![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 23:35:38
|
|
|
|
jencili
|
mhm, bo držalo. Sam nimaš kej. Dons vsi sam na dnar gledajo Sicer bi pa jst itak rabila oba... Gledam pa na hrvaškem, je pa do 2500€ nekje v povprečju.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 30.7.2008 23:40:14
|
|
|
|
Suzi*
|
mlavla, ku ku lepo se imejte na morju. pa mary tudi, mislim, je kar cel mesec ne bo.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 0:00:11
|
|
|
|
Suzi*
|
nočko.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 7:15:10
|
|
|
|
buči
|
jutro, vas grem prečekirat
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 7:27:43
|
|
|
|
itata
|
jutro, jaz sem že počekirala buči; jakob bo še mrknu za eno urco po mojem zdejle, ker je že od 6h pokonc. jaz se vmes naštimam in uletim takoj k se zbudi majster. računam okol 9h/9:30... kul?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 7:28:28
|
|
|
|
itata
|
dolenjka: WB meti: poklič ko boš na poti. pa da vidimo kolk nas je pa kje smo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 7:36:50
|
|
|
|
buči
|
itata, Tilen se ne še ni odloči, če bi se že zbudil, ga še malo zmanjkuje. Pa še pojest mora, pa Aljaža pelejva še v vrtec.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 7:37:48
|
|
|
|
buči
|
grem dol z RR-ja, da mulce zrihtam. Se vidimo!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 7:49:17
|
|
|
|
nuka
|
mogoče se bomo tud mi oglasil tam okrog 10-ih
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 8:03:36
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro... Za nami spet super noč, je Larisa spala dobrih 9 ur pa še zdele sem zvedela, da je kolegica avgustovka že dobila v naročje svojega juhuuuu, kako je lep dan Zdej grem pa na kavico, pol vas pa mal prečikiram, če bom utegnila... Lepo se imejte na čveku Gorenjke: kaj pravite za kakšen dan na Gibi Gibu k je tako lepo vreme?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 8:27:46
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro danes ponoči smo spet atija izselile iz skupne postelje . mene neki prehlad matra, tamala je pa mela budnico kar 3x do 12:30h, se je moj kar prostovoljno javil za izselitev . no pol pa je bla budnica sam še enkrat, sem kar dudo vturila pa je jedla šele ob 5:30h . februarka..mi mamo tud tak bazenček, ful je fajn itata...na morje gremo ta vikend, ampak sam za vikend, pol bolj na dolgo gremo 14. avgusta (14 dni) mlavla...ful ti privoščim, da vam bo le ratalo it na morje lepo se imejte danes na srečanju, pa ne delat dežja
< Sporočilo je popravil misar -- 31.7.2008 8:28:07 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 8:32:46
|
|
|
|
dolenjka
|
JUtro! Mi 2 sva seravno zbudili, tko da naju ob 9h res še ne bo Jaz moram nujno kavo popit, ker drugač ne bom Kavala najdla Tamalo očedim in najoškulim in štartava. CCa 9.45 bova tam Tko, zdej pa na eno arijo letim
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 9:40:47
|
|
|
|
Februarka08
|
Pri nas dežuje uff, sem slabe volje
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 10:12:00
|
|
|
|
pina-1
|
jutro. no me smo že dolgo pokonci. Moje pupe so jutranji tipi. Ana je že pri 1 undi spanja, mia je pa že nakravžala je živce. Spet sem ji spraznila sobo. Tokrat so ble na vrsti knjige. Sem ji pustila le 3 knjigice, druge so pa vse v dnevni. Mater se bo navadla svoje stvari pospravljat, pa če spraznim celo sobo. PRi nas je noč minila klasika. Zbudila se je ob 5:30. POzaugala ziziko in spala do 7:30. Zdej pa ne vem kje bi se česa lotila. Vroče je že kot v peklu . Čakam majstre da mi poštrihajo elektriko, če ne bi bile že na plaži. Grem sedaj se stuškat in glavo oprat, pa kopalnico zribat med tem časom. Ve itak vse čvekate in ni nikjer nobene
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 10:25:17
|
|
|
|
kati kati
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* joj, ma ne morem verjet, mislim, da je naša bejba končno zaspala. SAMA!!! je tišina, ampak še ne upam it pogledat, če spi. pr nas tud prvič-zdejle
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 12:05:49
|
|
|
|
srečka nosečka
|
dan, dolenjka - WB, zdaj pa bo spet akcija na RR, se prav pozna, ko te ni Poljubček Carici od Lane - samo, da je vse OK. Vse, ki greste oz. ste že sle na dopust, pa naj vam bo čimbolj lepo in doooolgo. Naša pikica pa je tak zaspanec, da zjutraj nama sploh ne rata it ven. Je včeraj malo kasneje zaspala, komaj ob 22.00 pa spala danes do 9.00. Brez vmesnega hranjenja. Jaz pa seveda z njo. Potem pa preden se zrihtava, najeva je že zunaj tako vročeeee. Me je pa zvečer presenetila. Ko sva še midva odšla spat, jo najdem v postelji spet na trebuhu in frajerka lepo spi. Samo sem jo vseeno obrnila na bok, ker drugače bi bila panika, ko bi se zbudila.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 13:28:56
|
|
|
|
Februarka08
|
No, pa mam le mal časa Bajsa zate in za tvojo mamo. Vem kako je hudo... tud moja mama je bla na morfiju... na žalost... so ji dali tiste obliže na koncu, ker druge pomoči ni blo, da so ji vsaj malo blažili bolečine čeprav ni dolgo pomagalo... bi kar začela ko se spomnim njenih zadnjih ur pa komaj 58 je bla stara... bila mi je pa kot mami... dobesedno... vse bi dala da bi videla mojo Lariso... vse na svetu vsaka izguba je huda in boleča... če kdaj rabiš pogovor, ti kar pokliči, vem kako je Dolenjka, samo da je s Taro sedaj vse OK Hvala bogu da sva šle dopoldne ven... je blo mal oblačno še, potem je pa pripekalo kot in sva konkretno hodile in se vzpenjala kakšno uro in pol sem takoooo zmatrana dam prišla da sem komaj noge čutla od mene je pa kar teklo... prva stvar kar sem jo nardila, je da sem šla pod tuš... ni blo druge varjante... Larisa je zaspala pred 1 uro, sva se mal stiskale, sem ji uspavanko pela in dudico in je zaspala nič več ne prakticiramo da na joški zaspi Zdej pa spijem do konca ledeno kavo pa še bučko ji morm dat kuhat... Se vidi da čveke čvekajo na kavici
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 14:23:37
|
|
|
|
bamby
|
Dan! Tudi mi smo se sinoči vrnili iz našega dopustovanja. Dopust nam je minil v znamenju slabega vremena (burje + oblačnost), bruhanja in driske . Na srečo jo je Anaja dobro odnesla, mi tije smo pa zbolevali eden za drugim. Najprej mi je Tim ponoči pobruhal celo posteljo in potem imel drisko. Po kakih treh dneh je bil dober. Prva za njim sem jaz bruhala in še isti dan, le da zvečer še on. Potem sva izmenjaje na WCju sedela oba. Jaz malo manj, čeprav mi je po svoje kar zaprav prišlo, ker sem si že Donat nabavila za prebavo. Sem ga spila le 2 kozarca, tretjega mi ni bilo treba več . Anaji smo pozabili vzet fredov obroč , je pa zato uživala v čolničku in da sva nogice v morje močili. Sprva se je držala za glavo, ko sem ji jih pomočila v morje, čez nekaj dni se je pa že fajn privadila in je že brcala. Je bila pa zelo pridna na vožnji v obe smeri. Ni bilo problema z njo. Vmes smo se samo ustavili, ko je bil čas za papcanje in previjanje, to je bilo za tja 1x (vožnja ponoči) in za nazaj 2x (vožnja podnevi). No, pa k meni se je teta iz Krvavca uturila že tretji dan dopusta na obisk in je do včeraj nisem mogla nagnat nazaj . Moj je bentil, ker še seksat ni mogel, pol sva pa še oba obležala . Še dobro, da imamo sedaj še 2 tedna dopusta, da bomo kaj nadoknadili . Včeraj je madam dopolnila 6 mesecev, danes pa Tim praznuje 5. rojstni dan ! V soboto imamo fešto, danes jo imam pa jaz v cunjah .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 14:29:50
|
|
|
|
Februarka08
|
Bamby za Timov roj dan in tudi tvoji bejbi za pol leta Uf, ste imel pa pestro na morju... no, samo da ste spet doma, kajne? Doma je res najlepše... upam da ste sedaj ok in da boste kaj nadoknadili kakšne vragolije po postelji Larisa že 2 uri spi sem se napila ledene kave, še križanke sem rešvala, kosila mi ni treba kuhat ker ma tašča roj.dan in ga ona kuha za vse tako da se dolgočasim... sej bi lohk kej pospravlala, pa se mi ne da. Grem gledat mojo princeso če še tako lepo nina
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 14:31:22
|
|
|
|
buči
|
Bamby, vse najboljše Timu! smo se načvekale, zdaj pa norim s pospravljanjem, pa po Aljaža v vrtec ... pina, pri nas je v igri miška, ki vse odnese, kar ni posprtavljeno. Ampak ta miš to tako skrije, da še jaz ne najdem! Potem pa še moj pozabi kam je dal, pa smo v riti! ampak deluje!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 14:38:46
|
|
|
|
ella79
|
dan čvekice je prav fajn k je kej za prebrat februarka za super noč. Jaz sem tudi za gibigib itak Če ti je dolgčas lahko prideš k men mal popeglat pa po kuhni pospravt bamby najpej Timu za 5. roj dan, pa reči mu da mora mami ubogat, pa Anaji nič nagajat pa še pol za princesko Anajo. Tole ste pa imeli smolo z dopustom. Upam, da v dveh tednih vse nakodnadite eno?? kaj je boljš za otročka ko začne hodit, mehki al trdi copatki vem da so mnenja različna...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 17:05:28
|
|
|
|
jencili
|
dan, dons sm pa le uspela mal prej se javit . Taj spi (hvala atiju, da ga je uspaval, k je siten ), pospravla sva vse, najedli smo se tud, zdej mam pa kako minutko časa za vas Jst sm tud za gibi gib. Sam povejte kdaj, pa se bom potrudila prit. V soboto mam pa dekliščino in gremo babe mal v Lj ga 'srat'. Sicer je kontekst teh dekliščin tak, da men ni najbolj po godu glih, ampak ok, bom preživela. Sej verjetno bo ful fajn . Se pa najbolj bojim naslednjega dneva. Bog ve, kdaj bomo dam prijadrale, pol k bi pa jst spala, bo pa budnica Upam, da bo ati še čez dan prevzel za kako urco
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 17:16:19
|
|
|
|
dolenjka
|
Dan Evo, kljub obveznostim, ki mi jih je moj naročil, mi je uspelo zjutraj malo počvekat, pa še nazaj sem prišla in Suzi in Meti na abonmaju ujela No, zdaj pa princeska z zamudo še malo pančka, potem bova šli pa malo na sprehod. Danes sva sami do 22h, tako da se verjetno sploh ne bomo videli, ker sva se še nekaj spičla po telefonu in bom šla verjetno spat preden pride
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 17:19:59
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Naša pančka, ati pa je tam, kamor gre še cesar peš, jaz pa hitro hop na RR. jencili - a to je tvoja dekliščina?
< Sporočilo je popravil srečka nosečka -- 31.7.2008 17:21:01 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 17:21:53
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka bom šla verjetno spat preden pride Še vedno ti pa me ostanemo za dobro voljo in klepet.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.