|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
31.7.2008 22:44:54   
Suzi*
naša se še kar dere v postli. user posted image  grem vsake tolk do nje, mal jo ponosim in nazaj dam. probala sem tud z muziko, ne pali, je cela histerija. ampak danes sem tud jaz "jača" kot ona. user posted image  na je ne dam na zizo, ker je prej obe pojedla in ziher ni lačna.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
31.7.2008 22:45:51   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Jencili, a bomo lahko februarke tvoje družice? Plissss! Boš ziher rekord postavla, tolk jih nobena še ni imela user posted image

Aja, stolček je pa 450 evrčkov, tko da kar lepo pa pa reči user posted image

Drage moje čvekice, z veseljem bi vas mela vse ob sebiuser posted image

sej si bomo same obleke plačale, pa s sabo pirčke prnesle, tko da bomo čist zastonj user posted image user posted image user posted image  

pol bom pa celo užaljena, če vas ne bouser posted image

NO, sam da ne bo pol kakih izgovorov v smislu samo familija pa to, ker me smo ti bližje kot familija, itak user posted image

absolutno ne, ker nisem glih pristaš takih porok. Res vas bom zelo vesela, če boste pršleuser posted image

Zmejnenu, sam še datum povej, da mojmu razložim kdaj me drugo leto 2 dni ne bo user posted image

hm, zaenkrat vem samo, da bi bil to maj - podrobnosti sledijouser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
31.7.2008 22:45:57   
Suzi*

Meti, a Janez celo noč z dudo spi? Naša jo izbaci in spi brez... kaj pa če mu jo skenslaš, pa se ne bo več zaradi tega zbujal ker mu ne bo ven padala user posted image

pol bo pa tako kot je pr nas....dretje do amena. user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
31.7.2008 22:46:34   
MetiLu
Deklice zale, grem u Mižovce user posted image

Se slišmo jutri

Nočko user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
31.7.2008 22:47:34   
dolenjka
Suzi verjetno imaš prav, lačna je bolj težko user posted image  

Vsak dan se bolj zavedam kako srečo imam in upam, da se pri nas nič ne spremeni, pri vseh ki imate težave s spanjem pa upam, da se vse obrne na boljše, in to kmalu!

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
31.7.2008 22:47:44   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Meti, a Janez celo noč z dudo spi? Naša jo izbaci in spi brez... kaj pa če mu jo skenslaš, pa se ne bo več zaradi tega zbujal ker mu ne bo ven padala user posted image

pol bo pa tako kot je pr nas....dretje do amena. user posted image user posted image

boga Suziuser posted image .
No ja, v glavi imej samo to, da se ti bo z dnevi vse obrestovalo in boš vesela, da si trmoglavilauser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
31.7.2008 22:48:56   
dolenjka
Meti, od kdaj do kdaj ju3 delaš? Nekaj moram v Grosuplje, pa bi mogoče lahko kava padla user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
31.7.2008 22:49:41   
Suzi*

boga Suziuser posted image .
No ja, v glavi imej samo to, da se ti bo z dnevi vse obrestovalo in boš vesela, da si trmoglavilauser posted image

naj se ti besede pozlatijo!! user posted image moram izkoristit te večere. če ne bom zdej, pol vprašanje kako bom, ker se ne morem še s tem ubadat, ko je anžej doma in bi rad spal.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
31.7.2008 22:52:31   
MetiLu

JAP, zna bit, se je vragec mali tok dude navadu, da zdej brez nje ne zaspi user posted image  sej jo pol sam ven rukne, sam se čez uro al pa dve zbudi in ugotovi, da nima nič za cuclat user posted image  in pol mami veselo celo noč vstaja in dudo nazaj tlač user posted image user posted image user posted image user posted image  mah to ga zdele daje že 14 dni, prej se skoz lepo spal po 6-7 ur v kosu in pol jedu in spal do jutra, zdej pa kr neki ...

No, zdej pa res grem user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
31.7.2008 22:55:28   
Suzi*
meti, mogoče mu pa lahko po postlci več dud nastaviš, pa bo mogoče se kmal navadil jih poiskat in vtaknit v usta.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
31.7.2008 22:55:40   
dolenjka
Pa tko si bla vesela k je končno dudo zagrabu!

Evo Suzi, mogoče boš pa še vesela da jo Žana ne user posted image  Ne bit huda, sam sej človk e ve kaj je boljš včasihuser posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
31.7.2008 22:55:44   
MetiLu
No, sam še tole user posted image  Dolenjka, jutri imam tadolgo, delam od 9.00 do 13.00, pol pa komot lahko uletita user posted image  mam 2L Planice v frižiderju, pa tud kakšno pivce za živce dam lahko na hladno user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
31.7.2008 22:56:08   
dolenjka

meti, mogoče mu pa lahko po postlci več dud nastaviš, pa bo mogoče se kmal navadil jih poiskat in vtaknit v usta.

pametno poldka user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
31.7.2008 22:57:26   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

No, sam še tole user posted image  Dolenjka, jutri imam tadolgo, delam od 9.00 do 13.00, pol pa komot lahko uletita user posted image  mam 2L Planice v frižiderju, pa tud kakšno pivce za živce dam lahko na hladno user posted image

U to pa ne bo šlo, ker mi od 10h do 11.30 spimo, ob 13h imamo pa 30 minut lepotnega user posted image  Bova šli vmes v Grosuplje, ker morva do 13h nekaj na ZZZS opravit user posted image  A so tam štenge al je v pritličju user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
31.7.2008 23:00:09   
pina-1
čer.
evo sem končno prišla do RR.
Sem popoldne mela neko zračno mahanje in sem še vsa navdušenauser posted image user posted image . dolenjka eci stipetu hvala da je blo prov luštno. Pinotu se pa sline cedijo,ker ga ni blo doma, pa ni mogu v tem uživat.

Drugače sta moji punci že pri palčkih. In jaz sem danes ugotovila, da mi je ančka 1. ciciko spraznila do fula. Malo čuden feeling.user posted image  pa, da je mela zadosti. Bomo vidli kako se bo zbudila.

bajsa, antilopi niso v škatlah. Noge so posebi v vrečki, zgornji del pa posebi. Noge oš komot dala za sedež, zgornji deli pa vzamejo več postora.

meti, tale tvoj đoni je pa že ka konkreten. Upam, da bo s telovadbo hitro mišice spavil v normlano stanje.

suzi super za šoping. Zate moraš pa itak z mano it v akcijo

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
31.7.2008 23:00:20   
MetiLu

Evo Suzi, mogoče boš pa še vesela da jo Žana ne user posted image  Ne bit huda, sam sej človk e ve kaj je boljš včasihuser posted image

Mah kaj čem bit huda user posted image  sej sem bla res vesela, še zmer nam prov pride, sam nam pa tud narobe hod user posted image user posted image  sem se pa že takrat spraševala če čem se sploh veselit, se mi je kar zdel da bo problem nastal ... ma bomo probali ga ponoč mal s čajem zamotit, pa mal bo možek vstajal, če pa ne bo palilo, se bom pa na galerijo preselila user posted image  pa nej se rihtata ponoč brez joške, nekak ga bo treba odvadit user posted image

Zdej se mi pa že ne splača it spat, bo možek vsak čas doma user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
31.7.2008 23:00:33   
Suzi*

mah, sej vem. user posted image  naša živčni zlom faše, ko ji dudo uturavam. user posted image  
zdej je pa že čist fertik. samo očke si še mane. pa cvili.user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
31.7.2008 23:01:16   
jencili
nč punce, jst tud grem počasi. Upam, da bo mali kej boljš dons spal, da bom alhko še vmes mal pumpala. Zdej veselo potekajo priprave na sobotni mamin izhod za tok uruser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
31.7.2008 23:02:48   
pina-1
Status: odsoten
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Mah kaj čem bit huda user posted image  sej sem bla res vesela, še zmer nam prov pride, sam nam pa tud narobe hod user posted image user posted image  sem se pa že takrat spraševala če čem se sploh veselit, se mi je kar zdel da bo problem nastal ... ma bomo probali ga ponoč mal s čajem zamotit, pa mal bo možek vstajal, če pa ne bo palilo, se bom pa na galerijo preselila user posted image  pa nej se rihtata ponoč brez joške, nekak ga bo treba odvadit user posted image

Zdej se mi pa že ne splača it spat, bo možek vsak čas doma user posted image

meti tole s čajem glih ni pogruntavščina, ker pol ti zna hektolitre čaja ponoči spit. raje ga poskusi odvadit enega in drugega.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
31.7.2008 23:03:00   
dolenjka
Meti a kej veš če je ZZZS v pritličju v Grosuplju?

Pinči čer user posted image  Stipe je reku, da si bla grdo oblečena, da drugič ne bo tiste tipke za mahanje na krilih vklopu če ne boš v miniču oblečena user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
31.7.2008 23:03:04   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

suzi super za šoping. Zate moraš pa itak z mano it v akcijo

user posted image user posted image user posted image  zmejeno. ti sam povej ko boš mela čas.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
31.7.2008 23:04:52   
MetiLu
Dolenjka, na zzzs so štenge zunaj, ko pa prideš čez vhodna vrata, so pa v pritličju, na levo user posted image

Drgač sem pa jest 13.04 doma in lahko Janez carici odstopi pol postle, da ga bo mal naučila spat user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
31.7.2008 23:05:08   
Suzi*

Pinči čer user posted image  Stipe je reku, da si bla grdo oblečena, da drugič ne bo tiste tipke za mahanje na krilih vklopu če ne boš v miniču oblečena user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
31.7.2008 23:06:05   
pina-1

Meti a kej veš če je ZZZS v pritličju v Grosuplju?

ja ja..če bi bla v miniču, bi se me ustrašu, ker spredi in zadi kar fajn vse visiuser posted image user posted image user posted image user posted image .
ampak za tak pozdrav se tudi v večerno toaleto dam. Ali pa mogoče v šotorsko krilouser posted image . Kdaj sepet preleti? da vidim kolk mam časa za razmislituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
31.7.2008 23:06:30   
Suzi*
uh, naša je pa trmasta. se ne da. ampak ona še ne ve, po kom se je vrgla. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.