sabri
|
Oj, končno nam spet dela internet, sem vas že kar pogrešala . Da malo pokomentiram, kolikor se spomnim: zobki: zdaj sta ji zrasla še dva, skupaj 10. Očitno imajo naši pikci zdaj spet obdobje zobk. hoja: pleza, teče, včasih prehitro in pade tudi na nos, največkrat se ujame na roke , ne pa vedno, takrat je pač . Imamopa v kratkem še eno kontrolo za kolke in če ne bo dobro, gre na operacijo , močno upam da bo ok. sladkarije: kak sladoled pri meni, čokolado, pecivo, niti ne gledam dosti, da ji ne bi dala, če ji paše, pretiravam pa ne. spanje: podnevi enkrat, odvisno ali 1 uro ali 3. duda: podobno kot pri Jape, mislim da. Za spat itak obvezno. frizer: bi morala iti pogledat nazaj, katera je spraševala, ampak drago, povprečje je za to od 25 do 35 evrov. Za vse , ki so v tem času shodili , dopustniki uživajte, tiste, ki ste pa že bile pa bom mislila na vas čez en teden, ko gremo mi . Zdaj moram sproti brati, ker se drugače preveč nabere in pol pozabim povedat. Je pa prava čveklica, se ji vsi smejeo po štacnah, ker prav vpije in kliče kako teto, če hodi pred nama, vpije teta, teta, dokler se ne obrne, pa tic, tic (stric), govori kar dosti no, še najmanj mama . Lilka: vsaka ima najbrž tako obdobje in res mine in je svet takoj lepši, čeprav bi v tistem obdobju vse zabrisal nekam pa šel, ampak mine. Saj je najbrž že ane. Mojčca: ful lepa kava tale ta zadnja, škoda da ne gremo na Pag, no mislim, da ne, ker še ne veo kam gremo, last minute varjante čakamo. Zdaj pa dost, čao.
|