MetiLu
|
Čer! Sine je po pregovarjanju zaspal v postlci... Larisa, tud jaz imam občasno take probleme, pri nas pomaga, če se skupaj uleževa na tavelko postlo, pa mu dudico dam, pa k seb stisnem, pa se hitro umiri in zaspi ponavadi je pa taka sitka sam doma, o se vsega naveliča, če sva kje na potepanju, me sploh pogreša ne Pinči, kako prepričaš Ano, da ponoči spi, tud če ji dudica iz ust uide Mah jaz že več ne vem kaj naj naredim, da se ponoč ne bo tolk zbujal Drgač pa moj tud skoz jambra kok je zmatran, zdej ma pa še en razlog več no, sej se nimam kej dost pritoževat, sam lahko pa rečem da je razvajen in da točn ve, da če ne bo on nič po stanovanju premaknu, bom ziher jest, pol pa itak rajši name počaka ker merkat tamalga, pa še kej narest zraven je pa neki čist nemogočega ooo Dolenči, WB smo te pogrešale veš smo se vse že neki odvajat začele Jaz pa zdej ne vem za jutri, ker ima moj šele ob 15.00 šiht, pa bo šel z nama k P, pol bomo pa najbrž malo skupaj par urc, ker se itak nič ne vidiva zadnje dni Suzi, dej mi vseen ZS tel. pošlji, da te lohk pokličem. Ej, sej če ne druzga se pa lahko popoldan ko se boš vračala domov, pri men na kavici oglasita, sem ti čist spotoma