cuma
|
Jutro Sem že včeraj pisala, pa sem bila očitno predolga .... Najprej hvala vsem za nasvete za službo... se bom poslabšala, obljubim ! Moj prvi vikend fraj je ok, imamo obiske iz štajerske in se imamo fajn. Vreme se danes nekaj kisa ... bomo videli kaj se bo izcimilo iz teh oblačkov ... sicer pa me čaka toliko gosp. opravil, da ne vem kdaj bom vse .... Jutri pa spet delat. Problem je, če greš delat ob 7.30, punci spita do 7ih in moram bit tiho, ko pridem domov pa smo še 1urco skupaj in gre Tinkara že spet spat ... pa spet ne morem prat, sesat, pomivat po tleh ... da ne govorimo o tem, da sem crknjena ... Kot pikica na i pa je še to, da imamo še vedno gradbišče pred vrati (zelo lepo napreduje .... zdaj čakamo okna)in je polno prahu, ki ga vsakokrat prinesemo v stanovanje. Najbrž je vedno tako, ko začneš delat .... treba se bo bolj organizirat, pa bo. Ema in Tinkara sta super. Emina kahla bo danes romala v klet, ker je od nedelje ni več nikoli uporabila ... hoče samo na wc. Ful govori, poje, riše in barva ... Najraje ima pobarvanke iz neta (ji sprintam Pu-ja in ostalo druščino ... ali pa Janija Nanija .... ina barva). Tinkara se še vedno plazi in veliko vstaja, rada tudi pleza .... na kavč, na škatle od igrač .... skozi se čudi: uaaaaa, glej, oponaša konja, psa, maha pa pa, ploska in če ni kaj po njeno, se jo sliši po celem naselju . izabela: vse naj naj za RD!!!!! NRMM: Maruša že bolje? Maša je ful lušna, za frizerski podvig! tinas: če boš še imela lokal, ko se bom jaz naučila peti, bom prišla z veseljem ! za Lio in likebike! Mož igra v 4ih različnih zasedbah ... jazz,latino,funk (kvartet, big band), Magnifico, Zucchero,Jamiroquai, Simply REd,... (kvintet), blues (kvintet) ... bino: čaki da se malo zorganiziram, pol pa pridemo ! Bravo Beti za prve korake!!!! šnucika: nimamo še turnusov ... se še učimo . Si že zrihtala varstvo za Živo? lonja: za Nana Liza: uživajte na dopustu! jana: en pozdravček tudi tebi in tvojim .... kjerkoli ste! mml: za mini počitnice! Moji trije tudi grejo na mini počitnice na Štajersko ... jaz pa bom sama doma. Po eni strani mi je hudo, po drugi pa se tudi veselim ... nisem še imela toliko fraj, od decembra 2005 ... no, edino v službo bom še vmes hodila za enih 8 ur na dan , najmanj . arielca: Brina je že doma? En objemček obema! Zdaj pa grem kafe skuhat .... bodo kmalu vsi pokonci ... Lepo nedeljo vsem!
|