteven. Jest bom samo omejila kalorije pa mal več športala. Pa namesto sladkih sokov si bom raje nalila kislo vince lunca jest te tolk pogrešam. Fsem ostalim pa en lep pozdrav.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 1.8.2008 11:38:57
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 aqua to je pa čist preveč za mojo dušo . Jest še kr upam, da je +. Bom optimistka dokler mi tvoj g. ne dokaže drugač, pa še takrat ne bom verjela. samo za tebe! hvala špelči, sej drugač ni panike, sem čist ql in optimistična. Ti pa zagotovo med prvimi povem, če bo G kaj slučajen še not najdu.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 1.8.2008 12:19:06
|
|
|
|
oktavija
|
Aqua jaz sem tudi bila prepričana da si že srečka nosečka , zdaj si me pa res presenetila Hvala bogu, da si optimistka .... sam mogoče si pa še vedno nosečka... saj je moja mami imela celo tri mesece teto pa sem se jaz vseeno rodila...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 1.8.2008 12:23:14
|
|
|
|
benika
|
Draga moja akvica, sej še ni vse izgubljeno Dokler G ne potrdi, da ni srčka, upanje še vedno ostaja!!!! Erin, ti si mi na sumu, da boš rodila 8.8. Je tak lep datum za zapomnit se
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Vzrok za endometriozo je pogosto preveč OHEndometrioza, ki jo spremljajo močne bolečine, prizadene kar 10 do 15 odstotkov vseh žensk v rodnem obdobju. In številke...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?