Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 31.7.2008 16:00:24
|
|
|
|
jazzz27
|
Živa...ja menstrualni ciklus se začne prvi dan mentruacije.....test delaj po izostanku, se pravi sedmega ali osmega. Če se ne odločiš da malo dlje počakaš....nap.:kot jaz, sem čakala 18 dni.....dokler ni M prišla .... Sem mislila, če imate kake preiskave oz. v katerem krogu ste? ipd. reči.... lep dan naprej....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 31.7.2008 16:06:43
|
|
|
|
sonček85
|
sonček85 in fargi na raport!!!!! zakaj pa to? jaz se dokaj dobro počutim,samo kolikor me napadajo mozolji .me pa zanima to:saj vem da se nekaj pametno delam in bom malo butnla mimo a me zanima ali normalno ovuliraš,čeprav si že noseč in ne narediš testa pred dnevom D? hvala in upam da razumete kaj sem hotela vprašat! lep dan vsem skupaj
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 31.7.2008 16:19:51
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 ali normalno ovuliraš,čeprav si že noseč in ne narediš testa pred dnevom D? hvala in upam da razumete kaj sem hotela vprašat! lep dan vsem skupaj če si noseča ne ovuliraš...al kako si mislila to vprašat? sorry...ne zastopim.....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 31.7.2008 16:39:52
|
|
|
|
pikica36
|
jaz tud ne!? smo pa res črnolaske tupe erin ti pa ne nasedaj čenčam pri "dohtarju" če sem te prav razumela ima 35 cm obseg glavice?! moj sin je imel 36cm in sem rodila -kot bi šla kakat tako da, ne nasedaj takim fintam. ja murkica, na O sem tud jaz pomislila, kaj pa vem no, danes je že boljše , me ne tišči več, čeprav čisto čisto malo izcedka je pa še oktavija jazzz takoj povej če ne in zakaj ima SE** rada bučke!? povej nam SE* katere imaš raje, ko so še v celem ali potem ko so že pripravljene aqua- ti pa testek delat in poročaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vsem špelka, sonček(oba) živa, LUNA ledenka ,polaris maši... pa še vsem tistim ki jih nisem naštela P.S. na šihtu sem spet odklopljena
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 31.7.2008 16:46:16
|
|
|
|
sonček85
|
ja tako sem mislila.ali normalno ovuliraš ko si nosečka a še tega ne veš dokler testa ne narediš. mislim vprašat ali so znaki O enaki temu kot da bi ovulirala pred M.ali je izcedek pa zdaj sem pa res zakomplicirala.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 31.7.2008 17:03:07
|
|
|
|
trinity22
|
sonček33 ful sta lepa, res super izgledata in lokacija je fantastična
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 31.7.2008 17:10:35
|
|
|
|
trinity22
|
babe žabe men je spet mal slabo, se mi nič ne da pisat se vam jutri kaj oglasim ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 31.7.2008 17:14:43
|
|
|
|
sonček85
|
ti kar počivaj in spočij si da boš imela veliko moči za naslednji dan.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 31.7.2008 17:24:04
|
|
|
|
miska73
|
Sonček85, če nisi neki strašni medicinski fenomen, potem, če si noseča, ne moreš imeti več ovulacij. Raznoraznim znakom, izcedkom... pa ni kaj veliko za verjeti ali se na njih zanašati... PS: Ja, si pa tolk zakomplicirala, da nisem čisto prepričana, da sem prav razumela tvoje vprašanje
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 31.7.2008 17:33:26
|
|
|
|
sonček85
|
sem že dobila odgovor .hvala vseeno za tvoj trud ,ki si ga vložila v pisanje.saj sem rekla da rada kompliciram. sedaj imam O in komaj čakam da vidim kaj bo,pa čeprav bo ,grem s pokončno glavo naprej.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 31.7.2008 17:44:26
|
|
|
|
miska73
|
Sonček85, kakšen trud neki... jst dolgčas preganjam in komaj čakam, da katera kaj takega vpraša, da se mi vsaj približno zdi kaj bi odgovorila... Zdaj pa res grem... mal v shoping potem pa na rekreacijo...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 31.7.2008 17:54:14
|
|
|
|
sonček85
|
uživaj in telovadi tako kot ta tvoj avatarček. dijoooooooooooooooooooooooooooo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 31.7.2008 18:44:51
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 hmmmmm....le zakaj je tako nora na bučke? madonca in ti monologi Puuupeee -jaz sem se tak najedla teh pr* bučk, pa krumplof, pa solate ... potem pa še jogurt gor, pa tri nektarine. Zdaj mi je pa slabo .... Hm .. bučke, bučke, kaj je le na njih.. mogoče nadomestilo za mojo bučo, boljšo pamet? Saj veste eni jedo žvalske možgane, da ratajo pametni jaz pa buče.. Hm, po drugi strani pa buče, kumare, tralala .. bentiš ali buče so lahko ogrooomneeee. Prevelik zalogaj Kaj nam poveeeeeeeš? ČAKAM. IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 in zakaj ima SE** rada bučke!? povej nam SE* katere imaš raje, ko so še v celem ali potem ko so že pripravljene Paaackaaaaa!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 31.7.2008 19:50:20
|
|
|
|
Anonimen
|
čer pupe jezzzika - sorry... nisem vedla kaj misliš Midva sva v 18. poskusu in upava na najboljše... Nisva na nobenem zdravljenju, saj je februarja (po 14.poskusu) uspelo a se ni obdržalo. Pravijo da je to znak da lahko zanosiva, za zdravljenje pa moram najprej shujšati (mnenje moje G) zdej sem na dieti ampak se zaradi mojega apetita zadnje dni ni obnesla, tako da je na stand by-u Jazzz... hitro povedat bomo popokale od radovednosti in zanemarile kar kasneje lahko nosi posledice Ti Se* si pa res jedec se ti vidi kakšno kri imaš
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 31.7.2008 20:01:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni pa moj ljubljeni večerjico pripravlja.... res sem požeruhec zadnje dni Špagetki s tunino že dišijo k pri norcih Komaj čakam... Vam sporočim kaki bodo... Ziher fenomenalni
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 1.8.2008 7:08:22
|
|
|
|
Serendipity
|
Juutrooooo! Juupiii danes je pa peeeeeeeeteeeeeeeeek! Ena jutranja kavica za naše babe žabe , če bi kera mela rada mleko not - Danes je prvi avgust. Hm.. torej avgust. Danes začne moja malenkost (in špelinčka ter ostale zainteresirane) novo življenje. Jaz bom lepo podala mojo rokico (ali bolje želodček) gospodu Montiju, se odpovedala sladkarijam in junk food-u ( - man nakupljene pz kekse za vsak slučaj napada), no pa pilates bomo malo probali ... Jupi. Saj glaven cilj mi je bolj zdrav način življenja in da se spravim malo h kondiciji ... Ker te pa res nimam ... živa - žal mije da si tudi ti šla skozi tako izkušnjo. Držim pestke, da bo čimprej prišla tudi vajina pikica ... jazzzi - pa ti veš kak smo babe radovedna bitja?!? *HUG* za vse zaspanke!
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 1.8.2008 7:09:06 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 1.8.2008 7:37:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro pupe.... Vidim da popoldne in zvečer niste kej dosti aktivne... Samo med službo kaj Se* nimaš kaj... izkušnja je bila, zdej živiva zato, sa se le-ta ne ponovi in da čim prej najdeva nov plusek Hvala za kavico Jazzzz... ti nas pa sam mučiš Nam res nebi nič novega povedala
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 1.8.2008 7:37:36
|
|
|
|
oktavija
|
Jutro drage moje!!!! SE* vidim da si me prehitela s kavico... Hvala! Jaz danes šibam službeno v LJ tako da bom bolj malo prisotna... Bi pa bila vesela če bi me kera od bork iz LJ povabila na še eno kavico..... No drugače pa sem tudi jaz vesela, da je petek!!!! Kaj kaka dijeta???? Mi pa res ne rabmo hujšau!!!! No sej se hecam... jaz bi se vam tudi pridružila če lahko... pa 1.8. je tak fajn datum za začet... no meni se sicer pet izgubljenih kil od prejšnje dijete še ni vrnilo hvala bogu... tako da bo cilj malo lažji No lepo se mejte Če pa me kera vabi na kavo pa naj mi javi!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 1.8.2008 7:40:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Oktavija domača naloga narejena - tvoje mesto obiskano Glede kavice pa ti z veseljem eno počastim, samo oglasi se
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 1.8.2008 7:51:20
|
|
|
|
Anonimen
|
LJ-stegne (šiška) nevem kok kej poznaš lj...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 1.8.2008 7:57:02
|
|
|
|
gigi1
|
Kuku Dobro jutro puppe. Sem vas iz sosednje teme prišla mal pogledat Prav luštno gučate pri vas Erin si še v enem kosu? da bi se izšlo po tvojih željah in seveda čim hitreje. Agua kaj to vidim??? A ti lahk že čestitam?? Jazzzzi, dej povej pliiiiz. Sem firbčna. Čisto preventivno sem nazdravila s pelinkovčkom že sinoči . Se* a maš v e-obliki tole dieto od Montija. Men je od zadnjega postopka ostalo 5 kilc, bo treba pred naslednjim dol vržt Špelka lepo se imej na morčku. Mislim nate. Sončice 1&2, Oktavija pozdravljene tudi tukaj Lep petek vsem in pls sporočite dobre novičke še na naši temi. Smo vaše zveste navijačice
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 1.8.2008 8:00:00 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 1.8.2008 8:27:40
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Erin si še v enem kosu? da bi se izšlo po tvojih željah in seveda čim hitreje. Se* a maš v e-obliki tole dieto od Montija. Men je od zadnjega postopka ostalo 5 kilc, bo treba pred naslednjim dol vržt Hm...mene tudi zanima, ali Erin že kaj potiska ... gigi1 - imam - na ZS mi sporoči kam ti naj pošljem.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 1.8.2008 8:46:24
|
|
|
|
aqua77
|
jutro babe žabe!!! naj vam povem, da je bil včeraj CB debel plusek.... popoldne BC tudi plusek!!!! denes zjutraj pa prišla teta ..... tako da žal štartamo ponovno, ampak me ni čisto nič potrlo! nasprotno ful sem vesela in srečna, saj to pomeni, da je pri nas zadeva ok in da moramo pridno poizkušati znova pa bo.... v ponedeljek se naročim k moji G ki pride z dopusta pa vam javim kaj sem opravla..... imamo pa vse šanse da zanosimo po naravni poti in to je enkratna novica za mene in mojega .... sva oba ful vesela in zdaj imava še več upanja in veselja saj veva, da naju najina pikica že čaka za vogalom..... ljubčka vsem mojim zlatim punca, rada vas mam in sem zukaj z vami....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Vzrok za endometriozo je pogosto preveč OHEndometrioza, ki jo spremljajo močne bolečine, prizadene kar 10 do 15 odstotkov vseh žensk v rodnem obdobju. In številke...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?